Laatste blog over nieuwe kristallen ingekocht Tucson

Joan

Dit is dus de laatste blog over de nieuw ingekochte kristallen van de Tucson show. We zijn alweer bezig met plannen voor onze volgende inkooptripjes, ook vaak met het boeken van de hotels. Dit is echt nodig, want hotels tijdens shows zijn snel vol en haast is dus geboden. Soms is het best vreemd als je nog in een roes bent van de ene show om dan alweer met de volgende bezig te zijn. Maar ja, dat hoort er nu eenmaal allemaal bij. Voor ons kost vooral vliegen best veel energie, wij lopen daar behoorlijk op leeg. Gevoeligheid is heel fijn in veel opzichten maar heeft ook zijn nadelen en vliegen is er voor ons daar eentje van. Maar gelukkig hebben we hierin nu aardig onze weg, onze balans gevonden. Gelukkig hebben wij bevriende handelaren om ons heen die geen last van zoveel reizen hebben, of die de helft van het jaar in een ander land wonen en werken en dan kopen wij gewoon bij hen in. Zo doet iedereen waar hij het best in is en eigenlijk klopt alles dan ook weer.

Als eerste in deze blog komt Luna Rose naar voren. Dit waarschijnlijk omdat zij uit Namibië komt en van een van onze reizende vrienden is. Hij heeft ooit haar ader in Namibië gevonden. Helaas was het geen grote ader waar deze prachtige combinatie uit voort kwam, dus waarschijnlijk zijn de stenen die wij in de winkel hebben de laatste. Maar je weet het natuurlijk nooit, wij geloven erin dat als er heel veel behoefte aan een steen met een bepaalde energie is, zij dan weer gevonden wordt. We hebben in de winkel ruwe stenen en nu ook getrommelde exemplaren. Ook nog wat hartjes en bolletjes. We hebben ook wat getrommelde stenen van voornamelijk de grijze component, deze heet dan Luna.

Luna Rose

Er wordt altijd gezegd dat als het tijd is er nieuwe kristallen gevonden gaan worden, Luna Rose is geboren door een samensmelting van twee verschillende kristallen. Doordat de trillingen en frequenties op aarde zich aan het verhogen zijn en veel mensen last hiervan kunnen ondervinden is dit de perfecte steen om je door de veranderingen heen te helpen, met de flow mee te gaan. Luna Rose is een steen van onvoorwaardelijke liefde en is krachtig verbonden met je hart en je gevoel, ze helpt je om oude energieën te transformeren. Als je veel denkt of negatieve gedachten hebt, helpt ze je om hier los van te komen. Deze steen van oneindige vrede brengt evenwicht en helpt twijfels te overwinnen, zowel geestelijk als lichamelijk. Luna Rose helpt je om je eigen leven te creëren, te leven zoals je je hebt voorgesteld in je dromen. Als er hobbels op je pad zijn helpt Luna Rose je deze aan te gaan en je angsten te overwinnen. De steen geeft een gevoel van helderheid en stabiliteit in chaos, daarom is dit zo’n steen van deze tijd waarin velen zich heen en weer geslingerd voelen. Zeer geschikt ook voor mensen die gevoelig zijn voor de energieën van de maan. Luna Rose leert je dat je een krachtig, liefdevol wezen bent en dat niemand anders macht over je heeft. Ze leert je weer te geloven in jezelf en stimuleert je om in je kracht te gaan staan. Ze maakt je flexibel en helpt je open te staan voor kansen en nieuwe ervaringen. Luna Rose is een zachte, aardende steen die in een ruimte of bij een persoon helpt om negatieve energieën te verwijderen en te vervangen door positieve, liefdevolle energieën. Ze zuivert en opent het hartchakra zowel aan de voor als aan de achterkant. Ze stimuleert innerlijke genezing en eigenliefde, haar energie wervelt als een liefdevolle vortex om je heen. Ze kalmeert, helpt bij trauma’s en bij het aantrekken van liefde. Luna Rose versterkt empathie en gevoeligheid en helpt om noodzakelijke veranderingen te accepteren. Ze helpt onderdrukte emoties en verdriet te bevrijden, jezelf en anderen te vergeven en in vrijheid te leven. Deze nieuwe tijdssteen helpt je om je dromen op aarde te verwezenlijken, het goddelijke wezen dat je bent hier op aarde te leven.

