Nieuwe kristallen in de winkel 6, 7 en 8 maart

Joan

Op het moment dat ik deze blog schrijf is het hier nog een gekkenhuis. Dit begon nadat de nieuwe pallets waren binnengekomen. Alleen al deze allemaal leeghalen, sorteren en een plekje zien te vinden voor stenen die we niet gelijk nodig hebben was al een hele klus. Daarna alle rekeningen erbij en de prijzen bepalen. Op dit moment zijn we allemaal druk aan het prijzen. Dit is nooit een straf, want het is heerlijk om alle schatten weer te zien en ook onderling is het altijd gezellig met een muziekje aan. Wim en Nikki zijn druk met het leeghalen en schoonmaken van de winkel en wij van de ‘prijsploeg’ brengen steeds dozen met de nieuwe stenen die dan een mooi plekje in de winkel krijgen. Tussendoor bewonderen we hoe mooi de winkel aan het worden is. De energie is nu al skyhigh, wat moet dat wel niet worden. Maar uit ervaring weten we dat als de winkel helemaal is ingericht dat de kristallen na een of twee dagen heel harmonisch met elkaar gaan resoneren. Natuurlijk is de winkel een krachtige helings-, transformatie plaats waar emoties los kunnen komen. Maar dit is ook de bedoeling van deze plek, dus alleen maar heel fijn. Tussendoor heeft Wim ook nog foto’s van de nieuwe kristallen gemaakt die Cyrille allemaal in de computer invoert, waarna ze op de site geplaatst worden. Als de eerste openingsdagen achter de rug zijn zullen we gaan kijken welke stenen geschikt zijn om op de webshop te zetten. Ik ben net terug van een snel tripje tussendoor om zilveren sieraden in te kopen. In een latere blog zullen we deze weer in het zonnetje zetten. Wat ik wel heel graag al wil melden is dat we nu ook ringen verkopen. Al jaren wordt hierom gevraagd, maar we wisten niet waar we alles moesten laten. We hebben nu een mooi plekje aan de muur bij de sieraden gecreëerd, dus we zullen hier best veel mensen blij mee maken.

In deze en een volgende blog zullen we de stenen die we in de blogs uit Amerika al gemeld hebben tonen op een foto door Wim gemaakt en ook met de beschrijvingen erbij. Van een aantal nieuwe hadden we toen nog geen beschrijvingen. Samen met Natascha heb ik beschrijvingen van de nieuwe stenen en kristallen gemaakt. Heel graag zeggen we dat iedereen zijn eigen gevoel moet volgen, wat jij bij een kristal voelt is jouw waarheid. Onze beschrijvingen zijn alleen een richtlijn, maar heel belangrijk is dat iedereen zijn eigen ‘waarheid’ trouw blijft. Word jij tot een kristal aangetrokken en de beschrijving resoneert helemaal niet met jou, blijf je gevoel trouw, je wordt niet voor niets tot een steen getrokken. Maar ook is het heel leuk als eentje je trekt en je leest de beschrijving en deze klopt zo bij wat je voelt, dat maakt ook weer heel blij. Omdat de klanten het nog steeds heel fijn vinden leggen we deze beschrijvingen nog bij de stenen en geven we ook nog altijd een beschrijving met de gekochte steen mee. Het is ook heel fijn dat je thuis nog weet welke steen je gekocht hebt.

Het is nu nog even heel druk, maar we hopen dat we een dagje voor de opening tijd hebben om even te relaxen en dan kunnen we niet wachten om met de winkel open te gaan en de reacties te zien en horen van iedereen die net als ons zo dol is op de prachtige kristalwezens. Sommige klanten voelen energie van kristallen en raken diep ontroerd door ze, maar andere kopen ze alleen, omdat ze zo prachtig zijn. Heerlijk al die verschillende mensen in de winkel en zo fijn om kristallen en stenen weer te mogen verspreiden. Eén ding heeft iedereen gemeen, we worden allemaal blij van ze. We zullen ze nu met foto en beschrijving gaan vermelden.

Toen we de eerste dag na aankomst in Amerika de nieuwgevonden Lemon Swirl Healeriet en de tevens nieuw gevonden Zachtgroen met witte Mount Shasta Opaal tegenkwamen, kregen we het gevoel dat deze twee iets met elkaar te maken hadden, dat hun zachte, maar intense energie iets vergelijkbaar hadden. Dat ze om een reden nu pas naar het oppervlak kwamen om er voor ons mensen op aarde te zijn. Na te voelen en zoeken op internet kwamen we erachter dat de plekken waar deze beide stenen gevonden zijn, beide verbonden zijn met de Ring van Vuur vulkanen. Bij thuiskomst voelde Natascha de stenen en ook zij moest op internet zoeken. 

Ze vond een stuk over actieve vulkanische activiteiten in de Ring van Vuur, het hoefijzervormige gebied in het Pacifische bekken dat vele landen raakt, waaronder Zuid-Amerika, de Verenigde Staten, Canada, Rusland, Japan, Nieuw-Zeeland en Antarctica. Dit soort activiteiten is niet beperkt tot de Stille Oceaan, want er zijn andere aanwijzingen dat de planeet tot leven komt, ten minste voor de Falkland-eilanden, in Pakistan en in Europa. 

Deze aarde-uitbarstingen tegelijkertijd worden weerspiegeld door intense stormen, branden, zonnevlammen en de passage van komeet Ison. We zien op het nieuws bijna iedere dag deze heftige natuurverschijnselen. Onze externe omgeving is een weerspiegeling van ons innerlijke bewustzijn. Net zoals de inrichting van een huis veel vertelt over de bewoners, zo weerspiegelt de planeet ook in bredere zin de mensheid. De meeste mensen gaan onzorgvuldig met onze planeet om, waardoor zij meer en meer vervuild en dit doen velen ook met hun eigen lichaam. Onze planeet spiegelt door de natuurrampen de heftige processen die ook in mensen plaatsvinden. Veel mensen ervaren deze tijd als heel zwaar en kwesties die al heel lang onderdrukt zijn komen aan het oppervlak met het doel om nu aangepakt en verwerkt te worden. Het is een tijd waarin we bijna geen keus meer hebben om ons te zuiveren, hoe pijnlijk sommige processen ook zijn. Het is alsof dit Nu gedaan moet worden, om allemaal klaar te zijn om onze Moeder aarde te vergezellen op haar verdere reis van veranderingen.

Als je explosie in je leven voelt, uitdrukking van woede, misschien confrontatie of conflict, als je lichamelijkheid naar je schreeuwt met pijn, onthoud dan dat je niet alleen bent in je ongemak: terwijl andere mensen lijden zoals jij, drukt de Aarde ook haar karmische behoeften uit. De actieve Ring of Fire, onopgemerkt maar zo opmerkelijk, vertelt ons zoveel meer dan het lijkt.

Natascha voelde dat beide stenen met dit proces te maken hadden en daarom specifiek nu gevonden zijn. Beide stenen hebben een krachtige verbinding met de energie van Gaia en met de natuurwezens of Deva’s. Ook laten beide stenen ons het grote geheel zien. Beide laten zien wat er in ons leven of lichaam nog ‘toxisch’ is. De Lemon Swirl Healeriet laat dit zien in je omgeving, je persoon, terwijl de nieuwe Mount Shasta Opaal het meer laat zien op planetair niveau. Dus meer in de regeringen, politiek enz. Dit is heel apart want de eerstgevonden Mount Shasta Opalen werken meer op je persoon en de ‘oude’ Healeriet werkt juist meer op het collectief of grotere geheel. Dus beide stenen volgen elkaar op, wisselen de polen van in het klein en in het groot, op micro- of op macro-niveau af. Van de eerstgevonden Mount Shasta Opalen hebben we nu ook wat grote exemplaren kunnen inkopen. Echt iets voor de liefhebbers. 

