Winkel weer open

Joan

Bijna is het zover dat we opengaan met een totaal getransformeerde winkel. Ik liep net een rondje om zelf alles even te bewonderen nu het klaar is en kan bijna niet geloven dat het zo mooi is geworden. Krijg er tranen van in mijn ogen, wat een pracht en praal, zoveel liefde wat de kristallen en stenen uitstralen. Wat een prachtige kleuren en vormen komen er toch uit Moeder Aarde. We voelen ons heel erg ‘blessed’ dat we dit werk mogen doen, ons mogen omringen door deze prachtige kristalwezens en dat we ze dan weer mogen doorgeven naar al die lieve mensen die ook weer zo blij van ze worden, of ook diep ontroerd raken. We zijn ook dankbaar dat veel mensen van zover uit Nederland en België komen om ons te bezoeken.

Het is verbazend om te zien hoe een verandering in het bouwen van de glazen kubussen waar de stenen instaan en het veranderen op bepaalde plaatsen van de kasten daaronder, een grote verandering in energie geeft. Het is echt te voelen. Wij zijn heel blij met het resultaat, voor zover we nu bewust zijn voelt de winkel optimaal. Dit gegeven geeft heel veel rust en maakt erg blij. Alleen weten Cyrille en ik niet veel stenen meer te vinden, omdat de meeste op een andere plek liggen. Wim en Nikki weten gelukkig beter waar ze liggen, dus dat wordt de komende tijd voor ons weer veel vragen waar alles ligt haha. 

We zullen in deze blog weer een aantal nieuw ingekochte kristallen opnoemen en de foto’s en beschrijvingen erbij zetten, zodat je een idee hebt wat in de winkel aan te treffen.

Als eerste willen we het hebben over Vera Cruz Amethist, dit is een speciale Amethist gevonden in Vera Cruz, Mexico. Het zijn veelal kleine puntjes, wat eigenlijk de Lemurians van de Amethist wereld zijn. We hebben deze keer een aantal voor Vera Cruz Amethist grote clusters ingekocht. Sommige hebben extreem grote punten erop, deze komen erg weinig voor. We hebben clusters soms met een groene ondergrond, maar deze keer ook die een Golden Healer energie hebben. Ze hebben een heel andere energie, beide zijn heel krachtig.

Vera Cruz Amethist

Dit is een amethist met een zeer hoge vibratie die is afgestemd op de violette vlam van transformatie. Deze steen zuivert, vooral op spiritueel niveau. Het is een beschermende steen die veilige buitenlichamelijke ervaringen en spirituele reizen mogelijk maakt. Naar verluidt brengt dit kristal je meteen in een bètaritme wat de meditatie, de trance en spiritueel reizen bevordert. Het stimuleert de profetische vermogens, helpt paranormale gaven te openen. Een krachtig instrument voor sjamanisme op hoog niveau. Op de zielensterchakra heeft hij toegang tot de vibratieniveaus waar zielen elkaar ontmoeten en versmelten. Hij activeert en reinigt alle chakra’s, vooral de bovenste. Hij is behulpzaam bij het begrijpen van verslavingen en helpt deze te doorbreken en helpt onvoorwaardelijk lief te hebben en de andere ziel zijn eigen reis te laten maken. Eigenlijk zijn het de lemurische lasertjes onder de Amethisten. Lasers zijn bijzondere kristallen die taps toe lopen en werden gebruikt als instrumenten in de genezingstempels van Lemurië en Atlantis. Ze dragen niet alleen de kennis van deze beschavingen, maar ook van de stellaire ruimten waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Door je te verbinden met hun kennis, word je onderwezen in de geavanceerde genezingskunst van de Lemurianen en Atlantiërs. Door hun vorm kan energie met grote snelheid door het lichaam van het kristal reizen en bij de punt wordt het geprojecteerd als een laser. Zeer goed te gebruiken voor etherische chirurgie en het verwijderen van entiteiten en implantaten. Ga op je gevoel te werkt, het kristal zal je helpen hoe te gebruiken. Deze kristallen zenden zeer hoge lichtfrequenties uit. In het oude Egypte werden ze gebruikt voor klank en kleur healing. Ze zijn verbonden met de Hators, die weer verbonden zijn met de zachte en liefdevolle energieën en krachten van Venus en door hun paarse kleur zijn de Vera Cruz Amethisten verbonden met de Violette Vlam van transformatie die hoort bij Meester Saint Germain. De ribbeltjes aan de zijkanten bevatten informatie en coderingen. Als je met je vinger over deze gaat, kan de informatie tot je komen. Deze Amethist lasertjes helpen op ons pad naar ascensie. Ze helpen je bij het transformeren van alles wat nog niet in balans is omdat ze werken met de etherische blauwdruk en verfijnd DNA voor diepe interdimensionale cellulaire healing.

