Speciale kristallen uit Brazilië ingekocht.

Joan

We hebben net weer een aantal speciale kristallen uit Brazilië ingekocht. Het zijn kristallen die weinig voorkomen en die een hoge vibratie bezitten. 

Als eerste hebben we weer een aantal kleinere Trigonic Record Keepers kunnen kopen. Deze exemplaren zijn glashelder en zeer krachtig. Heerlijk om er weer een aantal op ons pad te krijgen en in te kunnen kopen.

Trigonic Record Keeper 

Dit zeer zeldzame bergkristal uit Cristálina, Minas Gerais, Brazilië  zit vol met recordkeepers. Deze driehoekjes lijken wel in het kristal geëtst. In het nieuwste Engelstalige boek van Judy Hall staat dit kristal op de cover. Zij noemt het één van de belangrijkste Nieuwe Tijdskristallen. Het is een Ascensiekristal met een extreem hoge vibratie. Ieder kristal heeft een eigen unieke energie die bij een bepaald persoon past. Als zo’n kristal bij jou hoort, dan zal deze je roepen. Je zult weten dat dit jouw kristal is. Tijdens mediteren met dit kristal laat hij je multidimensionaal reizen en het doel van je ziel ervaren. Hij helpt je je zielenfragmenten weer te integreren en zorgt ervoor dat je je zielsverwanten weer gaat ontmoeten. Als je met hulp van dit kristal de totaliteit van het “Al dat is” gevoel ervaart, is je vibratie permanent verandert naar een hogere. Hij helpt ons te evalueren naar een multidimensionale realiteit. Hieronder volgt de beschrijving.

Dit kristal met een zeer hoge vibratie heeft een multidimensionaal bewustzijn, hij bevat de essentie van de sterrenwezens en is ook sterk verbonden is met de energie van Lemurië. Trigonic record keepers zijn piramide vormige recordkeepers, deze komen los voor, maar ook in groepjes. Ze zijn een soort supercomputer die met alle kristallen communiceren en het lijkt alsof ze hersenen hebben. Deze zeer zeldzame, unieke steen die een ultieme record keeper is, is perfect te gebruiken voor groepswerk, in een praktijk of meditatieruimte, waar hij de vibratie van iedereen aanwezig verhoogt. Als persoonlijk kristal vergroot hij je bewustzijn. Dit kristal herbergt een schat aan informatie van wel miljoenen jaren oud. Het is ook een inwijdingskristal die je kan inwijden in oude geheimen die in deze tijd weer nodig zijn om tot verlichting te komen. Dit kristal helpt je bij astrale reizen en verbindt je met andere dimensies, sferen en planeten hij helpt je tegelijkertijd hier en daar te zijn, wetende dat alles één en Nu is. Hij zorgt dat je in het Nu blijft en verbindt je met je hoogste doel. Ook bezit hij informatie, wijsheid en kennis uit vervlogen tijden. Ze zijn ook op Aarde gekomen om conflicten op te lossen en het oorlog-gen in ons mensen te transformeren. De driehoekjes op hun oppervlakte zijn als kosmisch DNA. Hij helpt ook bij het contact met je Gidsen, Engelen en opgestegen Meesters en op je pad naar ascensie. Dit is een echt Meesterkristal, een Ascensiekristal, het is een echte leraar. Heel goed om water te drinken wat door dit kristal is opgeladen.

Tevens hebben we prachtige, heldere Shift kristallen uit Corinto, Minas Gerais ingekocht. Tot nu toe kwamen alle Shift kristallen die we tegen zijn gekomen van oude vondsten uit Rusland. Zo prachtig hoe in deze tijd van transformatie er nieuwe gevonden worden, dit omdat we ze zo goed kunnen gebruiken, dat het onze ‘vriendjes’ zijn die ons zonder oordeel helpen te groeien. Moeder Aarde zorgt heel goed voor ons, op het juiste moment geeft zij weer nieuwe ‘schatten’ vrij die ons zo liefdevol ondersteunen.

