Winkel open

Joan

Wat gaan we door een heftige, unieke tijd. Energetische voelt het als een tijd van diepe transformatie en bevrijding, maar in het dagelijkse leven is het voor velen een hele zware tijd. In de winkel is het heel erg rustig, dus hebben we nu tijd doordeweeks om veel klussen te doen, die we zo graag wilden. Wim en Nikki hebben vorig jaar een prachtige veranda/overdekt terras van hout gebouwd, dit jaar is deze betegeld met mooie grote tegels. Nu met het mooie weer is het heerlijk buiten klussen, dus was Wim begonnen met banken en tafels maken van de pallets die we nog hadden liggen van onze inkoopreizen. Hij had op internet gezien dat je van deze pallets hele leuke banken kon maken en dat daar speciale kussens voor te koop waren. Nu een week verder hebben we een fantastisch terras waar wij en onze klanten heerlijk buiten kunnen zitten. Dus een echt ‘Lichtpuntje’ in deze tijd.

Op het moment dat ik deze blog schrijf is Wim ook bezig om de voorkant van de winkel te voorzien van nieuwe houten planken en een dak overkapping, waardoor het hout beter beschermd is tegen de regen. Het ziet er nu al zo mooi uit. Nikki is al begonnen met de witte muur naast het pad te reinigen, zodat deze van de week als het warmer wordt geschilderd kan worden. We moeten ook nog gras inzaaien, waar de machines van de tegelleggers alles kaal gereden hebben. Zo heerlijk om in deze tijd op te ruimen en op te knappen. We horen van veel mensen die nu thuis moeten blijven dat ze gaan opruimen. Dit is een heel mooi proces wat in de energie zal gaan doorwerken. Opruimen van een huis, bedrijf of andere ruimte betekent ook ‘geestelijk’ opruimen. Het betekent dat alles meer ruimte krijgt en geordend wordt, dus als je toch niet weet wat je moet doen kan dit een ‘verlichting’ geven. Het voelt voor ons belangrijk dat iedereen zoekt naar lichtpuntjes, al zijn het kleine momentjes van geluk, ook al ben je bang, omdat je het financieel zwaar hebt, of geliefden die ziek zijn. Dat je energie niet alleen angst bevat, maar dat je ook hoop hebt en liefde of vreugde ervaart. Deze energie trekt weer positieve energie aan. We hebben allemaal geen idee waar het heen zal gaan, maar laten we dromen van een mooie wereld vol liefde en overvloed voor alle bewoners op deze aarde.

We zijn ook druk geweest met heel veel kristallen op de webshop te zetten, dit omdat we merkten dat er toch een behoefte was om ze te kopen, maar dat veel mensen niet naar de winkel durven te komen. Bijvoorbeeld omdat ze tot een risico-groep behoren, of bang zijn voor drukte. Dit laatste hoef je niet bang voor te zijn, want het is hier heel rustig en we hebben best veel ruimte, zeker nu met het terras erbij. Dus iedereen kan met voldoende afstand van elkaar de stenen bekijken. We reinigen ook na iedere transactie het PIN-apparaat, maar bij ons mag ook gewoon met cash geld betaald worden. Er staat ook handreiniger op de toonbank. Maar voor mensen die thuisblijven hebben we nu een groter aanbod op de webshop kristallen en sieraden. We voelden dat we ook een paar speciale setjes moesten maken die vreugde en steun geven. Vroeger hadden we hier geen tijd voor, maar nu wel, dus hebben we een setje erop staan van drie mooie hartjes van Mangano Calciet uit Pakistan, Smaragd Calciet uit Pakistan en Oranje Calciet uit Mexico. Het is een setje van liefde, mooi om jezelf cadeau te geven, maar ook fijn om iemand die je een Hart onder de riem wilt steken cadeau te geven. Van de setjes hebben we van eentje een foto gemaakt en je krijgt dan een vergelijkbaar setje, deze zal altijd iets anders zijn, omdat geen steen gelijk is en ook andere patronen of vlekjes bevat. Bij alle andere stenen en kristallen op de webshop krijg je het exemplaar van de foto’s, maar met deze speciale setjes voor in deze tijd krijg je een vergelijkbare, dit hebben we er ook bij gezet.

