Zending kristallen uit Brazilië binnen gekomen.

Joan

Wij zijn zo blij dat onze bestelde stenen uit Brazilië eindelijk zijn binnen gekomen. Ze zouden er al in April zijn, maar door Corona liep alles anders. Er kon niet meer per vliegtuig verstuurd worden, dus dat was wachten. Maar nu zijn onze kristalvrienden aangekomen, joepie! Het zijn niet de eerste de beste kristallen, drie ervan zijn echte krachtpatsers die zo fijn zijn in deze tijd van transformaties, inzichten en bij onszelf komen. Het zijn kristallen die ons helpen transformeren en in contact brengen met ons multidimensionaal bewustzijn en ons hoogste doel op aarde. Nikki kon niet wachten om vorige week al een facebook en Instagram berichtje te plaatsen van de Trigonic Record Keeper. Deze zijn we gelijk gaan uitpakken, bewonderen en prijzen, zodat ze het weekeinde nog in de winkel konden liggen. Ik had ook een lijstje bij de computer van mensen die ik een berichtje zou sturen als deze stenen ooit weer binnen zouden komen en, na deze zo’n 2 jaar niet meer gezien te hebben, zijn ze gelukkig toch weer op ons pad gekomen. Wat een groot cadeau van de kristalwereld.

Trigonic Record Keeper 

Dit zeer zeldzame bergkristal uit Cristálina, Minas Gerais, Brazilië zit vol met recordkeepers. Deze driehoekjes lijken wel in het kristal geëtst. In het nieuwste Engelstalige boek van Judy Hall staat dit kristal op de cover. Zij noemt het één van de belangrijkste Nieuwe Tijdskristallen. Het is een Ascensiekristal met een extreem hoge vibratie. Ieder kristal heeft een eigen unieke energie die bij een bepaald persoon past. Als zo’n kristal bij jou hoort, dan zal deze je roepen. Je zult weten dat dit jouw kristal is. Tijdens mediteren met dit kristal laat hij je multidimensionaal reizen en het doel van je ziel ervaren. Hij helpt je je zielenfragmenten weer te integreren en zorgt ervoor dat je je zielsverwanten weer gaat ontmoeten. Als je met hulp van dit kristal de totaliteit van het “Al dat is” gevoel ervaart, is je vibratie permanent verandert naar een hogere. Hij helpt ons te evalueren naar een multidimensionale realiteit. Hieronder volgt de beschrijving.

Dit kristal met een zeer hoge vibratie heeft een multidimensionaal bewustzijn, hij bevat de essentie van de sterrenwezens en is ook sterk verbonden is met de energie van Lemurië. Trigonic record keepers zijn piramidevormige recordkeepers, deze komen los voor, maar ook in groepjes. Ze zijn een soort supercomputer die met alle kristallen communiceren en het lijkt alsof ze hersenen hebben. Deze zeer zeldzame, unieke steen die een ultieme record keeper is, is perfect te gebruiken voor groepswerk, in een praktijk of meditatieruimte, waar hij de vibratie van iedereen aanwezig verhoogt. Als persoonlijk kristal vergroot hij je bewustzijn. Dit kristal herbergt een schat aan informatie van wel miljoenen jaren oud. Het is ook een inwijdingskristal die je kan inwijden in oude geheimen die in deze tijd weer nodig zijn om tot verlichting te komen. Dit kristal helpt je bij astrale reizen en verbindt je met andere dimensies, sferen en planeten hij helpt je tegelijkertijd hier en daar te zijn, wetende dat alles één en Nu is. Hij zorgt dat je in het Nu blijft en verbindt je met je hoogste doel. Ook bezit hij informatie, wijsheid en kennis uit vervlogen tijden. Ze zijn ook op Aarde gekomen om conflicten op te lossen en het oorlog-gen in ons mensen te transformeren. De driehoekjes op hun oppervlakte zijn als kosmisch DNA. Hij helpt ook bij het contact met je Gidsen, Engelen en opgestegen Meesters en op je pad naar ascensie. Dit is een echt Meesterkristal, een Ascensiekristal, het is een echte leraar. Heel goed om water te drinken wat door dit kristal is opgeladen.

