Veel nieuwe stenen op de webshop

Joan

De grootste drukte is voor ons wat uitpakken en prijzen betreft nu voorbij. Bijna alle stenen en kristallen zijn voorzien van een prijsje en liggen in de winkel of in het pakhuis. Maar in september vliegen we naar de beurs in Denver dus dan begint het feest weer van voren af aan. Maar vervelen hoeven we ons nooit, want er is genoeg te klussen en te verbouwen en ook in de tuin is genoeg te doen en daar is de zomer een ideale tijd voor. We hebben deze week tijd gehad om stenen en kristallen te fotograferen en te meten en Cyrille is druk bezig deze allemaal op de webshop te zetten. Als alles erop staat hebben er nog nooit zoveel stenen op de webshop gestaan. Voor mensen die niet naar de winkel kunnen komen is de webshop een mogelijkheid om in het bezit van het kristal dat op de foto’s staat te komen. Als je naar de winkel komt heb je natuurlijk een hele grote keus en zijn er ook kleinere en dus goedkopere exemplaren van een steensoort te koop.

Nog even iets vertellen over de Waterhoentjes die vanaf het voorjaar bij ons in de tuin wonen. Zoals we in een vorige blog hadden verteld hebben deze jongen gekregen. Drie ervan zijn nu al groot, ze hebben hetzelfde formaat als de ouders, alleen hun snavel heeft nog niet de rood/gele kleur. De ouders hebben weer opnieuw eieren gelegd en daar zijn ook weer nieuwe baby’s uit voortgekomen. Op dit moment rennen er 4 van die kleintjes rond. Wat boffen deze kleintjes, want tot onze grote verbazing gedragen hun oudere broertjes of zusjes zich als ouders. Ze worden nu door 5 grote waterkipjes vertroeteld, beschermd en gevoederd. Heerlijk om dit allemaal te mogen zien.

Uit Brazilië hebben we de laatste inkoopreis weer mooie, staande Fire and Ice kwartspunten ingekocht, ook deze staan op de webshop.

Fire and Ice Kwarts

Deze krachtige lichtbrenger met een bijzondere hoge vibratie heeft een eigen verhaal te vertellen. Dit kristal ziet er gebarsten uit en dat komt omdat het eerst aan hitte is blootgesteld waarna het snel is afgekoeld. Dit kristal vol barstjes, zwemen en inclusies bevat talrijke regenboogjes die een groter bewustzijn in je activeren. Als drager van kosmisch vuur is het zeer inspirerend en vergemakkelijkt het spiritueel werk. Deze kwartsen bevatten afbeeldingen van de levensboom, heilige geometrie en sjamanistische medicijn symbolen. Deze symbolen geven adviezen die met transformatie te maken hebben. Fire and Ice kwarts verbindt polariteiten en bevatten het volledige spectrum van bewustzijn. In het bijzonder is het kristal verbonden met het hartchakra van de Andes. Het maakt alle chakra’s schoon, lijnt ze uit en activeert het soma-, zielenster- en sterrenpoortchakra. Een kristal voor lichtwerkers. Het resoneert met de linkerhand. Tevens harmoniseert het dualiteit die donkere energieën met licht omringt. Het draagt de energie van Boeddhistische diamantheling en is verbonden met Raphael, de Aartsengel van genezing. Bij heling van vorige levens is het sterk verbonden met het oude Egypte en helpt het machtsmisbruik uit die tijd op te lossen. Fire and Ice kwarts bevat pure liefde en de ziel van het leven. Omdat het krachtig resoneert met de wet van aantrekking is het heel goed om spiritueel mee te manifesteren. Het is een kristal voor een nieuw begin en diepzinnige groei, omdat het door oude lagen heen gaat en het doel van de ziel op aarde laat zien. Het opent je 3eoog waardoor je verschillende tijdslijnen kunt waarnemen en in andere werkelijkheden en dimensies kunt zien. Het verhoogt de frequentie van andere kwartskristallen en fungeert als een batterij voor het grid van Moeder Aarde. Wanneer de energie haar hart bereikt helpt hij haar bij haar transformatie. Zet het kristal overdag op een zonnige plaats waardoor het helemaal opgeladen wordt en visualiseer iedere avond dat het licht naar het hart van Moeder Aarde straalt. Fire and Ice laat je de schoonheid van alles zien en helpt je tijdens processen, hij brengt zaken aan het licht en helpt ze liefdevol te transformeren. Ook bevat het bio scalaire golven voor multidimensionale en intercellulaire heling op alle niveaus. Het kristal stimuleert je pijnappelklier, hypofyse en het endocriene systeem. Hij activeert de kundalini en zuivert het lichaam en alle lichtlichamen.