Welke we helemaal vergeten waren te melden zijn Chalcedoon roosjes in kleine geode. Zulke lieve stenen die ook wel ‘steen van hoop’ genoemd wordt, omdat ze je de moed geven om door te gaan in het leven, om vertrouwen te houden in moeilijke tijden. We horen van veel mensen dat ze door pittige processen gaan en dan is deze steen een kristalvriendje die je ondersteunt in moeilijke tijden. Er wordt ook gezegd dat hogere spirituele wezens zoals Engelen, Cerubijnen, Elven en Feeën met deze lieve stenen verbonden zijn. Het is een steen die niet gelijk opvalt, maar die heel sereen haar liefde naar ons uitstraalt.

Chalcedoon roosjes in geode

Chalcedoon roosjes worden ook wel de ‘steen of hoop’ genoemd omdat ze je moed geven om door te gaan in het leven, ook na ups en downs, om vertrouwen te houden en je dromen niet op te geven. Hij geeft je weer richting als je het gevoel hebt dat alles in je leven nergens toe leidt en dat je geen hoop hebt. Hij geeft dan weer richting en maakt je enthousiast om je pad te gaan. Het is een steen die liefde en geluk aantrekt. Van deze stenen wordt gezegd dat hogere spirituele wezens ze bewonen, ermee verbonden zijn, zoals Engelen, Cerubijnen en ze trekken ook Elven en Feeën aan, het zullen altijd lichtwezens zijn. Deze steen spreekt tot zijn ’keeper’ op verschillende niveaus, maar altijd op een manier die gemakkelijk te begrijpen en te accepteren is. Deze chalcedoon moedigt je aan om zowel vertrouwen in jezelf te hebben als in het Universum. Het is een steen die je begeleidt op je pad en je hierbij ondersteunt. Het is een zachte steen die op een zachte manier het 3eoog- en de kruin-chakra opent en op een rustige manier informatie binnen laat komen. Ook heel zacht voor het hartchakra. De steen haalt zachtjes naar boven wat geheeld wil worden, dit kan ook via meditaties of dromen gebeuren. De steen helpt je liefdevoller en spiritueel bewuster te worden. Hij laat mannen en vrouwen zich comfortabel met hun geslacht voelen en helpt je je te uiten, verlegenheid te overwinnen en creatief te zijn . Deze steen is heel ondersteunend bij huidproblemen, goed voor de ogen, darmen, lever, nieren en de geslachtsorganen. Ook goed bij een virus, griep en verkoudheid, de steen versterkt n.l. het immuunsysteem. Ook goed bij nachtmerries, depressie want hij brengt weer plezier in je leven. 

We hebben in de vorige blogs al een aantal Lemurische lasers genoemd en de laatste is er eentje uit de Himalaya. We hebben er nu in de winkel uit Brazilië, Colombia, Mongolië en uit de Himalaya. Iedere streek brengt een andere energie met zich mee, voel welke bij jou op dit moment past. Mensen die graag met lasers werken hebben ze vaak allemaal, voor hen is het een instrument net zoals een chirurg verschillende soorten messen gebruikt. Voor het ene gebruik je de ene en de ander is weer geschikter voor iets anders. Zo mooi hoe onze aarde ons dit allemaal geeft. We hebben buiten de lasers ook nog wat kleinere clusters uit dit gebied met zijn majestueuze bergen. 

Lemurisch lasers uit het Himalaya gebergte

Deze bijzondere kristallen komen uit de hoogste gebergten van onze aarde. Ze hebben een unieke energie die bij deze bergen hoort. Ze absorberen energie en geven deze weer af en reguleren ze. Het zijn zeer krachtige stenen met een hoog bewustzijn, die ons juist in deze tijd sterk ondersteunen en openen. De stenen bevatten Lemurische energie, ze zijn namelijk door de Lemurianen geprogrammeerd om ons nu in deze tijd informatie te verschaffen en ons bewustzijn te verhogen. Deze energie is bijzonder liefdevol. De stenen helpen met het zuiveren en sterker maken van je chakra’s, vergroten van je aura en helpen goed bij slapeloosheid. Ze kalmeren je gedachten en zijn goed bij hoofdpijn. Ze verzachten tevens lichamelijke klachten en pijn. Het zijn krachtige genezers en energieversterkers. Deze steen beschermt tegen straling en brengt je energie in een volmaakte toestand door terug te gaan naar een toestand voor ziekte. Het reinigt en versterkt de organen en verfijnde lichamen. Het verhoogt je energie tot het hoogst mogelijk niveau. Dit kristal bevordert de concentratie, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in evenwicht. De laserkristallen onder hen werden gebruikt in de genezingstempels van Lemurië. Ze dragen niet alleen de kennis van Lemurië, maar ook van de stellaire ruimten waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Door je te verbinden met hun kennis word je onderwezen in hun geavanceerde genezingskunst. Door hun vorm kan energie met grote snelheid door het lichaam van het kristal reizen en bij de punt wordt het geprojecteerd als een laser. Deze kristallen zenden zeer hoge lichtfrequenties uit. Bergkristallen uit de Himalaya pulseren met een enorme levenskracht die uniek is op aarde. Dit is traditioneel ook het land van de Boeddha’s, de Yogi’s en Mystici waarvan er veel hun verlichting in deze bergen hebben bereikt en later zijn teruggekeerd om hun lichaam te verlaten. Deze bijzondere energie brengt mensen tot hun ultieme bloei.

