Nieuwe trommelstenen en zakjes ministeentjes

Joan

Wat gebeurt er weer een hoop de laatste weken. We kunnen alles bijna niet bijbenen. Wij en veel van onze klanten merken dat de energie op het moment heel snel van hoog naar laag schiet en andersom. Het ene moment voel je je super en het andere moment gebeurt er iets en dan voel je je weer heel zwaar. Het lijkt alsof we in een achtbaan zitten, zo snel voelt het soms gaan. Wij merken voor onszelf dat we nu echt getest worden hoeveel we bij onszelf kunnen blijven, in ons centrum, in ons hart en liefde. Doordat de Corona of Covid maatregelen weer aangescherpt worden merken we om ons heen dat de verdeeldheid ook meer zichtbaar wordt. Zoals een lieve klant heel mooi in de winkel vertelde, je ziet bijna de ‘kampen’ mondkapje en geen mondkapje. Saamhorigheid is toch wat we zo graag willen, met zijn allen een mooiere, liefdevolle wereld creëren. Maar alleen al door het onderwerp wel of geen mondkapje zie je ook onder bewustere mensen een strijd ontstaan. Strijden is geen liefde, zelfs al is het voor het ‘goede doel’. We worden dus getriggerd om steeds opnieuw naar onszelf en de spiegels van onze omgeving te kijken, wat triggerd ons, wat zit er nog in ons wat lading heeft en om dan naar deze te kijken en weer terug naar ons hart te gaan. Zo werken we nu in een sneltreinvaart heel veel uit, al lijkt het op momenten zo uitzichtloos. Onderling praten wij hier heel veel over en we vinden deze processen vaak nog steeds heel vermoeiend. Je voelt de processen of ladingen die je hebt vaak weerspiegeld in pijnen of kwaaltjes van je lichaam. Zelf ga ik soms heel vroeg naar bed, geef toe aan wat mijn lichaam nodig heeft. Andere dagen blaak ik van de energie, dan merk ik dat ik de wereld aan kan om het zo maar te zeggen. We leren steeds meer bewust te worden van wat ons nu uit ons centrum slingert, waar we nog door geraakt worden, waardoor we energie lekken, waar we boos of verdrietig van worden. Op de momenten dat ik daar bewust naar kan kijken, kan ik dankbaar zijn voor de omstandigheden i.p.v. dat ik me opstandig voel, het niet eerlijk vindt voor veel beroepsgroepen, net zoals de horeca, hoe deze getroffen wordt. Diep van binnen weet ik dan dat hoe heftig en verdrietig deze periode ook voor zoveel mensen is, dat deze heftige periode ons allen kan helpen sneller te groeien naar liefdevollere wezens die we eigenlijk zijn, meer en meer een met ons hogere zelf, afscheiding overwinnend. En hoe meer mensen liefde uitstralen en dit leven, dat we dit gespiegeld gaan zien. Dat we zo een prachtige, liefdevolle aarde creëren. Veel mensen zullen ons dromers of naïef vinden en dat mag, maar wij en de meeste van onze klanten voelen dit ook en dat geeft zo’n geluksgevoel. We kunnen ook niet anders dan trouw blijven aan ons gevoel.

Ook in de stenenwereld vliegt alles heen en weer. Wel of geen beurzen, of reizen naar landen om inkopen te doen. Volgende week zou de beurs in München plaatsvinden, maar van de week belde een bevriende handelaar me ‘s avonds op dat deze toch nog op het laatste moment afgelast was. Hij is bevriend met de organisatie en belde ons gelijk op. Zo triest voor alle mensen die al zoveel kosten gemaakt hebben, hotels die weer leeglopen, stenen die voor de beurs uit verre landen opgestuurd zijn. Ja, niks is zeker op dit moment.

Maar wij voelen ons heel erg gelukkig dat er zoveel stenen en kristallen toch naar ons toe blijven stromen. Op dit moment is er nog zoveel naar ons onderweg. Daarom maar snel weer een blogje schrijven, want anders ga ik achter lopen ha ha. In deze blog willen we de trommelstenen noemen die zijn binnengekomen en waarvan een aantal ook op de webshop trommelstenen per 100 gram te koop zullen zijn.

Voor diegenen die vaker wat op onze webshop bestellen is er fijn nieuws. Je kunt nu een account aanmaken, zodat je niet steeds al je adresgegevens opnieuw hoeft in te vullen.