Shift kristal uit Brazilië

Shift kristallen uit Corinto, Minas Gerais zijn heel helder en hebben een buitengewoon uitzonderlijke trilling die je verplaatsen naar een nieuwe ruimte en die je spirituele groei versnelt, soms zijn er andere stenen nodig om de veranderingen te verwerken. Op het spirituele vlak kan deze steen je meenemen naar wild enthousiasme, waarbij je alles achterlaat wat je hindert of beperkt. Hij maakt je ontvankelijk voor een piekervaring van gelukzaligheid en hoogste creativiteit. Het is een perfecte steen voor meditatie, manifestatie en dromen. Je moet bereid zijn te accepteren wat het kristal je biedt, want er is geen weg terug en de effecten kunnen heel krachtig zijn, je kunt diepe traumatische ervaringen uitwerken. Hij verschuift je vaak, vrijwel onmiddellijk, op je zielenpad, opent geneeskrachtig potentieel en verduidelijkt het evolutiepad voor je. Alles wat geen functie meer in je leven heeft, op welk niveau dan ook, zal wegvallen onder invloed van deze katalytische steen. Dit kristal zal je roepen als je klaar voor zo’n diepe verandering bent. Je kunt met het kristal mediteren en vragen of het je de weg wil wijzen of met de steen onder je kussen slapen, of draag hem bij je in je zak. Wees ontvankelijk voor de signalen en informatie uit het universum. Psychisch leert een shiftkristal je dat je emotioneel onafhankelijk moet zijn en laat je beseffen dat alleen jij verantwoordelijk bent voor het creëren van je eigen welzijn en geluk. Dat besef is een innerlijke toestand die niet afhankelijk is van een uitwendige bron, ook niet van een partner of geliefde. Je hebt alles helemaal zelf in de hand. Het is ook een zeer krachtig kristal die het gevoel van totale isolatie, afgescheidenheid en eenzaamheid kan helpen verwerken. Het is isolatie van jezelf en van jezelf naar alles om je heen aards gezien. Hij laat zien dat je toch verbonden bent met alles om je heen, met het hoogste energieveld. Dit kristal haalt een Goddelijk energieveld (zero point field, of nulpuntveld) naar beneden en verbind je vanuit dit veld weer met je ware mens-zijn. Het kristal is afgestemd op de ware stilte en de ware essentie van Godsbewustzijn en zal je de informatie geven die je nodig hebt zonder dat je hierbij hoeft na te denken. Het verbind je met Al Wat Is. Het brengt deze energie vanuit je hoogste chakra’s naar je lichaam zodat je in totale verbinding met jezelf, je emoties en de wereld om je heen bent. Hij werkt voorbij het fysieke bestaansniveau om de zielenevolutie en multidimensionale cellulaire healing te bevorderen.

Een voor ons ‘nieuw’ gevonden kristal is er ook weer eentje vol informatie, verbonden met Sterrendimensies en werelden van weleer. Eigenlijk bestaat er in hogere dimensies geen verleden en heden, vindt alles in het Nu plaats. We zijn heel blij dat deze unieke kristalwezens op ons pad zijn gekomen.

Multidimensionale Selfhealer

Deze bijzondere en unieke kristallen uit Corinto, Minas Gerais, Brazilië zijn selfhealers en vaak ook Trigonic Record Keepers. Het kristal opent je, maar houd je tegelijkertijd ook verbonden met Moeder aarde. Je kunt met het kristal reizen naar multidimensies, naar tijden van Lemurië, Mu en Atlantis, of naar Sterrendimensies, terwijl het kristal je totaal gecentreerd in het Nu houdt. Dit is heel erg belangrijk in deze tijd in onze evolutie, waarin we weer dienen te leven vanuit ons hart, vanuit ons centrum verbonden met ons hogere zelf. Maar waarin we ook weer in contact komen met andere delen van ons zelf, die zich in andere dimensies bevinden. In deze tijd waarin we meer en meer gaan herinneren wie we zijn, het Goddelijke, liefdevolle wezen dat we in essentie zijn. Dat we onze kracht weer oppakken, onzekerheden en angsten achter ons laten en vol vertrouwen en heelheid in het leven gaan staan. Tijdens mediteren met dit kristal laat hij je multidimensionaal reizen en het doel van je ziel ervaren. Hij helpt je je zielenfragmenten weer te integreren en zorgt ervoor dat je je zielsverwanten weer gaat ontmoeten. Als je met hulp van dit kristal de totaliteit van het “Al dat is” gevoel ervaart, is je vibratie permanent veranderd naar een hogere. Hij helpt ons te evalueren naar een multidimensionale realiteit. Bij de uiteinden van de stenen, waar ze ooit van de cluster zijn afgebroken, zijn ze opnieuw gaan groeien, waardoor er nieuwe puntjes zijn ontstaan, dit maakt de stenen zo uniek. Kristallen met deze groeivorm worden ook wel self-healer genoemd. Ze symboliseren vrijheid, dat je kunt zijn wie je bent en ze versterken je zelfgenezend vermogen. Zeer goed bij stress en depressie. Ze vergroten je bewustzijn terwijl ze tegelijkertijd energie afvoeren en het lichaam aarden. Dit kristal met een zeer hoge vibratie heeft een multidimensionaal bewustzijn, hij bevat de essentie van de sterrenwezens. Dit unieke kristal is perfect te gebruiken voor groepswerk, in een praktijk of meditatieruimte, waar hij de vibratie van iedereen aanwezig verhoogt. Als persoonlijk kristal vergroot hij je bewustzijn. Dit kristal herbergt een schat aan multidimensionale informatie. Het helpt je bij astrale reizen en verbind je met andere dimensies, sferen en planeten, maar helpt je tegelijkertijd hier en daar te zijn, wetende dat alles één en Nu is. Dit is een echt Meesterkristal, een Ascensiekristal, het is een echte leraar.