Set Hartjes € 39,90

Mangano Calciet

Mangano Calciet is verbonden met de zachtroze galactische straal en brengt hiermee veel liefdevolle, vrouwelijke zachtheid naar je toe. De steen is verbonden met Engelen en lichtmeesters als Isis, Maria en Quan Yin. Ze verbind je met de Moederenergie en heelt hiermee ook oude karmische pijnstukken die hiermee verbonden zijn. Ze heelt ook oude wonden van het innerlijke kind en eenzaamheid tot heimwee naar thuis. Hele goede steen voor het hart, ze brengt je in een toestand van dankbaarheid en evenwicht, hierdoor kun je met je eigen hart je op vrijwel alles of iedereen afstemmen, dus ook heel goed voor het helen op afstand. De energie van de steen versterkt en stabiliseert het hartgebied en vergroot je empathisch vermogen. Mangano Calciet is uitstekend voor ruimtes waarin mensen sterke emotionele beroering of trauma’s kunnen ervaren, zoals praktijkruimtes, spreekkamers of ziekenhuizen. Ze helpt je om emoties te uiten, terwijl het hart daarbij steun en opbeuring ervaart, ook heel goed voor mensen die zich moeilijk met hun emoties kunnen verbinden of die geneigd zijn die te verstoppen achter een masker of cynisme. Goed bij nachtmerries en ADHD, ook weldadig voor maag en darmen. Ook helpt het bij het herstel van lichaamsweefsel na verwonding of operatie en bij het opnemen van mineralen, met name calcium. Steen van gezondheid en heelheid. Kinderen zijn dol op deze steen, in hun slaapkamer straalt het kalmerende en liefdevolle energie uit.     

Groene Calciet

Deze krachtige en toch zachte calciet kan heel veel voor je groei naar verlichting betekenen. Hij helpt bij vernieuwing en bewust worden van de eigen mogelijkheden. Deze kan alleen via het hartchakra plaatsvinden, dus vanuit de eigen kern. Deze calciet soort helpt je om heel diep in je eigen hart te komen en daar al je lichtmogelijkheden te ontdekken en te ontplooien. Hij brengt ook rust in je hart om alle indrukken, ervaringen en groei te kunnen integreren. Deze calciet is een krachtige reiniger van energie, die negatieve energieën uit de omgeving verwijdert en je energie-niveau verhoogt. Groene calciet brengt diepgaande healing met zich mee, met name om oude, vastzittende patronen los te laten, maar ook om je dichter bij je gevoel te brengen. De steen bevordert overgave en geeft inzichten vanuit het hart en de universele liefde. Dit kristal is verbonden met de zachte helende Engelenkrachten die kunnen inwerken op je hartaspecten, voor healing en bewustwording. Groen Calsiet verbindt ook je hart met Moeder Aarde en de natuurrijken der Elfen en Deva’s. Ondersteunend bij vermoeidheid, rugpijn en versterkt de spieren. Hij zorgt voor een betere doorstroming van onder naar boven. Hij ordent het hoofd en helpt bij duizeligheid, flauwvallen, slaapproblemen, hartproblemen en/of hartritmestoringen. Ook goed bij spanningshoofdpijn en nek en schouderpijn. Bij afvallen is het een prima stimulator.

Oranje calciet

Deze kleur doet aan de zon denken. De warmte en levensblijheid die deze steen tot stand kan brengen, heeft op mens en dier een positieve uitwerking. Mensen die emotioneel vastzitten, verslaafd, of apathisch zijn en het idee hebben dat iedereen tegen ze is, krijgen door oranje calciet de kracht om hun levensstijl te veranderen. Ook neemt hun eigenwaarde toe. De steen geeft groei en bloei op allerlei gebied en versterk de creativiteit en artistieke kwaliteiten. Deze steen is heel goed voor de zonnevlecht en daardoor heel goed voor de maag, milt, pancreas, darmen, darmkrampen en darmziektes. Bij eetstoornissen zoals anorexia en boulimia of als je geen eten kunt verdragen, bij voorbeeld door voedselvergiftiging. Ook kan het water hiervan worden gedronken. Hij versterkt ook de voortplantingsorganen en de seksualiteit. Bij ziekte of een mindere periode geeft de oranje calsiet weer nieuwe levenslust en heeft een positieve invloed op het herstel. Hij stimuleert ook de tanden, kiezen en botopbouw.

