Nieuwe kristallen in de winkel 6, 7 en 8 Maart deel 2

Joan

We zullen in deze blog verder gaan met het vermelden van de nieuwe kristallen die we in Tucson hebben ingekocht. Als eerste 3 nieuwgevonden kristallen uit Brazilië, allemaal even uniek en alle drie hebben ze te maken met energieën van buiten onze aarde. Natuurlijk zijn ze ook verbonden met onze Moeder Aarde, want hier zijn ze geboren. Als eerste de unieke Elestiaal ofwel Krokodillenkwarts Zaad kristallen, deze worden in Brazilië floaters genoemd, omdat ze los gevonden zijn, dus niet uitgehakt hoeven te worden. Deze unieke kristallen hadden Natascha een bijzonder verhaal te vertellen. We hebben hier een aantal kleinere exemplaren van, maar ook een aantal zeer grote.

Elestiaal (krokodillenkwarts) Zaad kristallen

Deze speciale Elestiaal kristallen zijn allemaal floaters of zaad kristallen. Ze worden “zaad” genoemd, omdat ze los van elkaar in het zand worden gevonden, alsof ze ooit gezaaid zijn. Op de uiteinden van de stenen, waar ze ooit van de cluster zijn afgebroken, zijn ze opnieuw gaan groeien, waardoor er nieuwe puntjes zijn ontstaan, dit maakt de stenen zo uniek. Kristallen met deze groeivorm worden ook wel self-healer genoemd. Ze symboliseren vrijheid, dat je kunt zijn wie je bent en ze versterken je zelfgenezend vermogen. Zeer goed bij stress en depressie. Deze unieke exemplaren die nu gevonden zijn, zijn ook nog eens begroeid met melkwitte zaadkristalletjes, dus dubbel op. Ze zien eruit of ze bestrooid zijn met kristalsuiker met groen Epidoot erin. Deze unieke kristallen die lijken op een ruimteschip, zijn complex om te zien en het duurt even voordat deze zijn informatie prijsgeeft. De steen wil eerst even uitwisselen. Het Elestiaal is als een trap, een ‘stairway to heaven’. Er zit een complexe opbouw in de steen, hoe deze is ontstaan. Ideaal voor mensen die complex in elkaar zitten, die veel verschillende kanten, facetten bezitten. Hij helpt je om jezelf te begrijpen, alle lagen met de steen af te lopen en dan terug te komen en voorbij de complexiteit te kijken, de leegte/eenheid te voelen met alles en iedereen, waardoor je je vrij gaat voelen. Hij laat je zien dat je al die lagen niet bent. De steen zegt: Ik ben hier, maar ik ben niet van hier. Je bent meer dan die aardse persoon met al die vaak zware lagen, je bent meer, je bent licht!

Een Elestiaal of Krokodillenkwarts is een Nieuwetijdskristal bij uitstek. Het zijn Meesterhealers en kunnen beschouwd worden als de koningen en koninginnen van de kristalwereld. Dit kristal bezit bijzondere krachten, het overlaad je met kristallijn licht vanuit de goddelijke werelden. Het zuivert en transformeert en zet heel je systeem in een hogere lichttrilling. Dit kristal laat je enorm groeien als in een stroomversnelling, dit gebeurt met zachtheid en kracht tegelijkertijd. Elestiaal zorgt voor de ultieme doorstroom van kristallijn licht tot diep in je aardse blauwdruk en geeft dus diepgaande healing. Dit kristal is ook vaak verbonden met de kristallijne draak, die ook een enorme kracht aan dit kristal geeft. Het brengt inzicht, wijsheid en hogere lichtkennis. De stenen helpen met het zuiveren en sterker maken van je hartchakra, vergroten van je aura en helpen bij slapeloosheid. Ze kalmeren je gedachten en zijn goed bij hoofdpijn. De stenen zorgen voor een ontspannen staat van je lichaam en je wezen. Ze verzachten lichamelijke klachten en pijn. Ze bevorderen de algehele doorstroming en vermeerdering van energie in je lichaam en zorgen voor een goede doorstroming van het bloed (goed bij koude voeten en handen). Het Epidoot bevordert spirituele afstemming en verwijdering van ingewortelde weerstand tegen spiritueel ontwaken. Epidoot zuivert het emotionele lichaam en verlicht negatieve aandoeningen, zoals zelfmedelijden en psychische onrust. Het helpt bij verdriet en je blijft geaard, ongeacht de situatie waarin je je bevindt. Het regeneratieve effect creëert mogelijk een krachtige ontgifting van negatieve aura-energie. Het reinigt de emotionele blauwdruk en het cellulaire geheugen. Epidoot geeft moed om ten volle van het leven te genieten, het vermogen uw dromen te concretiseren en het versterkt daarnaast uw identiteitsgevoel.

Elestiaal heeft een grootse energie die van de hogere dimensielagen afkomstig is en verbonden is met onder andere Sirius. Helpt bij chakra’s die nog niet volledig doorstromen. Zeer krachtig kristal met een hoog Goddelijk licht en bewustzijn.

De tweede uit Brazilië zijn een aantal Rookkwartspunten met unieke coderingen op het oppervlak. Een vriend van ons die ons helpt met prijzen vertelde mij net dat toen hij een paar kristallen heel goed had bekeken had gezien dat er bij eentje nog wat Cacoxeniet in deze coderingen zat. Of het Cacoxeniet nu heeft gezorgd voor deze unieke coderingen op de steen weten we niet, maar wel dat ze heel bijzonder zijn om te zien en qua energie. De bevriende Braziliaan had er helaas maar 1 doosje van en wist niet of hij de steen nog zou tegenkomen. Laten we hopen van wel.

Rookkwartspunten met coderingen uit Brazilië

Van deze unieke kristallen hebben we maar een kleine hoeveelheid kunnen inkopen, we weten niet of er nog meer van gevonden zullen worden. Ze zullen mensen aantrekken die door hen geroepen worden. Hoewel Rookkwarts aardende stenen zijn stijg je met deze kristallen bijna op als je er eentje vastpakt. Maar daar hoef je niet van te schrikken, want de steen zegt meteen: Je bent veilig, ik ben een reiziger, maar met mij kun je veilig op reis, ik ben jouw persoonlijke ruimteschip. Als je met mij door hogere werelden reist help ik je weer om goed terug in je lichaam te komen. Maar ook kun je met de steen reizen terwijl je bewust in je lichaam blijft. Ik bepaal niks, ik bied alleen de mogelijkheden, samen bepalen we. De steen helpt je blikveld verruimen, omdat het voor jou belangrijk is om verder te kijken dan je neus lang is. De coderingen zijn als een soort persoonlijke landkaart. Als je je vingers over de coderingen laat gaan wissel je informatie met de steen uit en neemt deze je mee naar plekken waar je moet zijn, waar je naar verlangt, de steen vertaald voor jou het onbekende, maakt het helder voor je. Mensen met heel veel heimwee naar werelden waar ze vandaan komen voelen dan veel troost en rust om op aarde te zijn. Het is heel vreugdevol voor de mensen die dit gaan ervaren, omdat leegtes of verlangens naar die andere werelden, na deze reizen kunnen worden opgevuld en ook omdat je weet dat je er zo weer heen kunt. Die ervaringen kunnen dan meegenomen worden naar deze aarde. De meeste van ons zijn vergeten hoe we uit onszelf weer naar andere werelden kunnen reizen. Deze kristallen geven aan heel blij te zijn dat ze nu gevonden zijn, omdat ze energetisch geprogrammeerd zijn om een wisselwerking met mensen aan te gaan en hen te helpen.

De derde nieuwgevonden steen uit Brazilië die ook een heel bijzondere energie heeft, is er eentje die wij Sacred heart Galaxy Quartz noemen. Het zijn kwartspunten met Hematiet inclusies op verschillende manieren. Met gele en rode zwemen gecombineerd, waardoor de steen Sacred Heart genoemd wordt, met zwarte Hematiet spikkels, waardoor de steen in Brazilië Galaxy Quartz genoemd wordt.

Sacred heart Galaxy Quartz

Sacred Heart Galaxy Quartz is een naam die wij geven aan een heel bijzonder combinatiekristal, het is een combinatie van Hematiet spikkels, rode Agnitiet, Golden Healer en Maria Magdalena energie. Deze Hematiet spikkeltjes zijn als een Galaxy, een sterrenhemel die het spirituele licht in je lichaam helpt te aarden en die tevens helpt de goddelijke blauwdruk van “heelheid’ in het fysieke lichaam te activeren. Ook helpt deze het spirituele licht in je lichaam te aarden. Dit prachtige kristal geeft toegang tot het Vuur van Divine Love, welke zich in het centrum van ons hart bevindt. Hij helpt je om dit licht in jou te doen ontwaken, waardoor je hart krachtig wordt en je liefde in kracht zal toenemen. De liefde voor jezelf, maar ook de liefde voor alles om je heen. De steen zorgt voor passie, moed en liefde, voor de expressie van onvoorwaardelijke liefde. Tevens is het verbonden met de zachte liefdevolle vrouwelijke energie, de straal of Vlam die verbonden is met de lijn van Godinnen zoals Maria, Isis en Quan Yin die door deze kristallen heen werken. Ze hebben een reinigend en helend effect op de ziel en alle lichamen. Ze werken via het licht van ‘Al Wat Is’, doorbreken oude patronen en verbinden je met het hoogste niveau van wie jij bent. Oude, beperkende denkpatronen worden in het licht van dit kristal getransformeerd, vitaliteit neemt toe en je hart zal vol vreugde zijn. Dus heel goed bij het helen van traumatische ervaringen of bij schuldgevoelens. Het Hematiet in de steen heeft een uitermate positieve invloed op het bloed en voorkomt dat negatieve energieën in de fijnstoffelijke lichamen terechtkomen. Dit kristal geeft diepe innerlijke vreugde. Het opent het ‘innerlijk weten’ en helpt ons herinneren dat liefde onze basis is, onze levenskracht en de drijvende energie van ons Universum. Dit kristal straalt tot in onze cellen en leert dat liefde de sleutel tot genezing van lichaam en ziel is, daardoor is deze Sacred Heart Galaxy Quartz een echt Nieuwe Tijdskristal. Het kristal is verbonden met alle chakra’s van het eerste tot de kosmische, het zorgt ook voor een krachtige verbinding tussen ons aardse deel en het Goddelijk deel dat we in wezen zijn. Het helpt ons weer herinneren en om in onze werkelijke creatiekracht te stappen en te gaan leven wie we werkelijk zijn. Dit is een prachtig Meesterkristal dat nu is gevonden, omdat het ons kan helpen de Nieuwe Aarde gestalte geven. 