Ook hebben we nu een paar grote clusters van een dit jaar voor het eerst getoonde en vorig jaar gevonden Auraliet Amethist uit Brazilië. De punten zijn paars met een rode coating op de top. Als je ze in het licht houdt geeft het paars van de Amethist bijna licht, echt een heel bijzondere kleur hebben deze, ook in energie zijn ze enorm krachtig. Echt weer van die Nieuwetijds Kristallen. De grotere clusters zijn heel krachtig voor in een praktijk of kantoor, maar ook in een woonkamer een topsteen. We hebben er ook een kleine hoeveelheid losse puntjes van, of mini clusters van twee of meer punten. 

Auraliet

Deze steen bestaat net als een Super 7 uit verschillende componenten. De kristallen zijn opgebouwd uit verschillende lagen. De basis mineralen zijn amethist, citrien, groene kwarts, rookkwarts, cacoxeniet en op de top hematiet. Dit zijn de voor het oog zichtbare mineralen. Ook zouden er nog meer mineralen componenten in zitten, zoals lepidicrociet, goethiet, magnetiet, pyriet, rutiel en anderen, sommige microscopisch klein. Als je het kristal op het kruinchakra houdt, stroomt de energie in de hersenen en worden zowel het 3e oog- als het kruinchakra geactiveerd. Het kristal geeft in het hoofd een gevoel van vrede en rust en laat je het Nu ervaren. Tijdens mediteren met Auraliet kun je in de diepte van je wezen schouwen terwijl je geest en emotionele lichaam rustig en kalm zijn en het vloeibare kristallichaam wordt afgestemd op zijn goddelijke blauwdruk. Wanneer je een kristal op de kruin houdt en een tweede op het hart, dan ontstaat er een krachtige verbinding tussen deze twee, waardoor je bewuster vanuit je hart gaat leven. Auraliet stimuleert een hoger bewustzijn en telepathische verbinding met je gidsen en beschermengelen, terwijl hij je tegelijkertijd met zijn aardende werking in het Nu houdt. Hij geeft een directe verbinding met wat in de spirituele literatuur “het magische Nu” genoemd wordt. Hij verbindt je met je hogere zelf en helpt je je leven te leven naar je hoogst doel. Auraliet kan een proces van innerlijke zuivering op gang brengen voor hen die de zegeningen van dit kristal willen ontvangen. Hij doorbreekt patronen, verlicht zorgen en angsten en maakt oordeel loos. Het kristal geeft je een gevoel alsof je gedragen wordt naar een hoger niveau getild wordt, zodat je het leven vanuit een nieuw perspectief ziet, vol nieuwe hoop en optimisme, ontdaan van sluiers en illusies. In het Nu en in verbinding met je hogere zelf. Een ander effect van dit kristal is een toename van je intuïtie en een afname van lichamelijke problemen, ook wordt de kundalini geactiveerd. Paranormale begaafdheid, heldere dromen en contact met Engelen worden ook door dit kristal geactiveerd. Als een steen van de goddelijke blauwdruk is Auraliet uitstekend geschikt als healingsinstrument. Je kunt hem op elk gebied van het lichaam gebruiken en daar zal hij weer balans of heling brengen zoals de oorspronkelijke blauwdruk is. Auraliet herinnert het lichaam op cellulair niveau aan zijn perfecte staat. De steen helpt ook de ziel te helen, door inzicht te geven in karmische patronen van vorige levens. Hij moedigt aan om ieder moment te ervaren met een positief gevoel.      

We hebben van een andere Auraliet uit Brazilië die een jaar eerder gevonden is nu ook trommelstenen. We hebben van platte exemplaren ook hangers gemaakt.