Uit Arkansas hebben we zoals we in Amerika al schreven ook weer prachtige clusters kunnen inkopen. De energie van Arkansas kristallen is echt uniek, heeft een hele hoge vibratie. De clustertjes van topkwaliteit bestaan vaak uit wat kleinere punten die allemaal glashelder zijn en die mooie ribbeltjes op de zijkant hebben. Helaas worden in de handel vaak clusters uit Brazilië als Arkansas verkocht, omdat deze laatste altijd een stuk duurder zijn om in te kopen. Wij hebben deze weer bij een heel betrouwbare mijneigenaar ingekocht, dus weten we zeker dat de stenen uit dit energetisch krachtige gebied komen.

Arkansas Kristallen

Deze bergkristallen uit de staat Arkansas in Amerika zijn ongelooflijk helder en stralend. Het zijn één van de krachtigste bergkristallen ter wereld. De energie is heel erg zacht, ze zijn verbonden met de onvoorwaardelijke liefde en hoge energie van Lemurië, de Gouden tijd van Atlantis, de Pleïaden en Sirius. Onder de aarde bevinden zich in Arkansas enorme kristallen tot wel 40 meter in lengte en kristallen grotten van een schoonheid waar wij geen voorstelling van kunnen maken. Deze grote kristallen, wat we ook wel Moeder kristallen noemen worden beschermd en kunnen niet door de mijnbouw bereikt worden, ze zijn zeer oud en worden al millennia in een slaapstand gehouden. Ze werden door de Atlantiërs geprogrammeerd en worden nu weer langzaam geactiveerd. Er bevindt zich hier een enorm netwerk van hyperdimensionale tunnels die naar enorme kloven en kristallen grotten leiden. Op dit moment hebben wij nog niet de kennis om deze te kunnen waarnemen. Wat ook bijzonder is aan deze plek is de unieke combinatie magnetische mineralen, waterhoudende lagen die geladen zijn met radium en diamanten. Dit geeft een hele bijzondere energie en daarom is de kristallen vortex van Arkansas de meest krachtige van deze aarde. Fysiek zijn ze harder dan gewoon bergkristal. Hun kracht en uitstraling is enorm groot. Het zijn echte lichtbakens, hun lichttrilling is bijzonder hoog, ze bevatten hoge galactische informatie die ze kunnen aarden. Door hun krachtige, stralende en hoge lichtfrequentie kunnen ze heel veel voor ons doen in onze ascensieontwikkeling. Ze zuiveren tot in heel diepe lagen van ons bewustzijn. Ze helpen bij het verankeren van het hogere zelf en verhogen je trilling waardoor blokkades worden aangepakt. Ze transformeren alles wat nog niet “licht” is. Een cluster in een kamer geeft een heel fijn gevoel, ze geven een hele fijne energie aan een ruimte en stralen door het hele huis. Ze neutraliseren ook aardstralen. Arkansas kristallen zijn verbonden aan het hoogste goddelijke licht, het Kristallijne Licht en ook met de Meesters en Engelen. Ze zorgen voor een enorme stroomversnelling in je groei. Dit is een echt Lichtwerkers en Ascensiekristal.

Ook uit Arkansas komt een Gouden vorm van deze kristallen. Soms zijn ze Golden Healer, maar er zijn ook hele donkergeel/gouden exemplaren die een patina van regenboogkleuren hebben, deze worden Regenboog Mayaniet genoemd. Deze hebben wij nu weer kunnen inkopen. In Europa kom je deze eigenlijk bijna nooit tegen, dus zo fijn dat we inkopen in Amerika doen.