De volgende liefdevolle krachtpatser is het Shift kristal. Dit zijn bergkristalpunten met een heel bijzonder uiterlijk, het lijkt of er in de steen gezaagd is. Mensen vragen wel eens of deze bewerkt zijn, maar dit is puur natuur. Hun uiterlijk ontstond nadat er ooit Calciet tegelijk met het Bergkristal groeide en dat eeuwen later het Calciet verdwenen is, waarna een prachtige groeivorm is overgebleven. Je herkent een Shift kristal onmiddellijk, omdat deze een uniek uiterlijk en energie heeft.

Klanten die onze winkel al langer kennen en ook de blogs al jaren lezen weten dat deze unieke kristallen een aantal jaren geleden op ons pad kwamen. Niet uit Brazilië, maar uit Siberië, Rusland. Beide keren dat we ze tegenkwamen bleek het hele oude voorraad te zijn. Onder een laag stof vonden wij ze en de handelaren wisten niet meer dat ze deze nog hadden. Zo prachtig dat als kristallen bij je moeten zijn, dat ze hun weg weten te vinden. Dit maakt zo blij. De Russische kristallen zijn over het algemeen wat kleiner en hebben meer een gezandstraald oppervlak, ogen mystieker. Die uit Brazilië zijn groter, meer helder en voelen heel direct. Zo fijn dat er voor ieder mens een steen is die hem of haar meer aanspreekt. Ook dit is een Nieuwetijdskristal of Ascentiekristal.

Shift kristal uit Brazilië

Shift kristallen uit Corinto, Minas Gerais zijn heel helder en hebben een buitengewoon uitzonderlijke trilling die je verplaatsen naar een nieuwe ruimte en die je spirituele groei versnelt, soms zijn er andere stenen nodig om de veranderingen te verwerken. Op het spirituele vlak kan deze steen je meenemen naar wild enthousiasme, waarbij je alles achterlaat wat je hindert of beperkt. Hij maakt je ontvankelijk voor een piekervaring van gelukzaligheid en hoogste creativiteit. Het is een perfecte steen voor meditatie, manifestatie en dromen. Je moet bereid zijn te accepteren wat het kristal je biedt, want er is geen weg terug en de effecten kunnen heel krachtig zijn, je kunt diepe traumatische ervaringen uitwerken. Hij verschuift je vaak, vrijwel onmiddellijk, op je zielenpad, opent geneeskrachtig potentieel en verduidelijkt het evolutiepad voor je. Alles wat geen functie meer in je leven heeft, op welk niveau dan ook, zal wegvallen onder invloed van deze katalytische steen. Dit kristal zal je roepen als je klaar voor zo’n diepe verandering bent. Je kunt met het kristal mediteren en vragen of het je de weg wil wijzen of met de steen onder je kussen slapen, of draag hem bij je in je zak. Wees ontvankelijk voor de signalen en informatie uit het universum. Psychisch leert een shiftkristal je dat je emotioneel onafhankelijk moet zijn en laat je beseffen dat alleen jij verantwoordelijk bent voor het creëren van je eigen welzijn en geluk. Dat besef is een innerlijke toestand die niet afhankelijk is van een uitwendige bron, ook niet van een partner of geliefde. Je hebt alles helemaal zelf in de hand. Het is ook een zeer krachtig kristal die het gevoel van totale isolatie, afgescheidenheid en eenzaamheid kan helpen verwerken. Het is isolatie van jezelf en van jezelf naar alles om je heen aards gezien. Hij laat zien dat je toch verbonden bent met alles om je heen, met het hoogste energieveld. Dit kristal haalt een Goddelijk energieveld (zero point field, of nulpuntveld) naar beneden en verbind je vanuit dit veld weer met je ware mens-zijn. Het kristal is afgestemd op de ware stilte en de ware essentie van Godsbewustzijn en zal je de informatie geven die je nodig hebt zonder dat je hierbij hoeft na te denken. Het verbind je met Al Wat Is. Het brengt deze energie vanuit je hoogste chakra’s naar je lichaam zodat je in totale verbinding met jezelf, je emoties en de wereld om je heen bent. Hij werkt voorbij het fysieke bestaansniveau om de zielenevolutie en multidimensionale cellulaire healing te bevorderen.