Tevens uit Brazilië hebben we staande punten van Lepidoliet met Clevelandiet en Zwarte Toermalijn kunnen inkopen. Van Lepidoliet hebben we ook bollen en van zwarte Toermalijn hebben we ook geslepen Freeform uit Madagaskar. Deze beide stenen worden gebruikt om je te beschermen tegen elektrische straling. Veel mensen zijn hier gevoelig voor. De Lepidoliet werkt goed bij wifi en zwarte Toermalijn is goed bij je meterkast of computer. Deze beide stenen hebben we ook op de webshop gezet.

Lepidoliet met Clevelandiet 

Lepidolietzuivert elektromagnetische vervuiling en dient op computers te worden geplaatst om hun uitstraling te absorberen. Als lepidoliet mica-achtige vormen aanneemt, worden zijn eigenschappen zeer versterkt en is het een zeer efficiënt schoonmaakmiddel. Lepidoliet verjaagd negativisme, activeert en opent de chakra’s van de keel, het hart, het derde oog en de kruin, heft blokkades op en wekt kosmisch bewustzijn. Deze steen helpt bij spirituele reizen en heeft toegang tot de Akasha kronieken. Het kristal stemt u af op gedachten en gevoelens uit vorige levens die nu een blokkade in uw leven vormen en kan u tevens meenemen naar de toekomst.

Lepidoliet is zeer nuttig bij het verlichten van stress en depressiviteit. Het maakt een einde aan dwanggedachten, neemt wanhoop weg en helpt tegen slapeloosheid (leg een plakje onder het kussen). Doordat het lithium bevat, draagt het bij aan het stabiliseren van stemmingswisselingen. Uitstekend voor het overwinnen van emotionele afhankelijkheid. Ondersteunt het opheffen van verslavingen en helpt bij anorexia. Emotioneel laat lepidoliet u steviger in uw schoenen staan, vrij van de invloeden van anderen. Goed bij slaapstoornissen en emotionele stress. Het verlicht allergieën, versterkt het immuunsysteem, herstructureert DNA, verlicht uitputting, epilepsie en Alzheimer.

Clevelandietis een uitstekende steen voor een grondige verandering in je leven. Hij helpt je de toekomst gelijkmoedig tegemoet te treden en voorziet in een veilige reis naar je doel. Dit kristal bevordert gerichtheid op de precieze soort verandering die je behoeft en toont je de gaven en instrumenten die tot je beschikking staan om je doel te bereiken. Clevelandiet is voor dit doel een initiatiesteen. De steen houdt verband met de drie fasen omtrent godin en vrouw zijn: maagd, moeder en oude wijze vrouw. Het kristal bevordert transitie en waarborgt ‘wedergeboorte’. De perfecte steen voor rituelen daaromtrent. Clevelandiet helpt negatieve situaties te veranderen in positieve omstandigheden die het leven omarmen. Geplaatst op de zonnevlecht bevrijdt en transformeert het de diep verborgen emotionele angsten omtrent verlatenheid, afwijzing en verraad. Hij bevordert zelfkoestering. De steen werkt positief bij stress, genetische aandoeningen, cellulair geheugen, maagklachten (spanning), spijsvertering en hoofdpijn.

Zwarte toermalijn (schorl)

Beschermt je tegen alle soorten van negativiteit ook tegen elektromagnetische smog, straling, computers, telefoons. Hij creëert een verbinding met het basischakra, aardt energie en vergroot de fysieke vitaliteit, waarbij spanning en stress worden teruggedrongen. Hij moedigt een positieve houding aan, ongeacht de omstandigheden, leert je opkomen voor jezelf en geeft steun en daadkracht bij moeilijke situaties zoals een begrafenis of scheiding. Goed voor doorstroming van de aderen en alle chakra’s, helpt bij benauwdheid op de longen en maakt deze schoner. Ontspant nek, hoofd en helpt heel goed bij spanningshoofdpijn. Ontkrampt het gebied rondom de zonnevlecht. Helpt bij verslavingen, zoals stoppen met roken. Hij geeft aarde, balans en kracht. 

Voor een fantastische prijs hebben we uit Madagaskar hele grote Kambaba bollen en Freeform van blauwe Calciet kunnen inkopen. Deze beide stenen helpen negatieve energieën te verwijderen, ze staan nu ook op de webshop. 

Kambaba is een steen die de sjamanen uit Madagaskar aan mensen geven om hen te beschermen tegen negativiteit, het is een krachtige beschermsteen. De zwarte component in deze steen is Aegirien. Je kunt de beschrijving van Aegirien en van Epidoot lezen om nog meer over deze krachtige beschermsteen te weten te komen. Zo’n grote bol is heel fijn om in je praktijk of in huis te zetten.

