Nieuwe Lichtpuntjes in de webshop

Joan

De eerste winkeldagen na inkoopreis en het opnieuw inrichten van de winkel zijn weer achter de rug, wat hebben we genoten deze dagen die meer als een feestje voelden dan als werken. Zoveel lieve reacties, mooie uitwisselingen en gelukkig ook nog droog weer. Nu we weer iets meer ruimte hebben kwamen we op het idee om wat van de nieuw ingekochte artikelen uit Marokko op de webshop te zetten. We hebben zoals je in een vorig blog kon lezen hele lieve schaaltjes van Seleniet ingekocht, maar ook een mooie ronde schijf. Deze producten zijn niet alleen mooi om te zien, of superleuk om cadeau te geven, maar je kunt er ook je stenen op leggen, waarna ze ontladen en weer opladen.

De titel van deze blog is een grapje wat verwijst naar de Seleniet waxinelicht houders die wij nu ook in een groepje van 3 op de webshop hebben geplaatst. Deze geven zo mooi licht en zijn een fijn lichtpuntje in deze donkere dagen voor kerst. Buiten het mooie licht dat ze uitstalen heeft Seleniet ook een hele fijne kalmerende, serene, Engelen energie. Ook in de slaapkamer zijn ze heel fijn, omdat de energie je rust geeft en je helpt minder te piekeren waardoor je makkelijker in slaap valt.

Seleniet (Engelensteen)

Heeft een zeer fijne vibratie, opent het derde oog, het kruinchakra en het zielensterchakra boven je hoofd en geeft toegang tot engelenbewustzijn en hogere leiding. Maar weinig stenen geven de hogere chakra’s een zo intense energie als Seleniet. Het is een kalme steen die diepe rust geeft, dus goed bij meditatie. Een groot stuk seleniet in huis zorgt voor een vredige atmosfeer. Maar om je huis kun je er ook een energieraster mee vormen, het geeft dan niet dat de steen door de regen dof wordt. Selenietstaven zijn te gebruiken om wezens van de aura los te maken of om te voorkomen dat iets van buiten de geest beïnvloed. De staven zijn instrumenten voor healers, ze werken als ‘scanners’ binnen het energieveld en kunnen daar blokkades opheffen en toegang geven tot kennis over de spirituele oorsprong ervan. Je kunt er goed je aura mee reinigen. De steen geeft inzicht en heft verwarring op. Seleniet kan je bewustzijn openstellen om je Gidsen en Beschermengelen te ontmoeten en informatie van hen te ontvangen. Deze informatieoverdracht gaat meestal zonder woorden. Als je een raster van zo’n 6 of meer stenen om iemand heen legt kun je een ervaring van spirituele ascensie krijgen. Seleniet combineert synergetisch met vrijwel alle stenen en combinaties van stenen. Seleniet bevat calcium en zwavel en deze elementen stimuleren het emotionele lichaam en helpen je om stagnaties te overwinnen en om niet in een veilige zone te blijven, maar om vooruit te blijven gaan in je leven. Deze steen hoef je nooit te reinigen, van water wordt hij ook dof. Seleniet ontlaadt en laadt andere kristallen op door deze op de steen te leggen.     

We hebben 3 setjes gemaakt. De ene bestaat uit een Seleniet schijf met een klein en een groter schaaltje. Heel mooi is het als je in deze schaaltjes wat kleine trommelsteentjes legt, maar ook puur zijn ze heel mooi.

Het andere setje bestaat uit een schijf en een schaaltje in de vorm van een hart en dan ook nog een hart geslepen uit Seleniet.

Het laatste setje bestaat uit 3 waxinelicht houders van Seleniet. Deze setjes zijn ook leuk om cadeau te geven en omdat Sinterklaas en de Kerst niet meer ver weg zijn, misschien een origineel cadeau.

Op dit moment zijn we ook druk bezig met het fotograferen, meten en op de webshop zetten van een aantal van de nieuw ingekochte kristallen en mineralen voor diegene die de winkel helaas niet kunnen bezoeken. Een aantal zijn er al opgezet, dit zijn bijvoorbeeld clusters van Golden Healer en de mooie grotere trommelstenen van de roze Andes Opaal.

