Winkel opnieuw inrichten

Joan

Het weekeinde is weer voorbij, wat was het gezellig werken met het mooie weer en de vele, lieve mensen die ons weer hebben bezocht. We zullen nu het weekeinde van 2 en 3 maart gesloten zijn, want we hebben zo’n 10 dagen nodig om de winkel helemaal leeg te halen, schoon te maken en alle nieuwe stenen en kristallen tussen onze vriendjes, die zich hier al bevinden, te plaatsen. Dit is een heel creatief en intuïtief proces dat Wim met heel veel plezier hier doet. Nikki helpt hem altijd met de schappen leeghalen, het schoonmaken en alle nieuwe kristallen aandragen. Wij zijn dan ondertussen druk met het prijzen van alle nieuwe stenen, vaak met hulp van lieve vrienden. We zijn dan net een klein fabriekje waar iedereen zijn deeltje doet. 

We zullen in deze blog, net zoals in de vorige, de stenen en kristallen laten zien die we hebben ingekocht. Wim heeft nu prachtige foto’s van ze gemaakt waardoor ze kunnen stralen zoals ze verdienen. Als eerste zullen we beginnen met een doosje wat we hebben gekocht met kristallen die we nog nooit gezien hadden. Deze hebben we Inner Source Tangarine Lemurian genoemd. Ze komen bij dezelfde Braziliaan vandaan als waar we de heldere Inner Source Lemurians hebben gekocht. 

Inner Source Tangarine Lemurian

Deze prachtige feloranje Lemurians zijn van binnen zo helder, transparant. Hun trilling is heel erg hoog, maar doordat deze ook verbonden zijn met je zonnevlecht en 2echakra geven ze je ook aarding. Doordat het kristal zoveel liefde bevat, zal het de energie doseren voor wat jij of je cliënt aankan. Tevens bevat dit unieke kristal hoge bioscalaire golven die heling op alle niveaus tegelijk teweegbrengen. Een bioscalaire golf is een statische energie die ontstaat als twee elektromagnetische velden vanuit verschillende hoeken op elkaar inwerken en elkaar neutraliseren, dit heeft direct effect op celweefsel op microscopisch niveau, waardoor een helende balans ontstaat. Dit kristal stimuleert krachtig je onderste chakra’s, maar vooral je tweede chakra die verbonden is met creativiteit en seksualiteit. Het stimuleert tevens de vreugdevolle, creatieve energie van het innerlijk kind en moedigt je aan tot speelsheid en om de wereld onbevreesd met nieuwsgierigheid te verkennen, waardoor je groeit. Het kristal geeft je passie op alle niveaus. Doordat de Inner Source Tangarine Lemurian ook sterker verbonden is met de aarde, is het kristal ideaal als verbindingsinstrument tussen jou en je oorspronkelijke wezen die zich in de kosmos bevindt, maar ook met alle wezens van Licht die zich daar bevinden. Hij verbindt je met je oorsprong, die zich in jou bevindt maar ook met de delen van jou die zich in andere werelden en andere stelsels bevinden. Deze Lemurische Laser vol met prachtige ribbels en coderingen is krachtig en zacht tegelijk. De energie komt direct en liefdevol, zonder ruis, zonder barrières bij jou of je cliënt binnen. De ribbels vol coderingen hebben zachte rondingen. Je voelt de energie van de Inner Source Tangarine Lemurian door je heen golven, als een kundalini slang omhoog en omlaag. Dit Nieuwe Tijdskristal helpt om je angsten te verwinnen, vooral de angst om minderwaardig of niet goed genoeg te zijn en om snel en met gemak bij je kern te komen. Het helpt je om in totale helderheid te komen, je te focussen op je doel hier op aarde. Hij lasert direct maar op een zachte, liefdevolle manier naar jouw kern of naar het deel in jou wat aandacht nodig heeft. Je golft met de energie van de steen mee, gaat mee op reis. Dit unieke kristal voelt heel vrouwelijk aan, maar heeft de daadkracht van het mannelijke, het is in totale balans, yin en yang zijn in volmaakte eenheid. Dit bijzondere kristal helpt je trilling te verhogen, blokkades te verwijderen, je energie te laten stromen zoals oorspronkelijk bedoeld is, zonder invloeden van buitenaf, zodat je liefdevol gecentreerd blijft in jouw hart. Dit is een prachtig Nieuwe Tijdskristal dat nu weer gevonden is om ons te helpen op ons pad naar verlichting.

