Nog wat nieuwe kristallen in het zonnetje

Joan

Nu ik deze woorden typ moet ik wel lachen, want dat zonnetje is op het moment ver weg, wat een wind en op veel plekken ook veel regen. Nog even doorbijten deze week. Gelukkig zijn de kristallen voor ons de zonnetjes in huis. Als je de winkel binnen komt, dan straalt hun warmte en liefde je tegemoet. 

Wat zijn we blij met alle lieve reacties van velen die de eerste dagen na opening geweest zijn. We beseffen dat sommige mensen wel even geschrokken waren toen ze zagen hoe druk het in de winkel was. Zeker de mensen die voor het eerst kwamen. Wij hebben ‘losgelaten’ hoe alles deze eerste dagen met nieuwe kristallen in de winkel zal lopen, want dit is toch niet te sturen. Heel veel mensen wilden zo graag de eerste dag komen, dat het ontzettend druk was. Even deed ik vrijdag een schietgebedje van: laat nu maar even geen mensen meer komen en het werkte ha ha. Daarna gingen gelukkig de eerste bezoekers weer naar buiten en anderen weer naar binnen. Er is gelukkig geen moment geweest dat er echt niemand meer bij kon. Zaterdag en zondag waren heel druk maar niet zo’n gekkenhuis als vrijdag. We hadden niet verwacht met de harde wind dat er nog zoveel mensen op zondag zouden komen, de deur waaide er soms bijna uit, maar gelukkig is alles goed gegaan. Zo fijn dat ondanks de drukte er zo’n fijne sfeer in de winkel was, we zoveel lieve reacties kregen en dat voor ons de energie toch heel erg fijn voelde. Soms kun je ergens in een ruimte met maar een paar mensen zijn en dan is de sfeer om te snijden, nu waren er zoveel mensen in 1 ruimte, maar in harmonie en met een gezamenlijke liefde en passie voor stenen en dat zorgt dan voor zo’n andere energie. Prachtig om te mogen ervaren. Wat we wel erg jammer vonden, was dat we helaas minder of geen tijd hadden om te praten of uitleg te geven. Maar ja, dat weten we nu van het eerste weekeinde na een grote inkoopreis als Tucson, dat hebben we geaccepteerd. We zijn twee jaar geleden nog een extra dag open geweest, toen waren we op donderdag al open, maar we merkten dat iedereen toen op donderdag kwam en het vrijdag vrij rustig was. Fysiek was het voor ons best zwaar om zoveel dagen achter elkaar op volle snelheid te werken zonder rust momenten, dus werken deze 3 dagen het beste.

Voor de mensen die nog niet geweest zijn, we hebben nog genoeg mooie kristallen over hoor, we zijn niet leeg verkocht. We kopen altijd groot in. Alleen de Tektonische kwarts is uitverkocht, maar voor de rest is alles nog in de winkel aanwezig. Nikki en Wim zijn druk bezig geweest om de winkel weer helemaal aan te vullen en alles ligt er weer prachtig bij, dus volop keus. In de afgelopen blogs hebben we nog niet alle kristallen in het zonnetje kunnen zetten, dus gaan we hier weer vrolijk verder.

We hebben nog maar een paar tweelingziel Calcieten over, helaas zijn deze hele moeilijk te krijgen. We hebben alleen nog een paar grotere exemplaren, maar we willen ze toch nog even vermelden. 