Zachtgroen met witte Mount Shasta Opaal 

Deze Mount Shasta Opaal is in 2019 voor het eerst gevonden, een nieuwe ader in de oude mijn. Deze ‘nieuwe’ Mount Shasta Opaal maakt zichtbaar wat planetair niet klopt, niet deugd, zoals bv in de politiek, de natuur, bio-industrie, het verschil tussen arm en rijk op aarde. De witte Opaal ontsluierd, geeft een groot zicht, deze opent je kruin en derde oog-chakra, creëert een veilig ruimte om voorbij de sluiers te kijken. Door de zachtgroene kleur in het witte Opaal is de steen krachtig verbonden met het hartchakra, maar gaat deze ook naar het hart of de kern van een probleem. Dus geen smoesjes meer, maar direct ‘to the point’, naar de kern van de misstanden. Deze stenen werken heel krachtig met elkaar, waar de andere zich ook op de wereld bevinden. Veel mensen die werken aan de heling van Gaia en graag kristallen over de hele wereld verspreiden is dit een ideaal kristal. De stenen creëren een krachtig veld van bewustzijn. Deze velden zorgen ervoor dat mensen zich collectief gaan realiseren wat er allemaal niet klopt op aarde. Ze hebben een grote uitstraling en bereik die helpt onze Moeder aarde te helen, doordat wij mensen bewust worden en anders zullen gaan leven en haar met respect gaan behandelen. De steen helpt de liefde voor Moeder aarde en al haar bewoners in ons te doen ontwaken. 

Mount Shasta Opaal is een zeldzame Opaal afkomstig uit een van belangrijkste heilig plaats, vortex gebied van Moeder Aarde. Deze heeft een zeer voedende, hoge vibratie die een buitengewoon helend en zacht effect heeft. Mount Shasta is een heilige berg in het noorden van Californië, waar een kleine groep Lemurianen voor de ondergang van Lemurië via de berg de aarde zijn in gegaan. Hier heeft de Lemurische beschaving zich gevestigd en hersteld in een stad die men Telos noemt. Deze beschaving bevindt zich in de vijfde dimensie, waardoor de in de oudheid heilige plekken en tempels er in deze dimensie nog altijd zijn. Je hebt hier toegang tot multidimensionale gangen en tunnels en ingangen waar energie uit de kosmos de Aarde binnenkomt. Vortexen van energie, plaatsen waar elfen wonen en zelfs een gebied waar nog steeds grote groepen eenhoorns wonen in een dimensie die zich maar iets boven de onze bevindt en zichtbaar is voor diegenen wiens innerlijke gezichtsvermogen geopend is. Met behulp van deze opaal kun je gemakkelijker in contact komen met deze werelden en energie. Via Telos kun je ook naar de Binnen Aarde reizen. Als wij ons bewustzijn openstellen voor onze goddelijkheid en de dualiteit loslaten en in onschuld en eenheid willen leven zal zich voor onze ogen een nieuwe wereld gaan ontvouwen, een wereld die wij vaak Nieuwe Aarde noemen. Deze wereld wacht erop dat wij ontwaken in een werkelijkheid die er altijd is geweest, die alleen maar door onze lange reis door de illusie van afgescheidenheid van God voor onze ogen verborgen was. Dit is een wereld vol magie, liefde, wonderen en een enorme verscheidenheid. De terugkeer van de Lemuriërs en hun uiteindelijke verschijning in ons midden is niets anders dan dat het Christusbewustzijn terug keert op aarde. Wij zullen leren hoe we hier op de oppervlakte net zo’n paradijs kunnen scheppen als zij in Telos tot stand hebben gebracht. Zij gaan ons helpen om een gouden eeuw te creëren vol liefde en eenheid. Als je met de Mount Shasta opaal mediteert helpt deze je om met dit alles in contact te komen, en zullen kosmische poorten die oude kennis en sterrenhealing binnenlaten. Deze opaal is ook een krachtig sjamanistische steen, die je helpt standvastig te reizen tijdens alle soorten metafysisch werk, voor het reizen door lagere werelden en voor het terughalen van de ziel. Mount Shasta opaal opent en zuivert alle chakra’s. Hij brengt liefde in het emotionele lichaam en in de geest om een rustige binnenruimte te creëren. Hij helpt bij healing op alle niveaus, verjaagt stress en is goed bij slapenloosheid.

Lemon Swirl Healeriet

Deze prachtige lime groene, grijs met witte steen is een in 2019 ontdekte steen uit het Noordwesten van Amerika. Ze zijn gevonden in een afgelegen berggebied en met de hand uit de aarde gehaald. Als je de steen vasthoudt voel je zijn zachte, liefdevolle energie. Lemon Swirl Healeriet is een krachtige healingssteen die op verschillende lagen werkt en die je chakra’s en meridianen weer uitlijnt. Hij helpt met het loslaten van toxines of gifstoffen. Hij helpt om op alle lagen giftige stoffen of energieen uit je lichaam of geest te verwijderen die niet goed voor je zijn. Dit betekent in het dagelijkse leven dat je gaat kijken naar het voedsel wat je eet, hoe je woont, je vrienden en geliefden en dat de steen help met uitzuiveringen wat niet klopt. Maar ook je negatieve, of toxische gedachten, patronen en overtuigingen. Deze zijn vaak heel heftig, maar zo belangrijk om nu te transformeren. Deze bijzondere Healeriet leert je om je verantwoording voor je leven te nemen, hij laat je inzien dat je anderen nergens de schuld meer van kunt geven. Jij bent de keuzes die je maakt! Deze liefdevolle steen die krachtig verbonden is met het hartchakra, de zonnevlecht en het 3e oog chakra helpt de trilling van je energieveld te verhogen. Hij ondersteunt je bij het maken van gezonde keuzes voor jezelf, het is een echte vriend die je helpt met het loslaten van alles wat ‘giftig’ voor je lichaam en ziel is. Heel goed voor mensen die dingen heel lang hebben opgekropt en zich niet kunnen uiten of voor hen die zichzelf niet de moeite waard vinden. De steen helpt dit soort gevoelens en ideeen te transformeren en weer in het licht te stappen en je onder de mensen te begeven met eigenwaarde en liefde voor anderen, weer aan het leven deel te nemen, tot bloei te komen. We zijn allemaal een, maar ook uniek. Dit uniek zijn is juist zo’n mooi facet van het leven. Dit draagt bij aan nieuwe creatievormen, nieuwe energie, dus verstop jezelf niet meer, laat jezelf zien. Lemon Swirl Healeriet is ook een vriendje voor kinderen die zich anders of niet begrepen voelen. Deze bijzondere steen zet je aan tot zelfgenezing in de breedste zin van het woord. Het is een beschermende steen, een talisman die je zekerheid geeft voor als je nieuwe of spannende dingen gaat ondernemen. Het is een steen van verandering en acceptatie. Het is één van de meest zachte, heel-makende en balancerende energie stenen die er zijn. Lemon Swirl Healeriet helpt je bewust en ontvankelijk te worden voor de hoge helingsenergieën die in deze tijd naar de aarde gezonden worden. Je moet als mens wel bewust kiezen of je deze energie wilt ontvangen, zo ja, dan zal je spiritueel snel verder groeien. Krachtig om samen met Edel,- Elite- of Nobel Shungit te gebruiken die ook sterk ontgiftend op allerlei vlakken werkt.