Als tweede een aardende steen. Dit is Biotiet uit Canada. Het is een bijzondere Mica die je minder ziet dan Lepidoliet en Moscoviet, die ook Mica zijn. Er zijn een aantal grote plakken of schijven bij, echt heel bijzonder. We hebben ook nog in de winkel wat van de zeldzame Oranje Calciet met Biotiet uit Namibië.

Biotiet

Biotiet is een beschermende steen tegen invloeden van buitenaf, die je ook helpt je lichaam en je aura te ontgiften en negatieve energie hieruit te verwijderen. Het hele systeem wordt weer uitgelijnd waardoor energie vrijelijk door zowel het fysieke als de subtiele lichamen kan stromen. Biotiet zorgt ervoor dat we objectief naar ons leven kunnen kijken, onszelf te ontplooien en beslissingen te nemen. Doordat de steen rationele en analytische denkprocessen versterkt helpt het alles wat niet relevant is terzijde te schuiven en je alleen te concentreren op wat belangrijk is. Biotiet beschermt je spiritueel maar geeft je leven ook richting, tevens verankert hij je lichtlichaam in de fysieke dimensie. Hij revitaliseert en geeft balans aan het lichaam en is goed voor de voortplantingsorganen, vergemakkelijkt de bevalling, activeert weeën, ontspant de bekkenbodem en baarmoedermond.  Geeft verlichting bij verzuring, reuma, jicht, verstopping, ischias en nierklachten. Ook helpt hij je te herstellen van trauma’s en wanordelijke cel patronen, helend voor de ogen en gezwellen en reguleert de gal.

Uit Mongolie hebben we een doosje met hele lieve Laserkristallen ingekocht. Bijna ieder jaar komt er wel een nieuwgevonden kristal uit Mongolie op ons pad. We hebben al eens een laser gehad die een beetje op deze leek, alleen zaten er toen witte zwemen in. Deze hebben een witte coating. Zo bijzonder wat Moeder aarde ons toch prachtige instrumenten geeft. Lasers zijn fantastische instrumenten waardoor energie naar een specifiek punt gestuurd kan worden.

Lemurische lasers met zacht witte coating uit Mongolië

Deze lieve, maar toch krachtige Lemurians uit Mongolië hebben de vorm van een laser. Ze hebben een zacht witte coating en een hebben een prachtige klank. Wij voelden bij deze de energie van een Shift kristal. Deze unieke energie helpt je, je te verplaatsen naar een nieuwe ruimte en versnelt je spirituele groei, tevens verhoogt deze laser je creativiteit. Het is een perfecte steen voor meditatie, manifestatie en dromen. Hij helpt je om je te openen en het pad van je ziel te gaan, ook opent hij je geneeskrachtige potentieel. Laserkwartsen werden als instrumenten gebruikt in de genezingstempels van Lemurië en Atlantis. Ze dragen niet alleen de kennis van deze beschavingen, maar ook van de stellaire ruimten waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Door je te verbinden met hun kennis, word je onderwezen in de geavanceerde genezingskunst van de Lemurianen en Atlantiërs. Door hun vorm kan energie met grote snelheid door het lichaam van het kristal reizen en bij de punt wordt het geprojecteerd als een laser. Zeer goed te gebruiken voor etherische chirurgie en het verwijderen van entiteiten en implantaten. Deze kristallen zenden zeer hoge lichtfrequenties uit. In het oude Egypte werden ze gebruikt voor klank en kleur healing. Ze zijn verbonden met de Hators, die weer verbonden zijn met de zachte en liefdevolle energieën en krachten van Venus. Wanneer je tijdens het tonen werkt met deze kristallen, dan zullen je lijf en energie enorm in vibratie stijgen. Dit kristal laat je beseffen dat alleen jij verantwoordelijk bent voor het creëren van je eigen welzijn en geluk. Ze helpen ons te creëren vanuit ons hoogste goed en het Nieuwe Gouden Tijdperk op aarde te gaan leven.