Kambaba

Kambaba uit Madagaskar (sjamanensteen)

Deze steen werkt als een magische beschermer die gedachten en geest vrij maakt, hij wordt door sjamanen als beschermer gebruikt. Deze steen is opgebouwd uit 4 mineralen (Aegirien, veldspaat, kwarts en epidoot) en heeft unieke metafysische eigenschappen die nog worden onderzocht. Kambaba is de afgelopen jaren een van de succesvolste stenen bij hardnekkige verkoudheid en griep, vooral als deze aanhoudt. Ook staat de steen voor ommekeer, vergemakkelijkt het pijnlijke processen in het leven en helpt het bij weerstand tegen verandering. Het bevordert ontzuring en verhoogt het immuunsysteem. Hij wordt ook wel verkocht als Nebula stone, deze komt echter uit Mexico en is zwart met groen.

Ook blauw Calciet is een hele fijne steen om in je woonkamer, slaapkamer of praktijk neer te zetten. Deze steen is een krachtige versterker en reiniger van energie. Zet de steen alleen niet in de vensterbank, want fel zonlicht doet de steen verbleken. 

Blauwe Calciet

Calciet is een krachtige versterker en reiniger van energie. In een ruimte verwijdert het negatieve energieën uit de omgeving en verhoogt het je energieniveau. In het lichaam verwijdert het stagnerende energie. Calciet is een actief kristal dat ontwikkeling en groei versnelt. Het is een spirituele steen die verbonden is met het hogere bewustzijn. Blauw calciet werkt sterk op je keelchakra en opent deze met liefdevolle kracht en zachtheid. Het bevordert van hieruit het spreken vanuit je gevoel en vanuit je hart. Het brengt zachte healing op eventuele blokkades in het keelgebied. Hij helpt je met het uiten van gevoelens of het delen van ervaringen. Blauw calciet kalmeert en verzacht ook emoties die soms opgekropt zitten in dit keelchakra. Het heelt ook oude stukjes uit vorige levens, het kan karmische connecties bloot leggen en helen. Dit kristal brengt ook helderheid in je gevoelens. Het bevordert de creativiteit en brengt een vredig gevoel in je innerlijke kind. Het kristal brengt acceptatie van je groeiprocessen, verlaagt de bloeddruk, kalmeert de zenuwen, heft angsten op en laat negatieve emoties los.

Waar we ook weer prachtige exemplaren van hebben ingekocht is Malachiet uit Congo. Deze zijn zo mooi gepolijst en de patronen zijn schitterend. We hebben er kleine trommelstenen van, wat grotere hand-gepolijste exemplaren, schedels en sieraden. Er staan wat schedeltjes en sieraden op de webshop kristallen en webshop sieraden. Op de foto’s kun je zien hoe mooi de patronen zijn. Malachiet heb je in vele kwaliteiten, van dof tot glanzend. Het polijsten van deze steen is niet makkelijk, zelfs bedrijven die vaak trommelen lukt het veelal niet om de geheimen te ontrafelen hoe dit door sommigen gedaan wordt. Deze zijn echt de mooiste kwaliteit.

We hadden in een vorige blog al geschreven dat we prachtige Luchtdraken hebben kunnen inkopen, gemaakt uit hemelsblauwe Avaloniet, een blauwe Chalcedoon uit Turkije. Chalcedonen met een bepaalde energie en kleur noemen wij Avaloniet. We hebben ook de mooiste kwaliteit hand-gepolijste trommelstenen ervan kunnen kopen voor een topprijs. Deze stenen hebben een kwaliteit waar normaal alleen cabuchons en carvings van geslepen worden. De prijs van de stenen was zo hoog dat wij ze niet gekocht hadden. Toen Wim en Nikki de laatste beursdag teruggereden waren om met een aanhanger nog 3000 kg stenen uit Marokko op te halen zijn ze nog even over de beurs gelopen. De familie die deze unieke blauwe steen verkoopt vond het super hen nog even te zien, om te bedanken voor alle tips die wij ze gegeven hadden. Ze hadden nog nooit op een beurs in Europa gestaan. Als dank mochten wij deze stenen nu kopen voor de helft van de prijs. Ze zijn nog steeds kostbaar, maar nu vonden wij dat de prijs ‘goed’ voelde voor deze stenen. En het blijkt dat we er goed aan gedaan hebben ze te kopen, want veel mensen hebben al een exemplaar gekocht omdat ze er helemaal verliefd op waren. We hebben er nu een aantal stenen en Draken van op de webshop gezet. Op de webshop sieraden vind je ze ook onder de naam ‘Avaloniet’.