Healeriet

Deze prachtige lime groene steen is een nieuw ontdekte steen uit het Noordwesten van Amerika. Ze zijn gevonden in een afgelegen berggebied en met de hand uit de aarde gehaald. Als je de steen vasthoudt voel je zijn zachte energie. Healeriet is een krachtige healingssteen die op verschillende lagen werkt en die je chakra’s en meridianen weer uitlijnt. Hij werkt zowel in het fysieke lichaam als in de lichtlichamen en geeft je een heel goed en vredig gevoel. Hij resoneert krachtig met het hartchakra, de zonnevlecht en het 3e oog chakra. Healeriet verhoogt de trilling van je energieveld. Dit is een hele fijne steen voor healers, omdat hij een krachtige bondgenoot is. Hij geeft energie aan je vloeibare kristallen- lichtlichaam en revitaliseert op cellulair niveau. Healeriet brengt je cellen en je innerlijke systemen met elkaar in harmonie en lijnt ze uit met je Goddelijke Blauwdruk, waardoor je lichaam in perfecte balans kan komen. Op emotioneel niveau brengt hij vreugde, intimiteit en bewust te leven vanuit je hart. Hij optimaliseert je emotionele staat. Perfecte steen voor iedereen die oude pijnen en trauma’s wil helen, ook de onbewuste uit vorige levens. Healeriet helpt je dingen uit vorige levens herinneren en te leren van oude lessen en ook om oude patronen te doorbreken. Het is één van de meest zachte, heel-makende en balancerende energie stenen die er zijn. Hij helpt zodat er een verschuiving in je bewustzijn kan plaatsvinden. Op spiritueel niveau is het een steen van planetaire heling. Leg hem op plaatsen op Moeder Aarde waar trauma’s van oorlogen of rampen of vervuiling zijn. Healeriet helpt je bewust en ontvankelijk te worden voor de hoge helingsenergieën die in deze tijd naar de aarde gezonden worden. Je moet als mens wel bewust kiezen of je deze energie wilt ontvangen, zo ja, dan zal je spiritueel snel verder groeien. Healeriet werkt via de meridianen en vergroot je Chi of Levenskracht, dit is de reden waardoor de steen zo goed voor je is. Hij kalmeert de zenuwen en verhoogt je vitaliteit en energie en brengt innerlijke harmonie en spiritueel ontwaken. Door te werken met Healeriet kun je je jaren jonger gaan voelen. Hij opent je hart voor ‘Goddelijke Liefde’. Healeriet heeft een speciale verbinding met Shungit die de stroom van energie door de meridianen helpt versterken en je ook helpt om weer jonger te worden.

We hebben deze reis ook weer nieuwe pendels ingekocht, helaas hebben we er geen foto van gemaakt, maar de pendel liefhebbers zien deze wel op tafel staan. Ook hangen er in de boom boven de tafel weer wat nieuwe items. We hebben nu ook wat mooie, decoratieve boompjes hangers met kristalletjes erin. Dus als je even lekker aan tafel zit met een kopje biologische koffie, cappuccino of thee, kijk even omhoog en je ziet ze hangen. Waar we ook geen foto’s van hebben maar die het waard zijn om te vermelden zijn de prachtige, liefdevolle roze Mangano Calciet uit Pakistan. We hebben er bollen en ruwe stukken van. We hadden hier al harten van, deze zijn van klein tot heel groot. Fantastisch voor in de slaapkamer of baby of kinderkamer.

Mangano Calciet

Mangano Calciet is verbonden met de zachtroze galactische straal en brengt hiermee veel liefdevolle, vrouwelijke zachtheid naar je toe. De steen is verbonden met Engelen en lichtmeesters als Isis, Maria en Quan Yin. Ze verbind je met de Moederenergie en heelt hiermee ook oude karmische pijnstukken die hiermee verbonden zijn. Ze heelt ook oude wonden van het innerlijke kind en eenzaamheid tot heimwee naar thuis. Hele goede steen voor het hart, ze brengt je in een toestand van dankbaarheid en evenwicht, hierdoor kun je met je eigen hart je op vrijwel alles of iedereen afstemmen, dus ook heel goed voor het helen op afstand. De energie van de steen versterkt en stabiliseert het hartgebied en vergroot je empathisch vermogen. Mangano Calciet is uitstekend voor ruimtes waarin mensen sterke emotionele beroering of trauma’s kunnen ervaren, zoals praktijkruimtes, spreekkamers of ziekenhuizen. Ze helpt je om emoties te uiten, terwijl het hart daarbij steun en opbeuring ervaart, ook heel goed voor mensen die zich moeilijk met hun emoties kunnen verbinden of die geneigd zijn die te verstoppen achter een masker of cynisme. Goed bij nachtmerries en ADHD, ook weldadig voor maag en darmen. Ook helpt het bij het herstel van lichaamsweefsel na verwonding of operatie en bij het opnemen van mineralen, met name calcium. Steen van gezondheid en heelheid. Kinderen zijn dol op deze steen, in hun slaapkamer straalt het kalmerende en liefdevolle energie uit.   

Een andere, heel bijzondere Calciet is de Angel Wing Calciet uit Mexico. Deze Calciet met een zeer hoge vibratie wordt niet veel gevonden, dus we zijn heel blij om te melden dat we er veel van hebben kunnen inkopen. Van kleine tot zeer grote exemplaren die in het Pakhuis staan. 

Angel Wing Calciet

Angel Wing Calciet uit Mexico is een zeldzame steen met een zeer hoge vibratie die de zielenster-, sterrenpoort- en andere hoge kruinchakra’s stimuleert, zodat er spiritueel licht binnenkomt. Hij maakt afstemming mogelijk op goddelijke energie, hogere leiding en verhoogde bewustzijnsniveaus. Hij neemt je mee naar het hart van Alles Wat Is en helpt je te herinneren wat er gebeurt, zodat je spiritueel sneller kunt groeien. Hij opent paranormale vermogens, zorgt voor contact met Engelen en Lichtwezens en harmoniseert de hersenhelften. Angel Wing Calciet is echt een steen voor Lichtwerkers of voor mensen die zich bewust zijn dat ze niet alleen van deze aarde komen en voor hen die heimwee hebben naar andere werelden, want de steen helpt je om je prettig te voelen in je incarnatie. De steen vult je aura en de ruimte om je heen met licht van een hoge frequentie, waardoor negatieve energie of gedachtevormen verdwijnen.Het integreert het lichtlichaam en aardt energieën van hogere dimensies in het fysieke niveau. Deze steen maakt je blij en is ook heel geschikt op een babykamer. Normaal werken Calcieten meer op het niveau van het lichaam, maar Angel Wing Calciet werkt met name voorbij het fysieke niveau om het etherische lichaam te harmoniseren. Het helpt tegen psychosomatische ongemakken en de onderliggende oorzaken van diabetes en aandoeningen zoals multiple sclerose. 