Uit Brazilië hebben we trommelstenen ingekocht die niet heel gladgepolijst zijn. Ze zijn een beetje getrommeld waardoor ze een andere uitstraling hebben dan die hele gladde stenen hebben. Ze raakten ons, dus hebben we ze meegenomen. Er zijn Super 7 stenen, Amfiboolkwarts trommelstenen en Prasioliet of groene Amethist. Van Super 7 hebben we al verschillende soorten, ruwe, gladgepolijst en grotere staande punten. Van Prasioliet hadden we al lichtere trommelstenen. Deze die we nu hebben gevonden hebben een andere kleur. Dus voor iedereen zit er wel eentje bij. 

Super 7

Combinatiesteen met een zeer hoge vibratie die bestaat uit bergkristal, amethist, rookkwarts, rutiel, goethiet, lepidokrokiet en cacoxeniet, die verbonden is met de hoogste bronnen van leiding en inspiratie. Deze steen troost en voedt en opent alle spirituele gaven. Hij ondersteunt en verhoogt de vibratie van alle andere kristallen. De steen zuivert, schenkt evenwicht, geeft energie aan alle chakra’s en aura’s en stemt ze af op de verfijndste vibraties. Deze krachtige steen helpt bij fysieke genezing en brengt de ziel weer in contact met het goddelijke. Het kleinste exemplaar bevat de vibratie van het geheel, ongeacht of alle mineralen erin aanwezig zijn. Hij helpt ons herinneren dat we allen deel uitmaken van het geheel. Op het spirituele vlak is deze steen met hoge vibratie een spirituele krachtcentrale met buitengewone helderheid. Naar verluidt verschuift hij het vibratieniveau van de planeet en alles erop en laat ons kennismaken met het tijdperk van waterman. Het is heerlijk om met dit kristal te mediteren. Emotioneel is dit een troostend en voedend kristal. De steen is heel nuttig om het lichaam te harmoniseren. Hij stimuleert de natuurlijke genezing van het lichaam en heelt het cellulair geheugen. Hij ondersteund het immuunsysteem, huid en botten.                                                                                                                  

Groene Amethist of Prasiolietkwarts

Als steen van transformatie werkt prasioliet als brug tussen de frequenties van de aarde en die van hogere gebieden, zodat energie in het hart en de ziel van de drager kan stromen. Op de aardechakra trekt hij voeding en creatieve energie vanuit de aarde in het hart om de ziel te voeden. Op de kruinchakra trekt hij de hoogste frequenties van de geest in de hogere hartchakra. Deze steen is nuttig voor contact met je hogere zelf. Bij meditatie helpt hij die energie te belichamen en in het dagelijks leven toe te passen. Hij aardt en manifesteert je spirituele doel. Hij leert je zien dat wij allemaal Goddelijke wezens zijn. Hij helpt bij sjamaanse reizen naar de beneden wereld. Hij legt een diepe verbinding met Alles Wat Is en helpt voorouderlijke patronen te ontwarren, waarbij je de geesten van je voorouders en die van de planeet kunt ontmoeten. Bij healing van de voorouderlijke lijn of een vorig leven, herziet hij de etherische blauwdruk voor je huidige leven en wijst hij op belangrijke karmische verbindingen in traumatische situaties. Deze steen beschermt de miltchakra tegen uitputting van energie. Hij keert een aanleg om misbruikt te worden om, alsmede een gevoel dat je alles aan iets of iemand moet geven, want dat put je uit. Hij geeft een groot gevoel van zelfvertrouwen en activeert een kosmisch anker. De steen helpt degenen die klaar zijn om de planeet waardig en met vol bewustzijn te verlaten. Dit is een effectieve harthealer, hij ondersteunt de milt functie, bloedcellen, het spijsverteringsstelsel en het immuunsysteem.