We hebben in de winkel Vogelkristallen of Phi van 12 en 24 facet geslepen punten, deze zijn in Brazilië gemaakt. Zoals we in de Amerika blog al vermeld hebben, hebben we nu ook hele kleine Phi kristallen, zo lief maar toch ook krachtig. Deze kun je gebruiken om energie mee te richten, maar je kunt ze ook gebruiken als dubbeleinder. Wat we vergeten waren te zeggen is dat we op deze inkoopreis ook Amethist Vogel- of Phi kristallen hebben kunnen inkopen, deze hebben we nog nooit gehad, dus we zijn er heel erg blij mee.

Vogelkristallen of Phi kristallen

Dit zijn uniek geslepen kristallen, ze zijn zeer krachtig omdat ze licht op een speciale manier focussen of bundelen. Deze bijzondere kristallen hebben een verbinding met Atlantis. In die tijd werden ze gebruikt omdat ze licht konden versterken en om energie op te wekken. Ze worden nu gebruikt om mee te helen, zowel op dna nivo, als van het fysieke lichaam en alle lichtlichamen. De man die ze opnieuw heeft ontwikkeld, Marcel Vogel is inmiddels gestorven, dus alle kristallen die nu verkocht worden zijn door anderen gemaakt. Deze kristallen worden in facetten geslepen waardoor het licht in een kristal wordt gespiegeld en versterkt. Er ontstaat een naar buiten gericht vorm van laserlicht die met de juiste intentie gedachten versterkt. Je kunt dus met deze ‘instrumenten’ licht bundelen, sturen en het (licht)lichaam helen. De vorm van de kristallen is afgeleid van de Heilige Geometrie en wel ‘de levensboom’, die weer in de ‘levensbloem’ (flower of life) pas. De ene kant van het kristal, de stompere kant is de vrouwelijke kant, de andere kant, de scherpere, is de mannelijke kant. Deze zendt een laserachtige energie uit die zeer krachtig op het energetische lichaam inwerkt en kan worden gebruikt voor etherische chirurgie. Ze zijn er al met 4 of 6 facetten, maar wij verkopen die van 12 en 24 facetten. Deze laatste zijn moeilijker verkrijgbaar en kostbaarder.                                    

Een voor ons nieuwe trommelsteen is Montebrasiet uit Namibië, dit is een hele krachtige steen bij angsten en depressies. Zo fijn voor kinderen is dat de steen rust geeft als ze hyperactief zijn. De steen bevat een heel groot gehalte aan Lithium. Dit Lithium zorgt voor de rust. Energetisch straalt de steen dit uit.

Montebrasiet

Deze zeldzame steen heeft een lichte, zonnige vibratie die goed is bij depressie en angsten, ook helpt hij bipolaire stoornissen stabiliseren. Montebrasiet verzacht ook verdriet en geeft rust aan hyperactieve mensen en kinderen. De steen creëert een kalm centrum waarin je veranderingen, of problemen die in je leven plaatsvinden, kunt doorstaan. Dit komt vooral doordat de steen heel veel lithium bevat. Hij blijkt zelfs meer Lithium te bevatten dan Petaliet en Lepidoliet, ondanks dat je dit niet aan zijn kleur ziet. Hij laat je weten wanneer je in actie moet komen. Hij versterkt de wilskracht en als je een project wilt beginnen, maar deze nooit afmaakt, dan is dit de ideale steen voor jou. Hij stimuleert tevens je creativiteit. Montebrasiet brengt het hele chakrastelsel in één lijn en integreert de hogere chakra’s in het energieveld van het lichaam. De wittige exemplaren met soms blauwe vlekjes komen uit Erongo, Namibië. De blauwe vlekjes zijn Apatiet, wat er bij deze stenen voor zorgt dat hij ook je derde oog en keelchakra stimuleert en zuivert. Hij helpt je tevens spiritueel af te stemmen en stimuleert communicatie en zelfexpressie op alle niveaus. Onder je kussen bevordert de steen dat je beter slaapt en makkelijker kunt dromen en astraal reizen. De steen is ondersteunend bij spijsverteringsklachten, maagzuur, maagzweren, genetische stoornissen en hyperactiviteit. Hij harmoniseert de elektrische systemen van het lichaam.

Uit Australië hadden we al een aantal jaren losse Morella Rookkwarts Diamanten in de winkel. Dit zijn natuurlijke dubbeleinders van Rookkwarts, deze vorm wordt meestal Herkimer genoemd. Net zoals de Herkimer Diamanten die helder zijn, of Golden Healer. Van deze Morella Diamanten hebben we nu een groot aantal kleinere en grotere Geodes ingekocht. Dit was oude voorraad. De Morella Rook diamant bevindt zich dan in een halve geode. 