Nummer drie is een Bergkristalpunt die we Multidimensionale Selfhealer noemen. Ook deze heeft een uniek uiterlijk, zeer hoge vibratie en krachtige energie. Dat deze gekomen is was voor ons een volslagen verrassing, een supergroot cadeau. We hadden er nog een klein aantal van in de winkel. We hebben deze nog maar eenmaal eerder op ons pad gekregen en ingekocht. Ze waren allemaal per stuk geprijsd wat ze natuurlijk altijd kostbaarder maakt dan dat je een steen per kilo inkoopt. Maar de Braziliaan wist toentertijd ook dat ze heel bijzonder waren. De Trigonics hebben we ook altijd voor stuksprijzen moeten inkopen. Hier waren jaren geleden maar 2 handelaren van in de wereld die deze hadden. Dus wat een geluk dat een bevriende Braziliaanse handelaar deze voor ons vond, terwijl we ze bij de andere twee niet meer zijn tegengekomen.

Nu, deze Multidimensionale Selfhealer hadden wij dus bijna niet meer. Maar wat bleek tot onze grote verassing toen we de bestelling uit Brazilië uitpakten, een partijtje Trigonics bleken Multidimensionale Selfhealers te zijn. Onze vriend had bij 2 verschillende handelaren in Brazilië ‘Trigonics’ voor ons ingekocht. Tijdens het uitpakken zagen wij dat de stenen van de ene handelaar inderdaad Trigonics waren, maar dat de andere Multidimensionale Selfhealers waren. Hun uiterlijk en energie is heel anders. We hebben gelijk onze vriend een berichtje gestuurd, zodat hij het verschil ook de volgende keer kan herkennen. Hij was daar super blij mee. Doordat we deze keer de stenen voor een kiloprijs hebben kunnen kopen bleken ze wat goedkoper te zijn dan de exemplaren die we hadden. We hebben gelijk die van de winkel naar beneden geprijsd, omdat dat beter voor ons voelde. Heerlijk dat we nu weer veel mensen blij kunnen maken met dit unieke, krachtige Meesterkristal.