De Amfiboolkwarts trommelstenen zullen we bij de grotere Freeform exemplaren leggen. Heel fijn om in je zak te stoppen, want daar zijn de Freeform exemplaren meestal te groot voor.

Uit Mexico hebben we een paar doosjes met unieke Woestijnroosjes kunnen inkopen. Wij hadden deze nog nooit gezien. We zullen nu een foto ervan laten zien. We hebben ook de ‘normale’ Woestijnroos uit Mexico ingekocht. Ook een aantal grote exemplaren die heel mooi zijn in een interieur. Behalve hun mooie, decoratieve uiterlijk heeft deze Engelensteen die een vorm van Seleniet en Bariet is ook een hele fijne energie.

Woestijnroos

Deze Engelensteen opent je hogere chakra’s en je derde oog, maar is tevens verbonden met Moeder Aarde. Deze kalme steen geeft diepe rust en is dus heerlijk om mee te mediteren of voor in de slaapkamer. Hier kun je hem ook gebruiken om je dromen te herinneren en om makkelijker in contact te komen met je hogere zelf. Ook kan hij je verbinden met de verschillende werelden waarin je leeft, zowel die op aarde als parallelle werelden. Hij reinigt je hele chakrastelsel en brengt deze opnieuw in balans. In een praktijk of woonkamer zorgt hij voor een vredige atmosfeer.  Woestijnroos helpt je om je eigen leven te leven en jezelf niet weg te cijferen. Hij helpt je tevens om verlegenheid te overwinnen en leert je liefde zowel te ontvangen als te geven en te versterken en houdt emotionele uitbarstingen binnen de perken. Woestijnroos heeft niet alleen de algemene eigenschappen van Seleniet of Bariet, maar bevrijdt ook van zelfopgelegde negatieve programma’s of geloofssystemen. Hij helpt ook bij het loslaten van oude patronen, obsessies en angsten. Meditatie met deze steen zet oude haat of wrok om in liefde of helpt terug te reizen om het conflict op te lossen. Geestelijk ondersteunt Woestijnroos het geheugen. De steen werkt kalmerend op de maag en het zenuwstelsel en geeft energie als je vermoeid bent. Als uitstekende healer voor de aarde is de Woestijnroos te gebruiken om plaatsen met verstoorde aarde-energie met een raster te omgeven. Hij versterkt doelgerichte affirmatie en verbind je met de voeding, liefde en bescherming van Moeder Aarde.

Wij zijn dol op de energie van Avaloniet. Dit is een spirituele naam voor Blauwe Chalcedoon stenen die een speciale energie bevatten. Soms zijn het geodes, maar het zijn ook de hemelsblauwe Chalcedonen die meestal gepolijst zijn. Van Avaloniet hadden we al trommelstenen en een paar sieraden in Sterling Silver, maar nu hebben we er ook weer Geodes van. Behalve de geodes die we op foto zullen laten zien hebben we er ook prachtige hemelsblauwe bolletjes of sferes van. Wat een prachtige energie hebben deze bollen. Van dezelfde steen zijn ook de Draken gemaakt die we in de Amerika blogs vermeld hebben.