Een andere set is de Lemurische Vlam, deze bestaat uit Geel/gouden Calciet met Bariet, Aquamarijn en topkwaliteit Rozenkwarts. We hebben hier al uitgebreid over gehad op facebook, maar wie dit niet gelezen hebt en meer wilt weten, klik op het linkje.

Set Lemurische Vlam

Omdat kristallen op de webshop zetten zoveel tijd vergt, het fotograferen, uitzoeken van de foto’s, het meten, wegen, briefjes erbij zoeken en dan alles in een computerprogramma invoeren, hebben wij alleen kristallen van boven de €30,- op de webshop staan. In de winkel hebben wij meestal ook kleine kristalletjes ervan. We hebben nog 4 setjes op de webshop staan van kleine, veelal nieuwe stenen die we hebben ingekocht. Deze set bevat een kleine Cintamani steen uit Arizona, een ruw Phosphosideriet uit Chili, een gepolijste Healeriet, een blauwe Opaal uit Chili, een Cacoxeniet met Goethiet puntje uit Rusland, een klein Grape Agaatje uit Indonesië, een Woestijn Bariet bloempje (Stromatoliet) uit Marokko, een Lemurisch lasertje uit Colombia.

Set Kristallen € 43,-

We hebben tijdens onze inkoopreis in Tucson supermooie Fluoriet bollen ingekocht. Als je ze op een led-lampje zet of met een lampje doorschijnt zie je ook in de diepte een pracht aan kleuren en patronen. Deze zijn van een hele hoge kwaliteit. Fluoriet bevat een fijne energie die vooral in deze onrustige tijden harmoniserend werkt en je energie weer helpt in balans te krijgen. Ook geestelijk geeft deze steen je steun. Het is belangrijk om te weten dat wij nooit beweren dat kristallen genezen. Ze bieden een energetische ondersteuning, waardoor je sneller door een ‘ziekte’ proces kunt gaan. Bij Fluoriet is door verschillende mediums gechanneld dat deze steen behulpzaam is bij verkoudheid en griep. Maar volg altijd je eigen gevoel bij het aanschaffen van kristallen, dat is het aller belangrijkste. 

Fluoriet

Fluorieten vinden we in alle kleuren, vaak meerdere kleuren in een kristal en vaak in lagen, dit symboliseert allerlei innerlijke groeiprocessen op meerdere lagen. De steen werkt harmoniserend en brengt je energie in balans.

Deze steen biedt veel bescherming, vooral op psychisch niveau. Fluoriet werkt met diverse lichtmeesters en galactische stralen samen, dit varieert per kristal en hangt met de kleur samen. Het transparante of witte brengt vooral hoger licht in je systeem. Het opent je bewustzijn. Het paarse werkt sterk openend op je hogere chakra’s, het blauwe brengt vooral diepe healing op je keel en schoudergebied en opent je kanalen naar lichtmeesters, gidsen en engelen, maar ook naar je hartverbinding. Het groene is vooral werkzaam op je hartgebied, het gele is zeer krachtig voor de zonnevlecht en kan helpen om oude angsten of onzekerheden aan te pakken en uit te lijnen met goddelijk vertrouwen. Fluoriet reinigt en stabiliseert de aura en is zeer effectief bij straling, verwijdert negativiteit en stress. Het aardt en integreert spirituele energieën, lost vastgeroest gewoonten op, brengt onderdrukte gevoelens naar boven en vergroot het zelfvertrouwen. De steen is behulpzaam bij het studeren en werkt goed bij infecties, tanden, cellen, botten, als elixer zeer krachtig tegen virussen. Huid, slijmvliezen, puistjes, wonden, verkoudheid en griep. Verlicht bij artritis en reumatiek.