Als eerste een voor ons nieuwe Jaspis, deze heet Vulkaan Jaspis. Op internet zag ik alleen maar Vulkaan Jaspis uit Afrika, deze is een soort Heliotroop, Bloedsteen, maar deze die wij nu hebben is heel anders, hij komt ook uit India. We konden er niets van terugvinden. Dus een uniek steentje ha ha. Als je de beschrijving leest begrijp je dat deze toch naar ons toe moest komen, want de energie is zo treffend met wat er nu gaande is en waar ik hierboven over schreef. Want de energie van de kristallen die nu in een razend tempo op ons pad komen laten ons ook zo zien wat er gaande is, eigenlijk spiegelen ze dat we alles veel sneller waarnemen. Waar we een jaar geleden nog lang over deden gaat nu zo snel. Dat maakt dan ook weer heel blij, want het laat zien hoeveel we gegroeid zijn, hoe snel we door processen kunnen gaan, al voelen we op momenten, als we er middenin zitten en het weer even zwaar hebben, dat alles alles traag en zwaar voelt. Maar net zoals je een vulkaan niet kunt tegenhouden, laat alles maar komen, uit je stromen, ontladen. Eens is de lading eraf en kan op de vruchtbare lava weer van alles tot bloei komen, waarna we kunnen gaan oogsten.

Vulkaan Jaspis

Vulkaan Jaspis uit India zet veel in je lichaam in beweging. Hij helpt je te ontladen, net als een vulkaan dit doet voor moeder aarde. Alles wat je onderdrukt hebt, zowel emoties als blokkades, helpt deze aardende steen ontladen. Deze steen ondersteunt transformatieprocessen, laat alles soepeler stromen, terwijl je ook geaard blijft. Vulkaan Jaspis helpt je om onder druk veerkrachtiger te zijn. Deze steen helpt ‘zweverige’ mensen aarden en verankert het fysieke lichaam in de aarde en de ziel in het fysieke lichaam. Het is een fijne, behulpzame steen in deze tijd waarin veel mensen in verwarring zijn. Heen en weer geslingerd worden, dan in angst, daarna weer in vertrouwen, van hoop naar vrees. Hij schudt alles in je los, brengt veel beweging, vooral dingen die vast zitten en niet los willen komen. Dingen die door mogen gaan stromen, maar niet willen doorstromen, tegenstijdige prikkels en informatie. Alles mag loskomen. Na deze opschoning zal er rust ontstaan, waarna net als na een vulkaanuitbarsting er op de vruchtbare lava weer nieuw leven zal ontstaan, van alles tot bloei zal komen. Vulkaan Jaspis brengt je in een andere laag, een verschuiving van 3 D naar een hogere dimensie. Als de druk eraf is, krijgen we weer lucht, zullen we gaan resoneren met de hogere trilling. Kunnen we veel meer ‘zijn’ en gaan leven vanuit onvoorwaardelijke liefde. Voor onszelf en voor alles en iedereen om ons heen.

Een andere Jaspis die wij nog nooit gezien hadden, is ook een hele aparte, deze komt uit Arizona en werd daar door de oorspronkelijke bewoners in de oudheid als Orakel steen gebruikt. Het is ook een reizigers steen die ook staat voor de reis in jezelf. Een unieke steen.

Gila Jaspis

Gila Jaspis is een Jaspis soort gevonden in Arizona, USA. De naam komt van de rivier die door deze staat stroomt. Oude volkeren die hier gewoond hebben gebruikte de steen als Orakel steen. Ze gooide de stenen en haalden boodschappen uit de patronen en hoe de stenen vielen. De steen is verbonden met de native Indianen die het gebied bewoonde, zij gebruikten de stenen die ze vonden in en om de rivier. De stenen vertelden hen hoe en waarheen ze moesten reizen, niet alleen fysiek, maar ook in de geest. Na het gooien van de stenen wisten ze welke kant ze op moesten gaan. Fysiek waar b.v. voedsel te vinden was, maar ook vragen van geestelijke reizen werden door deze stenen beantwoord. De steen is van oorsprong een reizigers steen, die ook staat voor de reis in jezelf. De reis die je gegaan bent, maar ook die je nog zult gaan, maar altijd in verbinding met je voorouderlijke lijn en de natuur. De opgedane kennis van het verleden, maar je kunt er ook mee naar de toekomst reizen. De steen brengt je weer in contact met hoe deze oude bevolking met deze energieën in contact stond. Deze bijzondere steen is een informatiedrager, bevat de energie van de rivier van het leven. De steen kan je helpen met de energie van de aarde als die van de sterren te lezen. Hij verbindt je met de tijdlijnen waarop wij kunnen reizen.