Andesopaal

Dit kristal wat uit Peru afkomstig is helpt je bij het loslaten van beklemmende ideeën, hij zorgt dat je soepel op situaties reageert, hij brengt je visie en je hart samen. Andesopaal werkt sterk op het emotionele gebied, zeer goed bij familie karma wat vaak klachten van de waterhuishouding en de lymfe geeft. Hij schoont de emotionele laag, maar maakt ook connectie met je geestelijk hart en derde oog.

ROZE ANDESOPAAL is zeer behulpzaam bij heling van jezelf en anderen, de zachte Engelenenergie heelt oude stukjes en brengt er zachte liefde voor in de plaats. Deze hele hoge fijne trillingen zorgen dat je meer begrip en acceptatie krijgt. Het heelt heel diepe oude stukken en pijnen en verbind je opnieuw met de tijd van voor Lemurië, toen je nog in de eenheid was, het brengt deze eenheidsenergie in heel je wezen terug. Het is als een warme liefdesdeken om je heen waarbij alle kou en verdriet en eenzaamheid opgelost wordt. Dit kristal opent met zachtheid je hart en helpt je jezelf lief te hebben en te accepteren zoals je bent. Het helpt je om je hart open en liefdevol te houden, wat er ook in en om je heen gebeurt. Het versterkt de botten en spierenstelsel, ook bij krampen. Goed voor onrustige baby’s die schokkende bewegingen maken of ADHD-achtig gedrag vertonen. Goed bij stotteren, leert je te uiten. Bevordert ook het zwanger worden, zorgt voor een betere vochtafdrijving en ondersteunt bij het afvallen. Ook bij maag- en darmkrampen en slechthorendheid en oorsuizen. Bij ontstoken of geïrriteerde ogen is het goed om met het elixer van deze steen te deppen. Alleen een waterelixer gebruiken, niet die met alcohol. 

We hebben op dit moment een groot aantal van de prachtige, ruwe Azuriet met wat groene Malachiet erbij. Dit zijn echt beauties. 

Azuriet met malachiet

Azuriet

Geliefd in het oude Egypte, opent het derde oog en het kruinchakra en reinigt deze. Azuriet begeleidt paranormale ontwikkelingen en vergroot metafysische krachten, dus heel goed voor helderzienden, mediums, channelers of anderen, vooral op het derde oog geplaatst. Verhoogt het bewustzijn tot het hoogste niveau en bevordert een meditatie channel-toestand, brengt de ziel tot verlichting en is een krachtige healer en energie geleider. Hij verwijdert emotioneel afval en oude angsten en reinigt het emotionele lichaam en zorgt voor innerlijke vrede. Dat Azuriet het innerlijk zicht stimuleert en helpt je dromen makkelijker te duiden., is ook zinvol voor wie spiritueel zoekende is. Deze steen die een zuivere belichaming is van de blauwe straal kan het kaartenhuis van het ego laten omvallen en de waarheid onthullen achter de illusie die je ego je zo graag voorhoudt. Hij helpt je tot inzicht te komen, maar dan zonder oordeel omdat het je de ware motieven van jezelf en anderen beter doet begrijpen. Zeer goede steen voor als je een bedrijf begint, of een partnerschap aangaat, omdat dit kristal de waarheid boven tafel brengt. Ook goed voor het denken, en dus behulpzaam bij studeren, het geven van lezingen en het geheugen. Azuriet maakt je astrale en etherische lichamen krachtiger waardoor je minder kwetsbaar wordt voor geestelijke aanvallen of voor entiteiten. Het helpt gaten in je aura te dichten.  Het verzacht migraine, vermindert oorsuizingen en behulpzaam bij duizeligheid. Ook voor hen die uit angst onwaarheden vertellen.