Tweelingziel Calciet

Tweelingziel Calciet is een hele zeldzame Calciet met een zeer hoge vibratie die gevonden is in Chihuahua, Mexico. Het zijn er twee die versmolten zijn tot één tweelingziel. Tweelingziel Calciet helpt je bij het aantrekken van je tweelingziel, maar ook met mensen wiens spirituele niveau gelijkwaardig is aan die van jou. Hierdoor kunnen diepe spirituele relaties vol liefde ontstaan. Jouw Twin flame is je hoogst liefdesrelatie met de hele planeet. Tweelingziel kristallen zijn spiegels die je laten zien hoe je innerlijke niveau zich aan de buitenwereld toont. Deze unieke kristallen bestaan uit helderwitte Calciet met daarin een Rookfantoom. Tweelingziel Calciet is zeer bijzonder, ze helpt alle lichtlichamen te helen en verbindt deze opnieuw met elkaar en trekt deze in je bewustzijn, dit geeft een grote bewustzijnsgroei. De afgelopen periode zijn de krachten van Calciet enorm toegenomen. Deze goddelijke lichtkracht, vervuld van Engelen energie brengt op zeer zachte wijze enorm diepe transformaties teweeg. Ze opent je bewustzijn en verhoogt je lichttrilling. Brengt diepgaande healing en nieuwe hoop, kracht en moed. Deze kristallen zijn vrijwel altijd sterk verbonden met de regenboog van het volgende universum. Ze helen alle lichtlichamen. De vrouwelijke, zachte Lemurische krachten kun je ook in deze kristallen tegenkomen. De Rookfantoom in dit kristal helpt bij het verwijderen van blokkades, ook helpt deze je om in vorige levens te kijken of naar het huidige, of naar toekomstige levens op aarde reizen. Heel goed voor mensen die met hogere dimensies werken, ze activeert de somachakra om je in de werkelijkheid terug te brengen. Deze unieke Calciet helpt je om bewuster te worden van je Goddelijke Licht en dit meer in je bewustzijn te trekken en te verankeren, hier helpen de donkere fantomen bij, maar ook dat als je met dit kristal werkt toch geaard blijft. Tweelingziel Calsiet helpt je, opdat je een ware Meester en God over jouw bewustzijn mag worden. Dit is een bijzondere leermeester van hoog licht in een fysiek kristallen jasje.

Van zwarte Toermalijn hadden we hele mooie kleine puntjes ingekocht zoals we in een vorig blog vermeld hebben, maar we hebben er ook mooie geslepen punten van. Heel fijn om bij een computer of meterkas te zetten, of gewoon in je huis als je gevoelig bent voor straling. Zwarte Toermalijn helpt je ook om te aarden.

Zwarte toermalijn (schorl)

Beschermt je tegen alle soorten van negativiteit, ook tegen elektromagnetische smog, straling, computers, telefoons. Hij creëert een verbinding met het basischakra, aardt energie en vergroot de fysieke vitaliteit, waarbij spanning en stress worden teruggedrongen. Hij moedigt een positieve houding aan, ongeacht de omstandigheden, leert je opkomen voor jezelf en geeft steun en daadkracht bij moeilijke situaties zoals een begrafenis of scheiding. Goed voor doorstroming van de aderen en alle chakra’s, helpt bij benauwdheid op de longen en maakt deze schoner. Ontspant nek, hoofd en helpt heel goed bij spanningshoofdpijn. Ontkrampt het gebied rondom de zonnevlecht. Helpt bij verslavingen, zoals stoppen met roken. Hij geeft aarde, balans en kracht.

De Engelenvleugel Agaatjes zijn ook heel veel verkocht, maar we hebben er gelukkig nog wat over. Ik zal van de week als ik weer wat tijd heb de man waar we ze gekocht hebben een mailtje sturen, of hij er nog heeft of nog aan kan komen. We zouden er heel graag nog wat meer van willen hebben. Wat een unieke energie hebben deze kleine krachtpatsertjes.