Regenboogmayaniet

Regenboogmayaniet is een zeldzame, nog niet lang geleden ontdekte steen uit Amerika. Deze is gevonden in Arkansas, waar de Lemurische energie op aarde heel sterk vertegenwoordigd is. Het is een Golden Healer kwarts met iriserende oppervlakjes die nu gevonden wordt om te helpen bij ons evolutieproces en dat van alles om ons heen. Hij ondersteunt ook bij planetaire veranderingen. De steen is zelfreinigend en is verbonden met de regenboogwerelden en, doordat het alle kleuren bevat, met alle chakra’s en stralen. Het geeft nieuwe impulsen aan vreugde, focus, doel en het bewandelen van je ware pad en meer, zijn potentie is nog oneindig groter. Het is een kristal met een zeer hoge vibratie die helende bioscalaire golven uitstraalt, die heling op zowel multidimensionaal als op cellulair niveau geven. Hierdoor veranderen je cellen en je blauwdruk in de meest optimale vorm, waardoor schadelijke patronen in je voorouderlijke DNA-tijdlijn gedecodeerd worden. Het brengt balans in je cellen op celniveau en beschermt de matrix van het lichaam tegen elektromagnetische straling. Deze Bio-scalaire golven activeren de chakra’s en de meridianen en zorgen voor heling van de etherische blauwprint op het gebied tussen geest en materie, waarna het lichaam kan helen. Dit zorgt voor grote veranderingen in je leven die weinig moeite zullen kosten. Regenboogmayaniet helpt gifstoffen die je uit de omgeving hebt opgenomen en die tussen de verfijnde lichamen van je etherisch lichaam zijn gaan zitten op. Ook helpt de steen bij het opbouwen van nieuwe, beter steunende structuren op elk niveau terwijl je het verruimde bewustzijn van de new age binnengaat. De mineralen die het kwarts deze donkergele coating en talloze regenbogen hebben gegeven werden sterk geconcentreerd en deze steen zal je dan ook meenemen naar je diepste zelf om je innerlijke regenboogschatten te ontdekken. Deze bijzondere steen ondersteunt je en helpt je om door energetische veranderingen heen te gaan. Hij verbindt je met je Gidsen en Engelenhelpers. Ook zal hij je troosten in moeilijke tijden en als een zijdezachte balsem voor je aura zijn, die iedere cel van je lichaam reinigt van oude patronen, puin en karmische afzettingen en verenigt daarna je cellen die volledig worden geactiveerd waarna je lichtlichaam wordt verankerd. De steen helpt je de waarheid te spreken en in je kracht te komen. Hij is zeer krachtig als je hem op de zonnevlecht legt, waar hij oude emotionele pijn naar buiten trekt en onvoorwaardelijke liefde naar binnen laat stomen. Regenboogmayaniet creëert een ondoordringbare interface rondom de buitenkant van de aura om het biomagnetische omhulsel en multidimensionale lichamen te beschermen. De steen herziet het energieveld, opdat het optimaal kan functioneren en zijn hoogste frequentie kan bereiken. Zelfs de kleinste beetjes giftige of negatieve energie die in je aura zijn achtergebleven lost deze steen op, wist deze ook uit het geheugen van je cellen en vervangt haar door goddelijke vonken. Het is de perfecte steen voor multidimensionale en intercellulaire healing. Ook kun je met de steen perfect op afstand healen. Dit is een echt ascensiekristal.

https://www.lichtpuntjekristallen.nl/product/regenboogmayaniet-selfhealer-2/

We hebben op de beurs ook weer zwarte Jade in kunnen kopen. De meeste mensen kennen alleen de groene Jade, maar Jade komt in meer kleuren voor. Er wordt regelmatig gevraagd om witte Jade, maar deze is in de handel bijna niet te koop, we hebben zoveel betrouwbare handelaren erom gevraagt, ze zeiden allemaal dat de goedkope stenen die verkocht worden een kwarts of agaat, of andere goedkope steen is, maar geen witte Jade. Omdat wij graag zeker weten dat een steen echt is, kopen wij deze dan niet in. We hebben deze goedkope stenen wel gezien, maar ons gevoel zegt dan ook dat de naam niet bij de steen klopt. We kunnen natuurlijk allemaal fouten maken of ter goedertrouw zijn, maar iets kopen, omdat er veel vraag naar is en dan je ogen maar sluiten, dat kunnen wij niet. Dan helaas maar ‘nee’ verkopen. We hebben in de winkel ook de weinig voorkomende Lavendel Jade.