De volgende steen fascineerde ons heel erg toen we deze zagen. Dat is dan zo apart, dat je dit dan allebei voelt, wat bewijst dat de steen met ons mee ‘moest’. We hadden er herkenning mee, maar wisten niet wat we herkenden ha ha. Dit klinkt weer zo heerlijk vaag, maar zo voelde het. De steen deed ons ergens aan denken, na er over kletsen wat dit nu was, Astrophylliet of Anthofylliet, we wisten het zo even niet, waren ook te druk met inkopen, maar de steen riep heel hard, dus het verhaal zou wel komen, zou wel duidelijk worden. Zo heerlijk dat er dan google is. Thuis gelijk opgezocht. Wat bleek, deze Gedriet uit Zweden, is een Amfiboolkwarts en een combinatie is van Anthofylliet, Magma gesteente zoals Gabro en Basalt. Later las ik dat de bijzondere, zeldzame Nuummiet uit Groenland ook Anthofylliet en Gedriet bevat. Jeetje dan snap ik waarom in het buitenland vaak Anthofylliet als Nuummiet verkocht wordt. Ik dacht dat ze dan niet eerlijk waren, maar dit is dus zo’n grensgevalletje. Ze bevatten bijna dezelfde mineralen, maar voor iedereen komt Nuummiet uit Groenland en als je de steen goed kent zal je het verschil zien. Maar, omdat Nuummiet vrij zeldzaam en kostbaar is worden deze stenen dan vaak als Nuummiet verkocht. Toen Natascha de steen aan het eind van de middag channelde en we samen hier mee bezig waren, hadden we allebei hoofdpijn. Het was een intense dag geweest, maar we wilden nog heel graag horen wat deze steen te vertellen had. Beiden zaten we met een paar stenen in onze handen en voelden tot onze verbazing dat onze hoofdpijn wegtrok. Erover pratend merkten we dat we dezelfde lichamelijke sensaties kregen. Ons hoofd werd weer licht en helder en normaal bij dit soort zware pijn, duurt dat best lang eer deze verdwijnt. Wow, we waren net kinderen die aan het spelen waren en konden niet geloven dat we ons weer zo fris voelden. De steen gaf aan, net als het land waar deze gevonden wordt, ruimte, rust en als een frisse wind te zijn. Nu dat hadden wij echt gemerkt.

Gedriet

Gedriet is gevonden in Ludvika, Dalarna, Zweden. De steen is een Amfiboolkwarts, bevat Anthofylliet en magma gesteente als Gabro en Basalt. Het Gedriet vormt mooie zwarte waaiers, soms zelfs zonnetjes in de steen. Ook het krachtige Nuummiet uit Groenland bevat een combinatie van Anthofylliet en Gedriet. Deze stenen zijn echte bescherm stenen die ons krachtig aarden, maar die ook magie bevatten, onze innerlijke kracht aanspreken en onze schaduwkanten naar boven halen en helpen transformeren. Dit is een hele fijne steen voor als alles een beetje te veel is. Hij gaat gelijk naar je hoofd, waar hij spanning op je ogen, hoofdpijn en migraine verlichting geeft. Hij zoekt in je lichaam, waar zich spanning bevindt en laat deze via de aarde afvloeien. De wolken verdwijnen, het wordt weer licht en er komt een diepe rust over je. Zweden is een plek van ruimte, rust en frisse lucht, dit is wat de steen vertegenwoordigd. Deze krachtige, beschermende steen helpt je om tot de bodem van dingen te gaan. Dit kan het ophalen van kindsdelen zijn, of informatie uit je voorouderlijke tijdlijn ophalen en helen. Gedriet helpt ook bewust te worden van oude patronen die je hoogste goed niet meer dienen en daar los van te komen. Hij verbindt je krachtiger met je hogere zelf, waardoor je bewustzijn zal vergroten en je de diepere betekenissen van ‘spiegels’ die op je pad komen kunt begrijpen en deze en het leven vanuit het grotere plaatje kan gaan zien. Hij helpt je meer je ware zelf op aarde te leven. Net als Nuummiet en Anthofylliet geeft de steen zowel geestelijk, als lichamelijk kracht als je moe of uitgeput bent. Deze aardende steen werkt ondersteunend op het verteringssysteem, de ogen, de hersenen, hoofdpijn, migraine, bij dementie en Parkinson. Ook helpt Gedriet door zijn ontspannende werking, bij slapeloosheid en overspannen zenuwen.