Dan zullen we nu gelijk nog maar een nieuwe Calciet noemen. Dit zijn hele mooie gevormde bruine Calcieten in de vorm van hondentanden, vandaar de naam. Ze variëren van licht tot donkerbruin en een gedeelte van de kristallen die wij hebben ingekocht lijken wel te zijn bestrooid met suiker van kleine Seleniet kristalletjes. Ze komen uit het Santa Eulalia district, Chihuahua, Mexico. 

Hondentand of Dogtooth Calciet

Hondentand Calciet is een ongewone variëteit van Calciet die zijn naam dankt aan zijn uiterlijk dat lijkt op een grote verzameling van hondentanden. Deze stenen komen voor in verschillende kleuren, van helder tot donkerbruin. Deze die wij verkopen hebben een lichte tot donkerbruine kleur met een ‘sneeuw coating’ van kleine Seleniet kristalletjes. Deze komen uit de mijnen in het Santa Eulalia-district, Chihuahua. Deze Calciet wordt vaak in grotten gevonden als een speleothem die uit kalksteen groeit. Ze worden vaak in grotten gevonden met stilstaand water, waardoor deze unieke formaties hebben kunnen ontstaan. Maar ze kunnen ook in elke open ruimte groeien, inclusief aderen, breuken en geodes. Hondentand Calciet wordt gebruikt als energieversterker en reiniger van energie die ook de chakra’s activeert. Op het psychische vlak helpt hij oude patronen te doorbreken, inclusief spirituele overtuigingen of paden die je doel niet meer dienen. Hij helpt je het doel van je ziel en je leven te achterhalen. Hij haalt wijsheid en vaardigheden uit het verre verleden naar voren en stemt af op je zielengroep. Emotioneel helpt hij je in wederzijdse liefde, verlangen en tederheid onder te dompelen. Het is een ideale beschermsteen, omdat hij als versterker en zuiveraar negatieve energieën uit de omgeving reinigt. Hij maakt blokkades los die stagnatie veroorzaken en reinigt de fysieke en subtiele lichamen, waardoor ontwikkeling en groei worden versneld. Calciet vergemakkelijkt het openen van paranormale vermogens en stimuleert inzichten, kanalisatie en ervaringen buiten het lichaam. Hondentand Calciet heeft een kalmerende energie en wanneer je het in meditatie gebruikt, merk je misschien dat je in een staat van immense vrede en harmonie terechtkomt. Calciet verhoogt het energieniveau, kalmeert de geest, leert onderscheidingsvermogen en analyse en versterkt je geheugen. Calciet verlicht emotionele stress en moedigt kalmte en een gevoel van sereniteit aan. De steen stimuleert je om jezelf te vertrouwen en om tegenslagen te overwinnen. Hondentand Calciet stimuleert het geheugen en is behulpzaam bij studeren. De steen werkt ondersteunend op de gewrichten, het skelet en de botten. Ook helpt het om darm- en huidaandoeningen te verlichten. De Seleniet kristalletjes op het oppervlak hebben een fijne vibratie die het derde oog, het kruinchakra en het zielensterchakra boven je hoofd helpen openen wat toegang geeft tot engelenbewustzijn en hogere leiding. Het geeft inzicht en heft verwarring op. De steen bevat Calcium en dit element stimuleert het emotionele lichaam en helpt je om stagnaties te overwinnen en om niet in een veilige zone te blijven, maar om vooruit te blijven gaan in je leven.

Bij genezing stimuleert Dog Tooth Calcite de opname van calcium en versterkt de botten, het skelet en de gewrichten. Tevens helpt het om het immuunsysteem te versterken en weefselgenezing en bloedstolling te stimuleren. Het helpt ook om darm- en huidaandoeningen te verlichten. Calciet ondersteunt het gezonde functioneren van de nieren, pancreas en milt.

We hebben in de winkel een hele grote collectie Agaten, maar deze Cheeta Agaat uit Brazilië is er eentje die we door zijn mooie uiterlijk er graag bij hebben. Dit is de reden dat ik tijdens mijn sieraden inkooptripje een mooie, vrij grote schedel die ik ervan zag niet kon achterlaten. Hij bleef me roepen, dus moest hij maar mee haha. Ik heb er tijdens het schrijven van deze blog helaas geen foto van, omdat deze nog onderweg is naar ons toe. Ik had te veel stenen om allemaal mee te nemen in mijn handbagage. 

Cheeta Agaat

Cheeta Agaat is een vrij nieuwe vondst uit Brazilië. Cheeta Agaat werd aangetroffen in mijnen waar Apatiet werd gedolven. De kleur en het patroon van de Cheeta of Jachtluipaard zijn de reden waarom de steen zo wordt genoemd. Cheeta Agaat is een aardende steen, geeft de drager innerlijke kracht, vitaliteit en de dapperheid van de Cheeta, waarna deze genoemd is. Cheeta Agaat opent en balanceert het hart, de basis en de sacrale chakra’s. Deze prachtige Agaat verhoogt de wilskracht, moed en mentale functie. Het is een krachtige reiniger die voor fysiek, emotioneel en intellectueel evenwicht zorgt. Hij werkt kalmerend, rustig aan, maar geeft veel kracht. Zorgt voor acceptatie en zelfvertrouwen. Hij kan je motiveren om creatieve oplossingen te vinden voor uitdagende problemen waarmee je te maken hebt gehad. Cheeta Agaat zorgt voor een betere concentratie en moedigt oprechtheid en het spreken van de waarheid aan. Dit kristal zal je verbinding met de natuur en met de aarde versterken. Gebruik dit kristal tijdens meditatie om toegang te krijgen tot gidsen van dierengeesten, het brengt je tevens in contact met je innerlijke roofzuchtige essentie, waardoor de mystieke en katachtige natuur van de Cheeta in je leven zal integreren. Cheeta Agaat is een steen van vitaliteit en uitgebreid bewustzijn, het brengt focus en inzicht. Emotioneel overwint dit kristal negativisme en verbittering van het hart. Geneest innerlijke woede en geeft moed om opnieuw te beginnen. Spiritueel verhoogt Agaat het bewustzijn en verbind je met de eenheid van het leven. Agaat werkt ondersteunend voor de spijsvertering, de maag, ogen en de baarmoeder. Reinigt het lymfstelsel en de alvleesklier, verstevigt de bloedvaten en geneest huidaandoeningen.

We hebben ook een grote collectie prachtige Agaat plakken op een standaard. Deze zijn heel erg mooi om in huis te zetten, je ziet ze steeds vaker terug in bladen en tv-programma’s waarin ontwerpers een huis stylen. Dus heel trendy op dit moment. Ze worden ook vaak in kasten gezet. We hebben er ook een aantal hele grote van. Een paar ervan zijn ook Prasioliet of groene Amethist.

Agaat

Een aardende steen die krachtig reinigt en voor fysiek, emotioneel en intellectueel evenwicht zorgt. Werkt kalmerend, rustig aan, maar geeft veel kracht. Zorgt voor acceptatie en zelfvertrouwen. Zorgt voor een betere concentratie en moedigt oprechtheid en het spreken van de waarheid aan. Emotioneel overwint dit kristal negativisme en verbittering van het hart. Geneest innerlijke woede en geeft moed om opnieuw te beginnen. Spiritueel verhoogt agaat het bewustzijn en verbindt u met de eenheid van het leven. Agaat transformeert negatieve energieën. Goed voor de spijsvertering, de maag, ogen en de baarmoeder. Reinigt het lymfstelsel en de alvleesklier, verstevigt de bloedvaten en goed bij huidaandoeningen.   