Malachiet

Krachtige reiniger van het emotionele lichaam die trauma’s uit een vorig leven of jeugd helpt op te heffen. Zeer belangrijke steen voor bescherming tegen negatieve energieën, straling en vervuilende stoffen uit de omgeving. Hij vult de aura met positieve vibraties en sterkt deze bij het uitfilteren van negatieve energie. Dit is een van de weinige groene mineralen die het element vuur bevat. De steen bevat de ‘mannelijk’ of Yang energie van koper die de steen groen kleurt. Deze energie helpt ons om actie en ideeën vorm te geven en om te creëren. Malachiet stimuleert de zonnevlecht en bevordert afstemming op dit chakra waardoor je wensen en dromen kunt creëren en manifesteren. De steen maakt zelfverzekerd en ondernemend, geeft vastberadenheid om moeilijkheden te overwinnen en de integriteit om trouw te blijven aan je eigen koers. Malachiet herinnert ons eraan dat we medescheppers zijn in deze wereld en dat de mogelijkheden voor onze creaties eindeloos zijn. Goede steen voor mensen die maar zitten te wachten tot hun werkelijkheid verandert omdat hij je aanzet tot het leven van je passie. Hij geeft je de kracht om welbewust je verantwoordelijkheid te nemen om je leven te leven zoals je graag wilt. Hij leert je om samen met de kosmos te scheppen en dat het noodlot een illusie is. Hij helpt je te aarden en stappen te nemen om je dromen in de fysieke werkelijkheid te verwezenlijken. Geneest aarde energieën en heeft een grote affiniteit met de natuur en met de devische rijken. Goed tegen machtsmisbruik op zowel geestelijk, energetisch en emotioneel niveau. Malachiet helpt emotionele verwarring op te heffen. De steen geeft kracht na ziekte en operatie en helpt bij de opbouw of heling van weefsel. Helpt ook bij het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam en is dus ondersteunend tijdens het ontslakken of reinigen van het lichaam. Goed bij krampen en vergemakkelijkt een bevalling. Hij resoneert met de vrouwelijke geslachtsorganen. Goed bij astma, artritis, epilepsie, verlaagd de bloeddruk, tumoren, wagenziekte en duizeligheid, versterkt het immuunsysteem en goed bij diabetes. Goed voor de spijsvertering omdat het de maag en dikke darmfunctie stimuleert.

De zeldzame Scandium Beril en Zirkoon uit Pakistan staan er nu ook op. Beide hebben een zeer krachtige vibratie. De Scandium Beril of Bazziet is een echt nieuwetijds kristal met een zeer hoge vibratie en de Zirkoon heeft krachtig beschermende eigenschappen en behalve dat deze de poorten naar hogere werelden opent verbindt deze je ook krachtig met moeder aarde.

Scandium Beril (Bazziet)

Scandium beril is een zeldzame vorm van Beril, deze komt uit Pakistan. Het is een donkerder blauwe kleur dan de meeste andere vormen van Aquamarijn en dat komt door de aanwezigheid van hoge niveaus van Scandium in het Aquamarijn. Aquamarijn betekend in het Latijn ‘water van de zee’. De eerste Beril waarin het Aluminium vervangen is door Scandium werd gevonden in Italië en Bazziet genoemd. Scandium komt zeer zelden in een mineraal voor en maakt de steen behoorlijk zeldzaam. Het is een van de krachtigste Beril soorten die er zijn. Gekoppeld met roze Morganiet of Tugtupiet is het een zeer krachtige combinatie die liefde en compassie versterkt en gekoppeld met Moldaviet geeft het een zeer krachtige energie om snel door spirituele transformaties te bewegen. Scandium Beril is een zeldzaam helingskristal die je moed, passie en zelfvertrouwen geeft. Het is een Ascentie kristal dat nu gevonden is om ons te helpen op ons pad naar verlichting. De energie van de steen gaat over eigenheid, uniciteit. Dit is ook de reden dat we niet verder de steen kunnen beschrijven, omdat hij voor ieder mens wat anders gaat betekenen. Wat hij doet is je bij jezelf brengen, je verbinden met wie je werkelijk bent, je goddelijke zelf. Het kristal bevat ook alle spirituele eigenschappen van Aquamarijn, dus wie dat graag wil lezen, hier volgt de betekenis:

Aquamarijn straalt een bijzonder zachte en liefdevolle en toch heldere energie uit, sterk verbonden met de blauwe galactische straal en verbonden met de dolfijn- en walvisenergieën. Het brengt beweging, speelsheid en wijsheid, maar ook kalmte en verkoeling in allerlei omstandigheden, van opvliegers tot woede. Als steen van het element water brengt het je in contact met je onderbewuste, de spirituele wereld en je diepste emoties. Aquamarijn geeft vrouwen de moed en de helderheid om hun innerlijk weten te uiten en verbetert hun intuïtieve vermogens. Deze fantastische steen is een pad naar communicatie met de Godin in jezelf. Bij mannen verdrijft het emotionele verdoofdheid, waardoor ze gemakkelijker hun gevoelens uiten. Ook heel goed voor verlegen kinderen en kinderen die een traumatische situatie hebben meegemaakt. Blauwe Aquamarijn is een van de krachtigste stenen om je keelchakra schoon te maken en te activeren, hij zorgt ook voor verbinding met je oren en innerlijk horen en zorgt dat je gevoeliger wordt voor subtiele energieën. De steen kalmeert en vermindert stress en bestrijdt de neiging te oordelen, hij brengt je in een ontspannen, alerte staat van bewustzijn, waarbij je je volledig gewaar bent van je eigen weten, wijsheid en gevoelens en deze helder en met overtuiging kunt verwoorden. Het heft blokkades in de communicatie op en bevordert zelfexpressie en je hoogste waarheid te communiceren en helpt onderliggende emotionele kwesties te begrijpen, verlicht angsten en vergroot de gevoeligheid.

Zirkoon

Vroeger werd Zirkoon gebruikt ter bescherming tegen roof, bliksem, lichamelijke schade en ziekte en ook in deze tijd is het een talisman voor spirituele bescherming. Het vormt een ‘schild van licht’ om je heen, tegen allerlei negatieve energieën en situaties. Zirkoon opent de poort naar hogere werelden, stimuleert je heldere vermogens en je intuïtie, goed voor hen die channelen. Het kristal helpt je evenwicht te vinden tussen de alledaagse en de spirituele wereld. Het bevordert onvoorwaardelijke liefde en stemt alle systemen van de fysieke en de etherische lichamen op elkaar af. Zirkoon overwint jaloezie en bezitsdrang, bevordert het loslaten van oude liefdes. Zirkoon stimuleert te trage energieën van de chakra’s of meridianen en helpt je om ‘dingen’ te laten gebeuren. Ook goed voor mensen die niet goed geaard zijn. Hij helpt je om je idealen vorm te geven, dus heel goed voor jonge mensen die worstelen om hun idealisme samen te voegen met het leven van alle dag. Als je de steen oplegt activeert het de verbinding tussen het fysieke de etherische lichamen. Zirkoon helpt het lichaam om gifstoffen uit te scheiden, dus goed bij ontslakken en reinigen van het fysieke lichaam, terwijl zijn energie tegelijkertijd ook de aura en energiesystemen zuivert. Hij helpt je om je ermee te verzoenen dat je een spiritueel wezen in een fysiek lichaam bent en om je minder angstig te voelen bij de gedachte een fysiek wezen te zijn dat zich openstelt voor de geestwereld. Extra eigenschappen per kleur: De bruine aardt heel krachtig, de rode geeft lichamelijke vitaliteit, vooral tijdens stress, de gele zorgt voor succes in het zakenleven en in de liefde en is goed bij depressies. De blauwe geeft een verbinding met domeinen van goedgezinde buitenaardse rassen, dit is ook de wereld van veel ‘blauwe goden’.

Twee andere zeldzame stenen die we op de webshop hebben gezet zijn Vivianiet uit Roemenië en Scepter Calciet uit Spanje. Wat een hoge trilling hebben ook deze kristallen. De eerste is een krachtige emotionele heler die je hartchakra helpt te openen waardoor je ontvankelijk wordt voor de helende kracht van liefde en van de Goddelijke Bron.