Avaloniet (blauwe Chalcedoon)

Biedt toegang tot het collectieve onderbewuste en mythische domeinen. Je maakt contact met elfen, feeën en deva’s en dus met oude magie, zoals in Avalon in de tijd van Koning Arthur en Merlijn. Dit kristal opent het paranormale bewustzijn, stimuleert telepathie tussen zielsverwanten. Je komt in contact met uw incarnaties (wijze vrouw, priesteres) Avaloniet helpt bij faalangst en biedt rust en neutraliseert negatieve gedachtepatronen. Blauwe chalcedoon is een steen met grote helende eigenschappen en zijn zachte energie is verkoelend en kalmerend en zorgt voor gemoedsrust. Hij is met name effectief bij het activeren en helen van het keelchakra en maakt het uiten van gevoelens makkelijker. Deze mystieke steen stelt je in staat om bij je hogere zelf te komen, waardoor je steeds meer stukjes van jezelf gaat ontdekken, maar ook de ander beter gaat begrijpen. Zeer goed bij mensen die zich onbegrepen voelen. Dit is een steen die ondersteunt en voedt en woede, infecties en ontstekingen neutraliseert. Hij helpt je bij onderdrukte gevoelens die voortkomen uit de angst om afgewezen te worden zowel uit de kindertijd als tijdens de volwassenheid. Deze steen lost oude patronen van onderdrukking op en moedigt een nieuwe manier van uiten aan. Bij alles op het gebied van de keel, keelontsteking, angina, verkoudheid, praten, slikken, emotie, verdriet kan deze steen uitkomst bieden. Ook goed voor de botopbouw, versterkt tanden en kiezen, maar ook bij reuma achtige pijnen. Ook goed bij problemen met de schouders en nek, een slecht werkende schildklier en het lymfestelsel. Werkt koortsverlagend en verwijdert blokkades in het zenuwstelsel. Bij genezing met geluid helpt deze steen te focussen en richt geluid naar de juiste plaats. Hij helpt je in het Nu te zijn.

We hebben ook weer prachtige Pink Fire Azeztuliet/Agnitiet uit Madagaskar ingekocht. Deze stenen bestaan uit Bergkristal met zwemen van rode Hematiet. Ze hebben een prachtige energie, waardoor Robert Simmons, schrijver van het boek ‘de Wijsheid van Stenen’, ze Pink Fire Azeztuliet heeft genoemd. Daarvoor hadden ze de naam Agnitiet, maar na een aantal jaren voelde hij dat de trilling van de stenen veranderd was en dat de Azez Engelen de stenen een hogere vibratie gegeven hadden. We hebben er bollen, harten, freeform en trommelstenen van. Op de webshop hebben we er ook een groot aantal gezet.

Pink Fire Azeztuliet/ Agnitiet

Pink Fire Azeztuliet geeft toegang tot het Vuur van Divine Love, tot Goddelijke Liefde, dit is een vuur wat zich in het centrum van ons hart bevindt. Als je met de steen mediteert kun je de intense energie, soms zelfs door het voelen van hitte rond je hart ervaren. Je kunt het ook ervaren door het zien van een roze licht. Als je de steen op het hart legt help je om dit licht in jou te ontwaken waardoor je deze liefde meer zal ervaren. Het gebied van het hart zal groeien en in kracht toenemen, je kunt letterlijk gaan zweten van hitte door dit contact. Door deze steen kan je ‘hogere hart’ wat ook wel ‘Inner hart’ wordt genoemd ontwaken. Lijfelijk bevindt je ‘Hogere Hart’ zich enige centimeters boven je ‘normale’ hartchakra. Dit punt is de zetel van je Goddelijke Zelf van waar Innerlijke Wijsheid en Waarheid zich bevindt. Als dit punt is geactiveerd zal het Roze Vuur (Pink Fire) hier altijd uitstralen en alles om zich heen zegenen, helen en doen ontwaken. Pink Fire Azeztuliet is net zoals Agnitiet een steen van passie, moed en liefde. De expressie van onvoorwaardelijke liefde van deze steen beperkt zich niet alleen die van je partner, maar voor de hele wereld om je heen. Het opent ons potentieel, het diepe ‘weten’ van binnenuit dat liefde onze basis is, onze levenskracht en de drijvende energie is van ons Universum. Pink Fire Azeztuliet straalt door ons hele lichaam en maakt liefde een cellulaire ervaring. Het kan je cellen leren dat liefde de sleutel tot genezing van ziektes is. Dit maakt het een echt Nieuwe Tijdskristal dat ons bewust maakt om anders naar alles te kijken. Visualiseer het ‘Roze Vuur” en dat het iedere cel van je lichaam vult met de energie van Liefdevol Licht en dat daardoor je lichaam en geest zichzelf kan    genezen. Het helpt je dus ook emotioneel genezen omdat het je gehele energieveld met liefde vult. Als je de liefde van deze steen ervaart en oude manieren van denken als sneeuw voor de zon verdwijnen kun je ongelooflijke momenten van vreugde ervaren.