Bij een Peruaan waar we altijd een aantal stenen kopen hebben we deze keer een grote hoeveelheid verschillende beestjes van Speksteen ingekocht. We hebben er maar geen prijs stickertje opgedaan, want ze kosten allemaal €3,- dus dat scheelde veel werk. Ze zijn zo schattig om zien. En niet alleen kinderen vinden ze heel leuk. Afgelopen weekeinde toen we ze al in de winkel gelegd hadden, zagen we dat ook volwassenen blij van ze werden en ze meenamen.

Speksteen uit Peru

Als je met deze steen mediteert kom je in contact met het mythische verleden van de vindplaats van de steen. Ook de kennis van de oorspronkelijke bewoners van de locatie zal tot je komen. Deze stenen diertjes komen uit Peru en brengen je dus in contact met de energie van dit bijzondere land, zijn tradities en zijn bewoners, maar ook met de energie van het oude Incarijk. De steen helpt deze energie te aarden en is een leidraad voor de hogere kennis die je zoekt. Peru kent vele sjamanistische tradities. Het Inca sjamanisme is een natuurgeneeswijze. Ze helpt je te verbinden met Moeder Aarde en de vrouwelijke energie. Deze steen helpt je ook te verbinden met de energie van het dier dat de steen uitbeeldt. Speksteen werkt heel krachtig in de west-hoek van een medicijnwiel of op een altaar. Speksteen moedigt zelfbeschouwing aan en leert je dat alle kennis die je zoekt al in jezelf aanwezig is, dat jij alles weet wat je nodig hebt. Ook helpt deze steen herinneringen aan rassendiscriminatie te verwerken, omdat hij vergeving schenkt en laat zien hoe je verder kunt. Deze kalmerende, aardende steen geeft kracht aan zowel het fysieke lichaam als aan de subtiele lichamen, vooral tijdens processen of uitdagingen. Deze steen helpt je om vol zelfvertrouwen door het leven te gaan, wat de richting ook zal zijn en wat er ook op je pad zal komen. Speksteen ondersteunt het skelet, de pezen en de organen van het lichaam. Ook goed bij verteringsproblemen door spanning.

Uit Amerika komt de unieke Ancestraliet. Deze unieke steen bevat materiaal van de Sterren in zich en dit neemt je energetisch mee tot voor de creatie. Deze steen vertegenwoordigt geboorte, dood en wedergeboorte. Ancestralite verbindt verleden, heden en toekomst in het Nu. We hebben er weer trommelstenen van kunnen inkopen. Meer en meer mensen weten deze unieke steen te waarderen. We hoorden van een lieve vriendin dat ze de steen ook gebruikt wordt tijdens heling van Moeder aarde. We hebben er ook sieraden van gezet in sterling zilver en ik heb er nu ook een paar ringen van meegenomen.

Ancestralite

Ancestralite is een nieuw op de markt gebrachte steen die eigenlijk heel erg oud is, hij is ontstaan uit een Stromatoliet structuur, dit zijn versteende algen, één van de eerste levensvormen van onze planeet die zuurstof produceerden. Ze waren er al een paar honderd miljoen jaar voor er ander leven ontstond. Maar de aanwezigheid van Martiet, een Hematiet pseudomorf van Magnetiet, suggereert dat het gesteente in een later stadium bedolven is geraakt en andere chemische processen heeft ondergaan zoal het proces dat Martiet wordt gevormd in de kern van onze aarde. Dit zijn de glitters op deze steen. Deze unieke steen bevat materiaal van de Sterren in zich en dit neemt je energetisch mee tot voor de creatie. Deze steen vertegenwoordigt geboorte, dood en wedergeboorte. Ancestralite verbindt verleden, heden en toekomst in het Nu. De steen zakt letterlijk door alle lagen van het verleden tot het bij de kern komt. Het maakt de voorouderlijke tijdlijn schoon van trauma’s, drama’s en vastgeroeste emoties die generaties lang in families werden doorgegeven. Tegelijkertijd geeft Ancestralite de ziel inzichten over deze processen zodat deze uitgewerkt kunnen worden of alleen maar onder ogen gezien hoeven te worden, waardoor deze trauma’s transformeren en de voorouderlijke tijdlijn ‘licht’ wordt en patronen doorbroken zijn. Oud karma wordt dan niet meer doorgegeven aan toekomstige generaties. Het brandt letterlijk de etherische lichamen schoon, verwijdert de afdrukken van dit karma en het effect op je lichaam. De steen helpt je op eigen benen te staan, los van je familie. De steen helpt je om informatie uit de Akasha kronieken te halen, zorgt voor minder stress en geeft een comfortabel gevoel. Echt een Nieuwetijdskristal die ons helpt om helemaal in onze kracht te komen en te stralen als het vrije, goddelijke wezen dat we zijn.

Uit het Magaliesgebergte in Zuid-Afrika, een van de oudste gebergten op aarde, waar zich een Vortexenenergie bevindt komen unieke stenen die men ook wel Cactus kwarts of Zielkwarts noemt. Er is Amethist Zielkwarts, Citrien Zielkwarts en Witte Zielkwarts. We hebben deze keer Wit Zielkwarts en Amethist Zielkwarts gekocht, ze zijn van een prachtige kwaliteit en hebben een hele mooie glans en hoge energie. Door alle exemplaren zit ook wat van het gele Citrien Zielkwarts. We hebben deze krachtige stenen al heel wat jaren niet meer ingekocht, omdat de prijzen gigantisch gestegen waren. Maar wat een geluk, bij een handelaar die wij al jaren kennen en die altijd topkwaliteit verkoopt, hebben we ze voor een hele schappelijke prijs kunnen inkopen. Ze zijn echt prachtig. Zo fijn als je denkt dat je een steen niet meer kunt kopen, omdat ze in verhouding te kostbaar zijn geworden, dat er dan een soort wondertje gebeurt en dat je ze dan wel voor een mooie prijs krijgt.

Amethist-Zielkwarts of Spirit kwarts uit het Magaliesgebergte, Zuid-Afrika.

Deze steen komt van een van de oudste gebergten op aarde, waar zich een Vortexenergie bevindt. Amethist is spiritueel zeer krachtig, vol mededogen en uitermate beschermend en kalmerend. Het focust de geest en schept evenwicht in het gevoelsleven. Het vergemakkelijkt de overgang naar andere zijnstoestanden en de toegang tot een hoger bewustzijn. Deze Ziel of Spirit kwarts bestaat uit punten die begroeid zijn met allemaal kleine puntjes. Het centrale kristal is de ‘oude ziel’ die de energieën van nieuwere zielen aantrekt in de vorm van de kleinere kristallen. Amethist Zielkwarts bevordert de samenhang en vergemakkelijkt de samenwerking tussen leden van een groep. Het is een kristal van harmonie en uitlijning. Het neemt alle kristalenergieën van de hoofdsteen en versterkt ze keer op keer op alle kleine punten, elk reflecterend licht heen en weer naar elkaar, zodat iedereen kan baden in de gecombineerde uitstraling van het geheel. De resonantie ervan is spiritueel verheffend, straalt hoog-vibrerende energie in alle richtingen uit en is een perfecte bondgenoot in het uitlijnen van de aura, chakra’s, meridianen en het fysieke lichaam, evenals het uitdragen van de informatie van de geest, hogere zelf naar de wereld.

Amethist Zielkwarts varieert in tinten van licht lila tot dieppaars en activeert de hogere kruinchakra’s, brengt spirituele informatie binnen en biedt multidimensionale genezing. Het is zeer reinigend voor de aura en kan negatieve gehechtheden en entiteiten verdrijven en gaten in het etherische lichaam repareren. Het is een medelevende steen die de overgang naar andere zijnstoestanden vergemakkelijkt. Het helpt een ziel die de dood onder ogen ziet en biedt enorme ondersteuning tijdens een terminale ziekte. Het kristal helpt ook gidsen voor de reis aantrekken.  Amethist is een krachtige zuiverende en beschermende spirituele steen met een hoge vibratie die verbonden is met het derde oog, de kruinchakra, de hogere etherische chakra’s en de violette straal van transformatie. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong, stimuleert het denken, de heldere vermogens en de intuïtie. Hij helpt je om diepere inzichten en de oorzaken van levenservaringen te krijgen. Amethist stimuleert je om verantwoordelijkheid te nemen voor je realiteit door je te herinneren aan je relatie met de kosmos, het hogere wezen dat je bent en waarmee je alles creëert. Amethist maakt je ontspannen, wat nodig is voor het afstemmen op je hogere zelf, hierdoor ook heel geschikt voor meditatie. Hij kalmeert je gedachten geeft ook innerlijke en mentale rust. Hij werkt beschermend bij psychische aanvallen en zet deze om in liefde. Hij zuivert tevens de aura, werkt kalmerend en blokkeert negatieve energieën en geopatische belasting, doordat hij je helpt met het opbouwen van een energieschild, een veld van spiritueel licht rond het lichaam. Amethist helpt je bij het nemen van besluiten, bevordert het gezond verstand en spirituele inzichten, verdrijft woede, angst en bezorgdheid en verlicht leed en droefheid. De steen bevordert hogere bewustzijnstoestanden en helpt bij slapeloosheid en is weldadig voor pijnen, hoofdpijn, nachtmerries, woede, angst, verdriet, longen en huidproblemen. 