Als laatste steen die we uit Brazilië hebben ingekocht zijn geslepen punten van Medusa Stone of Gilalite. We hebben in de winkel al kleine geslepen stukjes met turkoois blauwe bolletjes. Deze uit de Cabaçaco mijn in de buurt van Diamantina in Minas Gerais bevatten grotere bolletjes en i.p.v. blauw zijn deze zeegroen van kleur. Ook deze kristallen hadden wij nog nooit gezien. 

Medusa Stone of Gilalite

Zeldzame steen uit Brazilië werd pas in 2005 officieel gerapporteerd. Kwarts met felblauwe of zeegroene koper spikkels die er onder een microscoop uitzien als een “medusa kwal”, vandaar de naam. De energie van deze blauwe of groene spikkels zorgen voor magische helingskracht, die je waarschuwen als er indringers zoals entiteiten in jezelf of jouw omgeving zijn. Het is ook een energie van je zonnevlecht die je intellectueel laat ‘weten’ en je laten ‘zien’ via je 3eoog met je totale wezen, zodat je je nooit bang en kwetsbaar hoeft te voelen. Ook kan dit kristal op het 3eoog gebruikt worden voor de ontwikkeling van hoge technologie. De steen heeft een energie die zowel ‘reëel’ als ‘surreëel’ is, het is een steen voor fantasie en avontuur. Verbonden met de energie van Venus en met de Lemurische energie van de walvissen en dolfijnen. Deze steen geeft een gevoel van vreugde en tevens van kalmte. De steen combineert de hoge frequentie van spiritueel ontwaken met aarding en healing. Wordt ook gebruikt om de aarde te zuiveren. Goed voor problemen die te maken hebben met circulatie, gehoorproblemen, bijziendheid en organen die verschrompelen en bij problemen met de sterfelijkheid. Hij leert je dat je steeds weer incarneert.

Als laatste in deze blog willen we heel graag vertellen dat we een nieuw teamlid hebben gevonden. Door de toenemende drukte konden we heel goed iemand gebruiken om ons team te versterken. Natascha kennen wij al heel wat jaren vanuit de winkel en via de beurzen, maar buiten dat voelt ze als ‘familie’. Voor veel mensen is het gevoel iemand te ontmoeten waarvan je weet, wij kennen elkaar, wij hebben een sterke gevoelsband, vast heel herkenbaar. Maar buiten dit gevoel heeft zij net als ons een grote liefde en connectie met kristallen, waardoor ze perfect in de winkel past. We zijn super gelukkig dat zij nu bij ons werkt.

Joan, Nikki, Natascha, Wim, Cyrille

Agenda (winkel open van 10.00 tot 17.00 uur)

11 en 12 mei (zaterdag en Zondag)

18 en 19 mei (zaterdag en zondag) Winkel open, maar wegens vakantie kunnen wij bij drukte dit weekend helaas geen beschrijvingen meegeven.

25 en 26 mei (zaterdag en Zondag)

1 en 2 juni (zaterdag en Zondag)

Menu