De naam Agni betekend vuur in het Sanskriet. Agni de vedische god van het vuur werd zo’n 5000 jaar geleden in India aanbeden. Hij werd beschouwd als bron van het spirituele licht, levenskracht en onsterfelijkheid. Agnitiet stimuleert de vloeibare kristallen matrix van ons lichaam en helpt het lichaam te resoneren in totale eenheid. Dit vergroot kwaliteiten zoals intuïtie, heling, wilskracht en maakt je bewuster van je doel op aarde en vergroot je bewustzijn. Deze steen maakt je ook gevoeliger voor de energie van kristallen, ook voor die zich nog in de aarde bevinden. Voor hen die met de “Planetary Crystal Grid of Light” werken zouden dit kristal moeten gebruiken, omdat deze ons hogere lichtlichaam harmoniseert en doet ontwaken. Hij helpt om het spirituele licht in je lichaam te aarden. Het hematiet in de steen heeft een uitermate positieve invloed op het bloed en voorkomt dat negatieve energieën in de fijnstoffelijke lichamen terechtkomen. Hij helpt het spirituele licht in je lichaam te aarden, tevens helpt hij de goddelijke blauwdruk van “heelheid’ in het fysieke lichaam te activeren. Dit kristal helpt de ziel om weer in het lichaam terug te keren na uittreding of spirituele reizen. Deze steen geeft veel energie en vitaliseert, verjongt en maakt blij. De steen werkt zeer goed als u zich verloren of hopeloos voelt, hij herstelt de hoop en het vertrouwen in de toekomst en maakt de geest sterker. Goed voor vrouwen die zeer verlegen zijn en zich moeilijk kunnen uiten, door deze steen leren ze hun ‘mannetje’ te staan. Houd daarbij de steen in de zak of draag hem aan een ketting. De steen is ook weldadig voor een relatie die een sleur geworden is. De steen trekt aardige, liefdevolle minnaars aan.                                                              

Welke we ook voor de webshop gefotografeerd hebben zijn bollen en Drakeneieren van Septarie en bollen van een unieke Granaat uit Madagaskar. We hebben nog nooit zulke mooie Septarie bollen gehad, ze zijn zo mooi van kleur en glanzen je tegemoet. Ook de Drakeneieren zijn van de mooiste kwaliteit, de binnenkant lijkt wel van donkerbruin fluweel. Soms groeien er kleine Calcietjes op. De Granaatbollen zijn verassend zwaar van gewicht. Granaat heeft een hoger gewicht dan veel andere stenen. Deze fijne steen die je chakra’s reinigt en van nieuwe energie voorziet is krachtig verbonden met je stuitchakra en het hart. Steen van hoop en moed in verdrietige of hectische tijden die je helpt bij een verwerkingsproces.

Septarie 

Septarie is een prachtige voedende kalmerende en aardende steen, de meest voorkomende is die uit Madagaskar. Deze bestaat uit geel calciet met een randje van versteend organisch materiaal en grijze kalksteen. Een Septarie is tussen de 50 en 200 miljoen jaar oud, die uit Madagaskar is ongeveer 145-200 miljoen jaar oud. In vroegere tijden werd de Septarie Dragon Stone genoemd, het was een steen van sjamanen die een krachtige connectie met moeder aarde heeft. Deze vreugdevolle steen ondersteunt je terwijl je op ideeën broedt en helpt ze concreet te maken. Bevordert geduld, tolerantie en uithoudingsvermogen. De steen leidt de genezer naar de geschiktste middelen. Op spiritueel niveau harmoniseert dit kristal emoties en ratio met de hogere geest. Helpt bij spreken in het openbaar. Ideaal NLP-kristal. Dit kristal verbetert de communicatie en verstandhouding van een groep en vergroot het zelf genezend vermogen van het lichaam. Goed bij gezwellen, darmen, nieren, bloed, huidziekten en hart. De grote eieren worden ook wel Dragon Egg, of Drakenei genoemd. Deze zijn extreem krachtig en wachten tot men klaar voor hun energie is. Moeder aarde vraagt je met deze zwarte Drakeneieren, deze Shamanen stenen te gaan zitten in de baarmoeder waar geen tijd bestaat en je waarheid en levenslot te herinneren. Septarie werd gebruikt om gehoord en begrepen te worden, ze helpen in een sneltreinvaart het lichaam te helen. Ze laten je moeilijke situaties vanuit een hoger perspectief zien, de onderliggende oorzaken waarom dingen gebeurden en de lessen die erachter liggen.  Behulpzaam bij nachtmerries, negatieve energie en psychische aanvallen. Het medicijn van de draak is verandering, transformatie, wijsheid en beweging door tijd en ruimte. De drakenkracht is het vervellen en dus transformeren tot een nieuw wezen. Het staat ook voor het paranormale en de magie van het leven. De draak is ook een symbool van geluk en overvloed. Zeer krachtige sjamanensteen. Er bestaat ook een zwarte variant die een stuk harder zijn, samen zijn de twee een unieke mix die in synergie met elkaar zijn. 