Een speciale steen met een hoge vibratie is Lavendel Fluoriet op witte Celestien. Deze kristalletjes uit Melchor, Muzquiz Coahuila, Mexico bleven ons maar roepen. Sommige van de kleine stenen bestaan uit alleen een prachtig Fluoriet kristal met haast geen zichtbare Celestien eronder, maar de energie van beide kristallen zit toch versmolten met het Fluoriet. 

Fluoriet op witte Celestien 

Fluoriet op witte Celestien uit Melchor, Muzquiz Coahuila, Mexico zijn kristallen met een hoge vibratie.  Deze prachtige kristalletjes voelen zorgeloos, licht en ruimtelijk. Als een kind hollend in een wei vol lentebloemen. De steen straalt kinderlijk enthousiasme uit, pure onschuld. Deze stenen komen energetisch van een hoge wereld. Fluoriet op witte Celestien brengt je weer in contact met deze energie die velen van ons vergeten zijn of weggestopt hebben. Hij moedigt je aan te experimenteren, te groeien, maakt je spontaan en hij helpt je te begrijpen. Het is een krachtige leraar die ook helpt bij het reizen buiten je lichaam en helpt je innerlijke krachten en intuïtie te laten ontwaken en wat je wenst te manifesteren. Tevens helpt hij om bewust contact te maken tussen het zelf en ons etherisch dubbel. Deze steen helpt je om in je kracht te komen en stimuleert persoonlijke groei. Deze Fluoriet verbind je met je helder weten en je hogere zelf en helpt je boodschappen door te krijgen. De steen leert ons dat er geen problemen zijn, alles kan en is mogelijk in de wereld waar deze steen energetisch vandaan komt. Denk in mogelijkheden en niet in moeilijkheden. Steen van Manifestatie die je derde oog opent en verbindt met je hogere zelf en die dromen helpt verwezenlijken. Het Fluoriet bevordert zowel je spirituele als geestelijke en mystieke groei. Het Celestien is verbonden met een hoge, verfijnde Engelentrilling van het kristallijne licht. Deze Engelen ondersteunen je in je bewustzijnsgroei op weg naar de eenheid en terug naar de oorsprong. Deze verfijnde kristallen brengen je een hoog kristallijn licht dat je bewustzijn wekt en activeert om tot transformatie te komen en helpt je te herinneren dat je licht bent. Wit Celestien helpt bij het ascensieproces naar de nieuwe tijd. Fluoriet op witte Celestien neemt je mee naar Magische werelden en helpt je om in deze energie op aarde te leven.

Ook uit Mexico komt de koningin der Selenieten uit Mexico, de Naica Seleniet. Deze liefdevolle kristallen met een zeer hoge vibratie komen uit kleine grotten naast de Cave of Giants. Ze worden al zo’n 6 jaar niet meer gevonden, omdat de meeste grotten onder water staan, maar af en toe duikt er ergens een doosje oude voorraad op. We werden echt naar deze toe geleid, dank je wel lieve kristalwereld voor dit prachtige cadeau.

Naica Seleniet (van de Cave of Giants in Mexico)

Naica Selenieten zijn bij sommigen bekend van de documentaire op National Geographic. Dit zijn de grootste natuurlijke kristallen ooit op aarde gevonden in twee mijnen bij Naica, in Chihuahua, Mexico. Sommige van deze reuzen zijn wel 15 meter lang. In april 2000 zijn deze grotten door mijnwerkers ontdekt. De temperatuur in één van de grotten is zo’n 65 graden Celsius met een luchtvochtigheid van 100%. De bergen waarin deze grotten zich bevinden zijn 200 miljoen jaar oud. 

De naam Seleniet komt van de Griekse Maangodin Selena. Deze zeldzame Seleniet heeft de hoogste frequentie van alle Selenietsoorten. Ze resoneren met de nog in de grotten aanwezige enorme Selenieten, deze zijn de talismannen van de kristalwerelden en helpen bij onze evolutionaire ontwikkeling. Ze openen en activeren je derde oog-, kruin- en zielensterchakra. Als je een punt op je derde oog richt, voelt het alsof een wind door je voorhoofd en uit je kruinchakra waait. Deze Selenieten helpen je bewustzijn te verhogen en om bewust contact te krijgen met je Gidsen en Beschermengelen. Ze laten je weer ontwaken, je pure zelf worden. Ze resoneren met alle andere stenen en kristallen en werken met hen samen.

Naica Selenieten zijn sterk verbonden met het element Water. Door water zijn deze Selenieten ooit ontstaan. Van alle kristallen geven zij het lichaam het snelst energie. Het zijn echte bewustzijnsverhogers. Omdat deze kristallen heel snel contact maken met de Zielensterchakra, die zich boven het kruinchakra bevindt, helpt hij je Hogere Zelf of Hoger Bewustzijn in je bewustzijn van alle dag te brengen. Dit kun je ervaren als een stroom van wit licht wat via je kruinchakra in je lichaam stroomt en wat een heel vredig gevoel geeft.

Als je met deze Seleniet mediteert helpt hij bij het balanceren van je beide hersenhelften. Als deze weer in balans zijn en weer verbonden met het hart, waar deze Seleniet voor zorgt, dan zullen we nooit meer afgescheidenheid ervaren. Het Kristallen Engelenwezen dat met deze Seleniet verbonden is helpt ons op dit pad naar de Hemel, die zich in ons hart bevindt. Deze kristallen reinigen je aura, je fysieke en etherische lichaam en verwijderen negativiteit. Voor healers zijn ze echt een ‘must” om mee te reinigen. Omdat er vaak koolstof insluitsels in zitten, aarden de kristallen de hoge energieën. Dit zijn echte Ascensiekristallen die nu gevonden zijn om ons en Moeder Aarde te helpen om ons bewustzijn te verhogen en een Nieuwe Aarde te creëren. Je hoeft deze kristallen nooit te reinigen omdat ze alles wat ze voor je doen transformeren in Licht en Liefde.

Een andere Seleniet die nu gevonden is, is vaak een combinatie van Engelenvleugel Seleniet en Kathedraal Seleniet. De Engelenvleugel Seleniet wordt steeds minder gevonden en deze Kathedraal Seleniet meer. Wat zijn ze mooi om te zien.