Andere bollen of sferes die wij op de webshop hebben gezet zijn de prachtige Inner Light Crystal Sferes, deze komen uit Uruguy. 

Inner Light Crystal Sfere

Inner Light Crystal Sferes, zijn witte/heldere of Amethist-kwartsbollen soms met Chloriet en veelal met Agaat die een hoge vibratie hebben. Allen bevatten holtes met drusy kristalletjes erin. Ze worden Inner Light Crystal genoemd omdat ze een krachtig innerlijk licht bezitten en dit uitstralen in hun omgeving. Ze zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ze hebben ook een hele hoge vibratie. Als je de bollen vasthoudt voel je hun energie als snelle pulsaties die toenemen en intenser worden naarmate je de bol langer vasthoudt. Ze activeren je kruin-, zielensterchakra en 3e oog en stimuleren visioenen en laten je achter de sluier zien. Ze verhogen je ontvankelijkheid voor de stralen van het Celestiale Vuur, het Hemelse Licht, dat op dit moment naar de aarde komt en ze helpen je om “Levend Licht” te worden. Iedere bol is een uniek wezen van eenzelfde familie van krachtig licht. Ze hebben heel veel kracht, maar werken alleen positief. Je kunt ze programmeren voor helingwerk. Ze wuiven beperkingen weg, openen je bewustzijn en maken interdimensionaal reizen mogelijk. Ze bezitten een krachtig innerlijk licht die ze naar je spiegelen, waardoor ze je helpen je om je eigen prachtige licht te zien, het goddelijke wezen dat je bent weer te herkennen en je licht op aarde uit te stralen.

Tijdens onze Tucson inkoopreis hebben we een grote hoeveelheid Calciet ingekocht, veel soorten in allerlei maten. Van de Regenboog Calciet hadden we in het verleden vaak alleen maar hele grote exemplaren, maar deze keer hebben we ook kleinere stukken kunnen inkopen. Deze hebben we nu ook op de webshop gezet.

Regenboog Calciet

Dit is een prachtige combinatie van Calcieten, deze hebben de kleuren rood, groen en wit sterk in zich vertegenwoordigt. Door deze kleurencombinaties, samen met de zwarte zeer aardende randjes erin zijn zowel de lagere en de hogere chakra’s in dit kristal vertegenwoordigt, alsmede het hartchakra door de groene kleur. Dit maakt deze Calciet zo bijzonder, hij werkt krachtig op je gehele lichaam. Calciet is een krachtige versterker en reiniger van energie. In een kamer verwijdert het negatieve energieën. Het is een spirituele steen die verbonden is met het hogere bewustzijn dat onze groei en ontwikkeling versnelt. Rood calciet doet de energie toenemen, verheft emoties, helpt de wilskracht en opent het hartchakra. Het verwijdert stagnerende energie, inclusief constipatie en heft blokkades op. Het resoneert met de basischakra’s, geeft ze energie en geneest ze. Vrees ruimt het uit de weg door inzicht in de oorzaak te bieden. Op fysiek niveau geneest het problemen met de heupen en benen en maakt het gewrichten los, op een verfijnd niveau verwijdert het blokkades die uw voortgang in het leven belemmeren. Deze krachtige en toch zachte calciet kan heel veel voor je groei naar verlichting betekenen. Hij helpt bij vernieuwing en bewust worden van de eigen mogelijkheden. Deze kan alleen via het hartchakra plaatsvinden, dus vanuit de eigen kern. Deze calciet soort helpt je om heel diep in je eigen hart te komen en daar al je lichtmogelijkheden te ontdekken en te ontplooien. Hij brengt ook rust in je hart om alle indrukken, ervaringen en groei te kunnen integreren. Deze calciet is een krachtige reiniger van energie, die negatieve energieën uit de omgeving verwijdert en je energie-niveau verhoogt. Groene calsiet brengt diepgaande healing met zich mee, met name om oude, vastzittende patronen los te laten, maar ook om je dichter bij je gevoel te brengen. De steen bevordert overgave en geeft inzichten vanuit het hart en de universele liefde. Dit kristal is verbonden met de zachte helende Engelenkrachten die kunnen inwerken op je hartaspecten, voor healing en bewustwording. Groen Calciet verbindt ook je hart met Moeder Aarde en de natuurrijken der Elfen en Deva’s. Ondersteunend bij vermoeidheid, rugpijn en versterkt de spieren. Hij zorgt voor een betere doorstroming van onder naar boven. Het witte element zorgt ervoor dat de goddelijke lichtkracht, vervuld van Engelen energie op zeer zachte wijze enorm diepe transformaties teweegbrengt. Ze opent je bewustzijn en verhoogt je lichttrilling. Brengt diepgaande healing en nieuwe hoop, kracht en moed. Deze kristallen zijn vrijwel altijd sterk verbonden met de regenboog van het volgende universum. Ze helen alle lichtlichamen. De vrouwelijke, zachte Lemurische krachten kun je ook in deze kristallen tegenkomen. Wit Calciet helpt je, opdat je een ware Meester en God over jouw bewustzijn mag worden. Dit is een bijzondere leermeester van hoog licht in een fysiek kristallen jasje.   