Morella Rookkwarts diamanten (Victoria, Australië)

Deze kristallen zijn uitstekende psychische reinigers en spirituele aardingsstenen, waarbij de energie omlaag stroomt via je basischakra door het sterchakra van de aarde om je te gronden via Moeder Aarde (Gaia). Zorgen dat je geaard bent is een heel belangrijk onderdeel van elk spiritueel werk. Door deze eigenschappen is het een nuttige en prachtige steen om op je lichaam te dragen, vooral als je spiritueel werk of genezing doet. Je kunt hem ook gewoon in de ruimte zetten. De zuiverende, ontgiftende energieën verhelderen op krachtige wijze de fysieke en fijnstoffelijke lichamen. Als je gevoelig bent voor elektromagnetische straling is dit een perfect kristal. Rookkwarts absorbeert geopatische en elektromagnetische smog en helpt bij uitscheiding en ontgifting op alle niveaus en vult de ruimte met een positieve vibratie. Het hebben van een van deze stenen in de omgeving is zeer nuttig. Als je op een computer werkt, helpt het als je er een Morella Rookkwarts Diamant bij legt. Deze helpt de elektromagnetische energie te verwijderen die in de kamer wordt gecreëerd.

Leg de steen wel regelmatig op een stuk Seleniet om te reinigen, of spoel het af onder de kraan. Het is ook een goede steen om zaken zuiver te houden. Ook behulpzaam als je last hebt van stress, angsten of depressie en hij geeft emotionele rust. Morella Rookkwarts Diamant zorgt voor acceptatie van het fysieke lichaam, helpt bij faalangst en reinigt de geest tijdens meditatie. Deze unieke Rookkwarts wordt van nature bestraald in de aarde, dit zorgt ervoor dat het een beschermende steen is voor mensen die bestralingsbehandelingen ondergaan. Ze zouden de genezingsresultaten verbeteren, dus goed om deze steen of een andere krachtige Rookkwarts bij je te dragen na een stralingsbehandeling. Deze natuurlijke kristallen kunnen het grootste deel van de negativiteit die ze absorberen via je voeten naar het aarde-sterchakra laten afvloeien. Het kristal kan troost bieden aan terminale patiënten. De steen is ook weldadig bij kwalen van de buik, heupen en benen. Hij helpt hoofdpijn en krampen te verminderen. Zeer krachtig kristalletje.

We hebben weer prachtige Sugar Blade kristalpunten uit Brazilië kunnen inkopen. Het zijn echt heel bijzondere stenen die zo heten, omdat het lijkt of ze met suiker bestrooid zijn. De kleuren variëren van geel tot donkeroranje.

Sugar Blade kwarts uit Brazilië

Sugar Blade kwartsen zijn nieuw ontdekte Lemurische kristallen die gevonden zijn in Minas Gerais. Ze zijn heel bijzonder. Er zijn verschillende varianten; Golden Healers, Tangarine, Lithium, maar ook witte exemplaren die licht citrien van binnen zijn. Ieder kristal is daardoor anders van energie. Je zult automatisch het kristal kiezen die bij jouw energie past. Bijna alle exemplaren zijn van buiten bedekt met een coating vol etsen en coderingen en van binnen zijn ze transparant. Deze kristallen laten zien hoe zuiver wij van binnen zijn, dat we na onze lange incarnatie cyclus van buiten getekend kunnen zijn, met littekens, groeven, maar ook prachtige ervaringen met ons meedragen, maar dat onze kern, ons monadisch licht glashelder is. Deze kwartssoort heeft een bijzonder sterke resonantie met de soma- en zielensterchakra’s en het Hogere Zelf. Hij helpt je af te stemmen op de reikwijdte van je spirituele identiteit en helpt je deze aan de wereld te laten zien. Dit kristal draagt de levenskracht-energie van Alles Wat Is en een hologram van je multidimensionale zelf in zich. Hij helpt je te verbinden met je Hogere Zelf en met de oneindigheid van het bestaan en helpt je om je levensrichting te kiezen. Hij laat je zien welke deur naar de toekomst opengaat en met welke deur je het verleden kunt afsluiten. Deze steen is ook uitermate geschikt om in contact te komen met buitenaardsen, zoals de sterrenmensen voor toegang tot de lessen van deze wezens. Om te weten van welke ster je afkomstig bent, leg je de steen op de soma- of sterrenpoortchakra. In combinatie met sterrenzaad kwarts activeert hij je voorhoofd- en somachakra’s en brengt hij hart en ziel tot eenheid. Deze bijzondere en zeldzame stenen bieden diepe healing voor metafysische vaardigheden die in vorige levens geblokkeerd zijn en helpt hij helderziendheid te openen. De steen geeft troost aan mensen die de aarde niet als hun thuisplaneet ervaren. Hij maakt de fysieke incarnatie aangenamer en beschermt die door het lichtlichaam in het fysieke te aarden. Het kristal werkt voorbij het fysieke bestaansniveau om het lichtlichaam te genezen.