Kathedraal Seleniet

Kathedraal Seleniet is soms ook Engelenvleugel Seleniet. Toen er steeds minder Engelenvleugel Seleniet gevonden werd, kwamen deze uit de aarde. De energie voelt heel erg als de Engelenvleugel Seleniet. De stenen zijn prachtig gevormd en zien eruit als kerkjes in Mexico, vandaar dat de inwoners ze Kathedraal Seleniet hebben genoemd. Ook met deze prachtige stenen kun je makkelijker in contact kunt komen met de hogere werelden, waaronder de Engelenwereld. De steen laat je ook voelen dat de Engelen eigenlijk hogere delen van ons zelf zijn, hij helpt je te herinneren aan je Engelen-zelf. Ze helpen je door de illusie kijken, zodat je jezelf weer kunt gaan zien als het hoge, Goddelijke wezen dat je eigenlijk in werkelijkheid bent. De zeer fijne vibratie, opent het derde oog, het kruinchakra, het zielensterchakra boven je hoofd en de nog hoger gelegen kosmische chakra’s. Maar weinig stenen geven de hogere chakra’s een zo intense energie als Seleniet. Kathedraal Seleniet brengt innerlijke vreugde, vrede, tevredenheid en opent je aura om al het Goddelijke om je heen te voelen en je ermee te verbinden. Ook leert hij je dat jij met dit alles één bent. Kathedraal Seleniet zendt hoge trillingen en lichtkracht uit en brengt alles in zijn omgeving in deze vibratie. Deze kalme, lieve steen geeft diepe rust en helpt de zenuwen genezen. Het stabiliseert emoties en laat spanning afnemen. Dit is een perfecte steen om mee te mediteren. Net als alle andere Selenieten hoef je de steen nooit te reinigen, hij transformeert negatieve energie in positieve, dus is zelfreinigend. De steen wordt ook dof van water. Je kunt er goed je aura mee reinigen. De steen geeft inzicht en heft verwarring op. Seleniet combineert synergetisch met vrijwel alle stenen en combinaties van stenen. Seleniet bevat calcium en zwavel en deze elementen stimuleren het emotionele lichaam en helpen je om stagnaties te overwinnen en om niet in een veilige zone te blijven, maar om vooruit te blijven gaan in je leven. In je slaapkamer brengt de steen rust, net zoals in een kerk en helpt je beter te slapen.

Purpuriet is een paarse steen uit Namibië. Je ziet hier bijna nooit trommelstenen van, maar wij hebben daar nu een kleine hoeveelheid van kunnen kopen. Deze exemplaren zijn heel erg paars van kleur. Zo speciaal om deze nu in de collectie te hebben.

Purpuriet

Purpuriet uit Namibië is een natuurlijk paars mineraal en behoort tot de fosfaten. De paarse kleur dankt deze steen aan de aanwezigheid van mangaan. Purpuriet geeft rust en helpt je te spreken in het openbaar, biedt helderheid, zelfvertrouwen en veiligheid dat je alles kunt zeggen zonder invloed van buitenaf. De steen stimuleert spirituele ontwikkeling, verlichting en ontvankelijkheid voor leiding en nieuwe ideeën. Purpuriet verbreekt oude gewoonten en gedragingen die je inperken, opent de hogere kruinchakra’s, geeft energie aan de fysieke en mentale lichamen, overwint vermoeidheid en moedeloosheid op elk niveau. Purpuriet heeft een beschermende energie, reinigt de aura, verjaagt negatieve energie uit de omgeving, vloeken worden opgeheven en positieve energie verschijnt. Ook beschermt het tegen entiteiten. De steen geeft inzicht, helpt je om zorgen los te laten en je om je eigen pad te gaan. Purpuriet is goed voor het uithoudingsvermogen, bij wanhoop, ondersteunt het hart, de longen, de bloedsomloop, bloedzuivering en werkt kalmerend op het hart. Het verlicht spierspanning in nek en schouders en werkt gunstig op alvleesklier, nieren, darmen en de hormoonhuishouding. Deze verjongende steen is ook goed voor de huid.

We zijn heel erg blij dat we weer de Amethist staf met fantoom hebben kunnen inkopen. De vorige keer hadden we een kleine hoeveelheid en deze waren al na 2 weekenden uitverkocht. We hebben ze het afgelopen weekeinde al in de winkel gelegd, omdat we er heel veel van hebben. We kregen van een aantal klanten zulke blije reacties, ze hadden de vorige keer er zo graag eentje gehad en toen waren ze op. Nu kunnen we heel veel mensen blij maken met deze Lemurische Lasers van de Amethist wereld, verbonden met de violette Vlam van transformatie.

Amethist staf met fantoom

Deze unieke, lange punten met een fantoom in de punt werken als een toverstaf, ze sturen de krachtige energie van de steen door de punt naar buiten. Maar ook in zijn geheel straalt de steen een fantastische energie uit. Als je ze zachtjes tegen elkaar tikt, klinken ze als prachtige Lemurische lasers, dus ook zeer geschikt voor klankheling. Dit zijn krachtige helings instrumenten. Amethist is een krachtige zuiverende en beschermende spirituele steen met een hoge vibratie die verbonden is met het derde oog, de kruinchakra, de hogere etherische chakra’s en de violette straal van transformatie. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong, stimuleert het denken, de heldere vermogens en de intuïtie. Hij helpt je om diepere inzichten en de oorzaken van levenservaringen te krijgen. Amethist stimuleert je om verantwoordelijkheid te nemen voor je realiteit door je te herinneren aan je relatie met de kosmos, het hogere wezen dat je bent en waarmee je alles creëert. Amethist maakt je ontspannen, wat nodig is voor het afstemmen op je hogere zelf, hierdoor ook heel geschikt voor meditatie. Hij kalmeert je gedachten en geeft innerlijke en mentale rust. Hij werkt beschermend bij psychische aanvallen en zet deze om in liefde. Hij zuivert tevens de aura, werkt kalmerend en blokkeert negatieve energieën en geopatische belasting, doordat hij je helpt met het opbouwen van een energieschild, een veld van spiritueel licht rond het lichaam. Amethist helpt je bij het nemen van besluiten, bevordert het gezond verstand en spirituele inzichten, verdrijft woede, angst en bezorgdheid en verlicht leed en droefheid. Spoel hem bij intens gebruik af en toe af onder stromend water.  De steen bevordert hogere bewustzijnstoestanden en helpt bij slapeloosheid. Hij is weldadig voor pijnen, hoofdpijn, nachtmerries, woede, angst, verdriet, longen en huidproblemen. Het fantoom in de punt van het kristal zorgt ervoor dat je verder kunt groeien. Fantomen vertegenwoordigen blokkades die opgeruimd dienen te worden. Het symboliseert ook de talloze levens van de ziel. Het maakt bezoeken aan de toestand tussen twee levens mogelijk om je huidige zielsplan te ontdekken en helpt je naar vele dimensies te reizen, of naar je kern. Fantoomkwarts maakt je bewust van je eigen goddelijkheid. Het verzoent je met je schaduwkanten en helpt het fysieke lichaam via de etherische blauwdruk te genezen. Naar onder toe zijn de punten Rookkwarts. Rookkwarts is een van de krachtigste stenen voor aarding en zuivering die er bestaan. De steen zuivert de aura en de energetische systemen, net zoals een bosje salie dat doet. Heel goed om zweverige mensen op aarde te krijgen, zodat ze volledig als lichamelijk wezen kunnen functioneren. Deze beschermende steen heeft een sterke band met de aarde. Wanneer je in de hogere werelden werkt helpt rookkwarts je weer in je lichaam te komen. Tevens helpt het spirituele informatie te aarden. Het absorbeert geopatische en elektromagnetische smog, helpt bij uitscheiding en ontgifting op alle niveaus en vult de ruimte met een positieve vibratie. Goed bij stress, angsten, burn-out, depressie en geeft emotionele rust. Zorgt voor acceptatie van het fysieke lichaam. Helpt bij faalangst en reinigt de geest voor meditatie. Rookkwarts biedt bescherming tegen negatieve energieën en kan deze vrijwel onbeperkt opnemen en omvormen. Zeer weldadig bij kwalen van de buik, heupen en benen. Verlicht pijn, ook hoofdpijn. Heft krampen op. Rookkwarts kan ook tegen negatieve gevolgen van straling worden ingezet, bijvoorbeeld wanneer je aan radioactief materiaal bent blootgesteld, radiotherapie hebt ondergaan, of met elektromagnetische velden te maken hebt gehad. Dit bijzondere kristal verhoogt aanzienlijk de overbrenging van licht en informatie tussen de hogere regionen en de aarde en kan worden gebruikt voor etherische chirurgie. 

