Nieuwe kristallen uit Brazilië

Joan

Zo heerlijk dat we, ondanks dat we niet met het vliegtuig op reis kunnen, er toch kristallen uit verre landen naar ons toekomen. Leve het video bellen. Twee weken geleden hebben we zondag avond na een winkeldag een lang videobelgesprek gehad met onze lieve vrienden uit Brazilië. Deze familie, die heel erg in ons hart zit kennen we al sinds we op inkoopreis naar het buitenland gaan. Van hen hadden we sinds Corona geen stenen meer gekocht, maar omdat het voor hen nu wel heel lang gaat duren eer ze weer shows kunnen gaan doen hebben ze in Brazilië een groot ‘warehouse’ ingericht. Ze stuurden die zondag eind van de middag een appje dat ze deze nu hadden en dat ze konden video bellen en hun kristallen konden laten zien. We hebben een aardig tijdsverschil met Brazilië, dus besloten we om gelijk na het werk maar achter de computer te gaan zitten. Ik stuurde hen een appje toen we klaar waren met werken en zij vertelden dat ze in de auto stapten en over 15 minuten in hun warehouse waren. Cyrille die onze technische vrouw is en alles met de computers regelt, de website en webshop beheert, stuurde hen een uitnodiging voor google meet, zodat we ipv voor een klein telefoonscherm, konden bellen via de computer.

Zo leuk om ze weer te zien. Jeetje wat een grote ruimte en wat veel stenen en kristallen hadden ze staan, we zijn zeker 1,5 uur bezig geweest met het bekijken en bestellen van alles. We hebben zoveel besteld dat we deze keer ze per boot laten komen, dit ook omdat door het beperkt aantal vluchten, vrachtvervoer per vliegtuig nu een stuk duurder is. De stenen zullen zo’n 2 maanden onderweg zijn.

Maar nu terug naar een zending, die wel met het vliegtuig uit Brazilië is gekomen. In deze zending zaten verschillende soorten Shift kristallen van Berkristal in kwaliteit A en B, dit betekent dat we ze voor verschillende prijzen/kwaliteit ingekocht hebben. Dit maakt het betaalbaar voor iedereen. We hebben nu ook zeer betaalbare Shift kristallen van lichte Rookkwarts.

Shift kristal uit Brazilië

Shift kristallen uit Corinto, Minas Gerais zijn heel helder en hebben een buitengewoon uitzonderlijke trilling die je verplaatsen naar een nieuwe ruimte en die je spirituele groei versnelt, soms zijn er andere stenen nodig om de veranderingen te verwerken. Op het spirituele vlak kan deze steen je meenemen naar wild enthousiasme, waarbij je alles achterlaat wat je hindert of beperkt. Hij maakt je ontvankelijk voor een piekervaring van gelukzaligheid en hoogste creativiteit. Het is een perfecte steen voor meditatie, manifestatie en dromen. Je moet bereid zijn te accepteren wat het kristal je biedt, want er is geen weg terug en de effecten kunnen heel krachtig zijn, je kunt diepe traumatische ervaringen uitwerken. Hij verschuift je vaak, vrijwel onmiddellijk, op je zielenpad, opent geneeskrachtig potentieel en verduidelijkt het evolutiepad voor je. Alles wat geen functie meer in je leven heeft, op welk niveau dan ook, zal wegvallen onder invloed van deze katalytische steen. Dit kristal zal je roepen als je klaar voor zo’n diepe verandering bent. Je kunt met het kristal mediteren en vragen of het je de weg wil wijzen of met de steen onder je kussen slapen, of draag hem bij je in je zak. Wees ontvankelijk voor de signalen en informatie uit het universum. Psychisch leert een shiftkristal je dat je emotioneel onafhankelijk moet zijn en laat je beseffen dat alleen jij verantwoordelijk bent voor het creëren van je eigen welzijn en geluk. Dat besef is een innerlijke toestand die niet afhankelijk is van een uitwendige bron, ook niet van een partner of geliefde. Je hebt alles helemaal zelf in de hand. Het is ook een zeer krachtig kristal die het gevoel van totale isolatie, afgescheidenheid en eenzaamheid kan helpen verwerken. Het is isolatie van jezelf en van jezelf naar alles om je heen aards gezien. Hij laat zien dat je toch verbonden bent met alles om je heen, met het hoogste energieveld. Dit kristal haalt een Goddelijk energieveld (zero point field, of nulpuntveld) naar beneden en verbind je vanuit dit veld weer met je ware mens-zijn. Het kristal is afgestemd op de ware stilte en de ware essentie van Godsbewustzijn en zal je de informatie geven die je nodig hebt zonder dat je hierbij hoeft na te denken. Het verbind je met Al Wat Is. Het brengt deze energie vanuit je hoogste chakra’s naar je lichaam zodat je in totale verbinding met jezelf, je emoties en de wereld om je heen bent. Hij werkt voorbij het fysieke bestaansniveau om de zielenevolutie en multidimensionale cellulaire healing te bevorderen.