Wit Zielkwarts of Spiritkwarts

Wit Zielkwarts wordt gevonden in een van de oudste gebergten op aarde, het Magalies gebergte in Zuid-Afrika, waar zich een Vortexenergie bevindt. Dit is een en buitengewoon zuivere spirituele steen, een ultieme genezer en krachtige energie-versterker. Het is een lichtschenker voor de aarde en haar bewoners die karmische patronen helpt doorbreken. Wit Zielkwarts heeft een hoge vibratiekracht in alle dimensies. Is zeer behulpzaam bij vibratieverschuivingen, het haalt het doel van de ziel naar voren en helpt je, je weer te richten op je levenspad. Wit Zielkwarts zorgt voor helderheid en helpt je om de waarheid te vinden. Het is een steen vol mededogen en onzelfzuchtigheid die de overgang naar andere zijnstoestanden en de toegang tot een hoger bewustzijn vergemakkelijkt. Wit Zielkwarts activeert alle energiecentra en biedt ondersteuning bij het fysieke genezingsproces en bij het revitaliseren van energieniveaus. Het helpt blokkades te verwijderen en stemt de aura af voor zowel genezing als evolutie. Het kristal helpt ook multidimensionaal te genezen, ook niet geïncarneerde delen van de ziel. Ook helpt het kristal bij het verkennen van het onderbewuste en reinigt en deblokkeert deze diepe emoties, ongemak en traumatische herinneringen. Deze steen biedt immense steun en troost tijdens een terminaal ziekteproces. Assisteert bij de dood en leidt de ziel door de verschillende dimensies naar de hoogst mogelijke. Het is een effectief instrument voor de bevrijding van de ziel, moedigt deze aan om naar het licht te gaan en trekt gidsen voor die reis naar zich toe. Troost degenen die achterblijven. Goed bij droomduiding en heilzaam bij problemen uit vorige levens. Stimuleert zelfvergeving, Witte kristallen vertegenwoordigen natuurlijke cycli, geboorte en regeneratie – het vrouwelijke geslacht, gemanifesteerd als de godin in veel culturen. Het is de kleur van reinheid, zuiverheid en eenheid.

In Denver hebben we de mijneigenaar van de in 2018 nieuwgevonden Gouden Fantoom Seleniet ontmoet. We hebben toen bij hem een aantal unieke clusters van de stenen gekocht, de enige die hij in een holte van de berg gevonden had. We vertelden hem dat we van de plakken met Gouden fantomen erin alleen nog maar kleine exemplaren over hadden. Hij zei toen dat hij speciaal voor ons grotere plakken apart zou houden en deze aan ons geven als we naar Tucson kwamen. Deze hebben we nu ook in de winkel.

Gouden Fantoom Seleniet

Gouden Fantoom Seleniet is ontdekt in juni 2018 in de Creamcicle Mine, in het oosten van Utah. De steen licht op met UV. Gouden Fantoom Selenieten hebben een Elestiaal groeivorm en er zitten gouden fantomen in de stenen. Er kunnen ook water inclusies in stukken voorkomen en er wordt gedacht dat er koolstof fossielen in zitten. Gouden fantoom Seleniet is een van de zeldzaamste en meest unieke vormen van Seleniet, ze bevatten de boodschap van eenheid en heelheid. Deze Selenieten helpen dat iedereen op deze aarde weer verbonden wordt met elkaar. Ze openen je 3e oog chakra, je kruinchakra, je zielensterchakra boven je hoofd en je zonnevlecht. Gouden Fantoom Seleniet brengt eenheid in je geest, je denken en je hart. Ze brengen wijsheid en vertrouwen en helpen je om in je kracht te staan. Deze steen geeft toegang tot Engelenbewustzijn en hogere leiding. Seleniet is de poort naar de etherische chakra’s, ga je hierdoor, dan krijg je de mogelijkheid om de volgende stap in je evolutie van mens naar lichtwezen te zetten. Als je je met de energie van deze Selenieten verbindt zal dit je helpen het hoogste doel van je ziel in dit leven manifesteren. Dit kristal is verbonden met de goudgeel-witte straal die staat voor ‘eeuwig lichtwezen’, deze is verbonden met de Orde van Masterplan en de Aartsengelenrijken en Mozes. Het brengt je functioneren onder de hogere goddelijke wetten. Niets is toeval, leven in eenheid, het paradijs op aarde helpen realiseren. Alle vormen van licht en geen scheiding tussen dimensies. Alles is één en dualiteit is overstegen in dit licht. Dit brengt hele zachte subtiele healing teweeg, waarbij alles wat zwaar in je systeem is, wordt schoongemaakt en in het licht gezet. Deze Gouden Fantoom Seleniet behoort tot een van de Selenieten met een zeer hoge vibratie. Hij lift je op naar andere dimensie waar je je leven en het pad van je ziel kunt overzien. Dit prachtige kristal verbind je met je hogere zelf, je ziel en het goddelijke plan. Een perfect kristal om mee te manifesteren, maar alleen wat je plezier geeft en je hoogste goed dient. Ook geeft dit gouden kristal je toegang tot de hoogste niveaus die je richting geven, zorgen dat je contact met je ziel maakt en helpen bij multi-dimensionale reizen en die door de stellaire ruimten. Seleniet zendt een hoge trilling en lichtkracht uit en blijft dat doen om alles in de omgeving op gelijke trilling te brengen. Hij geeft gedachten en gevoelens weer vleugels, brengt innerlijke vrede, tevredenheid en creativiteit. Hij opent ja aura om al het goddelijke om je heen in de schepping te voelen en je ermee verbonden te laten voelen. Hij helpt je, je Engelen-bewustzijn te herinneren. Heel goed om over verslavingen en obsessies te komen, hij harmoniseert je lichaam en geest. Deze Seleniet is gekristalliseerd licht die een hoge dosis spiritueel zonlicht uitstraalt en daarom goed is voor hen die last hebben van winterdepressie.                         

Bij een Russische dame vonden ruwe Cacoxeniet kristalpunten met Goethiet erin, zoals je kon zien in de vlog die we voor het eerst in Tucson hebben gemaakt. Je ziet dan hoe ze van een hotelkamer, waar ze nachts gewoon slapen, overdag een winkeltje maken. Altijd zo leuk om al die kamers af te lopen en te kijken wat voor speciale kristallen mensen uit hun land mee hebben genomen. 

Cacoxeniet met Goethiet

Deze geelbruine kristallen hebben insluitsels van Goethiet. Dit kristal verhoogt je spiritueel bewustzijn en kan het vibratieniveau van je fysieke lichaam verhogen. De steen bevat een vibratie die de cellen van je lichaam kan herprogrammeren, waardoor energetisch je DNA wordt geactiveerd. Cacoxeniet verruimt de chakra’s van het derde oog en de kruin. Hij helpt je om je te openen voor contacten met je hogere zelf of de geesteswereld, wanneer je behoefte hebt aan verbinding. Zo kun je jouw energiesystemen ontdoen van negatieve aanhechtingen die je beletten verder te gaan op je pad. Dit kristal wordt ook gebruikt bij meditaties of bij het terugkeren naar vorige levens. Cacoxeniet neemt je mee naar herinneringen van de ziel die geheeld of geïntegreerd willen worden, het Goethiet in de steen heeft toegang tot het genetisch geheugen, waardoor je patronen van je voorouderlijke tijdlijn kunt transformeren. Dit kristal versterkt het effect van rituelen bij volle of nieuwe maan. Deze steen geeft ook verlichting bij stress en helpt angsten te overwinnen, ook goed voor hen die het erg moeilijk vinden om in een fysiek lichaam te zitten. De steen brengt licht en hoop voor mensen die zich angstig en zwaarmoedig voelen. Hij brengt harmonie tussen de persoonlijke wil en je hogere zelf en accentueert het positieve in alles wat je doet. De steen helpt je los te komen van beperkingen en remmingen. Hij helpt je het positieve van alles in te zien en geeft je een veilig en geborgen gevoel. Als je Cacoxeniet op je derde oog en de zonnevlecht plaatst, kun je een energiestroom in gang zetten, waardoor je emotionele problemen in je leven beter kunt waarnemen en doorgronden. Daarna kun je deze gaan helen met het zachte, liefdevolle licht dat de steen uitstraalt. Het Goethiet in de steen versterkt je paranormale gaven en helpt je om in het Nu te zijn. Spiritueel resoneert het met het getal 44, het getal van metamorfose. Fysiek geeft Goethiet energie en helpt je van je reis op aarde te genieten. Ook zorgt het Goethiet in Cacoxeniet ervoor dat je gevoeliger wordt voor verfijnde energieën en het kan je helpen in contact te komen met Deva’s en af te stemmen op de energiemeridianen van de aarde. 