Larimar, de Atlantis steen, verbonden met de energie van Dolfijnen is bij veel mensen bekend. Deze prachtige zachtblauwe met witte en soms met groene steen wordt alleen in de Dominicaanse Republiek gevonden. Wij hebben hier een grote hoeveelheid stenen, cabochons en hangers van. Op deze inkoopreis hebben we zoals we al schreven er een paar cabochon in hartvorm van kunnen kopen. We hebben hier hangers van gemaakt. Tijdens mijn sieraden inkoopreisje heb ik van deze geliefde steen behalve hangers nu ook ringen ingekocht.

Larimar (dolfijn/Atlantissteen)

Zeer spirituele steen die nieuwe dimensies opent en daarmee de evolutie van de aarde stimuleert. Larimar is sterk verbonden met de vrede van de zachtblauwe straal, maar ook met Atlantis. Het brengt de energie van harmonie en hogere zijnsaspecten in de chakra’s, zodat je vanuit je hogere zijnsaspect kunt gaan leven. Hij herstelt de goddelijke verbinding tussen denken en voelen, waardoor negatieve gevoelens, innerlijke conflicten en vertroebelingen in je geest opgelost en verhelderd worden. Hij helpt je je eigen Engelen-zelf beter herinneren en is hierdoor ook erg geschikt voor nieuwetijdskinderen. Deze steen geeft spirituele kracht en leidt de ziel op zijn ware levensweg. Hij vergemakkelijkt het contact met Engelen en de communicatie met andere gebieden, ook goed als je een zielsverwant zoekt, hij vergemakkelijkt de genezing van relaties in vorige levens of van een gewond hart. Op psychisch vlak verwijdert Larimar blokkades en beperkingen, maakt ook een einde aan zelfvernietigend gedrag. Hij helpt bij het verlichten van schuldgevoel en angsten. De steen zorgt voor sereniteit en evenwicht. De dolfijnen energie maakt een mens weer speels en geeft hem vreugdevolle, kinderlijke energie. De steen geneest trauma’s van het hart. Ook goed voor het keelchakra.

Na al die kristallen met een hoge vibratie is het fijn om even een lekkere aardende steen te melden. We hebben bij onze Mexicaanse vrienden een aantal dozen met mooie Borniet ingekocht, we hadden vorig jaar in Denver aan hem gevraagd of als hij er grote exemplaren van zou vinden deze voor ons wilde bewaren en dat heeft hij gedaan. Deze komen niet heel veel voor.

Borniet (pauwen pyriet)

Borniet maakt blij, transformeert moeilijke situaties en maakt het leven nieuw en fris. Het is een steen van manifestatie die je helpt angsten te overwinnen, actie te ondernemen en om voor overvloed in je leven te zorgen. Deze aardende steen staat voor het ‘mannelijke’ aspect van Moeder Aarde, maar hij maakt zowel voor mannen als voor vrouwen het derde chakra krachtiger. Hierdoor neemt je vitaliteit en je wilskracht om je taken hier op aarde af te maken toe. Steen van creativiteit, doorzettingsvermogen en ambitie. Hij maakt assertief en helpt je om angst te overwinnen en uit slechte relaties te stappen. Borniet integreert geest, lichaam, emoties en ziel en leert obstakels met weinig stress te overwinnen. Deze vrolijke steen stimuleert je om het geluk in het huidige moment te vinden. Hij biedt uitstekende bescherming tegen negativiteit die hij omzet, de bron ervan vaststelt en uitfiltert wat niet belangrijk meer is. Hij helpt ook voorkomen dat er energie uit je aura en fysieke lichaam lekt. Hij maakt positief en helpt dromen op aarde te manifesteren. Ondersteunende steen voor mensen met een minderwaardigheidscomplex. Hij helpt om bij de wortel van karmische en psychosomatische aandoeningen te komen. Borniet geeft zelfvertrouwen om spirituele informatie die je door krijgt te vertrouwen en helpt bij het visualiseren. Borniet helpt om hogere frequenties en kennis in het fysieke lichaam te integreren, dus heel goed om te gebruiken samen met kristallen die een hoge vibratie hebben. De steen resoneert zowel met het element aarde als met vuur en maakt het mogelijk je met de energie van de aarde te verbinden en deze door je lichaam te laten stromen. De frequentie van Borniet stimuleert creatieve energie en helpt een gezonde seksualiteit te hebben. Geeft kracht om zorgen en slechte gewoontes te overwinnen. Deze steen is goed voor het uithoudingsvermogen en helpt lichamelijke prestaties te verbeteren. 

Zoals we in blog 4 inkoopreis Tucson al vermeldden, hebben we weer prachtige kristallen uit Arkansas kunnen inkopen. Het zijn veelal clusters van klein tot vrij groot. Arkansas kristallen zijn heel erg helder met prachtige Lemurische ribbeltjes op het oppervlak. 

Arkansas Kristallen

Deze bergkristallen uit de staat Arkansas in Amerika zijn ongelooflijk helder en stralend. Het zijn één van de krachtigste bergkristallen ter wereld. De energie is heel erg zacht, ze zijn verbonden met de onvoorwaardelijke liefde en hoge energie van Lemurië, de Gouden tijd van Atlantis, de Pleïaden en Sirius. Onder de aarde bevinden zich in Arkansas enorme kristallen tot wel 40 meter in lengte en kristallen grotten van een schoonheid waar wij geen voorstelling van kunnen maken. Deze grote kristallen, wat we ook wel Moeder kristallen noemen worden beschermd en kunnen niet door de mijnbouw bereikt worden, ze zijn zeer oud en worden al millennia in een slaapstand gehouden. Ze werden door de Atlantiërs geprogrammeerd en worden nu weer langzaam geactiveerd. Er bevindt zich hier een enorm netwerk van hyperdimensionale tunnels die naar enorme kloven en kristallen grotten leiden. Op dit moment hebben wij nog niet de kennis om deze te kunnen waarnemen. Wat ook bijzonder is aan deze plek is de unieke combinatie magnetische mineralen, waterhoudende lagen die geladen zijn met radium en diamanten. Dit geeft een hele bijzondere energie en daarom is de kristallen vortex van Arkansas de meest krachtige van deze aarde. Fysiek zijn ze harder dan gewoon bergkristal. Hun kracht en uitstraling is enorm groot. Het zijn echte lichtbakens, hun lichttrilling is bijzonder hoog, ze bevatten hoge galactische informatie die ze kunnen aarden. Door hun krachtige, stralende en hoge lichtfrequentie kunnen ze heel veel voor ons doen in onze ascensieontwikkeling. Ze zuiveren tot in heel diepe lagen van ons bewustzijn. Ze helpen bij het verankeren van het hogere zelf en verhogen je trilling waardoor blokkades worden aangepakt. Ze transformeren alles wat nog niet “licht” is. Een cluster in een kamer geeft een heel fijn gevoel, ze geven een hele fijne energie aan een ruimte en stralen door het hele huis. Ze neutraliseren ook aardstralen. Arkansas kristallen zijn verbonden aan het hoogste goddelijke licht, het Kristallijne Licht en ook met de Meesters en Engelen. Ze zorgen voor een enorme stroomversnelling in je groei. Dit is een echt Lichtwerkers en Ascensiekristal.