In deze zending zaten ook weer een partij Trigonic Record Keepers. Omdat er zoveel vraag naar deze was en we al snel uitverkocht waren na de vorige zending, hebben we deze gelijk geprijsd en ook op de webshop gezet. Veel mensen hebben daardoor weer een exemplaar kunnen aanschaffen. Maar nu hebben we ook de andere kristallen kunnen prijzen. Ze liggen op dit moment allemaal in de winkel en zullen snel ook op de webshop kristallen gezet worden. Normaal doen we dat eerst, maar onze website krijgt weer een grote upgrade en dan kan Cyrille een week lang niet aan de website werken, want alles wat ze er dan opzet zal verdwijnen als de ‘nieuwe site’ online gaat. Dus is het voor ons even rommelig.

Als eerste een nieuwgevonden combinatie. De kristalletjes zijn Lemurische lasers met etsen en coderingen die ook het groene Chloriet bevatten. Het Chloriet in deze helpt ons communiceren met natuurwezens zoals planten, bomen, Deva’s, Elven, Kabouters, Eenhoorns en Draken. We merken dat er op dit moment steeds meer complexe, of volle kristallen uit Moeder Aarde komen, combinaties van verschillende inclusies. Kristallen met een hoge vibratie met veel informatie en transformatie kracht die ons helpen in deze tijd, waarin we in de overgang zitten naar de 5e Dimensie en een leven vol Licht, Liefde en in Heelheid. Zo lief dat zij bereid zijn om ons te ondersteunen in dit vaak pittige proces, waarin we oude, destructieve patronen, wonden en pijnen dienen achter te laten. ‘Heelzijn’ betekent dat alle wonden zijn geheeld, alle delen van jouw Zelf in harmonie zijn met elkaar en met je Hogere Zelf. Als je ‘Heel’ bent zal je omgeving ook veranderen, je bent dan een geschenk voor de wereld.

Lemurische laser met etsen, coderingen en Chloriet

Deze bijzondere en unieke kristallen uit Brazilië dragen informatie in zich van oude beschavingen als Mu, Og, Zu, Lemurië, Atlantis en die van het oude Egypte. Ze dragen niet alleen de kennis van deze beschavingen, maar ook van de stellaire ruimten waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Door je te verbinden met hun kennis, word je onderwezen in de geavanceerde genezingskunst van de Lemurianen en Atlantiërs. Het Chloriet erin zorgt ervoor dat je makkelijker met natuurwezens in verbinding kunt komen. Tijdens meditatie met een kristal waarin zich Chloriet bevindt kun je leren communiceren en energie uitwisselen met plantenzielen, Deva’s, Elven, Draken en andere natuurwezens. Dit komt doordat dit kristal met de hartslag van de aarde resoneert en je helpt je emoties en energieën te aarden. Door hun vorm kan energie met grote snelheid door het lichaam van het kristal reizen en bij de punt wordt het geprojecteerd als een laser. Deze kristallen worden gebuikt om contact te maken met en voor de overdracht van informatie van deze oude beschavingen en voor heling. Chloriet is een van de krachtigste kristallen voor fysieke heling, deze energie ondersteunt cel-functies en regeneratie, helpt ontgiften en bij opname van vitamines. Het kristal helpt ook pijn te verlichten. De transcriptie van de symbolen geeft je informatie die je op dit moment in je leven nodig hebt. Deze kristallen werden gebruikt in de heling tempels van deze oude beschavingen. De etsen/coderingen bevatten ook informatie over de ervaringen en ceremoniën waaraan deze kristallen hebben deelgenomen. Ze bevatten ook informatie over healing methodes en technieken van oude beschavingen alsmede beschavingen uit het universum. Dit zijn meestal persoonlijke kristallen en de informatie zal tot je komen als je tijdens een meditatie de etsen/ coderingen tegen je derde oog houdt. Sluit je ogen, centreer je in je hart en open je geest, adem regelmatig en diep en ben ontvankelijk voor de informatie die komt. Je zult persoonlijke informatie ontvangen die je ontwikkeling versnelt of informatie waarmee je anderen kunt helpen. Ze zijn verbonden met het grote Gouden Kristal van heling en regeneratie die in Minas Gerais ligt en die door de Atlantiërs daar geplaatst is, deze is inmiddels geactiveerd en biedt nu de gelegenheid tot zelfbekrachtiging d.m.v. de kennis en potentie van de kristallijnen codes, waardoor etherische heling van Atlantis plaats vindt en de verbinding met het nieuwe Gouden Tijdperk voor de mensheid. De overgang naar het kristallijne tijdperk vindt nu plaats, ons proces en dat van Moeder Aarde naar Ascensie gaat in een stroomversnelling. Dit kristal resoneert met de helderste en puurste aarde energie.