Almandien Granaat

Almandien Granaat werd al in vele oude beschavingen gebruikt. Hij kan je helpen je lessen uit vorige levens op het spoor te komen en laten zien wat de invloed daarvan is op actuele kwesties, vooral die te maken hebben met overvloed, liefdesrelaties en lichamelijk ongemak. Deze steen schenkt veel energie en herstelt krachtig. Hij reinigt de chakra’s en voorziet ze van nieuwe energie. Wanneer je in een hectische periode verzeild bent geraakt, helpt de Almandien Granaat je hoe eruit te komen en je leven te veranderen. Hij is krachtig verbonden met het stuitchakra en het hart, hierdoor zorgt hij ervoor dat wat je verlangt je kunt gaan manifesteren. Almandien activeert andere kristallen, waardoor hun effect wordt versterkt. Dit is een prima steen bij concentratiegebrek of bij ongecontroleerde driftbuien. Hij helpt om intens verdriet of hectische periode te verwerken, hij geeft hoop en moed en versterkt het overlevingsinstinct. Als je deze steen een tijd draagt zal hij je mensenkennis vergroten. Hij lost nutteloze ingesleten gedragspatronen op en gaat voorbij aan weerstand of onbewuste, zelf veroorzaakte sabotage. Emotioneel heft hij remmingen en taboes op, opent het hart en geeft zelfvertrouwen. Almandien Granaat helpt je om vreugde te vinden en om je gesteund te voelen in je behoeften en verlangens en om liefde te geven en te ontvangen. Hij leert je te vertrouwen in de oneindige overvloed van de kosmos en helpt om paniek en angsten te transformeren, hij zorgt ervoor dat je bij jezelf blijft. Rood Almandien Granaat stimuleert de beheerste opstijging van kundalini energie en vergroot de seksuele potentie. Het is een steen van verbintenis. Hij helpt om hoogtevrees en fobieën te overwinnen. Ook goed als je rugpijn hebt door de menstruatie. Stijfheid en verkramping van de spieren worden minder, mede omdat alle chakra’s met elkaar in verbinding worden gebracht. Verder is hij heel goed voor de eierstokken, testikels, blaas en de nieren, maar ook voor ontspanning op alle organen. Ook is hij heel goed bij vergeetachtigheid. Hij zuivert het bloed, hart en longen en herstelt DNA, daarnaast ondersteunt hij bij de opname van mineralen en vitaminen. 

Als laatste uit Madagaskar willen we graag vermelden dat we weer nieuwe Fairy Dream stenen hebben kunnen inkopen. Op de webshop hebben we mooie Freeform exemplaren. In de winkel hebben we er nu ook hartjes en trommelstenen van. Deze kleintjes hadden we eerder niet.

Fairy Dream uit Madagaskar

Fairy Dream is een naam die wij gegeven hebben aan een prachtig nieuwgevonden steen in Madagaskar. Het is een combinatie van Agaat, Jaspis, Chalcedoon in kwarts. Deze steen uit het magische Madagaskar, met zijn prachtige natuur is verbonden met natuurwezens zoals Elven en Feeën. Fairy Dream is een sjamanensteen die je helpt je dromen te duiden en indien nodig te veranderen. Hij helpt je ook je dromen op aarde te gaan leven. Dit unieke kristal dat prachtig is om te zien verbindt de onderste drie chakra’s met het kruinchakra. Zo kan informatie en inzichten makkelijk in het lichaam geaard worden en deze nieuwe wijsheiden in praktijk worden gebracht. Tevens helpt deze bijzondere zeldzame steen je in contact met je hogere zelf te komen, met wie jij eigenlijk in zijn totaliteit bent. Fairy Dream zijn bijzonder liefdevolle en voedende stenen. Deze voedende steen geeft troost, werkt kalmerend, ondersteunt in tijden van stress en beschermd tegen angsten.  Hij zorgt voor acceptatie en zelfvertrouwen, helpt je concentreren en moedigt oprechtheid en het spreken van de waarheid aan. Hij helpt woede te genezen en geeft moed om opnieuw te beginnen. Hij verenigt alle aspecten van het leven. Het is een steen met grote helende eigenschappen die sjamanistische reizen bevordert en dromen helpt herinneren. Fairy Dream beschermt en verwijdert negatieve energie, brengt je in balans en maakt vastberaden. Geeft moed om moeilijke problemen aan te pakken. Deze prachtige steen verbind je met de eenheid van het leven.

Van Lemurisch Aquatine Calciet uit Argentinië hebben we AAA-kwaliteit trommelstenen kunnen inkopen. We waren ze al een tijd niet meer tegen gekomen, dus super blij dat we er weer hebben kunnen kopen. Deze zijn verbonden met de Lemurische beschaving en met Walvissen en Dolfijnen.