Bij onze Braziliaanse vriend hebben we harten van Super 7 kunnen kopen. De vorige keer had hij er Engelen van laten maken. Fijn om nu hartjes te hebben die mooi in je handpalm passen. 

Super 7

Combinatiesteen met een zeer hoge vibratie die bestaat uit bergkristal, amethist, rookkwarts, rutiel, goethiet, lepidokrokiet en cacoxeniet, die verbonden is met de hoogste bronnen van leiding en inspiratie. Deze steen troost en voedt en opent alle spirituele gaven. Hij ondersteunt en verhoogt de vibratie van alle andere kristallen. De steen zuivert, schenkt evenwicht, geeft energie aan alle chakra’s en aura’s en stemt ze af op de verfijndste vibraties. Deze krachtige steen helpt bij fysieke genezing en brengt de ziel weer in contact met het goddelijke. Het kleinste exemplaar bevat de vibratie van het geheel, ongeacht of alle mineralen erin aanwezig zijn. Hij helpt ons herinneren dat we allen deel uitmaken van het geheel. Op het spirituele vlak is deze steen met hoge vibratie een spirituele krachtcentrale met buitengewone helderheid. Naar verluidt verschuift hij het vibratieniveau van de planeet en alles erop en laat ons kennismaken met het tijdperk van waterman. Het is heerlijk om met dit kristal te mediteren. Emotioneel is dit een troostend en voedend kristal. De steen is heel nuttig om het lichaam te harmoniseren. Hij stimuleert de natuurlijke genezing van het lichaam en heelt het cellulair geheugen. Hij ondersteund het immuunsysteem, huid en botten.     

Hij had ook prachtige bollen van donker Rookkwarts met een gouden gloed van Citrien erin. Ze hebben ook hele mooie regenboogjes erin. Wat een prachtige energie hebben deze bollen die zo mooi in een ruimte alle kanten hun energie uitstralen. 

Rookkwarts met Citrien erin

Rookkwarts is een van de krachtigste stenen voor aarding en zuivering die er bestaan. Citrien is een kristal van overvloed, die vreugde en energie geeft aan allen die hem zien. Rookcitrien zuivert de aura en de energetische systemen en vergroot je concentratievermogen. Heel goed om zweverige mensen op aarde te krijgen, zodat ze volledig als lichamelijk wezen kunnen functioneren. De steen maakt optimistisch en helpt te genieten van nieuwe ervaringen en stimuleert het verkennen van alle mogelijke wegen. Deze beschermende steen heeft een sterke band met de aarde. Wanneer je in de hogere werelden werkt helpt rookkwarts je weer in je lichaam te komen, tevens helpt het spirituele informatie te aarden. De steen absorbeerd geopatische en elektromagnetische smog en helpt bij uitscheiding en ontgifting op alle niveaus en vult de ruimte met een positieve vibratie. Rookcitrien verwijdert overtuigingen en gedachtepatronen die je gevangenhouden in armoede en effent aldus het pad van overvloed. Dit kristal reinigt ook de etherische blauwdruk. Goed bij stress, angsten, burn-out, depressie en geeft emotionele rust. Zorgt voor acceptatie van het fysieke lichaam. Helpt bij faalangst en reinigt de geest voor meditatie. Rookkwarts biedt bescherming tegen negatieve energieën en kan deze vrijwel onbeperkt opnemen en omvormen. Leg de steen wel regelmatig op een stuk Seleniet om te reinigen, of spoel het af onder de kraan. Het is een goede steen om zaken zuiver te houden. Fysiek versterkt Rookcitrien het lichaam en is weldadig bij kwalen van de buik, heupen en benen. Verlicht pijn, ook hoofdpijn. Heft krampen op. Rookkwarts kan helpen negatieve gevolgen van straling te transformeren.

We hebben gelukkig ook een doosje met Lemurisch zaad kristallen kunnen kopen. Hier zijn we super blij mee, want ze waren bijna op. De Regenboog Mayaniet kristallen uit Arkansas zijn ook Lemurisch Zaad, maar dit zijn de heldere en deze komen uit Brazilië.

Lemurisch Zaad Kristal

Dit zijn zeer krachtige stenen met een hoog bewustzijn die ons juist in deze tijd sterk ondersteunen en openen. De stenen bevatten lemurische energie, ze zijn nl door de Lemurianen geprogrammeerd om ons nu in deze tijd informatie te verschaffen en ons bewustzijn te verhogen. De lemurische energie is bijzonder liefdevol. De stenen helpen met het zuiveren en sterker maken van je hartchakra, vergroten van je aura en helpen enorm goed bij slapeloosheid. Ze kalmeren je gedachten en zijn goed bij hoofdpijn. De stenen zorgen voor een ontspannen staat van je lichaam en je wezen. Ze verzachten lichamelijke klachten en pijn. Ze bevorderen de algehele doorstroming en vermeerdering van energie in je lichaam en zorgen voor een goede doorstroming van het bloed (goed bij koude voeten en handen). 

Ze worden “zaad” genoemd, omdat ze los van elkaar in het zand worden gevonden, alsof ze ooit gezaaid zijn. Op de uiteinden van de stenen, waar ze ooit van de cluster zijn afgebroken, zijn ze opnieuw gaan groeien, waardoor er nieuwe puntjes zijn ontstaan, dit maakt de stenen zo uniek. Kristallen met deze groeivorm wordt ook wel self-healer genoemd. Ze symboliseren vrijheid, dat je kunt zijn wie je bent en ze versterken je zelfgenezend vermogen. Zeer goed bij stress en depressie. Sommige zijn dubbeleinders, hiermee kun je energie door beide kanten tegelijkertijd channelen. Ook energie kan in beide richtingen door het kristal stromen. Ze kunnen via beide punten zowel energie ontvangen als uitzenden. Zeer goed om blokkades en gaten in de aura mee te dichten. Ze vergroten je bewustzijn terwijl ze tegelijkertijd energie afvoeren en het lichaam aarden.

Uit Mexico hebben we een heel mooi mineraal gekocht, Goethiet begroeid met Calciet. De Goethiet is in een soort Stalagmieten gegroeid en daaroverheen een laagje helder Calciet. Het zijn net kleine sprookjeswerelden. 

Goethiet begroeid met Calciet uit Mexico

Deze Goethiet uit Santa Eulalia, Chihuahua geeft gelijk een gevoel van verbinding met natuurwezens. Hij is sterk afgestemd op de geneeskracht van de natuur en stemt af op de toon van de aarde. Hij laat je deva’s en de ziel van de aarde ontmoeten. Als een Peter Pan of Elfje laat Goethiet je in je fantasieën vliegen tussen de wolken, maar ook weer dalen in je lichaam. Hij maakt je gevoelig voor verfijnde energieën en helpt je afstemmen op de energiemeridianen van de aarde. Goethiet reinigt de aarde- en basischakra’s en brengt het hele chakrastelsel op één lijn om de aarde en de hogere geest met elkaar te verbinden. Tevens werkt deze verlichtend bij depressies, zwaarmoedigheid en wanhoop en brengt licht en hoop in je leven. Voor healers is het de steen om hun cliënt met hun verdriet te confronteren, de steen helpt je bewust te worden van je gevoelens. Hij versterkt je paranormale gaven en vooral helderhorendheid. Het is heerlijk om met deze steen te mediteren, hij zorgt ervoor dat je helemaal in het Nu bent. Spiritueel resoneert hij met het getal 44, het getal van metamorfose. Goethiet zuivert het emotionele lichaam. Hij lost gevoelens en overtuigingen over jezelf uit vorige levens op als ze geen nut meer hebben, vult je hart met mededogen om wat je hebt doorgemaakt en laat je het geschenk van een ervaring zien. Fysiek geeft de steen energie en helpt je van je reis te genieten en helpt trauma’s te verwerken. Hij ondersteunt gewichtsverlies en helpt bij epilepsie en bloedarmoede. Ook is hij goed voor de oren, neus, keel, aderen, slokdarm en het beenmerg. De lichtkracht van het heldere Calciet op de steen brengt op zeer zachte wijze enorm diepe transformaties teweeg. Deze heldere vorm stimuleert alle chakra’s, reinigt deze en brengt ze in balans. Het Calciet versterkt de werking van Goethiet. De steen opent je bewustzijn en verhoogt je lichttrilling. Het brengt diepgaande zachte healing en nieuwe hoop, moed, kracht en nieuw vertrouwen. Calciet stimuleert de stofwisseling, het immuunsysteem, de spijsvertering en versterkt slijmvliezen, huid, darmen, bindweefsel, botten en gebit. Het is goed voor het hart, skelet en gewrichten. Het bevordert groei van kinderen. Helpt bij de opname van Calcium.

Een jaar geleden hadden we voor het eerst plakken roze Amethist uit Brazilië. In Tucson hadden we in 2019 voor het eerst de in 2018 gevonden kleine roze geodes uit Argentinië ingekocht. Deze hebben we nog steeds in de winkel. De energie van roze Amethist is zo liefdevol dat wij dol op de steen zijn. We konden ons geluk niet op toen we bij een bevriende Braziliaan staande ‘freeform’ ervan zagen. We hebben er een grote hoeveelheid van deze liefdevolle steen kunnen inkopen. 