Engelenvleugel Agaatjes

Deze unieke Agaatjes zijn maar op één locatie gevonden en dat is Mc Donald Ranch, Madras, Oregon. Het is een unieke groeivorm van Agaat in Geodes. De eigenaar van de mijn heeft ze Angelwing Agate genoemd, waarschijnlijk door de vorm en de zeer hoge vibratie. Wij hadden nog nooit zoiets gevoeld, zo’n klein steentje wat tintelt in je vingers, alsof je Tinkelbel, de kleine Fee tussen je vingers houdt. Dit hele kleine steentje bevat een unieke vibratie. Doordat het een Agaatvorm is, is het een aardende steen, maar als eerste voel je de zeer hoge vibratie die je niet bij een Agaat verwacht. Een lieve mediamieke klant ervaarde dit bij hen: Ze bevatten een oeroude energie en kracht. De Drakenschubjes bevestigen hun enorme Power, je zakt meteen meters diep de Aarde in, maar tegelijkertijd voel je je kruin tintelen en meters omhooggetrokken worden. Enorm hoge Sterrenwezens verschenen voor haar 3eoog. Enorm veel Licht kwam binnen. Deze wezens vertelden dat, doordat de trilling op Aarde nog te laag voor hen was, zij zich niet eerder aan ons konden tonen. Maar via dit magische kristalletje kunnen zij dit wel, het was nu tijd om gevonden te worden. Wij zullen terecht komen bij de mensen die met ons samen gaan werken. Door met deze ‘vrienden’ samen te werken zal eigen oeroude kennis losgeweekt worden. Wat mij na dit razendsnel contact ook opviel, was dat de kracht die door mijn kruin heenging, ook meteen via mijn basis mij nog dieper de Aarde introk. Draken, Elfjes, Feeën, Eenhoorns, allerhande Elementalen verschenen, inclusief de woorden ‘Het Land van Ooit’, Pure Magie. Daarna begon het steentje op mijn keelchakra te werken. Een ware vriend met een lichtkracht om u tegen te zeggen. Het is een katalysator om de Lichtenergie op Aarde neer te zetten. Terwijl wij dit lazen gaf ons lichaam de bevestiging, veel ervan hadden wij zelf ook ervaren en het is fijn als iemand anders dit bevestigd. Dit kristalletje is zo puur, vol onschuld en helpt ons zo op aarde te gaan leven. Vol zelfvertrouwen en zonder angsten te leven vanuit jouw hart, vol plezier, als een kind te spelen. Negativiteit transformerend. De energie van de Engelenvleugel Agaatjes loopt tevens langs alle chakra’s en helpt deze te reinigen zodat je weer in balans komt. Wat een prachtig cadeau van Hemel en Aarde. 

Een steen die niet veel mensen kennen is Gouden of gele Labradoriet. Als je het steentje ziet zou je niet zeggen dat het een Labradoriet is, want je ziet helemaal geen groen. Het is een geel steentje die sprekend op een Citrien lijkt. Wij zetten dan ook altijd op het prijsje een lettertje, want anders kun je je snel vergissen. Het zijn altijd erg kleine steentjes, maar deze keer hebben we er iets grotere steentjes van kunnen inkopen. Daar zijn we dus heel blij mee.

Gouden Labradoriet (Bytowniet)

Deze steen werkt zeer krachtig op je zonnevlechtchakra en leert je om je kracht en wil op de juiste wijst te gebruiken. Deze steen is niet alleen verbonden met de energie van de zon, maar ook met de centrale zon van ons Universum, wat de thuisbasis, het spirituele centrum en de oorsprong van bewustzijn in de kosmos is.  Als je mediteert en je verbindt met de Gouden Straal in dit kristal kun je hiermee in contact komen en ook met de Engelen die hierbij horen en de muziek der sferen die vanuit dit domein klinkt.  Hij geeft vreugde en kinderlijke speelsheid.  Gouden Labradoriet brengt moed, vitaliteit, uithoudingsvermogen, helder denken, innerlijke kracht, mentale activiteit, spirituele focus en doelgerichtheid. Deze steen helpt je het Goddelijke Patroon van het leven te zien, kalmeert je emoties en helpt je acties te ondernemen, vooral als je de neiging hebt om dingen uit te stellen. Goed voor hen die onzeker zijn in nieuwe situaties. Gouden Labradoriet sterkt je zelfrespect maakt je talenten zichtbaar. Goed voor de nieren, de galblaas, de milt en voor de spijsvertering. Het reinigt en ontgift het lichaam. Ook behulpzaam bij bedplassen. 

Een hele bijzondere steen die we bij een Braziliaan tegen kwamen is Rutielkwarts die veelal Lemurisch zaad kristallen zijn. Sommige zijn dit niet, zijn kleine clusters, maar veel wel. Dit zijn dan Selfhealers met Rutielnaaldjes erin. We hadden ooit al in de winkel Citrien met Rutiel erin. Deze steen zijn we nooit meer tegengekomen. Gelukkig zijn ook deze nog niet uitverkocht.