Vivianiet

Deze zeldzame steen is met zijn voedende energie een weldaad voor lichaam en emoties. Hij is zeer behulpzaam bij healing en rituelen, zowel direct als op afstand. Hij helpt je om negativiteit uit je gedachten te halen en reinigt je aura, omdat hij negatieve energie opheft. Deze krachtige emotionele heler helpt realistische doelen te stellen en te bereiken en geeft de kracht om bij tegenslag door te gaan. Ook is hij behulpzaam bij trauma’s en onbalans. De energie van de steen is nuttig om stress en hartzeer op een diep emotioneel niveau te verlichten. Vivianiet maakt het leven stimulerend en uitdagend i.p.v. saai. Op het 3e oog verscherpt hij je intuïtie en helpt hij je bij multidimensionale reizen. Hij heeft toegang tot het doel van je ziel en helpt je te zien wat voorheen duister was. Hij haalt de sluiers van je ogen weg en maakt echt zien mogelijk. Ook fysiek helpt hij bij allerlei problemen met de ogen. Deze steen is krachtig verbonden met het hartchakra en tijdens meditatie met de steen helpt hij je om je hart te horen spreken en moedigt hij je aan om te uiten wat er in je speelt. Als je met deze steen resoneert, ontstaat er een gevoel van diepe vrede en emotionele balans. Vivianiet helpt je om zorgen los te laten door je hart onder te dompelen in gelukzalig licht. Hij geeft hulpverleners of verzorgers die uitgeput zijn nieuwe inspiratie. Hij laat je hart ontbranden en herinnert je dat achter alles liefde schuilt. De liefdevolle, krachtige vibratie van Vivianiet stimuleert bij de meeste mensen gevoelens van diepe compassie voor anderen, vooral voor degenen die hulp nodig hebben na een trauma of onrust. Als je afstand in je relatie ervaart, het ontbreekt aan nabijheid of kracht kan Vivianiet je helpen om de intensiteit en levendigheid van je persoonlijke verbinding en die met je partner te herstellen. Tevens opent hij je hartchakra waardoor je ontvankelijk wordt voor de helende kracht van liefde van anderen en van de Goddelijke Bron. Op fysiek niveau stimuleert hij het immuunsysteem en het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Ook kan hij het herstel na een ziekte versnellen vooral bij het helen van fysieke wonden. Maar ook je emotionele gezondheid wordt krachtiger door deze steen. De ruwe komen uit de Rosia Poieni kopermijn, Musca, Lupsa, Roemenië.

De Gouden Calciet Scepter is ook een echt Nieuwetijds kristal nu gevonden om ons te helpen om ons monadische bewustzijn te ontwaken. Je monadisch licht is een bewustzijns laag die de meest subtiele trilling of de hoogste frequentie heeft. Als voorbeeld, het fysieke niveau heeft de meest grove trilling. Alle niveaus zijn met elkaar verbonden. Het hangt van het niveau van je ontwikkeling af of de meer subtiele niveaus al in je dagelijkse leven gerealiseerd zijn. Uit de bron zijn vele velden voortgekomen, deze velden werden gesplitst en zo ontstonden de monaden. In het begin was je alleen maar je Godsvonk, je was vol liefde en een met alles. Dan begon de reis door het Universum waar je ervaringen in verschillende dimensies opdeed. Je monade kreeg zo een ervaringslichaam om zich heen, het Ik Ben lichaam, deze creëerde een Hoger Zelf. Alle ervaringen in verschillende levens werden opgeslagen in je ziel, het ervaringsvoertuig van je Hogere Zelf. In deze tijd in onze evolutie is het mogelijk om weer in contact te komen met ons Hogere Zelf en met onze Godsvonk. Als je weer in contact komt met jouw monadisch licht ben je weer in contact met de kern van je wezen, het meest liefdevolle deel van jezelf. Kristallen met een zeer hoge vibratie helpen ons hierbij. Een Stellar Beam Calciet en de Gouden Calciet Scepter zijn Calciet met een vibratie die ons hierbij kunnen helpen. 

Gouden Calciet Scepter

Deze gouden Calciet Scepter is gevonden in de Carolina mijn, Quiros, Asturias, Spanje. Wat een prachtige stenen en wat een hoge energie, net als Stellar Beam Calciet behoren deze tot de Calcieten met een hogere vibratie. De vorm van een Scepter waar ze in gegroeid zijn maakt het een zeldzaam en uniek Meesterkristal. Dit heel unieke kristal helpt je je eigen monadische bewustzijn te ontwaken en te channelen naar je andere delen van je eigen zelf. Hij verbindt je oorsprongsenergie en monadisch zelf opnieuw met je hoger zelf, persoonlijk zelf en innerlijk kind. En helpt je deze energieën op aarde steeds meer op te nemen en uit te stralen. De hoge lichtfrequentie wordt gechanneld in je systeem, waarbij het diepgaande transformaties brengt om het hoger licht uiteindelijk volledig te kunnen opnemen en uitstralen in heel je wezen en elk chakra. Door zijn kleur is deze Calciet verbonden met de Gouden Vlam van het Christusbewustzijn en het Licht van de Grote Centrale Zon. Hij werkt op de hoogste frequentie van het hart en de hogere hartenergie. Deze steen verbonden met hogere wezens en je hogere zelf is zeer liefdevol. Hij schenkt sereniteit en wijsheid en diepe kracht. Hij werkt tevens bijzonder transformerend rondom de zonnevlecht. Daar verwarmt en verzacht hij oude pijnstukken en helpt deze te helen. Ook is dit kristal verbonden met de Zonnekracht waardoor je zelf weer in je eigen lichtkracht komt. Sommige bevatten wat Pyriet inclusies wat je helpt goed geaard te blijven. Bij meditatie brengt de gouden Calciet Scepter je in een zuivere bewustzijnstoestand. Ook dit kristal wat nu pas gevonden is, is een cadeau van Moeder Aarde, een echt Nieuwe Tijds kristal, een Ascentie kristal dat ons helpt op ons pad naar de 5e dimensie en naar verlichting.