Dit waren de voor ons ‘nieuwe’ stenen, maar we hebben ook nog een paar andere binnen gekregen die we toch graag willen vermelden. Als eerste een prachtige, diepgroene Apatiet trommelsteen. We hadden er al grotere van, maar deze kleinere zijn echt super. Toen we ze thuis hadden uitgeladen hebben we onze vriend gelijk een berichtje gestuurd of hij er nog wilde nasturen, zo mooi zijn ze.

Groene Apatiet

Groene Apatiet uit Madagaskar is meestal blauwgroen van kleur. Groene Apatiet brengt de energieën van de chakra’s van het hart, de keel en het derde oog samen, waardoor je de wijsheid van hoofd en hart kunt uitspreken, tevens vergroot het je intuïtie en brengt het je in balans. Groene Apatiet helpt je te manifesteren. Het is een steen van overvloed en helpt je deze te ervaren zoals dankbaarheid voor het leven, maar ook kan het geld aantrekken. Het helpt je in te zien dat geld een symbool van energie-uitwisseling is, waardoor het mensen die moeite hebben om geld voor spirituele handelingen te vragen helpt. Het helpt je ook om in balans te blijven tijdens een heling, dat je niet te veel geeft en dat je energieveld positief en helder blijft. Groene Apatiet brengt balans, helpt zowel gierigheid als zelfopgelegde armoede het helen, waardoor je overvloed leert manifesteren. Groene Apatiet is verbonden met natuurwezens, zoals Deva’s, Elven en Feeën, maar helpt je ook om in contact te komen met het elektromagnetische veld van Moeder Aarde. Het is een steen die zowel mensen als de aarde geneest. De steen geeft vreugde, hoop en moed bij tegenslagen of na een lange ziekte of emotionele pijn. Deze hartsteen helpt je inzicht te krijgen in problemen, vooral die van emotionele aard. Groene Apatiet versterkt je fysieke hart en je hartchakra en is dus goed voor mensen met hartproblemen. Deze steen ondersteunt de werking van andere stenen, het roept een gevoel van overvloedige gezondheid, energie en geluk op. De steen geeft een gevoel van emotioneel welbevinden en heelt de aura.

We verkopen al jaren veel Lepidoliet omdat deze steen zo’n heerlijke, rustgevende energie uitstraalt. We hebben van deze paarse Mica in de winkel ruwe stukken, ruwe plakjes, trommelstenen en combinatiestenen met Roze Toermalijn. Deze komen allemaal uit Brazilië. Deze keer hebben we een dieppaarse uit Afrika kunnen inkopen. Wat een prachtig steentje.

Lepidoliet

Zuivert elektromagnetische vervuiling en dient op computers te worden geplaatst om hun uitstraling te absorberen. Als lepidoliet mica-achtige vormen aanneemt, worden zijn eigenschappen zeer versterkt en is het een zeer efficiënt schoonmaakmiddel. Lepidoliet verjaagd negativisme, activeert en opent de chakra’s van de keel, het hart, het derde oog en de kruin, heft blokkades op en wekt kosmisch bewustzijn. Deze steen helpt bij spirituele reizen en heeft toegang tot de Akasha kronieken. Het kristal stemt u af op gedachten en gevoelens uit vorige levens die nu een blokkade in uw leven vormen en kan u tevens meenemen naar de toekomst.

Lepidoliet is zeer nuttig bij het verlichten van stress en depressiviteit. Het maakt een einde aan dwanggedachten, neemt wanhoop weg en helpt tegen slapeloosheid (leg een plakje onder het kussen). Doordat het lithium bevat, draagt het bij aan het stabiliseren van stemmingswisselingen. Uitstekend voor het overwinnen van emotionele afhankelijkheid. Ondersteunt het opheffen van verslavingen en helpt bij anorexia. Emotioneel laat lepidoliet u steviger in uw schoenen staan, vrij van de invloeden van anderen. Goed bij slaapstoornissen en emotionele stress. Het verlicht allergieën, versterkt het immuunsysteem, herstructureert DNA, verlicht uitputting, epilepsie en Alzheimer, verdooft ischias en zenuwpijn en helpt bij gewrichtsproblemen. Het ontgift de huid en bindweefsel, als elixer goed tijdens de menopauze.