Omdat we een grote hoeveelheid van de prachtige Inner Light Crystal Sferes hebben kunnen inkopen hebben we er gelijk na aankomst van de pallets een aantal al geprijsd en in de winkel gelegd. Dit ook, omdat we er nog maar 3 hadden liggen en meer mensen er graag eentje wilde. We hebben er ook al een aantal op de webshop gezet. Wat een magische bollen zijn dit toch. Hier word je heel erg blij van. Ze stralen zo’n mooi innerlijk licht uit.

Inner Light Crystal Sfere

Inner Light Crystal Sferes, zijn witte/heldere of Amethist-kwartsbollen soms met Chloriet en veelal met Agaat die een hoge vibratie hebben. Allen bevatten holtes met drusy kristalletjes erin. Ze worden Inner Light Crystal genoemd omdat ze een krachtig innerlijk licht bezitten en dit uitstralen in hun omgeving. Ze zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ze hebben ook een hele hoge vibratie. Als je de bollen vasthoudt voel je hun energie als snelle pulsaties die toenemen en intenser worden naarmate je de bol langer vasthoudt. Ze activeren je kruin-, zielensterchakra en 3eoog en stimuleren visioenen en laten je achter de sluier zien. Ze verhogen je ontvankelijkheid voor de stralen van het Celestiale Vuur, het Hemelse Licht, dat op dit moment naar de aarde komt en ze helpen je om “Levend Licht” te worden. Iedere bol is een uniek wezen van eenzelfde familie van krachtig licht. Ze hebben heel veel kracht, maar werken alleen positief. Je kunt ze programmeren voor helingwerk. Ze wuiven beperkingen weg, openen je bewustzijn en maken interdimensionaal reizen mogelijk. Ze bezitten een krachtig innerlijk licht die ze naar je spiegelen, waardoor ze je helpen je om je eigen prachtige licht te zien, het goddelijke wezen dat je bent weer te herkennen en je licht op aarde uit te stralen.

We hebben in de winkel nu een aantal kwarts kristallen in een Vlam vorm geslepen. Deze vorm heeft een heel bijzondere uitstraling. We hebben op dit moment vlammen van Amethist, Maria Magdalena Opaal, Rozenkwarts, Bergkristal, uit mijn hoofd nog 1 Citrienvlam, een grote vlam met daarin een Golden Healer punt, dit maakt deze Vlam een Manifestatie kristal. De Maria Magdalena Opaalkwartsen zijn roze van kleur, maar we hebben nu ook weer ‘witte’ of heldere met magische zwemen kunnen kopen, deze heten Opaalkwartsen. Ze zijn verbonden met de Godin Isis die tevens een Maangodin is en daarom ook met de energie van de maan. Ook zijn ze verbonden met de Engelensferen en die van de Natuurwezens. In het bijzonder ook met de energie van de Eenhoorns. 