We hebben ook de volgende bollen op de webshop geplaatst. Dit zijn Sacred Heart bollen, blauwe Angeliet uit Peru, Regenboogmaansteen uit India en Golden healer met Rookkwarts bollen. Voor de liefhebbers van bollen of sferes, er staat een grote collectie verschillende op de webshop.

Dit weekeinde zijn we weer gewoon met de winkel geopend, maar Cyrille zal dan nog meer nieuwe stenen op de webshop gaan plaatsen. Er komen nog Opaalkwarts vlammen en de unieke Garden Amfiboolkwarts uit Brazilië.

Garden Crystal (speciale Lodoliet)

Garden Crystal is een pas gevonden speciale Lodoliet uit Araçuai, Minas Gerais met een zeer hoge vibratie. De naam van dit unieke, zeldzame kristal is heel treffend omdat deze kristallen de energie van het Hof van Eden, het aardse paradijs uitstralen. Ze zijn een hele hoge trilling van Lodoliet en ook de inclusies zijn anders dan de traditionele Lodoliet. In deze komt ook Calciet en bij een groot aantal ook roze Toermalijn voor. Dit zorgt voor de hogere energie en liefde die het kristal laat vibreren. Het kwarts zelf bevat ook een hogere trilling en is te vergelijken met Amfiboolkwarts. Deze bijzondere en magische kristallen uit Brazilië worden ook wel sjamanen droomkristallen genoemd omdat ze je kennis van vorige levens via dromen brengen. Deze zeer heldere kristallen met inclusies en zwemen als engelenvleugels verhogen je trilling en versterken je communicatie met Engelen, Lichtwezens en Gidsen, maar ook met de Devische Rijken, de planten en dierenrijken van onze Moeder Aarde. Door in een Garden Crystal te staren kun je in andere werelden schouwen en kan er een kosmische verschuiving van je bewustzijn plaats vinden. Je kunt naar verschillende niveaus en werelden reizen, zowel kosmische als persoonlijke als die van de ziel en ook in de ruimten van diepe universele liefde schouwen, waar je leert vanuit je hart te leven. Deze kristallen hebben een hoge vibratie ondanks hun aardse oorsprong, ook hebben ze een zeer vriendelijke en kalmerende energie. Op je kruinchakra gelegd of gericht activeren ze alle hogere chakra’s. Je krijgt dan makkelijker contact met je hogere zelven en op je 3e oog stemt hij je af op de wijsheden van de universele geest. Sommige inclusies stabiliseren en beschermen, anderen aarden, lossen negativiteit op en beschermen je aura. Fysiek zijn het krachtige healers die een helende werking op je cellen hebben en die de vochthuishouding in evenwicht houden. Ook goed voor de spijsvertering. Ze zuiveren chemische gifstoffen en andere vervuilingen in het lichaam.