Lemurisch Zaad Kristal met Rutiel

Dit zijn hele bijzondere en zeldzame kristallen, ze bevatten een hoog bewustzijn wat ons juist in deze tijd sterk ondersteunt en opent. De stenen bevatten Lemurische energie, ze zijn namelijk door de Lemurianen geprogrammeerd om ons nu in deze tijd informatie te verschaffen en ons bewustzijn te verhogen. De Lemurische energie is bijzonder liefdevol. Ze bevatten een volmaakte balans van kosmisch licht, verlichten de ziel en helpen om je eigen levensenergie en levensritme in te nemen. Tevens helpen ze om deze licht-energie op cellulair niveau te aarden en verlichting naar alle niveaus van je wezen te brengen. De steen helpt blokkades te verwijderen en je energielichaam te helen, hij vult je energieveld met licht-energie. De stenen helpen met het zuiveren en sterker maken van je hartchakra, vergroten en reinigen van je aura en geven je energie en helpen enorm goed bij slapeloosheid. Ze kalmeren je gedachten en zijn goed bij hoofdpijn. De stenen zorgen voor een ontspannen staat van je lichaam en je wezen. Ze verzachten lichamelijke klachten en pijn. Ze bevorderen de algehele doorstroming en vermeerdering van energie in je lichaam en zorgen voor een goede doorstroming van het bloed (goed bij koude voeten en handen). Deze prachtige combinatie helpt ook negatieve energie te verwijderen en het verleden los te maken. Tevens versterkt het intenties en het versnelt het proces van manifestatie, intuïtie en ontwikkeling van paranormale vermogens. Lemurisch Zaad Kristal met Rutiel geeft geestelijke vrijheid en maakt je bewust van je levensdoelen.

Ze worden “zaad” genoemd, omdat ze los van elkaar in het zand worden gevonden, alsof ze ooit gezaaid zijn. Op de uiteinden van de stenen, waar ze ooit van de cluster zijn afgebroken, zijn ze opnieuw gaan groeien, waardoor er nieuwe puntjes zijn ontstaan, dit maakt de stenen zo uniek. Kristallen met deze groeivorm worden ook wel self-healer genoemd. Ze symboliseren vrijheid, dat je kunt zijn wie je bent en ze versterken je zelf-genezend vermogen. Zeer goed bij stress en depressie. Sommige zijn dubbeleinders, hiermee kun je energie door beide kanten tegelijkertijd channelen. Ook energie kan in beide richtingen door het kristal stromen. Ze kunnen via beide punten zowel energie ontvangen als uitzenden. Zeer goed om blokkades en gaten in de aura mee te dichten. Ze vergroten je bewustzijn terwijl ze tegelijkertijd energie afvoeren en het lichaam aarden.

Als laatste in deze blog willen we ook vermelden dat we ook weer een aantal hele grote kristallen hebben kunnen inkopen. De meeste staan in het pakhuis. Hier staan alle grote kristallen die niet meer in de winkel passen. Prachtige grote punten en clusters die in een praktijk, huis of kantoor niet alleen een sieraad zijn, maar die ook een krachtig veld van licht creëren en energie zuiveren. Er tussen staat een exemplaar wat de grootste Lemurische punt is die wij ooit gehad hebben. Op de ongeslepen punt vlakken bevinden zich enorm veel record keepers. Wat een uniek kristal is dit en wat een krachtige ziel. 