Lemurian Aquatine Calciet 

Deze bijzondere calciet uit een afgelegen gebied in Argentinië heeft deze naam gekregen vanwege zijn spirituele kwaliteiten en zijn verbinding met het element “water” en de met water georiënteerde Lemurische beschaving. Lemurië was een koninkrijk van het waterelement verbonden met intuïtie, dromen, gevoelens en visionair bewustzijn. Deze calciet voedt het emotionele lichaam en werkt heel krachtig tegen stress, angsten, zorgen en angst voor de toekomst. Hij verzacht en voedt het etherische lichaam en helpt bij de telepathische communicatie vanuit je hart met dolfijnen en walvissen waarvan gezegd wordt dat het geïncarneerde Lemurianen zijn. Dolfijnen zullen eerder naar je toe komen met hulp van deze steen als je in hun leefgebied bent. Lemurian Aquatine Calciet resoneert met het hart-, keel-, derde oog- en kruinchakra en de chakra’s hierboven. Het zorgt voor een toename van het bewustzijn en gevoeligheid en helpt je contact te maken met je Gidsen en Beschermengelen. Deze kalmerende steen brengt je in het gebied net voor je in slaap valt, waar we beelden kunnen zien en boodschappen ontvangen, het gebied van bewuste dromen zonder in slaap te vallen, hier kun je ook teruggaan naar vorige levens.

Als laatste willen we laten weten dat in het ‘Pakhuis’ alle grote exemplaren van Woestijnroos, Stromatoliet en de witte Kwartsgeodes uit Marokko staan uitgestald. In de winkel staan kleine Kwartsgeodes en Stromatoliet. Deze unieke exemplaren moet je even zien. Prachtig voor in een praktijk of groepsruimte of als je een ruime plek over hebt in je huis echt een sieraad. De energie van deze kristallen is ook heel fijn. Ze zijn veel te zwaar om op de webshop te zetten. De grote exemplaren wegen minimaal 30 kg dus wie zich geroepen voelt, kom ze op je gemakje bekijken en voelen.

Kwartsgeode uit Marokko

Dit zijn bollen die doormidden gezaagd zijn waardoor je de prachtige binnenkant ziet. Allemaal kleine witte kristalletjes schitteren je tegemoet, heel soms zie je geel/oranje Calcietjes erbij. Een geode is een bijzonder vorm die op een baarmoeder lijkt, symbolisch een baarmoeder waar de kristallen veilig in groeien. Maar ook voor ons mensen geven deze kristallen ons een gevoel van veiligheid en geborgenheid. De energie van de kristallen stralen naar buien door de open kant, maar blijven toch ook in een beschermde holte. Bergkristal of kwarts is een zeer krachtige healer en energieversterker. De steen neemt energie op, slaat deze op, laat deze los en reguleert haar. Helder kwarts belichaamt het concept van helderheid en leert je om een voertuig voor het Goddelijke Licht te worden. Het brengt helderheid van denken en doelstelling in hoofd en hart en helpt verwarring te overwinnen. Ook helpt het je om een heldere verbinding te leggen met je hogere zelf en hogere leiding. Als je een kwarts kristal of bergkristal vasthoudt verdubbelt dat je bio magnetische veld, versterkt het de spierspanning en beschermt tegen straling. Bergkristal is een geneeskrachtige steen, hij brengt je energie in een volmaakte toestand door terug te gaan naar de toestand voor de ziekte. Hij reinigt en versterkt de organen en verfijnde lichamen en resoneert met alle chakra’s. Op het spirituele vlak verhoogt dit kristal je energie tot het hoogst mogelijk niveau. Kwarts is een grote energiebespaarder en stimuleert het immuunsysteem. 

De zandkleurige Woestijn Bariet bloemen (Stromatoliet) hebben hele mooie organische vormen. Het zijn hele oude Stenen die uit versteende Algen bestaan. Ze zijn gevonden in de Sahara van Marokko. Ze zijn op het moment ook erg geliefd door designers die huizen inrichten met pure materialen. Behalve dat ze een sieraad voor je huis zijn, hebben ze ook een heerlijke energie.