Amfiboolkwarts of Engelfantoomkwarts

Deze zeldzame steen wordt zo genoemd vanwege de innerlijke vleugels en Engelenvibratie. Het zijn heldere bergkristallen met witte, gele, rook, amethist, rode of perzikkleurige inclusies, fantomen, lagen, vensters, elestiaal en ‘vleugels’. Hij geeft een verbinding met het hoogste niveau van spirituele ervaring en roept jouw beschermengel en hogere wezens aan en geeft diepe innerlijke vreugde. Hij heeft een zeer vriendelijke en kalmerende energie. Als je deze steen op het kruinchakra legt activeert hij alle hogere chakra’s. Hij opent een ladder voor bewustzijn om contact met je Hogere Zelf te krijgen en om de hoogste begeleiding te ontvangen. Dit kristal helpt je inzicht te krijgen, vooral op het derde oog en stemt je af op de wijsheid van de universele geest, zodat je een onthechtere visie op leven en evolutie krijgt. Met een blik in zijn diepten ga je naar een ruimte van diepe universele liefde en word je geholpen altijd vanuit een plaats van liefde te handelen. De fantomen en inclusies binnen dit kristal hebben verschillende eigenschappen, sommige stabiliseren en beschermen, andere aarden en lossen negativiteit op. De witte zwemen openen het innerlijke oor en de gele, perzikkleurige limoniet beschermt tegen occulte aanvallen of geestelijke invloed, zodat deze steen een nuttige metgezel op spirituele reizen is. De fantomen die de vele levens van de ziel symboliseren nemen je mee op reis door multidimensies. Ze doorbreken oude patronen en helpen weer contact met oude wijsheid te krijgen. Het is een fantastische steen die energieën naar de hoogst mogelijk verschuift en voor samenwerking en harmonie zorgt.                                         

Mooie donkere, kleine Amethist vlammen en Bergkristal Vlammen beide uit Brazilië, maar ook Ammoniet uit Madagaskar. Dit zijn hele exemplaren waar je de mooie parelmoerglans aan de buitenkant goed kunt zien, maar ook doorgezaagde exemplaren, waardoor je de prachtige binnenkant goed kunt zien. Deze laatste verkopen we soms in sets en andere per halve Ammoniet.

Ammoliet/Ammoniet

Deze Ammonieten zijn iriserend, soms wittig met groenige glans of bruin met een rode gloed. Ammoliet activeert metafysische krachten en interdimensionaal onderzoek. Hij is vooral effectief op de somachakra(haarlijn) en het 3e oog. Hij staat voor het voltooien van een cirkel en een eerste verkenning van een plaats. Hij heeft het pad van de ziel gecodeerd in zich en is een goede ondersteuner van wedergeboorte. Op het spirituele vlak brengt deze steen je diep in je centrum tot voltooiing. Ammoliet activeert persoonlijke kracht en spirituele wil en zet negatieve energie om in een zacht vloeiende positieve spiraal. Op het 3e oog geplaatst heft deze krachtige karmische reiniger mentale obsessies uit vorige levens op. Psychisch stimuleert hij overlevingsinstincten en het besef dat je er wel komt, als je maar volhoudt. Op fysiek niveau is ammoliet uitstekend voor alles wat structuur en duidelijkheid nodig heeft. Hij verlicht een geboortetrauma die de craniosacrale stroom verstoort en is nuttig bij al het craniosacrale werk. Het is een effectieve aardehealende steen. Feng-shuimeesters noemen Ammoliet de Zeven Kleuren Voorspoed Steen. Volgens hen stimuleert hij de stroom van Qi(levenskracht) door het lichaam. Iedereen zou er volgens hen eentje in zijn huis moeten hebben voor welvaar, gezondheid, vitaliteit en geluk. In een bedrijf voor succesvolle transacties. Als je de steen draagt verleent hij charisma en sensuele schoonheid. Goed voor het algeheel welzijn, een lang leven en celstofwisseling. Behulpzaam bij depressie, osteomyelitis, botontsteking en oorsuizingen. Hij wekt kundalini-energie, verbetert het cellulaire geheugen, stabiliseert de hartslag en verhelpt degeneratieve stoornissen. Hij ondersteunt de schedel en het binnenoor, de longen en de ledematen. 

Dit was het weer voor deze blog. Maandag vlieg ik naar Engeland om sieraden gezet in Sterling Silver in te kopen, zodat we een mooie collectie in de winkel en op de webshop hebben voor de feestdagen. Heerlijk om jezelf te verwennen of een mooi cadeau om aan een geliefd iemand te geven. We zullen deze weken voor de feestdagen regelmatig op vrijdag open zijn, ook de vrijdag na de Kerst. Zie de ‘agenda’ op de site, of hieronder.

Agenda (winkel van 10.00 tot 17.00 uur geopend)

Zaterdag 23 en zondag 24 november

Vrijdag 29 en zaterdag 30 november en zondag 1 december

Zaterdag 7 en zondag 8 december

Zaterdag 14 en zondag 15 december

Vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 december

Vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 28 december

Menu