We hebben ook hele mooie trommelsteentjes van Clinozoïsiet kunnen inkopen.

Clinozoïsiet (Nzuri Moyo)

Clinozoïsiet wordt ook Nzuri Moyo genoemd dit is Swahili en betekend “Beautifull Spirit”. Het ondersteunt het zelfgenezend vermogen en verankert de kracht van Universele Liefde in het lichaam. Steen die je plezier, geluk  en liefde helpt te beleven en negativiteit en boosheid helpt te transformeren. Dit is een perfect kristal als je je lichaam wilt ontgiften, vooral als je met ‘straling’ in aanraking bent geweest. Dit geldt voor alle vormen van straling, dus ook heel goed na bestraling bij een ziekte. De steen is het meest verbonden met de zonnevlecht en het hartchakra. Hij brengt emotionele helderheid, geeft ondersteuning, voedt en maakt loyaal. Hij helpt de pijn van een gebroken hart te verlichten en geeft inzicht en begrip in het waarom en zorgt dat je geen slachtoffer wordt. Hij helpt je om jezelf en anderen te vergeven en om krachtiger met meer zelfvertrouwen verder te gaan en verlicht stress en spanning in tijden van crisis. Als lid van de Epidoot-groep deelt Clinozoïsiet eigenschappen van Epidoot, zoals het balanceren en stabiliseren van de energiestroom in het lichaam, het heling en herstelproces in het lichaam en de steen zorgt voor toename van vitaliteit. Hij maakt optimistisch en hoopvol, bevordert spirituele afstemming en helpt bij weerstand tegen spiritueel ontwaken. Hij zuivert het emotionele lichaam en verlicht negatieve aandoeningen zoals zelfmedelijden en psychische onrust. Hij reinigt de emotionele blauwdruk en het cellulaire geheugen. Hij geeft moed en helpt je om vol van het leven te genieten. Ondersteunend bij astma, artritis, tumoren en de groei daarvan, gescheurde spieren en gebroken botten.  

Op de webshop zullen behalve een aantal van deze ‘nieuwe’ stenen ook trommelstenen van kleine Perzik Maansteentjes en Versteend Hout van de Mammoetboom (Sequoia) komen te staan en ook kleine, ruwe, bijzondere Tsesit uit Namibië. We horen de laatste tijd van veel mensen hoe ze deze krachtige steen waarderen. Zelf draag ik er ook al een tijdje twee in mijn zak. Ze helpen je ook fijn te aarden en makkelijker door veranderingen heen te gaan.

Tsesit uit Namibië

De ‘San’ of Bosjesmannen zijn de oorspronkelijke bewoners van Zuid Afrika, deze uit Namibië geven hun tradities al generaties mondeling door. Zij geloven dat alles in het leven bezield is, dus ook stenen. Zij geloven dat iedere steen een uniek wezen is. De kennis over de magische steen Tsesit wordt al generatie op generatie door de ouderen van de stam doorgegeven. Tsesit is een magische steen die de oorsprong van de aarde herinnert, maar ook de boodschappen van de sterren kent. De steen is zeer geneeskrachtig en wordt gebruikt om pijn te verlichten. Het talent van deze steen is om diepliggende angsten, ook die van verre incarnaties, zelfs die op andere planeten of sterrenstelsels naar het oppervlak te halen en om deze te verwerken. Het is een aardende steen die ook heel fijn is bij meditaties. De steen pulseert niet, maar werkt in golfbewegingen. Zijn kracht ligt in het hart van de steen, deze kern bestaat uit een ander, zachter materiaal. Hij straal scalaire golven uit. Deze scalaire golven geven heling op zowel multidimensionaal als op cellulair niveau. Hierdoor veranderen je cellen en je blauwdruk in de meest optimale vorm waardoor schadelijke patronen in je voorouderlijke DNA-tijdlijn gedecodeerd worden. Het brengt balans in je cellen op celniveau en beschermd de matrix van het lichaam tegen elektromagnetische straling. Deze Bio-scalaire golven activeren de chakra’s en de meridianen en zorgen voor heling van de etherische blauwdruk op het gebied tussen geest en materie, waarna het lichaam kan helen. Dit zorgt voor grote veranderingen in je leven die je weinig moeite zullen kosten. De steen is ook goed bij stress, slapeloosheid, geeft energie en helpt bij pijn, ook zeer goed bij onrustige benen, kramp in de benen en fantoompijn. Op het 3eoog verbeterd de steen de concentratie en ontspant de ogen na computerwerk.