Bij dezelfde familie vonden we ook een aantal Golden Healer kristallen uit Arkansas

Golden Healer Arkansas Kristallen

Deze zeldzame bergkristallen uit de staat Arkansas in Amerika hebben een gouden gloed en zijn ongelooflijk helder. Ze hebben net zoals de Golden Healer Lemurians verbinding met de gouden Straal van Opstanding en het Christusbewustzijn. Je ziet vanuit het kristal spiralen van goud-wit licht de aarde raken en naar de hemel rijken, dit is de goud-witte straal waarmee de steen verbonden is, net zoals met een gouden zon. Deze straal van Goddelijk vuur van het hart van het Universum kun je als golven door je heen voelen stromen. De energie is heel erg zacht, ze zijn verbonden met de onvoorwaardelijke liefde en hoge energie van Lemurië. Fysiek zijn ze harder dan gewoon bergkristal. Hun kracht en uitstraling is enorm groot. Het zijn echte lichtbakens, hun lichttrilling is bijzonder hoog, ze bevatten hoge galactische informatie die ze kunnen aarden. Door hun krachtige, stralende en hoge lichtfrequentie kunnen ze heel veel voor ons doen in onze ascensieontwikkeling. Ze zuiveren tot in heel diepe lagen van ons bewustzijn. Ze helpen bij het verankeren van het hogere zelf en verhogen je trilling waardoor blokkades worden aangepakt. Ze transformeren alles wat nog niet “licht” is. Deze kristallen helen niet alleen ons mensen, maar ook de wereld. Ze willen verspreid worden over de aarde om zo een web van licht te creëren, waar mensen en aarde met elkaar samenwerken, een co-creatie van de aarde als Planeet van Licht. Een cluster in een kamer geeft een heel fijn gevoel, ze geven een hele fijne energie aan een ruimte en stralen door het hele huis. Ze neutraliseren ook aardstralen. Arkansas kristallen zijn verbonden aan het hoogste goddelijke licht, het Kristallijne Licht en ook met de Meesters en Engelen. Ze zorgen voor een enorme stroomversnelling in je groei. Dit is een echt Lichtwerkers en Ascensiekristal.

Als laatste in deze blog de derde steen van deze familie uit Arkansas. Dit zijn dubbeleinders of selfhealers van Regenboog Mayaniet kristallen. 

Regenboogmayaniet 

Regenboogmayaniet is een zeldzame, nog niet lang geleden ontdekte steen uit Amerika. Deze is gevonden in Arkansas, waar de Lemurische energie op aarde heel sterk vertegenwoordigd is. Het is een donkere Golden Healer kwarts met iriserende oppervlakjes die nu gevonden wordt om te helpen bij ons evolutieproces en dat van alles om ons heen. Hij ondersteunt ook bij planetaire veranderingen. De steen is zelfreinigend en is verbonden met de regenboogwerelden en, doordat het alle kleuren bevat, met alle chakra’s en stralen. Het geeft nieuwe impulsen aan vreugde, focus, doel en het bewandelen van je ware pad en meer, zijn potentie is nog oneindig groter. Het is een kristal met een zeer hoge vibratie die helende bioscalaire golven uitstraalt, die heling op zowel multidimensionaal als op cellulair niveau geven. Hierdoor veranderen je cellen en je blauwdruk in de meest optimale vorm, waardoor schadelijke patronen in je voorouderlijke DNA-tijdlijn gedecodeerd worden. Het brengt balans in je cellen op celniveau en beschermt de matrix van het lichaam tegen elektromagnetische straling. Deze Bio-scalaire golven activeren de chakra’s en de meridianen en zorgen voor heling van de etherische blauwprint op het gebied tussen geest en materie, waarna het lichaam kan helen. Dit zorgt voor grote veranderingen in je leven die weinig moeite zullen kosten. Regenboogmayaniet helpt gifstoffen die je uit de omgeving hebt opgenomen en die tussen de verfijnde lichamen van je etherisch lichaam zijn gaan zitten op te ruimen. Ook helpt de steen bij het opbouwen van nieuwe, beter steunende structuren op elk niveau terwijl je het verruimde bewustzijn van de new age binnengaat. De mineralen die het kwarts deze donkergele coating en talloze regenbogen hebben gegeven werden sterk geconcentreerd en deze steen zal je dan ook meenemen naar je diepste zelf om je innerlijke regenboogschatten te ontdekken. Deze bijzondere steen ondersteunt je en helpt je om door energetische veranderingen heen te gaan. Hij verbindt je met je Gidsen en Engelenhelpers. Ook zal hij je troosten in moeilijke tijden en als een zijdezachte balsem voor je aura zijn, die iedere cel van je lichaam reinigt van oude patronen, puin en karmische afzettingen en verenigt daarna je cellen die volledig worden geactiveerd waarna je lichtlichaam wordt verankerd. De steen helpt je de waarheid te spreken en in je kracht te komen. Hij is zeer krachtig als je hem op de zonnevlecht legt, waar hij oude emotionele pijn naar buiten trekt en onvoorwaardelijke liefde naar binnen laat stomen. Regenboogmayaniet creëert een ondoordringbare interface rondom de buitenkant van de aura om het biomagnetische omhulsel en multidimensionale lichamen te beschermen. De steen herziet het energieveld, opdat het optimaal kan functioneren en zijn hoogste frequentie kan bereiken. Zelfs de kleinste beetjes giftige of negatieve energie die in je aura zijn achtergebleven lost deze steen op, wist deze ook uit het geheugen van je cellen en vervangt haar door goddelijke vonken. Het is de perfecte steen voor multidimensionale en intercellulaire healing. Ook kun je met de steen perfect op afstand healen. Dit is een echt ascensiekristal.

Dat was het weer voor deze blog, er zal er nog eentje volgen voor we met de winkel opengaan. Dit weekeinde zijn we gesloten, omdat we zoals ik in het begin al schreef bezig zijn de hele winkel schoon te maken en opnieuw in te richten met de nieuw ingekochte kristallen, ook in het Pakhuis staan grote, nieuwe kristallen. Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 maart zijn alle nieuwe stenen en kristallen te bewonderen. We zullen dan een half uurtje eerder opengaan, omdat we weten dat sommige mensen niet kunnen wachten haha.

We zijn alleen deze dagen dan van 9.30 tot 17.00 uur geopend. De weekenden daarna weer gewoon van 10.00 tot 17.00 uur.

Agenda

29 februari en 1 maart gesloten (Nieuwe kristallen van inkoopreis Amerika worden in de winkel gelegd)

6, 7 en 8 maart (vrijdag, zaterdag en Zondag) De nieuw ingekochte Kristallen liggen in de winkel en we zijn deze dagen open van 9.30 tot 17.00 uur

13, 14 en 15 maart (vrijdag, zaterdag en Zondag) 10.00 tot 17.00 uur

21 en 22 maart (zaterdag en Zondag) 10.00 tot 17.00 uur

Menu