Zwarte Jade uit Australië

Zwarte Jade is een belangrijke steen van zuivering en bescherming op zowel spiritueel als lichamelijk niveau. Als je hem draagt fungeert deze Jade als etherische bodyguard, hij zendt sterke energieën die voorkomen dat negatieve krachten of entiteiten de aura binnendringen. Het is net alsof de steen je onzichtbaar maakt voor zulke wezens. Ook beschermd hij je tegen mensen die woede en agressie uitstralen. Hij kan je ook afschermen voor negatieve energie waar de media bol van staan, vooral die van angst en geweld. Zwarte Jade geeft je ook moed om te erkennen als je zelf negativiteit creëert, door gewoontes en patronen. Hij helpt je om in alle oprechtheid na te gaan waar je eigen beperkingen liggen, bv hoe je je ego tot uitdrukking brengt enz. Als je deze beperkingen benoemd en onder ogen gezien hebt kunnen ze verdwijnen. Dit is een heel belangrijk onderdeel van je spirituele groei. Zwarte Jade geeft je de vastberadenheid om dit proces te ondergaan en om je schaduwzelf waar te nemen en ervan te houden. De steen is ook een goede bondgenoot in tijden van crisis of oorlog en wanneer je niet wilt worden meegezogen in het negatieve massabewustzijn. Dit is een steen van grote schoonmaak, hij maakt je vrij van angst, jaloezie, twijfel, woede, haat en andere destructieve emoties, ook bevrijdt hij je van traumatische herinneringen. Als je met de steen mediteert kun je diepe innerlijke reizen maken en de ziel terughalen tijdens sjamanistische reizen, omdat hij je helpt de diepte in te gaan met en met een hoger bewustzijn terug te keren. Helpt te beschermen tegen virale en bacteriële infecties. 

Een steen waar veel mensen inclusief wij dol op zijn is Lodoliet uit Brazilië. Het is een kwarts met inclusies erin. Onze vriend Paul die bloemen arrangeur en decorateur is noemt ze altijd zo lief: de tuintjes. Nu daar lijken de stenen ook wel op. Het lijkt wel of er mossen of kleine landschapjes in het kwarts gevangen zijn. Lodoliet is een krachtig Sjamanen kristal, diep verbonden met Moeder Aarde en de Devische Rijken. We hebben er ruwe puntjes en clustertjes van, maar ook getrommelde exemplaren. In het pakhuis hebben we ook regelmatig grote exemplaren van dit fijne kristal.

Lodoliet Sjamaan Kristal/Lemurian

Deze bijzondere en magische kristallen uit Minas Gerais in Brazilië worden ook wel sjamanen droomkristallen genoemd omdat ze je kennis van vorige levens via dromen brengen. Deze zeer heldere kristallen met inclusies, soms fantomen verhogen je trilling en versterken je communicatie met Engelen, Lichtwezens, Gidsen en als ze chloriet bevatten ook met de Devische Rijken, de planten en dierenrijken. Sommige van deze kristallen of clusters zijn lemurians die ons weer informatie van deze liefdevolle beschaving helpen herinneren. Door in Lodoliet kristallen te staren kun je in andere werelden schouwen en kan er een kosmische verschuiving van je bewustzijn plaats vinden. Je kunt naar verschillende niveaus en werelden reizen, zowel kosmische als persoonlijke als die van de ziel en ook in de ruimten van diepe universele liefde schouwen, waar je leert vanuit je hart te leven. Deze kristallen hebben een hoge vibratie ondanks hun aardse oorsprong, ook hebben ze een zeer vriendelijke en kalmerende energie. Op je kruinchakra gelegd of gericht activeren ze alle hogere chakra’s. Je krijgt dan makkelijker contact met je hogere zelven en op je 3eoog stemt hij je af op de wijsheden van de universele geest. Sommige inclusies stabiliseren en beschermen, anderen aarden en lossen negativiteit op en beschermen je aura. Fysiek zijn het krachtige healers die een helende werking op je cellen hebben en die de vochthuishouding in evenwicht houden. Ook goed voor de spijsvertering. Ze zuiveren chemische gifstoffen en andere vervuilingen in het lichaam. 