We hebben ook weer een paar doosjes met Lemurisch Zaad kristallen binnen gekregen, een gedeelte daarvan zijn natuurlijke dubbeleinders terwijl de andere selfhealers zijn. Zo fijn dat deze weer op ons pad zijn gekomen, want we verkopen ze veel en onze voorraad was bijna op.

Lemurisch Zaad Kristal (Self healer of dubbeleinder)

Dit zijn zeer krachtige stenen met een hoog bewustzijn die ons juist in deze tijd sterk ondersteunen en openen. De stenen bevatten lemurische energie, ze zijn nl door de Lemurianen geprogrammeerd om ons nu in deze tijd informatie te verschaffen en ons bewustzijn te verhogen. De lemurische energie is bijzonder liefdevol. De stenen helpen met het zuiveren en sterker maken van je hartchakra, vergroten van je aura en helpen enorm goed bij slapeloosheid. Ze kalmeren je gedachten en zijn goed bij hoofdpijn. De stenen zorgen voor een ontspannen staat van je lichaam en je wezen. Ze verzachten lichamelijke klachten en pijn. Ze bevorderen de algehele doorstroming en vermeerdering van energie in je lichaam en zorgen voor een goede doorstroming van het bloed (goed bij koude voeten en handen).

Ze worden “zaad” genoemd, omdat ze los van elkaar in het zand worden gevonden, alsof ze ooit gezaaid zijn. Op de uiteinden van de stenen, waar ze ooit van de cluster zijn afgebroken, zijn ze opnieuw gaan groeien, waardoor er nieuwe puntjes zijn ontstaan, dit maakt de stenen zo uniek. Kristallen met deze groeivorm wordt ook wel self-healer genoemd. Ze symboliseren vrijheid, dat je kunt zijn wie je bent en ze versterken je zelfgenezend vermogen. Zeer goed bij stress en depressie. Sommige zijn dubbeleinders, hiermee kun je energie door beide kanten tegelijkertijd channelen. Ook energie kan in beide richtingen door het kristal stromen. Ze kunnen via beide punten zowel energie ontvangen als uitzenden. Zeer goed om blokkades en gaten in de aura mee te dichten. Ze vergroten je bewustzijn terwijl ze tegelijkertijd energie afvoeren en het lichaam aarden.

Welke we nog nooit gehad hebben zijn Tabulair kristallen. Soms zit er eentje tussen de Lemurisch Zaad kristallen of vind je ze bij Elestiaal kristallen, maar dan worden ze meestal floaters genoemd. We hebben nog een paar reuzen daarvan in het Pakhuis liggen. Maar nu hebben we een doosje met alleen Tabulair kristallen van topkwaliteit kunnen kopen. Dit is best bijzonder, want deze kristallen komen niet veel voor. Ze zijn heel helder en hebben een zeer hoge vibratie. Joepie wat een groot cadeau. Het kristal functioneert als een lichtbrug, waar energie vrijelijk door kan stromen, het zijn echte communicatoren van de kristalwereld. Ze helpen bij communicatie tussen mensen onderling, maar ook die met je hogere zelf en hogere wezens als Gidsen en Engelen. Het is een kristal van balans en harmonie.