Opaalkwarts

Deze zeldzame natuurlijke Opaalkwarts uit Brazilië heeft door zijn mooie glans een mysterieuze uitstraling. De energie van het kristal is verbonden met de Godin Isis en met die van de maan. De blauwe gloed komt door de aanwezigheid van aluminium. Deze in een punt geslepen kristal heeft een bijzonder zachte maar ook hoge lichttrilling, is zeer liefdevol en helpt je bij je Ascensie ontwikkeling. Het helpt alles wat nog niet in balans is te transformeren en brengt verdieping en groei. Hij transformeert ook de laatste emotionele stukken en helpt om vreugde, blijheid en het innerlijk-kond gevoel in je leven te houden. Deze healer en energieversterker is zeer sterk verbonden met de Engelensferen en die van de Natuurwezens zoals Elfen en Eenhoorns. De regenbogen en de zwemen erin verbinden je met het kosmische Witte Licht dat alle kleuren bevat en daarom bevatten deze kristallen een heel bijzondere lichttrilling van het hele kleurenspectrum. Ze verbinden alle mensen op aarde in liefde en zo dragen we gezamenlijk de Nieuwe Kosmos en geven de Nieuwe Aarde gestalte. Dit kristal bevordert innerlijke rust, helpt bij het verwerken van emoties en geeft energie. Het is een allround helende steen die negatieve blokkades verwijdert en depressie verlicht. Goed om mee te mediteren. Opaalkwarts verhoogt het bewustzijn naar een kosmisch bewustzijn. Hij helpt bij de opname van ijzer, ondersteunend voor het gezichtsvermogen, bij vermoeidheid, de stofwisseling, haaruitval en de lymfknopen en is goed bij stress, oud verdriet en helpt bij het verwerken van trauma’s.                 

Als laatste in deze blog willen we heel graag foto’s laten zien van de wonderschone kleine Roze Starburst Cacietjes met donker fantoom erin. Deze zijn nieuw gevonden in Hunan Chenzhou, China. Wat een unieke perzik/roze kleur hebben deze en hun energie moet je echt gevoeld hebben. Dit zijn echte Nieuwetijds kristallen die op zeer zachte en liefdevolle wijze diepe transformaties teweegbrengen.

Roze Starburst Calciet met donker fantoom 

Roze Starburst Calciet met donkere fantomen is in 2018 nieuwgevonden in Hunan Chenzhou, China. De zachte lichtkracht van deze Calciet is ongekend en zeer bijzonder en uniek. Dit kristal is verbonden met de roze straal die verbonden is met de vrouwelijke Godinnenlijn zoals Maria, Isis en Kwan Yin. De vrouwelijke, zachte Lemurische krachten kun je ook in deze kristallen tegenkomen. Deze hebben een directe link met je bewustzijn en je oorsprong en bron. Ze helen alle lichtlichamen, verbinden deze opnieuw met elkaar en trekken ze in je bewustzijn.Als tijdens mediteren met dit kristal je hart zich opent en je fysieke en emotionele lichamen zich met liefde vullen, voel je hun aanwezigheid. Het balanceert de emotionele lichamen en stimuleert het hartchakra en de zonnevlecht en zorgt ervoor dat je handelt vanuit de waarheid van je hart. Tevens verzoent het kristal je met je schaduwkanten. Roze Starburst Calsiet met fantomen brengt op zeer zachte wijze enorm diepe transformaties teweeg. Het opent je bewustzijn, verhoogt je lichttrilling, brengt diepgaande zachte healing, nieuwe hoop, moed, kracht en nieuw vertrouwen. Het verwijdert en heelt blokkades bij deze chakra’s en zorgt ervoor dat deze zich vol openen. Hierdoor zal je zelfvertrouwen en hulp van Gidsen en Engelen ervaren. Het kristal helpt je, je persoonlijke beperkingen te overwinnen, zodat je voor het hoogste goed zult gaan. Roze Starburst Calsiet met donker fantoom helpt emotionele trauma’s uit dit of een vorig leven oplossen en verheldert voorouderlijke emotionele patronen. Het opent, reinigt en stimuleert het hartchakra en de zonnevlecht. Dit kristal is uitstekend voor alle vormen van emotionele heling en zorgt voor compassie en een liefdevolle uitstraling naar anderen. Goed bij stress en moedigt een goede band tussen moeder en kind aan. Het donkere fantoom in de steen helpt je te aarden en blokkades op te ruimen en je door de lagen heen naar vele dimensies te reizen, of naar je wezenskern. Het maakt je bewust van je eigen goddelijkheid.

Dat was het weer voor nu. We hebben heel veel zin om met de winkel open te gaan en te zien naar wie al deze prachtige kristallen toe zullen gaan. 

Agenda: (winkel open van 10.00 tot 17.00 uur)

Vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 maart

Zaterdag 16 en zondag 17 maart

Zaterdag 23 en zondag 24 maart

Zaterdag 30 en zondag 31 maart

Zaterdag 6 en zondag 7 april

Zaterdag 16 en zondag 17 april

Menu