Woestijn Bariet bloem (Stromatoliet)

Woestijn Bariet bloemen zijn Stromatoliet fossielen vervangen door oranje Bariet en zandsteen die prachtige bloemen vormen. Ze zijn gevonden in de Sahara van Marokko en zijn 2,6 miljard jaar oud. Deze oude stenen bestaan uit versteende zuurstof producerende algen en zijn onze vroegste vormen van het leven op aarde. Deze schitterende stenen zijn verbonden met je basis chakra en de zonnevlecht, maar door het Bariet ook met de hogere chakra’s. Woestijn Bariet bloemen helpen ons te transformeren en persoonlijk te groeien. Ze zijn instrumenten die ons helpen bewegen van het oude naar het nieuwe en maken opmerkzaam voor alle bronnen en hulpmiddelen die in het Nu aanwezig zijn om ons te helpen groeien. Ze helpen bij evolutionaire veranderingen omdat ze zelf al biljoenen jaren alles hebben doorstaan. Ook helpen ze ons het proces van verandering te begrijpen en verminderen stress. Ze bevatten eeuwige wijsheid die je helpt om informatie uit de Akasha kronieken te halen. Een prachtig stuk in huis creëert een fijne, overvloedige omgeving voor je. Deze Stromatoliet maakt flexibel en leert je ‘los te laten’, maar ondersteunt je ook jouw doel op aarde te bereiken. Hij helpt bij het verwijderen van mentale programma’s of afdrukken die nu niet meer nodig zijn. Het Bariet helpt om inter-dimensionaal te reizen via dromen of door met de steen te mediteren. Deze reizen maken je aardse leven voller en verbinden je met de verschillende werelden waarin je leeft met die op aarde. Ook helpt hij je om gemakkelijker in contact te komen met je hogere zelf. Hij reinigt de chakra’s en brengt deze in balans. Deze prachtige steen helpt je je eigen leven te leven en jezelf niet weg te cijferen, ook heel goed voor mensen wier energieën versnipperd of uitgeput zijn. Woestijn Bariet bloemen brengen vriendschap in een eenzaam hart. Ze resoneren met het oudste gedeelte van de hersenstam en zijn goed voor de hersenen en neurotransmitters. De steen moedigt heling op cellulair niveau aan en versterkt het lichaam. Hij helpt te herstellen na ziekte, zowel fysiek als psychosomatisch. Ook goed voor het skelet en voor de vloeistofstroom in zowel het lichaam als de hersenen. De steen ondersteunt ook bij het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam. Tevens helpt hij bij de reiniging en heling van moeder aarde omdat hij planten helpt meer zuurstof uit te scheiden. Goed voor je thymus, keel, tanden en botten en maag. Ondersteunt blaas, nieren en bij Parkinson.

De zeer grote Woestijn rozen zijn oude voorraad, deze worden al een aantal jaren niet meer gevonden vertelde onze Marokkaanse vriend. Wat een prachtige exemplaren. Wat niet iedereen weet is dat een Woestijnroos ook Seleniet is. Daarom is deze steen ook een Engelensteen die nooit gereinigd hoeft te worden en die in huis en praktijk een fantastische, reinigende energie uitstraalt.

Woestijnroos

Deze Engelensteen opent je hogere chakra’s en je derde oog, maar is tevens verbonden met Moeder Aarde. Deze kalme steen geeft diepe rust en is dus heerlijk om mee te mediteren of voor in de slaapkamer. Hier kun je hem ook gebruiken om je dromen te herinneren en om makkelijker in contact te komen met je hogere zelf. Ook kan hij je verbinden met de verschillende werelden waarin je leeft, zowel die op aarde als parallelle werelden. Hij reinigt je hele chakrastelsel en brengt deze opnieuw in balans. In een praktijk of woonkamer zorgt hij voor een vredige atmosfeer.  Woestijnroos helpt je om je eigen leven te leven en jezelf niet weg te cijferen. Hij helpt je tevens om verlegenheid te overwinnen en leert je liefde zowel te ontvangen als te geven en te versterken en houdt emotionele uitbarstingen binnen de perken. Woestijnroos heeft niet alleen de algemene eigenschappen van Seleniet of Bariet, maar bevrijdt ook van zelfopgelegde negatieve programma’s of geloofssystemen. Hij helpt ook bij het loslaten van oude patronen, obsessies en angsten. Meditatie met deze steen zet oude haat of wrok om in liefde of helpt terug te reizen om het conflict op te lossen. Geestelijk ondersteunt Woestijnroos het geheugen. De steen werkt kalmerend op de maag en het zenuwstelsel en geeft energie als je vermoeid bent. Als uitstekende healer voor de aarde is de Woestijnroos te gebruiken om plaatsen met verstoorde aarde-energie met een raster te omgeven. Hij versterkt doelgerichte affirmatie en verbind je met de voeding, liefde en bescherming van Moeder Aarde.

Dit was het weer voor nu, het weekeinde zijn we weer van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

Agenda (winkel open van 10.00 tot 17.00 uur)

10 en 11 augustus (zaterdag en Zondag)

17 en 18 augustus (zaterdag en Zondag)

24 en 25 augustus (zaterdag en Zondag)

31 augustus en 1 september (zaterdag en Zondag)

7 en 8 september (zaterdag en Zondag)

14 en 15 september (zaterdag en Zondag)

21 en 22 september (zaterdag en Zondag)

28 en 29 september (zaterdag en Zondag)

Menu