Vera Cruz Amethisten zijn clusters met kleine, maar zeer krachtige Amethist lasertjes. Wij zijn dol op deze Lemurische lasertjes van de Violette straal. We hebben ook losse puntjes/lasertjes, kleine clustertjes en grote. We hebben nu ook het geluk gehad om er dubbeleinders van in te kunnen kopen. Deze worden maar weinig gevonden.   

Vera Cruz Amethist dubbeleinders/selfhealers

Vera Cruz is een amethist met een zeer hoge vibratie die is afgestemd op de violette vlam van transformatie. Deze steen zuivert, vooral op spiritueel niveau. Het is een beschermende steen die veilige buitenlichamelijke ervaringen en spirituele reizen mogelijk maakt. Naar verluidt brengt dit kristal je meteen in een bètaritme wat de meditatie, de trance en spiritueel reizen bevordert. Het stimuleert de profetische vermogens, helpt paranormale gaven te openen. Een krachtig instrument voor sjamanisme op hoog niveau. Op de zielensterchakra heeft hij toegang tot de vibratieniveaus waar zielen elkaar ontmoeten en versmelten. Hij activeert en reinigt alle chakra’s, vooral de bovenste. Hij is behulpzaam bij het begrijpen van verslavingen, helpt deze te doorbreken en helpt onvoorwaardelijk lief te hebben en de andere ziel zijn eigen reis te laten maken. Eigenlijk zijn het de lemurische lasertjes onder de Amethisten. Lasers zijn bijzondere kristallen die taps toe lopen en werden gebruikt als instrumenten in de genezingstempels van Lemurië en Atlantis. Ze dragen niet alleen de kennis van deze beschavingen, maar ook van de stellaire ruimten waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Door je te verbinden met hun kennis, wordt je onderwezen in de geavanceerde genezingskunst van de Lemurianen en Atlantiërs. Door hun vorm kan energie met grote snelheid door het lichaam van het kristal reizen en bij de punt wordt het geprojecteerd als een laser. Zeer goed te gebruiken voor etherische chirurgie en het verwijderen van entiteiten en implantaten. Ga op je gevoel te werk, het kristal zal je helpen aanvoelen hoe het te gebruiken. Deze kristallen zenden zeer hoge lichtfrequenties uit. In het oude Egypte werden ze gebruikt voor klank en kleur healing. Ze zijn verbonden met de Hators, die weer verbonden zijn met de zachte en liefdevolle energieën en krachten van Venus en door hun paarse kleur zijn de Vera Cruz Amethisten verbonden met de Violette Vlam van transformatie die hoort bij Meester Saint Germain. De ribbeltjes aan de zijkanten bevatten informatie en coderingen. Als je met je vinger over deze gaat, kan de informatie tot je komen. Deze Amethist lasertjes helpen op ons pad naar ascensie. Ze helpen je bij het transformeren van alles wat nog niet in balans is omdat ze werken met de etherische blauwdruk en verfijnd DNA voor diepe interdimensionale cellulaire healing. Bij dubbeleinders kan de energie in beide richtingen door de steen heen stromen, ideaal om blokkades en gaten in het energieveld of meridiaansysteem te overbruggen. Selfhealers stimuleren ons zelfgenezend vermogen omdat de ooit afgebroken kant van het kristal weer is gaan aangroeien. Deze kristallen kunnen je helpen moeilijke ervaringen en trauma’s te accepteren en te integreren waardoor je de vele facetten van je ware zelf leert kennen. Het zijn uitzonderlijke leermeesters.