We hebben van de week weer een aantal nieuw ingekochte groene Andara kristallen op de ‘webshop kristallen’geplaatst. We merken hoe geliefd deze steen met zijn unieke, zeer hoge vibratie is. Gelukkig hebben we bij de Colombiaan deze keer kleinere exemplaren kunnen inkopen omdat ze helaas erg kostbaar zijn. We hadden in de winkel alleen nog grotere exemplaren en omdat wij zo graag willen dat als een steen ‘roept’ iedereen een steen kan betalen zijn we dan zo blij als er weer kleinere exemplaren gevonden zijn. Hij vertelde dat hij er naar Brazilië gestuurd had om te laten polijsten, dus de volgende keer dat wij hem zien kunnen we waarschijnlijk deze inkopen. Dit kan nog even duren omdat wij hem alleen in Amerika zien. Maar voor nu hebben we gelukkig weer genoeg prachtige stenen.

Andara Obsidiaan uit Colombia

Deze smaragdgroene Andara is in 2012 gevonden op de Ruiz vulkaan. Veel exemplaren bevatten nog een stukje gesteente van de berg en hebben vanbinnen soms gasbelletjes en streepjes van bruin lava. Andara is net zoals Obsidiaan een vulkanisch glas, daarom is het zo moeilijk om te zien of een steen ‘echt’ of ‘namaak’ is. Er zijn op dit moment heel veel ‘namaak’ exemplaren in omloop, omdat het zo’n bijzonder, zeldzaam en dus vaak kostbaar kristal is. Maar wie de bijzondere energie kan voelen, twijfelt niet, sommige bevatten sporen van Crystobaliet, het bewijs dat de steen Obsidiaan is. Er hangt een soort dimensiesluier over dit kristal, waardoor de één het ziet als een waardeloos stuk glas en de ander de zeer hoge dimensies waarmee het verbonden is voelt. Het mooie is dat het kristal dus alleen gaat naar hen, meestal “lichtwerkers” die ermee werken. Deze bijzondere kristallen waren bekend bij Indianen en bij hogere oude beschavingen, zoals o.a. Atlantis, Lemurië, de Maya’s en die in Egypte. Ze worden nu weer gevonden omdat hun energie nodig is voor de verandering waar de Aarde en de mensheid doorheengaan. Dit is een echt Ascensiekristal, één van de hoogste trillingen die ooit in kristal zijn gevonden. Het is verbonden met de Heilige Geometrie en de Kubus van Metatron. De energie lijkt op die van Diamant, alleen dan subtieler, vrouwelijker. Dit diamanten licht versnelt je transformatieproces tot je verlichting bereikt. Het verhoogt dus je trillingsniveau, waardoor je bij universele kennis komt en dat je meer in contact met je Hogere Zelf komt, je chakra’s worden schoongemaakt en gebalanceerd en je channelings vermogens worden geactiveerd. Het kristal is krachtig ontgiftend en beschermend en ontdoet je van iedere vorm van negativiteit. De helende trilling is niet van deze wereld. Je spirituele evolutie versnelt en helpt je leven te leven en te manifesteren wat je wilt, maar net zoals ieder Obsidiaan doorbreekt het oude patronen en angsten. Alles wat niet in balans is kom aan het licht, dan zal er een transformatie plaatsvinden waarna je in liefde kunt leven met begeleiding van de Engelen, maar totaal verbonden met jezelf. Je zult spiritueel thuiskomen.  Daarom zal dit kristal je pas roepen als je hier aan toe bent. Deze smaragdgroene Andara’s uit Colombia voelen ook aan als vloeibaar goud, alsof ze ontstaan zijn uit een alchemisch proces, wat eigenlijk ook zo is. De één zal ze daarom als ‘lood’ zien, terwijl de ander het ‘goud’ ziet. 

Deze Andara obsidianen ook wel Monatomic Andara genoemd bestaat dus uit vulkanisch glas met de hoogste vibratie van alles wat ooit op aarde gevonden is omdat deze “Prima Matra” bevatten in een combinatie van 70 mineralen.