Tabulair kristal

Tabulair kwarts heet zo, omdat het kristal plat en breed is, als een tablet. Het heeft twee brede zijden, waardoor een kristal ontstaat dat vaak een dubbeleinder is. Deze kristallen hebben een zeer hoge vibratie en worden weinig gevonden. Veel tabulaire kristallen hebben inkepingen. Als je er overheen strijkt, wordt de informatie in het kristal geactiveerd en kan tot je komen, er wordt gezegd dat er eeuwen van wijsheid uit vrijkomen. Energie stroomt vrij door dit kristal heen, omdat het weinig weerstand biedt. Dit kristal functioneert als een lichtbrug, waar energie over kan stromen, die anders door blokkades of breuken in het vibratieveld zou worden tegengehouden. Het zijn de “communicatoren’ van de kristalwereld. Ze helpen twee of meer mensen die communicatieproblemen hebben. Plaats het kristal tussen de twee, waardoor een groter begrip en empathie voor alle betrokkenen mogelijk wordt. Tabulair kristallen bevatten een energie waardoor dit op een speelse, humor volle manier kan gebeuren. Het is een kristal van balans en harmonie. Een Tabulair kristal helpt je om je verbinding met Spirit of je hogere zelf te verdiepen, om tot jezelf te komen als je verward bent, of dingen verkeerd interpreteert. Het helpt misverstanden uit de wereld helpen. Tevens helpt het negatieve energieën uit je heilige ruimte te verdrijven en om je eigen energie en intenties te versterken. Het is een uitstekend communicatiemiddel op alle niveaus. Door zijn verfijnde, hoge trilling is het een perfect kristal om te communiceren met andere werelden. Bij meditatie ermee kan een Tabulair kristal je helpen astraal te reizen en vorige en toekomstige levens verkennen. Ze kunnen helpen bij het werken met tijdlijnen en deze te begrijpen. Ook zijn ze heel goed bij ‘healings’, omdat ze de energie van andere kristallen kunnen versterken en omdat ze helpen de energie van kristallen of stenen door de meridianen en de chakra’s te laten stromen. Tabulair kristallen helpen ook bij het aarden en samenvoegen van je etherische lichamen in het fysieke lichaam, waardoor je hogere kennis als inzichten in je kunnen opkomen. Vaak komt deze informatie in de vorm van flitsen van inzicht of gevoelens. Dit kristal vergemakkelijkt dit proces als je het vast houdt en je geest zo goed mogelijk leeg maakt en je concentreert op je ademhaling. Wees ontspannen en als je het niet verwacht komt het antwoord in je op, dat kan ook op een later moment zijn. Het kristal wordt ook wel “IJs van de Goden” genoemd, omdat er wordt gezegd dat dit kristal een favoriet is onder de Goden en Godinnen zelf. Ze worden ook beschouwd als een van de 10 edelstenen die op de berg Olympus zijn gevonden.

We hebben ook een klein plat doosje met een aantal hele mooie Lasers kunnen kopen. De vorm gaat dan echt zo mooi van dik naar dun, van die echte toverstafjes. Deze komen heel weinig nog voor, dus fijn om er weer een klein aantal voor de liefhebber te hebben. We zien ze wel eens, maar dan zijn ze meestal niet te betalen. Deze zijn dat gelukkig wel.

Als laatste, als klap op de vuurpijl een nieuwgevonden kristal, wat ons diep ontroerde toen we alleen de foto al zagen. Toen onze vriend ook nog een filmpje stuurde waarin hij verschillende exemplaren uit de dozen oppakte en toonde maakte ons hart een sprong. Ze zijn niet alleen prachtig om te zien, maar wat een liefdevolle, serene, blije en hoge vibratie stralen deze uit. We hadden nog nooit zo’n combinatie gezien, wat een inclusies allemaal en ook ieder kristal heeft een of meer fantomen. Sommige als een 3D piramide. Wow, wow. Onze Braziliaanse vriend was ook van ze onder de indruk, ook hij had zoiets nog nooit gezien. De naam die kwam en hoe we deze genoemd hebben is ‘Light Child’. Ze liggen nu ook in de winkel en zullen heel snel samen met de Lemurische lasers met etsen, coderingen en Chloriet op de webshop komen.