Multidimensionale Selfhealer

Deze bijzondere en unieke kristallen uit Corinto, Minas Gerais, Brazilië zijn selfhealers en vaak ook Trigonic Record Keepers. Het kristal opent je, maar houd je tegelijkertijd ook verbonden met Moeder aarde. Je kunt met het kristal reizen naar Multi dimensies, naar tijden van Lemurië, Mu en Atlantis, of naar Sterrendimensies, terwijl het kristal je totaal gecentreerd in het Nu houdt. Dit is heel erg belangrijk in deze tijd in onze evolutie, waarin we weer dienen te leven vanuit ons hart, vanuit ons centrum verbonden met ons hogere zelf. Maar waarin we ook weer in contact komen met andere delen van ons zelf, die zich in andere dimensies bevinden. In deze tijd waarin we meer en meer gaan herinneren wie we zijn, het Goddelijke, liefdevolle wezen dat we in essentie zijn. Dat we onze kracht weer oppakken, onzekerheden en angsten achter ons laten en vol vertrouwen en heelheid in het leven gaan staan. Tijdens mediteren met dit kristal laat hij je multidimensionaal reizen en het doel van je ziel ervaren. Hij helpt je je zielenfragmenten weer te integreren en zorgt ervoor dat je je zielsverwanten weer gaat ontmoeten. Als je met hulp van dit kristal de totaliteit van het “Al dat is” gevoel ervaart, is je vibratie permanent veranderd naar een hogere. Hij helpt ons te evalueren naar een multidimensionale realiteit. Bij de uiteinden van de stenen, waar ze ooit van de cluster zijn afgebroken, zijn ze opnieuw gaan groeien, waardoor er nieuwe puntjes zijn ontstaan, dit maakt de stenen zo uniek. Kristallen met deze groeivorm worden ook wel self-healer genoemd. Ze symboliseren vrijheid, dat je kunt zijn wie je bent en ze versterken je zelf genezend vermogen. Zeer goed bij stress en depressie. Ze vergroten je bewustzijn terwijl ze tegelijkertijd energie afvoeren en het lichaam aarden. Dit kristal met een zeer hoge vibratie heeft een multidimensionaal bewustzijn, hij bevat de essentie van de sterrenwezens. Dit unieke kristal is perfect te gebruiken voor groepswerk, in een praktijk of meditatieruimte, waar hij de vibratie van iedereen aanwezig verhoogt. Als persoonlijk kristal vergroot hij je bewustzijn. Dit kristal herbergt een schat aan multidimensionale informatie. Het helpt je bij astrale reizen en verbind je met andere dimensies, sferen en planeten, maar helpt je tegelijkertijd hier en daar te zijn, wetende dat alles één en Nu is. Dit is een echt Meesterkristal, een Ascensiekristal, het is een echte leraar.

Een ander heel bijzonder, klein kristalletje wat bij onze zending zat is Anatase. We hadden er geen meer in de winkel. Tijdens het typen van deze blog lees ik de beschrijving en besef dat ook dit kristalletje nu zo welkom is. Het leert ons dat we goddelijke wezens zijn en zelf door positieve keuzes te maken onze werkelijkheid kunnen veranderen. Dat we controle over ons eigen leven hebben. Dit kleintje is heel goed voor mensen die bang zijn voor veranderingen en de nu veel verwarring en stress ervaren. Dit kristalletje helpt ons weer plezier in dingen van alle dag te hebben. Dit is zo belangrijk nu in deze tijd waarin zoveel mensen bang zijn geworden. De trilling van angst is helemaal niet goed voor ons. De energie die Corona brengt is een uitdaging voor ons mensen. Juist nu kunnen we besluiten om niet meer in angst te leven, maar vol vreugde, in vertrouwen, oordeelloos met begrip en liefde voor onze medemens, maar ook in liefde voor dieren en de natuur. Door vanuit deze energie laag te gaan leven, zullen we de hemel op aarde gaan creëren. Dit is waar velen van ons voor geboren zijn, om in deze tijd een transformatie door te maken en de trilling van liefde en vertrouwen op aarde in het veld te zetten, waardoor alles positief kan gaan veranderen. Een sleutel hierin is ‘genieten’. Leef in het nu en probeer te genieten, vreugde te ervaren in kleine dingen. Iedere dag iets leuks voor jezelf te doen, wat jou veel vreugde geeft. Dit zorgt voor positieve veranderingen in het energieveld. Wees ook niet boos op jezelf als je weer even terugvalt, weer even negatief denkt, of even boos wordt, dit is zo herkenbaar. Dit doen we allemaal. Ieder moment kunnen we weer opnieuw beginnen. Maar besef hoe ieder mens een verschil kan maken, dat we allemaal belangrijk zijn. We hoeven geen ‘grote’ dingen op aarde weg te zetten, we hoeven alleen maar in liefde te zijn.