Roze Amethist uit Brazilië

Roze Amethist straalt een krachtige en tevens zeer liefdevolle energie uit. Ze helpen je om via je hart een verbinding met je eigen Goddelijke Zelf te maken. Roze Amethist is een steen van waarheid die je helpt om weer te gaan leven vanuit je hart i.p.v. uit je hoofd, in totale oprechtheid en verbinding vanuit je diepste wezen en Goddelijke zelf. Ze hebben ook een diepe verbinding met de geesteswereld en helpen je om makkelijker in contact te komen met overleden geliefden en met Gidsen en Engelen. Het is een ultieme hart steen die je een intens gevoel van vrede en ontspanning geeft. Deze energie is zo uitgesproken dat, als je een steen vasthebt, je hem eigenlijk niet meer weg wilt leggen. Roze Amethisten helen krachtig je emotionele en fysieke lichaam. Ze bevatten zowel een grote kracht als tederheid, op een manier die heel voedend is voor de ziel. Ze helpen en helen je op verschillende manieren. Roze Amethist is een fantastische steen voor healers, zowel voor henzelf als voor hun cliënten. De steent laat je hartchakra volstromen met helende vibraties, waarna deze energieën door je hele lichaam stromen. Het is extreem krachtig voor het hart en hartchakra, maar ook voor de longen. Daarom wordt de steen voor problemen in deze gebieden aangeraden. De steen is ook heel krachtig in combinatie met andere stenen in steenleggingen op het lichaam en in grids. Roze Amethist heeft een zeer krachtige, beschermende vibratie die voorkomt dat negatieve energieën kunnen aanhechten. Het helpt je om een bewuste, liefdevolle verbinding met je innerlijk kind te maken en je hele wezen in een staat van eenheid te brengen. Voor mensen die in zware processen zitten, trauma’s of misbruik hebben meegemaakt, of veel verdriet en spijt ervaren, helpt de steen je hart open te houden en door deze moeilijke tijd te gaan om daarna weer positief in het leven te staan. Roze Amethist brengt vreugde en plezier in ieders hart en ziel en helpt mensen te helen die een scheuring tussen hun hoofd en hart hebben, waarna ze weer voluit vanuit hun hart kunnen gaan leven. Voor hen die aan hun ziel werken of voor Shamanen die Soul Retrieval (het herstellen van wonden, trauma’s en verloren van delen van jezelf) beoefenen, is deze steen het perfecte gereedschap. Roze Amethist is ook een hele goede steen voor zwangere vrouwen, baby’s en kinderen. De liefdevolle, beschermende energie maakt het een perfecte steen voor in de slaapkamer, huiskamer, praktijk of werkomgeving. Het is ook een perfecte steen om aan een geliefde te geven, omdat deze liefdevolle gecentreerde hart energie, liefde en tederheid uitstraalt naar de ontvanger. Dit is een echt Nieuwetijdskristal die in deze tijd zo hard nodig is en ons helpt te transformeren naar een Wezen dat in het Nu vanuit zijn hart leeft en vandaaruit een fantastisch leven vol liefde creëert.   

Iedereen kent wel Pyriet met zijn mooie kubusvorm. Maar er bestaat ook een soort Pyriet die een stervorm heeft, deze wordt Marcasiet genoemd. Deze steen kom je niet veel tegen. We hebben hele mooie exemplaren kunnen inkopen, ze hebben een mooie iriserende gloed.                                          

Marcasiet  

Marcasiet is chemisch gezien identiek aan Pyriet, maar de kristalformaties waarin het ontstaat zijn verschillenden ook de energie is duidelijk verschillen. Marcasiet stimuleert mensen die ‘vastzitten’ in de verdichting van het aardse plan en moedigt hen aan hun lot in eigen hand te nemen door actie te ondernemen om hun leven mede te creëren. Een fijne steen voor wie zich van zijn krachten beroofd voelt of vastzit in actuele ervaringen. Marcasiet stimuleert je een pad te vinden dat voorwaarts leidt, het helpt je de beperkingen te zien die je ervan weerhouden voort te gaan op je spirituele pad. Het kan negatieve of destructieve gedragspatronen blootleggen en is nuttig na een verslaving, omdat het je helpt verantwoordelijkheid voor je daden te nemen. Hij helpt je spiritualiteit in de alledaagse wereld te integreren. Hij stimuleert metafysische (paranormale) vermogens zoals helderziendheid en geestesbewustzijn. Het is een aardende steen, die je energie als een magneet naar het fysieke trekt. Het verbetert je kracht en uithoudingsvermogen en helpt je discipline te ontwikkelen. Het helpt blokkades weg te branden en helpt het lichaam te genezen. Tevens zuivert en beschermt het de aura en verwijdert het negatieve patronen uit de chakra’s. Ook helpt het aanhechtingen of entiteiten te verwijderen. Dit is de steen die je helpt om je licht te laten stralen en helpt je ware spirituele overvloed te vinden.  Hij ondersteunt de milt en de reiniging van het bloed, helpt tegen wratten, moedervlekken en sproeten. Goed voor het geheugen, tegen hysterie en bij slachtoffermentaliteit. Brengt verlichting bij een burn-out en brengt de energieën van het fysieke lichaam balans, wat leidt tot optimaal welzijn en hoge energieniveaus.

Behalve de Cheetah Agaat die we in de eerdere blog hebben vermeld hebben we ook een zwarte Agaat ingekocht. Deze kalmerende steen werkt aardend en beschermend en geeft kracht en steun, ook helpt deze steen bij verwerking van verdriet.

Zwarte Agaat

Zwarte Agaat is net als bijna alle zwarte stenen een aardende en beschermende steen. Hij geeft je inzicht in je schaduwkanten en helpt je om negativiteit los te laten. Tijdens moeilijke of stressvolle periodes van het leven biedt deze prachtige zwarte steen je zijn kalmerende energie, geeft kracht en steun. Hij maakt minder emotioneel en helpt bij het verwerken van verdriet. De steen heeft herkenbare bandpatronen en lagen. Sinds de oudheid wordt de steen gebruikt voor aarding en het brengen van evenwicht. Hij is krachtig verbonden met het basis chakra. Zwarte Agaat geeft innerlijke kracht om verder te gaan na een zware periode en is een steen van een nieuw begin. Ook geeft de steen rust als je leeft in een stressvolle omgeving. Als je de steen bij je draagt brengt deze je vrede, verlicht angst en bied bescherming. Ook brengt deze positieve energie in je leven. Hij leert je je lot in eigen hand te nemen. Dit kristal geeft kracht, standvastigheid en volharding, schenkt zelfvertrouwen en draagt ertoe bij dat je je in je omgeving op je gemak voelt. Hij brengt je hoofd tot rust en geeft structuur en richting aan. Hij helpt je lichaam te reinigen van negatieve energie en gedachten. Hij helpt je te focussen en om alle problemen aan te pakken en goede beslissingen te nemen. Zwarte Agaat wordt verondersteld welvaart en moed te bieden. Hij helpt je om fysiek krachtiger in je lijf te komen en spirituele energie in het lichaam te aarden. Hij versterkt het contact met het bovennatuurlijke, waardoor je spiritueel kunt groeien. Het is een balancerende steen die negatieve energie uit je aura helpt te verwijderen en die vreugde en vrede in je leven zal brengen. Als je erg emotioneel bent, je rot, verlaten of boos voelt, zal zwarte Agaat je meer stabiliteit en balans brengen met zijn kalmerende energie. Mensen die erg in zichzelf gekeerd en opvliegerig zijn zullen met deze Agaat toegankelijker worden. De communicatie verloopt soepeler, omdat het emotioneel uiten eenvoudiger wordt. Voor een zwarte steen is deze Agaat een hele zachte en lieve steen. Hij zal je situaties leren te accepteren zoals ze zijn en verruimt je horizon. Agaat is behulpzaam bij allergieën en ontstekingen. Deze reinigende steen ondersteunt de nieren en de blaas. Bij huidproblemen, zoals puistjes, acne of eczeem kan men naast het dragen van de steen ook het water ervan drinken of de huid ermee deppen.

Uit India hebben we Robijn in Fuchsiet bollen kunnen kopen. We hebben al jaren de trommelstenen van deze fijne combinatie, maar nu dus ook wat bollen. Bollen stralen heel gelijkmatig in een ruimte hun energie uit, maar ook heel leuk voor mensen die bollen sparen.

Robijn in Fuchsiet

Robijn geeft kracht en energie om te leven en schept evenwicht en geeft passie. Krachtige beschermer van het hartchakra, bevordert positieve dromen en stimuleert de pijnappelklier. Deze steen van overvloed helpt u om rijkdom en hartstocht in stand te houden. Hij maakt een einde aan woede of negatieve energie en verscherpt het bewustzijn en zorgt voor een goede concentratie.

Fuchsiet geeft toegang tot oude kennis en leidt gezondheidskwesties in goede banen. Fuchsiet geeft inzicht in uw interactie met andere mensen en gaat martelaarschap tegen. Leert dienstbaar te zijn, zonder machtsstrijd of slachtofferrol. Hij overwint wederzijdse afhankelijkheid en geeft veerkracht na een trauma. Hij vermeerdert de energie van andere kristallen, heft blokkades op en is goed bij RSI, spieren en skelet.

Uit Colombia hebben we ook weer prachtige Lemurische lasertjes en clustertjes kunnen kopen. Robert Simmons noemt deze kristallen “Lemurian Light” kristallen, omdat ze zo’n heldere, hoge vibratie bevatten. Ze bezitten ook een hele mooie klank. Er zitten ook best veel Lemurisch zaad kristallen tussen, ofwel Selfhealers. Bergkristallen uit Colombia zijn erg kostbaar geworden, omdat ze heel erg gewaardeerd worden door hun schoonheid en energie. Door hun schoonheid worden mooie clusters door verzamelaars gekocht. Wij hebben betaalbare, kleine clustertjes en puntjes van een hele mooie, heldere kwaliteit kunnen inkopen.