Light Child (5e dimensie kristal) 

Light Child of Christuskind kristal is een kristal met een zeer hoge, liefdevolle vibratie die in verbinding staat met het hoogste wezen dat jij bent. De energie ervan komt zowel via de bovenste als de onderste chakra’s je lichaam binnen. Het opent en aardt tegelijk. Dit prachtige kristal aardt het goddelijke Witte Licht. Met vliegende vaart komt het binnen en trekt je uit je comfort zone. Het schudt de boel flink op, tilt je op en zet je ergens anders neer. Haalt je uit vaste patronen, geeft je een bewustzijns sprong, een Kwantum sprong, maar nog steeds verbonden met de aarde. We zitten nu in een grote overgang, we voelen aan de ene kant het licht en alle liefde en aan de andere kant trekt iets ons nog terug in oude groeven/patronen. Dit unieke Kristal helpt je met je Innerlijk kind, het helpt het Licht kind, het Christuskind in je geboren worden. Het witte licht, het Christus licht, komt via de bovenste en je onderste chakra’s je lichaam binnen. Het witte licht wordt geaard en daardoor wordt het Licht kind, Christuskind, geboren. Wat er geboren wordt als man en vrouw verenigd zijn, dat is de heelheid in jezelf en via de heelheid in jezelf kun je een overstap maken naar de 5e Dimensie. Alles wat je afhoudt van die heelheid in jezelf weerhoud je ervan naar de 5e Dimensie over te gaan. Er komen nu veel kristallen op ons pad die ons helpen met deze wedergeboorte. Vanuit die heelheid worden wij opnieuw geboren, kunnen we weer gaan spelen, ons licht en blij voelen. In de 3e dimensie is het kind in ons gestorven, met name door alle conditioneringen, overtuigingen, voorouderlijke karmalijnen, pijnen enz. We zijn bijna vergeten hoe het hoort te zijn, maar als je een glimp van het licht hebt gevoeld, besef je hoe vast je zit in oude patronen, gehechtheden, pijn en drama, waarna je deze kunt gaan loslaten. Dit kristal, die de geboorte van het licht bevat, een lichtzaad is, geeft je de voeding en ondersteuning om deze reis te maken. Dit kristal verhoogt aanzienlijk de overbrenging van licht en informatie tussen de hogere regionen en de aarde, helpt ons bewust te worden en het fysieke lichaam via de etherische blauwdruk te helen. Veel mensen zijn zo gevoelig en verlangen zo naar ‘thuis’ naar de 5e Dimensie dat ze bijna weg willen vliegen, maar dit kristal houd je ook echt hier, laat je beseffen dat je het hier op aarde wilt bereiken. Er bevinden zich vele inclusies en werelden binnen dit multidimensionale kristal. Ze kunnen de volgende elementen bevatten: Sand including, Lodoliet, Golden Healer, Hematiet, lithium, limoniet, het witte Kaoliniet en Anatase kristalletjes. Bijna allemaal bevatten ze een of meerdere fantomen, sommige in de vorm van een piramide. De Anatase zorgt ervoor dat mensen die er klaar voor zijn, waarin alles in hen Ja zegt, maar die nog die hardnekkige stukken, de groeven waar we in vast zitten, om daaruit te raken. De fantomen in het kristal helpen alle blokkades, lagen af te pellen en zorgen ervoor dat we verder kunnen groeien. De fantomen helpen ons naar vele dimensies of onze wezenskern te reizen. Dit magische Light Childkristal helpt ons te schouwen in ruimten van diepe universele liefde, zodat je helemaal vanuit je hart zult gaan leven. Dit ascensie kristal maakt ons bewust van onze eigen Goddelijkheid, dat Christus niet maar naar de aarde zal komen om ons te helpen, maar dat deze in ons geboren wordt.

 

Dit was het weer voor nu, we zijn as vrijdag, zaterdag en zondag weer van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

25, 26 en 27 september (vrijdag, zaterdag en Zondag)

2, 3 en 4 oktober (vrijdag, zaterdag en Zondag)

Menu