Behalve de ruwe Anatase kristalletjes hebben we ook 2 kleine, best kostbare Bergkristal bolletjes gekocht met Rutielnaaldjes erin en ook Anatase kristalletjes. De iets grotere bevat behalve de Rutielnaalden een prachtig Anatase kristalletje. Het kleinere bolletje bevat Rutielnaaldjes en ongeveer 11 Anatase kristalletjes. Onze Braziliaanse vriend vertelde dat deze zo uniek waren, vandaar de prijs. Maar we konden ze niet weerstaan. 

Anatase uit Brazilië

Dit is een zeldzaam titaniumdioxide mineraal. Anatase is verbonden met de zonnevlecht, geeft zelfvertrouwen en helpt je om actie te ondernemen. Anatase zorgt voor heldere gedachten en leert je dat je alles in je leven kunt veranderen, dat je zelf keuzes kunt maken. Je hebt controle over je eigen leven. Dit kristal is heel goed voor mensen die bang zijn voor veranderingen of er zelfs ziek van worden. Het helpt je ook om bij oude informatie te komen. Goed bij stress en verwarring. Het laat je een probleem vanuit verschillende kanten bekijken en helpt bij het oplossen ervan. De vorm van een dubbele piramide symboliseert het element lucht, menselijkheid, compassie en de verbinding tussen hemel en aarde. Anatase zorgt dat je plezier hebt in de dingen van alle dag en dat fijne gevoelens langer duren. Ook goed voor studenten, omdat dit kristal je helpt om technische informatie op te nemen. Deze steen geeft een gevoel van vrede en eenheid. Veel Anatase kristallen hebben een coating van Rutiel, wat ze een warm gouden glans geeft. 

Rutielkristallen zijn als antennes die afgestemd zijn op de frequentie van de Goddelijke Intentie, ze bezitten de weidse, maar tevens aardende energieën van titanium in zijn meer etherische toestand. Rutiel stimuleert het hogere denken, denkprocessen, helderziende vermogens, intuïtieve zintuigen en vergroot je creativiteit. Het trekt hoogfrequente energie de hogere chakra’s in en helpt licht met een hoge frequentie in de cellen van je lichaam te aarden. Deze steen gaat zweverigheid tegen terwijl je in een toestand van verruimd bewustzijn bent. Rutiel helpt aarzelingen en tegenzin te overwinnen en helpt je vreugdevol door het leven te gaan. Rutiel ondersteunt het endocriene stelsel en de cellulaire stofwisseling. Bevordert de spijsvertering en de opname van voedingstoffen en helpt emotionele eters om achter de oorzaak naar het verlangen van voedsel te komen. Rutiel stimuleert de meridianen en spoort blokkades hierin op. Ook stimuleert het de hogere chakra’s en de zonnevlecht.

We hebben ook wat kleine puntjes met bijzondere inclusies kunnen kopen. Het zijn Bergkristalpuntjes met Gilalite (Medusa) en Pyriet erin.

Kwartspuntjes met Gilalite en Pyriet inclusies

Deze unieke kristalletje hebben insluitsels van kleine Gilalite en Pyriet kristalletjes. 