 We hebben ook een grote zak met kleine Oceaanjaspis steentjes ingekocht, het was oude voorraad en deze steentjes hebben nog van de mooie ronde patroontjes. Deze Jaspis wordt ook wel Orbicularis genoemd, wat oogjes betekend. Zelf word ik altijd zo blij van ze, want ze hebben zulke mooie kleuren en patronen. Het is een heerlijke Jaspis met een prachtige vibratie. Hele kleine steentjes verkopen we in kleine zakjes.

 

Oceaanjaspis (Atlantissteen)

Ontdekt in Madagaskar tijdens de millenniumwisseling en wordt bij eb gewonnen, waardoor het naar verluidt een band heeft met Atlantis en mystieke kennis bevat. Staat bekend als de “ultieme verzorger”. Door de aardende energie in het lichaam is de steen zeer geschikt voor het afstemmen van alle chakra’s, de fijnstoffelijke lichamen en de meridianen. Nuttig tijdens sjamanenreis. Waarborgt bescherming tegen allerlei negatieve energieën. De steen verenigt verleden en heden en zorgt voor heelheid. Meditatie met deze steen voert naar het verleden om uw wijsheid te herwinnen of om eventueel misbruik van uw spirituele kracht uit die periode te herschikken en te transmuteren. Deze steen biedt verjonging, kracht en helpt om uzelf en anderen te begrijpen en van te houden. De steen zorgt voor een positieve kijk op de toekomst en helpt ons door de verandering heen te gaan. De steen helpt bij het herstel en genezing na ziekte. Goed bij ontgifting, immuunsysteem, stress lymfe, bloedsomloop, vrouwelijke voortplantingsorganen, PMS, spijsvertering, tumoren, tandvleesinfecties, eczeem, verkoudheid, slapeloosheid, ontstekingen, huidziekten.

 Waar we nu ook zakjes van hebben, zijn gemengde trommelstenen uit Afrika. Er was al langere tijd vraag naar betaalbare mix steentjes in een zakje, vaak met de reden om uit te delen. Veel therapeuten doen dit, laats zag ik dat onze tandarts dit ook deed bij kinderen. Het fijne is dat deze zakjes super betaalbaar zijn en goedkoper dan de losse stenen. Dus deze nu te hebben maakt heel blij.

We hebben ook weer Rozenkwarts trommelstenen ingekocht. Deze heerlijke, liefdevolle steen is in verschillende kwaliteiten in te kopen. We hebben een goedkopere variant ingekocht en een grotere hoeveelheid van prachtige kwaliteit, omdat we daar zo blij van werden. Maar we vinden het fijn dat iedereen zelf kan kiezen naar prijs en kwaliteit.

Als laatste in deze blog willen we laten weten dat we weer zakjes met ministeentjes hebben ingekocht. Het is geen split, maar mini getrommelde steentjes. De Amethist was al een tijdje uitverkocht, maar deze is er nu dus weer. We hebben nu zakjes met steentjes van Amethist, Rozenkwarts, Bergkristal, Maansteen, Perzikmaansteen, Aardbeienkwarts, Carneool, Rode Jaspis en mix ministeentjes. We horen dat deze ministeentjes vaak worden gebruikt om een Orgonite te maken, maar ook in schilderijen worden verwerkt en andere creatieve doeleinden. Een lieve vriendin heeft ze zelfs in haar badkamer verwerkt.

 

Voor diegenen die vaker wat op onze webshop bestellen is er fijn nieuws. Je kunt nu een account aanmaken, zodat je niet steeds al je adresgegevens opnieuw hoeft in te vullen.

Nu dat was het weer voor deze week. Wij zijn vrijdag, zaterdag en zondag gewoon met de winkel van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Helaas zonder koffie en thee, maar laten we hopen dat dit snel weer mag.

Agenda

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

23, 24 en 25 oktober (vrijdag, zaterdag en Zondag)

30 en 31 oktober en 1 november (vrijdag, zaterdag en Zondag)

6, 7 en 8 november (vrijdag, zaterdag en Zondag)

13, 14 en 15 november (vrijdag, zaterdag en Zondag)

20, 21 en 22 november (vrijdag, zaterdag en Zondag)

27, 28 en 29 november (vrijdag, zaterdag en Zondag)

Menu