Lemurische lasers en clusters uit Colombia

Dit zijn unieke kristallen met een zeer hoge vibratie. Ze zijn door de Engelen van Licht, die met klank werken voor het aardse rijk gecodeerd. Deze kristallen zijn sterk verbonden met de Hators, de hogere energie van water, Venus en Lemurië. Ze werden gebruikt als healing instrumenten in de genezingstempels van Lemurië. Door je te verbinden met hun kennis word je onderwezen in hun geavanceerde genezingskunst. Hun zachte, kalmerende energie is bijzonder liefdevol. Ze helpen je om snel en diep in meditatie te gaan, je innerlijk licht te laten ontwaken en je bewustzijn te vergroten. Deze kristallen helpen met het zuiveren en sterker maken van je hartchakra en vergroten je aura. Ze geven een gevoel van vrede en innerlijke stilte. Ze worden ook wel Lemurian Light Crystals genoemd, omdat ze je bewustzijn vergroten met spiritueel wit licht. De laserpunten werken heel sterk in je hoofd en in je nek, ze kunnen het energiepunt “Mond van God” aan de achterkant van de schedel openen en krachtig mystiek ontwaken initiëren. Waar je de punt richt, daar stroomt het zachte witte licht je hoofd in. Door hun vorm kan energie met grote snelheid door het lichaam van het kristal reizen en bij de punt wordt het geprojecteerd als een laser. Deze kristallen zenden zeer hoge lichtfrequenties uit. Ze werken verzachtend op lichamelijke klachten en pijn. Tevens kunnen deze kristallen worden gebruikt om het centrale zenuwstelsel te ondersteunen. 

Uit Brazilië hebben we prachtige grote Amethist harten kunnen kopen. Deze supergrote exemplaren kom je niet veel tegen. We hadden in de winkel al mini hartjes waar we heel blij mee zijn. Sommige van deze grote exemplaren staan op een ijzeren standaard, andere die liggen.

Amethist

Amethist is een krachtige zuiverende en beschermende spirituele steen met een hoge vibratie die verbonden is met het derde oog, de kruinchakra, de hogere etherische chakra’s en de violette straal van transformatie. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong, stimuleert het denken, de heldere vermogens en de intuïtie. Hij helpt je om diepere inzichten en de oorzaken van levenservaringen te krijgen. Amethist stimuleert je om verantwoordelijkheid te nemen voor je realiteit door je te herinneren aan je relatie met de kosmos, het hogere wezen dat je bent en waarmee je alles creëert. Amethist maakt je ontspannen, wat nodig is voor het afstemmen op je hogere zelf, hierdoor ook heel geschikt voor meditatie. Hij kalmeert je gedachten geeft ook innerlijke en mentale rust. Hij werkt beschermend bij psychische aanvallen en zet deze om in liefde. Hij zuivert tevens de aura, werkt kalmerend en blokkeert negatieve energieën en geopatische belasting doordat hij je helpt met het opbouwen van een energieschild, een veld van spiritueel licht rond het lichaam. Amethist helpt je bij het nemen van besluiten, bevordert het gezond verstand en spirituele inzichten, verdrijft woede, angst en bezorgdheid en verlicht leed en droefheid. Amethist samen met Sugiliet helpen je om slechte gewoonten of verslavingen te doorbreken. Een groot stuk of een geode in huis of in je praktijk geeft je het gevoel dat je bent omgeven en beschermd door een bel van licht. Het is een steen die voor iedereen fijn is, ongeacht of je in spiritualiteit geloofd of niet. In de kamer van een zieke helpt Amethist de energie zuiver houden. Spoel hem bij intens gebruik af en toe af onder stromend water.  De steen bevordert hogere bewustzijnstoestanden en helpt bij slapeloosheid en is weldadig voor pijnen, hoofdpijn, nachtmerries, woede, angst, verdriet, longen en huidproblemen.

We hebben vorig jaar heel veel Amethist ringen op standaard verkocht, deze waren begin van dit jaar uitverkocht, we waren heel blij dat we er nu weer tegenkwamen en deze zijn heel bijzonder. Behalve dat ze Amethist zijn, bevatten ze een ring van Rookcitrien, we zullen daarom de beschrijving van Ametrien erbij geven.

Ametrien

Dit is een combinatie van Amethist en Citrien. Dit is een verbinding tussen de innerlijke rust van Amethist met de activiteit en dynamiek van Citrien. De steen geeft een gevoel van optimisme en vrede en reinigt en regenereert alle lichaamscellen. Ametrien verbindt de hogere chakra’s met de zonnevlecht en verbindt zo je eigen licht aan je eigen kracht. Deze steen beschermt je tijdens astrale reizen, vermindert stress en spanning in het hoofd. Ametrien opent je derde oog en brengt yin en yang in evenwicht. Psychisch helpt de steen je bij anderen aan te passen, hij laat nl. zien wat iedereen gemeenschappelijk heeft en overstijgt vooroordelen.  Deze zeer energetische steen stimuleert je creativiteit en helpt je je eigen leven te leiden. Hij vergroot de concentratie, verheft het intellect tot een hoger bewustzijn, zorgt voor helderheid en harmonie tussen waarneming en actie. Emotioneel heft Ametrien blokkades op en helpt je deze te transformeren en geeft inzicht in de onderliggende oorzaken. Zeer optimistische steen. Hij biedt steun en inzicht in de oorzaak van langdurige ziekten. Door zijn krachtige reinigende eigenschappen verdrijft hij negativiteit uit de aura en vergiften uit het lichaam. Hij reinigt het bloed, geeft weer energie en versterkt het immuunsysteem. Ook goed als u chronisch vermoeid bent. Goed bij spanningshoofdpijn en depressieve gevoelens. Draag hem lange tijd op de zonnevlecht.

Uit Chili komen twee bijzondere stenen, de eerste is een Blauwe Opaal. Hij bevat zo’n diepblauwe kleur dat de steen wel ‘nep’ leek. Hij lijkt op de Andes Opaal uit Peru, maar deze bevat niet zo’n felblauwe kleur. Ook is de blauwe Andes Opaal van een hoge kwaliteit onbetaalbaar geworden. Dus wat een mooi cadeau van Moeder Aarde dat deze uit Chili nu op ons pad komt. Je ziet bijna nooit krisallen uit Chili, ook omdat we op beurzen nooit handelaren uit dit land gezien hebben. We zijn heel blij om de energie van dit mooie land met nog veel ongerepte natuur nu ook in de winkel hebben.

Blauwe Opaal uit Chili

Deze prachtige blauwe Opaal is gevonden in Chili. 

Het is een krachtige steen die veel troost geeft. De steen is als een troostende moeder die zegt; kom maar hier, wees maar stil, je bent veilig, iets wat we soms allemaal nodig hebben in de hectiek van alle dag en de energetisch verschuivingen die voor chaos en verwarring kunnen zorgen. De steen bevat tevens de kracht van de natuur. De ongerepte natuur van Chili bevat alle elementen: Zon, zee, woestijn, vulkanen, bergen, water, vuur, wind, aarde, lucht en ook een overvloed aan prana energie. Deze blauwe Opaal laat ons op adem komen. De steen laat ons dieper ademhalen in een ritme zoals Dolfijnen en Walvissen doen, waardoor je veel meer prana kunt gaan inademen. Prana of levensenergie, de frisse lucht, het inademen van pure levensenergie, zorgt ervoor dat alle stress en zorgen je lichaam kunnen verlaten en dat je met een frisse blik opnieuw alles van je leven kunt beschouwen. Hij zet aan tot grote schoonmaak van emotionele kwesties en brengt je direct tot de kern van een probleem. Hij geeft inzicht en laat oude energie wegvloeien. Deze blauwe Opaal is krachtig verbonden met het element water. Vooral de wijze moeder energie van de Walvissen zit in deze steen. Hij geeft kracht en creëert ruimte. Tevens is hij verbonden met de pure, hoge energie van Lemurië, hij helpt je weer herinneren hoe puur je toen was, vrij van ballast en vol liefde. Tevens is hij verbonden met de liefdes energie van Venus en haar bewoners, de Hators. De Hators zijn liefdevolle hoogenergetische wezens verbonden met de energie van water, Lemurië en klanken. Hun energie is zeer kalmerend, liefdevol en genezend. Ze helpen je innerlijk licht te laten ontwaken, je hartchakra te openen en je auraveld te vergroten. Ze geven een gevoel van vrede en innerlijke rust. De gletsjers van Chili zijn zo puur en bevatten een bepaalde klank/trilling. Ze zijn zo oud en geven verstilling. Er zit zoveel informatie in dit bevroren water, deze unieke frequentie laat bevroren delen van ons die niet echt leven ontwaken. De klanken van de Walvissen zullen je ook doen ontwaken en tot rust brengen. In deze hectische tijden laat deze steen je ruimte voelen om van alles naar niets (rust) gaan. Hators brengen je naar ongerepte gebieden waar geen ruis meer is, naar de stilte in je hart, waar de symfonie van klanken in volledige harmonie is. Deze bijzondere Nieuwetijds stenen werken samen met alle elementen, dus ook met de natuur. Door deze steen kun je weer ervaren hoe het is om weer helemaal puur en in totale eenheid te zijn, jezelf te zijn zonder alle ruis om je heen. Hij werkt heel krachtig op je keel en je thymus, waar hij je zelf genezend vermogen activeert. Hij werkt ook krachtig op je derde oog en je fysieke ogen, hij verruimt je blik, letterlijk en figuurlijk. Hij werkt ook samen met Dolfijnen en Walvissen en net als hen met alle elementen op aarde, iets dat wij zijn kwijtgeraakt. Wij zijn het gevoel met onze natuur, met onszelf kwijtgeraakt in deze hectische tijden vol met prikkels. Maar deze stenen zijn onze helpers die ons helpen herinneren en ons weer in balans helpen brengen.