De energie van de Gilalite of Medusa spikkels samen met die van Pyriet zorgen voor magische helingskrachten, die je waarschuwen als er indringers zoals entiteiten in jezelf of jouw omgeving zijn, tevens zorgt de steen voor bescherming. Gilalite is ook een energie van je zonnevlecht die je intellectueel laat ‘weten’ en je laat ‘zien’ via je 3e oog met je totale wezen, zodat je je nooit bang en kwetsbaar hoeft te voelen. Ook kan dit kristal op het 3e oog gebruikt worden voor de ontwikkeling van hoge technologie. De steen heeft een energie die zowel ‘reëel’ als ‘surreëel’ is. Het is een steen voor fantasie en avontuur. Verbonden met de energie van Venus en met de Lemurische energie van de walvissen en dolfijnen geeft deze een gevoel van vreugde en tevens van kalmte. De steen combineert de hoge frequentie van spiritueel ontwaken met aarding en healing. Wordt ook gebruikt om de aarde te zuiveren. Goed voor problemen die te maken hebben met circulatie, gehoorproblemen, bijziendheid en organen die verschrompelen en bij problemen met de sterfelijkheid. Hij leert je dat je steeds weer incarneert. De Pyriet inclusies helpen de meest verankerde blokkade te verwijderen en tevens door te dringen tot de koppigste persoon. Dit kristal stimuleert gezondheid en welzijn, wat vitaal maakt en helpt vermoeidheid te laten verdwijnen. Het Pyriet helpt bij de heling van energie lekkages vanuit het fysieke lichaam en de aura. Tijdens helingswerk helpt hij de oorzaak van een ziekte op te sporen en helpt deze te helen. Heel goed voor melancholieke of wanhopige mensen. Pyriet in kwarts stimuleert de stoom van ideeën en helpt latente vermogens aan het licht komen. Deze steen versnelt je evolutionaire ontwikkeling geeft je de kracht om door te gaan tot je succes behaald hebt. Men beweert dat deze combinatie de reparatie van beschadigt DNA versnelt en de meridianen uitlijnt. Goed voor het spijsverteringssysteem, ondersteunt het circulatie- en ademhalingssysteem en stimuleert extra zuurstof in de bloedstoom. Ook versterkt de steen de longen.

Als laatste hebben we ook prachtige, kleine cabuchons ofwel ronde of ovaal geslepen Epidoot naaldjes in kwarts. We zullen er zelf wat hangers van gaan maken. Als je zelf sieraden maakt zijn deze kleine juweeltjes super. Maar je kunt zo’n steentje ook bij je dragen of onder je kussen leggen. Hij stemt je af op het hoogste, waardoor dromen en potentieel zich ten volle kunnen manifesteren.

Epidoot in kwarts

Epidoot in kwarts wordt ook wel droomkwarts genoemd. Het is een steen van hoop.

Deze combinatie biedt verjonging en herstel na grote inzinkingen of teleurstellingen, geeft nieuwe impulsen aan de ontwikkeling van de ziel en stemt af op het hoogste, waardoor dromen en potentieel zich ten volle kunnen manifesteren. Mensen die met deze steen resoneren vinden hem zeer vredig en een poort naar diepe meditatieve toestanden, interdimensionale reizen en voor inzichtelijke dromen en het herinneren van dromen. Het kwarts versterkt de energetische, emotionele zuivering van Epidoot. Epidoot in kwarts is zeer nuttig als je gemakkelijk ten prooi valt aan manipulatief gedrag van anderen. Deze beschermende steen helpt traumatische ervaringen te verwerken, het hogere hart en de hogere geest te openen. Fijn kristal om naast je bed, onder je kussen of in je praktijk te leggen. Dit laatste omdat deze helpt bij het overbrengen van geneeskrachtige energie van healer naar cliënt. Tevens ondersteunt het kristal rebirthing sessies en helpt het bij het doorbreken van blokkades. Epidoot in kwarts is een verjongend kristal die moed geeft om beperkende patronen te doorbreken en om na tegenslagen weer terug te veren. Epidoot in kwart werkt ondersteunend bij herstel na ziekte, bij verdriet, kneuzingen en pijnen.

Dit was het weer voor deze week. We hoeven ons niet te vervelen, er is weer genoeg te prijzen. Ook hebben we een armbanden draai display erbij gekocht. Dit geeft nog meer ruimte om ze allemaal mooi op te hangen en werkt ook overzichtelijker. Wim vindt het heerlijk om de winkel weer te perfectioneren. Die kan ook nooit stil zitten. 

Agenda

Op onderstaande dagen is de winkel open van 10.00 uur tot 17.00 uur

3, 4 en 5 juli (vrijdag, zaterdag en Zondag)

10, 11 en 12 juli ( vrijdag, zaterdag en Zondag)

17, 18 en 19 juli (vrijdag, zaterdag en Zondag)

Menu