We hebben ook in Tucson mooie, kleine Grape Agaatjes uit Sulawesi, Indonesië ingekocht. Deze hebben we met een kitje op een plexiglas rondje gezet. Het zijn echt kleine juweeltjes. De meeste zijn paars, maar er zijn er ook van groen Prasioliet.

Grape Agaat (Chalcedoon). 

Grape Agaat gevonden in Sulawesi, Indonesië. Eigenlijk is deze bijzondere steen een Chalcedoon, maar hij wordt door iedereen Grape Agaat genoemd, dus dan volgen wij maar gewoon. De naam ‘Grape’ wat ‘druif’ betekend is heel treffend, want de steen bestaat uit allemaal kleine paarse of lavendel bolletjes. De ronde moleculen van Chalcedoon hebben zich tot in perfectie uitgedrukt tot een volmaakte ronde vorm.

Het eerste gevoel wat je krijgt als je de steen vasthoudt is dat van vrede en rust, hij brengt je heel snel in een hele diepe staat van meditatie. Hij maakt je hoofd en hele lichaam rustig en laat je bewustzijn diep in je hart indalen. Hij resoneert in al je cellen en geeft een gevoel van harmonie en stilte in je hele wezen. Grape Agaat is een krachtige steen voor spirituele uitzuivering, die resoneert met de Violette Vlam of Straal, die negativiteit en stress uit je systeem haalt. Deze energieën kunnen gewoon niet blijven bestaan in de aanwezigheid van de diepe prachtige energie van deze unieke steen. Grape Agaat is een steen met een Goddelijke connectie die je verbindt met je hoogste bron, je oorspronkelijke zelf. Hij helpt je innerlijke kanalen te openen en obstakels weg te halen waardoor je hogere bewustzijn en innerlijk weten beter kunnen instromen en je verbonden bent met je innerlijke bron. De vrede die dit kristal je brengt is die waar je ziel altijd naar verlangd heeft. Deze steen is dus perfect bij alle vormen van stress, brengt rust en vrede en zorgt dat je meridianen en chakra’s in harmonie met elkaar resoneren. Fysiek is de steen ondersteunend bij neurologische aandoeningen zoals dementie, angsten en dwangneuroses. Ook beschermt hij bij psychische aanvallen en helpt implantaten te verwijderen. Grape Agaat werkt heel krachtig samen met Yttrium Fluoriet. Je kunt deze steen bij je dragen, maar hij is ook heel fijn om onder je kussen te leggen, ook heel goed te gebruiken bij een steenlegging op het lichaam. Als je veel stress op je werk ervaart kun je hem ook op je werkplek leggen waar hij een liefdevolle, zuiverende, vredige energie zal uitstralen.

Dat was het weer voor nu. Wij zijn aanstaand weekeinde zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur geopend.                                             

Agenda

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

4 en 5 april (zaterdag en Zondag)

We vragen iedereen om afstand te houden en er staat handgel op de toonbank. Gelukkig is er hier genoeg ruimte, binnen en buiten.

10 en 11 april (vrijdag en zaterdag)

18 en 19 april (zaterdag en Zondag)

24, 25 en 26 april (vrijdag, zaterdag en Zondag)

Menu