Een andere steen uit Chili is een drusy Chrysocolla, die ook wel Kristallijne Chrysocolla of Gem Silica genoemd wordt. Het is de hoogste trilling van een Chrysocolla, omdat de steen kristalvorming bevat. Wat een prachtige kleur blauw heeft ook deze steen.

Kristallijne Chrysocolla (Gem Silica) 

Gem Silica is de meest ontwikkelde vorm van Chrysocolla. Het heeft niet alleen de algemene eigenschappen van Chrysocolla, maar verhoogt ook het tempo waarin energieën worden getransformeerd en gestabiliseerd en brengt het fysieke lichaam in balans met het etherische. Gem Silica versterkt alle Chrysocolla energieën. Chrysocolla stimuleert het keelchakra en bij verdriet of emoties leert deze steen je te uiten en helpt bij de verwerking. Ook helpt deze je om de liefdevolle kennis en waarheid van het hart te laten stromen naar anderen. Op paranormaal gebied helpt de Chrysocolla je om bij jezelf te komen en helpt bij rituelen en regressies. Hij ontkrampt de nek en schouders en is goed bij hoofdpijn. Als krachtige helende steen voor vrouwen werkt hij uitstekend bij een seksueel en emotioneel trauma uit het huidige of een vorig leven, vooral als dat met een magisch ritueel gepaard ging. De steen voorkomt dat een trauma zich in de etherische blauwdruk vestigt en in de toekomst een ingesleten karmische patroon wordt. Hij verbindt met de Godin en vergroot de intense vreugde een vrouw te zijn. Het is een steen van zelfvertrouwen en vrouwelijke energieën, zowel bij mannen als bij vrouwen. De steen straalt zachtheid en kracht uit en leert dat ware macht het best door zachtheid kan worden uitgedrukt. In huis verwijdert hij allerlei soorten negatieve energieën. Chrysocolla kalmeert en reinigt alle chakra’s, geeft ze nieuwe energie en brengt ze op één lijn met het goddelijke. Op de zonnevlecht verwijdert het negatieve energieën, zoals schuldgevoel en destructieve emotionele programmeringen. Op het hartchakra geneest het hartzeer en vergroot de steen het vermogen om lief te hebben. Op de keel verbetert het niet alleen de communicatie, maar helpt het u ook in te zien wanneer u dient te zwijgen. Op het derde oog gelegd opent het paranormale visie. Gem Silica is een perfecte steen om heilige geluiden voort te brengen of te ervaren. Mensen die zingen of chanten zouden de steen bij zich moeten dragen. Dit is een steen met een hoge vibratie.

De Calciet liefhebbers kunnen ook hun hart ophalen we hebben nu van de Blauwe, Oranje, Angelwing, Gele met Bariet, Regenboog en de Groene Calciet ook grote exemplaren kunnen inkopen. De blauwe uit Mexico kun je ook buiten leggen, want volgens onze Mexicaanse familie kleurt deze eerder dieper blauw dan dat hij flets wordt. De blauwe Calciet uit Madagaskar wordt wel flets in de zon. Van de Smaragd Calciethebben we kleine en middelgrote brokken. Deze Smaragd Calciet zijn de laatste jaren bijna niet gevonden, we wisten al een half jaar dat ze zouden komen en gelukkig hadden we een bestelling geplaatst, want ze hadden er maar een beperkte hoeveelheid van. Van de geliefde Regenboog Calciet hebben we deze keer zowel grote als kleinere exemplaren kunnen kopen. Kleinere kom je hier weinig van tegen, maar voor de liefhebbers; deze hebben we weer!

Regenboog Calciet

Dit is een prachtige combinatie van Calcieten, deze hebben de kleuren rood, groen en wit sterk in zich vertegenwoordigt. Door deze kleurencombinaties, samen met de zwarte zeer aardende randjes erin zijn zowel de lagere en de hogere chakra’s in dit kristal vertegenwoordigt, alsmede het hartchakra door de groene kleur. Dit maakt deze Calciet zo bijzonder, hij werkt krachtig op je gehele lichaam. Calciet is een krachtige versterker en reiniger van energie. In een kamer verwijdert het negatieve energieën. Het is een spirituele steen die verbonden is met het hogere bewustzijn dat onze groei en ontwikkeling versnelt. Rood calciet doet de energie toenemen, verheft emoties, helpt de wilskracht en opent het hartchakra. Het verwijdert stagnerende energie, inclusief constipatie en heft blokkades op. Het resoneert met de basischakra’s, geeft ze energie en geneest ze. Vrees ruimt het uit de weg door inzicht in de oorzaak te bieden. Op fysiek niveau geneest het problemen met de heupen en benen en maakt het gewrichten los, op een verfijnd niveau verwijdert het blokkades die uw voortgang in het leven belemmeren. Deze krachtige en toch zachte calciet kan heel veel voor je groei naar verlichting betekenen. Hij helpt bij vernieuwing en bewust worden van de eigen mogelijkheden. Deze kan alleen via het hartchakra plaatsvinden, dus vanuit de eigen kern. Deze calciet soort helpt je om heel diep in je eigen hart te komen en daar al je lichtmogelijkheden te ontdekken en te ontplooien. Hij brengt ook rust in je hart om alle indrukken, ervaringen en groei te kunnen integreren. Deze calciet is een krachtige reiniger van energie, die negatieve energieën uit de omgeving verwijdert en je energie niveau verhoogt. Groene calsiet brengt diepgaande healing met zich mee, met name om oude, vastzittende patronen los te laten, maar ook om je dichter bij je gevoel te brengen. De steen bevordert overgave en geeft inzichten vanuit het hart en de universele liefde. Dit kristal is verbonden met de zachte helende Engelenkrachten die kunnen inwerken op je hartaspecten, voor healing en bewustwording. Groen Calciet verbindt ook je hart met Moeder Aarde en de natuurrijken der Elfen en Deva’s. Ondersteunend bij vermoeidheid, rugpijn en versterkt de spieren. Hij zorgt voor een betere doorstroming van onder naar boven. Het witte element zorgt ervoor dat de goddelijke lichtkracht, vervuld van Engelen energie op zeer zachte wijze enorm diepe transformaties teweeg brengt. Ze opent je bewustzijn en verhoogt je lichttrilling. Brengt diepgaande healing en nieuwe hoop, kracht en moed. Deze kristallen zijn vrijwel altijd sterk verbonden met de regenboog van het volgende universum. Ze helen alle lichtlichamen. De vrouwelijke, zachte Lemurische krachten kun je ook in deze kristallen tegenkomen. Wit Calciet helpt je, opdat je een ware Meester en God over jouw bewustzijn mag worden. Dit is een bijzondere leermeester van hoog licht in een fysiek kristallen jasje.   

Een unieke Calciet die wij nog nooit gezien hadden, zijn heldere met rood Calciet kristallen op Matrix uit Santa Eulalia, Chihuahua, Mexico. Voor mensen die Calciet kristallen verzamelen zijn deze ook super, maar ook energetisch hebben ze een hele fijne energie. Ze hebben een aardende en een hoge trilling in een.

Helder met rood Calciet kristallen op matrix

Deze mooie Calciet uit Chihuahua, Santa Eulalia, Mexico bestaat uit heldere kristallen, soms met rode Fantomen, soms zacht-rood van kleur op matrix. Deze unieke kristallen verbinden je basis chakra met de hogere chakra’s. Ze aarden het hoge spirituele licht van helder Calciet. Tevens brengen ze zachtheid in je hartchakra. Calciet is een krachtige versterker en reiniger van energie. In een kamer verwijdert het negatieve energieën. Het is een spirituele steen die verbonden is met het hogere bewustzijn dat onze groei en ontwikkeling versnelt. De zachte lichtkracht van helder Calciet is zeer bijzonder en uniek in zijn soort. Deze goddelijke lichtkracht brengt op zeer zachte wijze grote bewustzijnsgroei en diepe transformaties teweeg. Deze heldere zacht-rode soort stimuleert alle chakra’s, reinigt deze en brengt ze in balans. De steen opent je bewustzijn en verhoogt je lichttrilling. Het brengt diepgaande zachte healing en nieuwe hoop, moed, kracht en nieuw vertrouwen. Vrouwelijke, zachte Lemurische krachten kun je ook in deze kristallen tegenkomen. Helder met rood Calciet helpt je om je bewuster te worden van je monadisch licht en dit ook meer in je bewustzijn te trekken en te verankeren, opdat je een ware meester en God over je bewustzijn mag worden. Rood calciet doet de energie toenemen, verheft emoties, helpt de wilskracht en opent het hartchakra. Het verwijdert stagnerende energie, inclusief constipatie en heft blokkades op. Het resoneert met de basischakra’s, geeft ze energie en geneest ze. Vrees ruimt het uit de weg door inzicht in de oorzaak te bieden. Op fysiek niveau geneest het problemen met de heupen en benen en maakt het gewrichten los, op een verfijnd niveau verwijdert het blokkades die uw voortgang in het leven belemmeren. Helder Calciet versnelt de ontwikkeling en (spirituele) groei. Het geeft hoop en helpt om op alle niveaus het energieniveau te verhogen.