Deze Monatomic Elements bestaan o.a. uit Goud, Zilver, Iridium, Rhodium, Chroom, Platina en anderen. Deze Monatomic metaal elementen hebben een enkel atoom en gedragen zich anders dan normale metalen. Als voorbeeld, Monatomic Goud bestaat uit een fijn wit poeder dat bijna niks weegt, terwijl goud zwaar is. De frequentie van dit monatomic goud is veel hoger. Als dit materiaal verhit wordt, bij hoge temperaturen transformeert het in een glasachtig materiaal. Nieuwe wetenschappelijke technieken hebben aangetoond dat deze monatomic elementen super conductoren zijn met een Nul-magnetisch veld. Ze bezitten dus zowel een noord als een zuid magnetische pool. Dit is de Zero-Point energie. Er is aangetoond dat deze elementen vanuit hun fysieke vorm kunnen “shiften” naar andere dimensies.

Dit Meesterkristal is dus een echt bewustzijnskristal die hier op aarde gecreëerd is om te helpen bij de overgang naar de Nieuwe Tijd. Een heus Nieuwetijdskristal.

We vertelden in Amerika al dat we voor ons 2 nieuwe Fulgariet hebben kunnen inkopen, uit andere gebieden dan die we al hadden. In de winkel hebben we er al jaren eentje uit Algerije, nu vonden we in Amerika ook een zandkleurige uit Sedona en een donkergrijze uit de Mojave Dessert, Californië. We hebben van dit unieke fenomeen er nu dus uit 3 verschillende gebieden. Fulgariet ontstaat als zand door de bliksem wordt getroffen. Ze worden dus altijd in woestijnachtige gebieden gevonden. Het zijn krachtige ‘stenen’ omdat ze de energie van de bliksem bevatten. Dit maakt ze ook geliefd bij Sjamanen en mensen die met de elementen van de natuur werken.

Fulgariet 

Fulgariet ontstaat als zand door de bliksem wordt getroffen. Daarbij wordt enorm veel energie op een heel kleine plek gefocust. Ondanks zijn broosheid is Fulgariet een krachtig sjamaans hulpmiddel, want deze steen houdt de energie van de bliksem vast. Als je het op je hartchakra legt kun je verloren kind- of zielsdelen terughalen. De bliksem opent daarvoor de weg. De steen vervoert ook zielsdelen die zijn achtergebleven bij een traumatische dood, trauma, teleurstelling of andere gebeurtenis die de ziel in een ander leven vasthoudt. Fulgariet is traditioneel gebruikt om gebeden naar het universum te blazen en is een krachtig hulpmiddel om dromen te verwezenlijken. Spreek uw intentie uit en blaas door de Fulgariet om hem zo goed mogelijk voor uw hoogste goed te laten werken. De buis versnelt de spirituele groei van de mensheid en leidt goddelijke energie in het fysieke lichaam. Hij veroorzaakt een draaikolk van energie vanuit de chakra’s in de verfijnde lichamen. De draaikolk zuivert en geeft weer energie terwijl hij de frequenties doorloopt, hij neemt lichaam en ziel mee naar een hoger niveau en opent de weg voor nieuwe patronen. Fulgariet laat gedachten vorm aannemen en leert u zo alleen de hoogste en meest positieve bedoelingen na te streven. Als perfect sjamaans anker opent Fulgariet het aardse deel van een kosmisch anker en hecht u diep in de kern van de aarde. Hij verhoogt energieniveaus en het libido en heft blokkades op.

Misschien zijn we nog stenen vergeten te noemen en laten zien, maar als je de winkel bezoekt en je deze nodig hebt, dan roepen ze je vanzelf. Dus gelukkig hoeven wij ons dan niet bezwaard te voelen dat we er eentje vergeten zijn. Als stenen bij je horen, je kunnen helpen, dan komen ze altijd bij je, dan ga je ze vinden. Anders wachten ze gewoon op je. Wij mensen hebben niet zoveel geduld, kristallen hebben een eeuwig geduld. Ze zijn miljoenen jaren geleden ontstaan en komen nu pas op ons pad, in dit leven althans ha ha. Wie weet werken velen van ons al menig levens met deze vrienden van gestold licht. Daar ziet het wel naar uit. Dit was het weer voor deze keer. Het weekeinde zijn wij weer geopend.

Agenda (winkel open van 10.00 tot 17.00 uur)https://www.lichtpuntjekristallen.nl/agenda/

Zondag 24 maart

zaterdag 30 en Zondag 31 maart

zaterdag 6 en Zondag 7 april

zaterdag 13 en Zondag 14 april

vrijdag 19 en zaterdag 20 april (met Pasen gesloten)

zaterdag 27 en Zondag 28 april

zaterdag 4 en Zondag 5 mei

Menu