Avaloniet (drusy blauwe chalcedoon)

Biedt toegang tot het collectieve onderbewuste en mythische domeinen. U maakt contact met elfen, feeën en deva’s en dus met oude magie, zoals in Avalon in de tijd van Koning Arthur en Merlijn. Dit kristal opent het paranormale bewustzijn, stimuleert telepathie tussen zielsverwanten. U komt in contact met uw incarnaties (wijze vrouw, priesteres) Avaloniet helpt bij faalangst en biedt rust en neutraliseert negatieve gedachte patronen. Blauwe chalcedoon is een steen met grote helende eigenschappen en zijn zachte energie is verkoelend en kalmerend en zorgt voor gemoedsrust. Hij is met name effectief bij het activeren en helen van het keelchakra en maakt het uiten van gevoelens makkelijker. Deze mystieke steen stelt je in staat om bij je hogere zelf te komen, waardoor je steeds meer stukjes van jezelf gaat ontdekken, maar ook de ander beter gaat begrijpen. Zeer goed bij mensen die zich onbegrepen voelen. Dit is een steen die ondersteunt en voedt en woede, infecties en ontstekingen neutraliseert. Hij helpt je bij onderdrukte gevoelens die voortkomen uit de angst om afgewezen te worden zowel uit de kindertijd als tijdens de volwassenheid. Deze steen lost oude patronen van onderdrukking op en moedigt een nieuwe manier van uiten aan. Bij alles op het gebied van de keel, keelontsteking, angina, verkoudheid, praten, slikken, emotie, verdriet kan deze steen uitkomst bieden. Ook goed voor de botopbouw, versterkt tanden en kiezen, maar ook bij reuma achtige pijnen. Ook goed bij problemen met de schouders en nek, een slecht werkende schildklier en het lymfestelsel. Werkt koortsverlagend en verwijdert blokkades in het zenuwstelsel. Bij genezing met geluid helpt deze steen te focussen en richt geluid naar de juiste plaats. Hij helpt je in het Nu te zijn.

Als laatste in deze blog willen we melden dat we ook hele mooie Amethist rozen hebben ingekocht. Amethist rozen zijn bijzondere Amethisten met een zeer hoge vibratie. Je ziet aan hun uiterlijk al de verfijnde trilling. 

Amethist roos 

Amethistrozen hebben een zeer hoge vibratie, waardoor de energie van deze bijzondere Amethist tot diep in je cellen en het DNA doordringen en deze reinigen en helen. Ook brengen ze je snel in bètagolftoestand. Deze bloemen brengen licht en liefde in de omgeving, ze stimuleren en kalmeren ook het keel- en hartchakra. Steen vol mededogen die spiritueel zeer krachtig is en uitermate beschermend en kalmerend werkt. Amethist roos geeft toegang tot een hoger bewustzijn en geeft innerlijke stabiliteit en helpt om antwoorden te krijgen om het eigen leven naar het hoogste doel en welzijn te voelen. Deze roos of bloem helpt je om oordeelloosheid en heelheid in jezelf te ontwikkelen. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong. Amethist maakt je ontspannen, wat nodig is voor het afstemmen op je hogere zelf. Deze stenen zijn zeer beschermend en verbonden met de Violette Vlam of Straal van Meester Saint Germain. Ze verbinden je met je eigen goddelijke oorsprong, maken ontspannen en helpen je afstemmen op je hogere zelf. Deze prachtige bloemen geven innerlijke en mentale rust. Ze zuiveren je aura, werken kalmerend en transformeren negatieve energie in licht en liefde. Amethistroos helpt je bij het nemen van besluiten, bevordert het gezond verstand en spirituele inzichten, verdrijft woede, angst en bezorgdheid en verlicht leed en droefheid.  Deze bijzondere amethist bevordert hogere bewustzijnstoestanden en meditatie, helpt bij slapeloosheid en is weldadig voor pijnen, hoofdpijn, nachtmerries, woede, angst, verdriet, de longen en bij huidproblemen.

De winkel is dus dit weekeinde van 2 en 3 maart gesloten, op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 maart liggen alle nieuwe kristallen in de winkel.

Menu