Voor iedereen die moeite heeft met aarden, voel een keer een paar Boji stenen of Pop Rocks zoals ze ook wel genoemd worden. Je voelt je voeten dan echt in de grond zakken. Deze stenen bestaan uit Pyriet, dus niet met water reinigen, dan kunnen ze gaan roesten of uit elkaar vallen. Leg ze op een stuk Seleniet als je ze wilt reinigen of opladen. We hebben weer aardig wat van deze speciale stenen kunnen inkopen bij een oudere Amerikaanse man die ze zelf gaat zoeken. We hebben kleinere, maar ook hele grote exemplaren.

Boji-steen (glad=vrouwelijk, hoekig=mannelijk)

Deze zeldzame stenen zijn 450-500 miljoen jaar oud en behoren tot de krachtigste aardende stenen, vooral goed na spirituele bezigheden. Ze bestaan voornamelijk uit pyriet en marcasiet.  Zeer goed voor mensen die moeite met hun incarnatie hebben. Zeer krachtige beschermer die ook blokkades opheft. Ze zorgen voor evenwicht in de mannelijke en vrouwelijke energie en balanceren de chakra’s en helen op alle niveaus. Ze verhelderen geblokkeerde emoties en helen pijnlijke herinneringen en leren je in het Nu te leven. Ze zijn verbonden met Meester Seraphis Bey, Aartsengel Gabriël en met planten, dieren en het Devische Rijk, waardoor je via deze stenen makkelijker mee kunt communiceren. Fysiek stimuleren deze stenen de energiestroom via de meridiaan systemen van het lichaam. Boji stenen kunnen pijn helpen verlichten en het herstel van weefsels stimuleren. Ze kunnen je ook helpen bewust te worden waarom een ziekte heeft plaatsgevonden.  Ze helpen een beschadigde aura weer te herstellen en geven er weer kracht aan.  

Als laatste in deze blog willen we het nog hebben over de unieke Cintamani stenen, de Tektieten met de energie van Sirius die door velen geprezen wordt als een heel belangrijk Nieuwetijdskristal. De steen die licht en donker laat zien, die je boven dualiteit kan laten uitstijgen. Ze lijken op een gewone, donkere Tektiet maar als je het lampje van bijvoorbeeld je telefoon erdoorheen schijnt zie je dat de steen ‘licht’ is. We hadden er kleine exemplaren van ingekocht, maar thuis aangekomen en met mensen over de steen gesproken te hebben voelden we dat we graag ook grotere exemplaren ervan in de winkel wilden hebben, ook bleken meer mensen graag een grotere te willen hebben. We hebben toen met de handelaar in Amerika contact opgenomen en hij heeft grotere exemplaren naar ons gestuurd. Met dit soort Tektiet is het net zoals met Moldaviet, hoe groter, hoe meer de prijs per gram omhooggaat. Maar omdat wij graag voor iedereen een steen hebben, hebben we ze in alle maten al vanaf €6,- voor een steentje. We hebben er ook hangertjes van gemaakt en onze vriend heeft een aantal stenen in zilver gezet. We hadden geluk dat hij een week na de Tucson show naar zijn werkplaats in India vloog, waardoor hij een aantal van onze stenen mee kon nemen en in zilver kon zetten. Maar Wim heeft er ook geboord en van een zilveren oogje voorzien. Dus heel fijn voor iedereen die de steen graag om zijn nek wil dragen. Maar het is ook heel fijn om er eentje in je zak te dragen of onder je kussen te leggen. De energie van de steen komt dan ook tot je, omdat deze zich in je aura bevindt.

Cintamani steen of Saffordite

De Cintamani steen wordt als een heilige steen beschouwd en die zo zeldzaam is dat maar weinig mensen hem hebben gezien. Sommigen geloven dat het een mythische steen is, waarvan de verwijzing kan worden gevonden in religieuze geschriften, terwijl anderen geloven in het bestaan ​​ervan. Het feit dat referenties van Cintamani zowel in de hindoeïstische als de boeddhistische literatuur te vinden zijn, wijst erop dat het een steen is die zeer gewaardeerd en gerespecteerd is. De meest voorkomende referentie over Cintamani is dat het een geschenk voor de aarde is vanuit de lucht. Er wordt gezegd dat de Cintamani-steen enkele miljoenen jaren geleden uit het Sirius-sterrenstelsel kwam. Dat dit gebeurde tijdens een galactische supergolf toen een planeet die rond Sirius A cirkelde explodeerde en alle kanten op vloog. Sommige van deze fragmenten bereikten de aarde na een reis door de interstellaire ruimte. De steen is zo zeldzaam dat door de geschiedenis en de mythologie bekend is dat slechts een hand vol mensen deze bezit. Grote mannen in de oudheid, goden en godinnen hebben zich met de Cintamani versierd en de mythische aard van de steen verheven. De Cintamani steen, ook bekend als Saffordiet, is gevonden in Oost-Arizona. Het is een verweerd Obsidiaan-glas, vulkanisch van aard. Saffordiet bevat kristallijn magnetiet dat, zoals je misschien kunt afleiden, het magnetisch maakt. De steen is dus ook een integraal onderdeel van het magnetische rooster van de aarde. Er zijn ook op andere plekken naar verluid Cintamani stenen gevonden. Er wordt ook verteld dat er een oorspronkelijke Cintamani steen is die eivorming is en vele, vele jaren geleden door opgestegen meesterwezens naar de aarde werd gebracht. Deze steen zou de aarde dienen en haar helpen in haar huidige transitie. Deze eivormige Cintamani steen zou geplaatst zijn in de Gobiwoestijn, maar schijnt kort voor 2012 verhuisd te zijn naar de belangrijke vrouwelijke vortex op aarde die zich onder het Titicacameer in Bolivia, bij de heilige berg Tehama bevindt. Ook heeft Drunvalo in een van zijn boeken geschreven over de verhuizing van een heel belangrijk ‘buitenaards’ kristal dat kortgezegd zal bijdragen aan de verandering van energie op aarde van mannelijk naar vrouwelijk. Ook vertelde hij dat duizenden jaren de primaire vortex mannelijk van energie was en dat het hart van deze vortex zich bevond in de Himalaya’s, maar dat deze vortex sinds de verhuizing van de grote steen onder de heilige berg Tehama in Bolivia vrouwelijk van energie is. Deze steen is geactiveerd als een ontvanger van de kosmische stralen, om het etherische grid van de aarde te stabiliseren. Momenteel is de steen ontvanger en doorgever voor de energieën van de galactische centrale zon, zodat alle levensvormen op aarde hun vibratie kunnen verhogen. De grote eivormige Cintamani steen werkt ook in conjunctie met de gouden schijf van de zon, die zich ook ongeveer op die plek bevindt. Deze twee objecten worden gebruikt om de kosmische energieën te focussen, die uitstralen in de aarde en die door de meesters worden gebruikt om de vibratie van de aarde en de zielen op aarde te verhogen. Er zijn overal op aarde fragmenten van de grote Cintamani steen verspreid en die zijn nog steeds in resonantie met de grote steen. Voor de werking maakt het niet uit of je een grote of een kleine steen hebt. Op persoonlijk vlak kun je de steen inzetten om je energievelden te balanceren. Deze steen transformeert alle vormen donker in licht en negativiteit in positieve energie. Cintamani steen helpt bij zuivere intentie en helderheid van geest, brengt je in je gevoel en helpt je te leven vanuit je hart. Mentale blokkades en oude negatieve patronen helpt deze te doorbreken. Ook helpt deze je om in onvoorwaardelijke liefde voor anderen en jezelf te leven, waardoor oordeel uiteindelijk zal verdwijnen. Ook versterkt de steen overgave en vertrouwen, je zult emotioneel meer in balans komen en angsten overwinnen. Lichamelijk verhoogt Cintamani de helende capaciteiten van je lichaam. Het verhoogt ook je inspiratie en intuïtie, speciaal waarom je hier op aarde bent. De steen is ook behulpzaam bij het harmoniseren van elektromagnetische vervuiling om je heen. De Cintamani steen is zwart of donkerbruin van kleur. Meestal opaak maar soms ook wat doorzichtig, als je met een fel lampje door schijnt zie je de transparantie. Het is een soort Tektiet, maar niet alle Tektiet is Cintamani. Deze steen is anders in energie dan Moldaviet die ook een hele krachtige Tektiet is. De energie van de Cintamani steen is, in tegenstelling tot de kleur, puur licht. En ze brengt ook veel ‘aan het licht’, ook op persoonlijk vlak. Ze laat je dingen zien die diep verborgen zitten in jou en helpt je om te transformeren, zodat je klaar bent voor je missie en jouw deel kan doen in het planetaire bevrijdingsproces. Maar ook helpt deze je om je weer uit te lijnen met je hogere zelf, zodat je in totale heelheid op aarde kunt gaan leven en al je dromen kunt verwezenlijken. Dit is een echte ascentie steen die nu gevonden is om ons te helpen op ons pad naar verlichting.                                                                                                               

We kunnen niet wachten om met de winkel open te gaan. We zullen deze dagen al om 9.30 tot 17.00 uur geopend zijn. De weekenden daarna zijn we weer gewoon van 10.00 tot 17.00 uur geopend. 

Agenda

6, 7 en 8 maart (vrijdag, zaterdag en Zondag) De nieuw ingekochte Kristallen liggen in de winkel en we zijn deze dagen open van 9.30 tot 17.00 uur

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

13, 14 en 15 maart (vrijdag, zaterdag en Zondag)

21 en 22 maart (zaterdag en Zondag)

27, 28 en 29 maart (vrijdag, zaterdag en Zondag)

Menu