Lemurische laser uit Brazilië

Deze bijzondere kristallen lopen taps toe en werden als instrumenten gebruikt in de genezingstempels van Lemurië en Atlantis. Ze dragen niet alleen de kennis van deze beschavingen, maar ook van de stellaire ruimten waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Door je te verbinden met hun kennis, word je onderwezen in de geavanceerde genezingskunst van de Lemurianen en Atlantiërs. Door hun vorm kan energie met grote snelheid door het lichaam van het kristal reizen en bij de punt wordt het geprojecteerd als een laser. Zeer goed te gebruiken voor etherische chirurgie en het verwijderen van entiteiten en implantaten. Deze kristallen zenden zeer hoge lichtfrequenties uit. In het oude Egypte werden ze gebruikt voor klank en kleur healing. Ze zijn verbonden met de Hators, die weer verbonden zijn met de zachte en liefdevolle energieën en krachten van Venus. Wanneer je tijdens het tonen werkt met deze kristallen, dan zullen je lijf en energie enorm in vibratie stijgen. Alle bergkristallen uit Minas Gerais hebben een zachte hartfrequentie en zijn verbonden met het grote Gouden Kristal van heling en regeneratie die in dit gebied ligt en die door de Atlantiers daar geplaatst is. Deze is inmiddels geactiveerd en biedt nu de gelegenheid tot zelfbekrachtiging dmv de kennis en potentie van de kristallijnen codes waardoor etherische heling van Atlantis plaats vindt en de verbinding met het nieuwe Gouden Tijdperk voor de mensheid. De overgang naar het kristallijne tijdperk vindt nu plaats, ons proces en dat van Moeder Aarde naar Ascensie gaat in een stroomversnelling. Het is belangrijk om je angst en je schuldgevoel los te laten, velen van ons zijn aanwezig geweest ten tijde van het misbruik van de kristalenergie op Atlantis. Vanuit een hoger perspectief heeft deze gebeurtenis moeten plaatsvinden, het is zo bedoelt, het was niet het hoogste goed, maar nu kunnen we vanuit het hoogste goed creëren. Het zijn zeer krachtige healers en energieversterkers.

Wat is nu precies een Record-keeper?

Deze kristallen bevatten één of meerdere driehoeken of piramides die meestal op heldere kwartsen gevonden worden. Deze kristallen bevatten een schat aan informatie, soms van wel miljoenen jaren oud. Door je op het kristal af te stemmen kun je bij deze informatie komen. De informatie die tot je komt past bij je eigen ontwikkeling, dus naarmate je verder groeit zal je steeds “hogere” informatie ontvangen. Het zijn eigenlijk Inwijdingskristallen. Deze kristallen symboliseren de volmaakte harmonie van lichaam, geest, ziel, emotie en het alziend oog. Je kunt met het kristal mediteren of de driehoeken/piramides op je derde oog leggen. Ook kun je met je vingers erover wrijven. Record-keepers helpen je om je innerlijke zelf te verkennen en helpen bij het verwijderen van obstakels die je vooruitgang remmen. Ze geven je heel veel energie. Ze komen in deze tijd meer voor omdat ze ons kunnen helpen op ons pad naar Ascensie. Het zijn leraren die ons helpen om oude kennis vanuit bv Lemurië opnieuw toe te passen. Ze kunnen ons praktische informatie geven, maar ook inwijdingen in andere krachten en energieën. 

Record-keepers kunnen ook spontaan ontstaan. Als kristallen gebruikt worden door iemand met een hoge energie of onvoorwaardelijke liefde kunnen er spontaan driehoekjes op een kristal komen. 

We hebben nog veel meer grote kristallen, ook weer veel Elestiaal, waaronder een groot, heel donkere bijna transparant kristal, zo krachtig en mooi tegelijk. Deze is van natuurlijk Rookkwarts. Maar we hebben ook een kleinere Twin van 2 punten gekruist, het kristal bevat Chloriet en wat Hematiet. Er staat in de ruimte ook een hele grote Bergkristalcluster uit Brazilië en nog meer zeer grote punten. Ook van de nieuwgevonden Auraliet hebben we grote clusters. Buiten staan een aantal zeer grote half gepolijste Labradorieten en we hebben nog 2 unieke exemplaren van Oceaan Jaspis. Deze wegen rond de 100 kg. Ze zijn ook prachtig in een tuin. Dus voor wie een groot stuk zoekt, ook deze hebben wij.

We zijn nu begonnen met het fotograferen, meten, wegen en op de webshop zetten van nieuw ingekochte kristallen. De komende weken zullen deze op de webshop komen.

Agenda: (winkel open van 10.00 tot 17.00 uur)

Zaterdag 16 en zondag 17 maart

Zaterdag 23 en zondag 24 maart

Zaterdag 30 en zondag 31 maart

Zaterdag 6 en zondag 7 april

Zaterdag 13 en zondag 14 april

Vrijdag 19 en zaterdag 20 april (beide Paasdagen gesloten)

Zaterdag 27 en zondag 28 april

Menu