Zondag 12 mei Moederdag

Joan

Zelf vind ik het altijd best moeilijk wat te kopen voor mijn moeder, we leven in een tijd waarin we al zoveel hebben, waarin we alles kunnen kopen, waardoor veel mensen al zoveel hebben. Er is zoveel materie, we kunnen naar een winkel gaan, we kunnen lui vanuit onze stoel via de computer of i-pad van alles bestellen en laten bezorgen. We merken dat veel mensen in de winkel het zo leuk vinden om voor een geliefd persoon een kristal of een sieraad te kopen. Iets dat blijvend is, wat liefde uitstraalt en voor de mensen die niet kunnen komen dat ze een mailtje sturen hoe fijn ze het vinden dat we een webshop hebben waar je het kristal of sieraad van de foto kunt bestellen. Voor nieuwe bezoekers van de site blijkt het soms toch nog verwarrend dat ze niet de stenen van de catalogus kunnen bestellen. Dit zijn alle stenen die wij in de winkel hebben, maar helaas hebben we geen tijd meer om deze op te sturen. Alleen de stenen van de webshop kristallen of webshop sieraden zijn te bestellen. We hebben sinds onze laatste inkooptripje een paar weken geleden weer nieuwe sieraden en armbandjes op de webshop geplaatst. 

We hebben deze keer armbandjes van een aantal stenen kunnen inkopen waarvan de steentjes facet geslepen zijn, het zijn kleine steentjes en het facet slijpen geeft ze een hele mooie glinstering en chique uitstraling. Wij werden er erg blij van. We hebben deze armbandjes kunnen kopen gemaakt van Lapis Lazuli, Dumortiriet, Larvikiet, Obsidiaan, Granaat, Hematiet en Rookkwarts. Die van Larvikiet en Granaat staan ook op de webshop armbandjes.

Larvikiet armbandje €4,90

Larvikiet (blauwe Parel Labradoriet of Noorse Maansteen)

Deze spirituele steen van magie helpt de ziel te reizen door verschillende tijdslijnen, multi-dimensies en de shamanistische onderwereld. Larvikiet stimuleert paranormale vermogens en vergemakkelijkt visionaire experimenten. De steen helpt je achter situaties te zien. Ook heel behulpzaam bij regressietherapie naar vorige levens. De steen heeft een krachtige verbinding met Moeder Aarde waardoor je ziel en lichaam in harmonie blijven tijdens visionair werk of tijdens contact met niet geïncarneerde wezens. Deze steen doorbreekt vloeken en weert negatieve energie. In vroegere tijden werden in het noorden van Engeland grote keien van Larvikiet geplaats om binnendringers te weren.  De steen wordt heden nog steeds voor dit doeleinde gebruikt, het verwijdert aanhechtingen en entiteiten van de bio-magnetische mantel van je lichaam. Larvikiet is perfect voor iedereen die in contact wil komen met de natuur in al haar vormen, deze steen is nl verbonden met de water en aarde elementalen. Het heeft een krachtige verbinding met het element water, vooral regen en stormen. Tijdens weer-magie kun je met de steen regen aanroepen of gebieden die overstroomt zijn weer te laten drogen. Door de verbinding met het water element helpt Larvikiet je om flexibel in het leven te staan en problemen te overwinnen. De steen ondersteunt emotionele heling omdat het je helpt de oorzaak van een ziekte te vinden. Deze bijzondere steen helpt je het beste uit jezelf te halen, in je volledige kracht te gaan staan en je volledige potentieel te leven. Draag de steen in je zak om de verlangens van jezelf en van anderen te leren zien. Larvikiet helpt je tijdens leerprocessen of wanneer je met magie werkt, hij helpt je geest nieuwe informatie te verwerken en op te nemen en creëert een nieuw neutraal pad in je hersenen. De steen vitaliseert het fysieke lichaam, je voelt je weer jeugdig. Energetisch ontgift het weefsel, cellen en de lymfe en het verlaagt de bloeddruk. Het kalmeert en stabiliseert het zenuwstelsel.

De Granaat armbanden hebben ook iets nostalgisch, velen van ons hebben deze gezien bij een Oma of oude tante. Granaat is een steen die in Nederland en België al generaties lang door vrouwen gedragen wordt. De Granaat speelt als een van de drie vuurrode karbonkel stenen tezamen met de Robijn en de Spinel sinds de antieke literatuur in de kunst en het volksbijgeloof een bijzondere rol. Als eerste zou de steen al zijn genoemd door de bisschop van Keulen tijdens het heilige Romeinse Rijk van 1193 tot 1206. In de Griekse mythologie wordt de steen bijvoorbeeld vermeld in de legende van de ontvoering van Persephone door Hades. Ook in joodse en islamitische overleveringen wordt melding gedaan van deze edelsteen, waarbij zijn bijzondere lichtintensiteit centraal staat. Ook nu nog staan granaten symbool voor licht, maar ook voor trouw en waarheid. Natuurlijk worden rode granaten niet alleen vermeld in oude legendes; men verwerkte ze vroeger vanwege hun grote schoonheid ook al in sieraden. De Vikingen gebruikten granaatsieraden al als grafgift, om de weg naar het Walhalla voor de doden te verlichten. Kruisvaarders versierden hun harnassen met granaat, omdat ze zich daardoor veilig en beschermd voelden. In de 18e en 19e eeuw werd de granaat een ware mode-edelsteen, vooral Boheemse granaten waren gewild. In koninklijke kringen werd de steen ook erg gewaardeerd om haar schoonheid, maar ook het ‘gewone volk’ draagt de granaat al sinds tijden. Ze werd ook gedragen als rouwsteen die hoop en moed geeft in moeilijke situaties.

Granaat armbandje €8,50

Almandien Granaat

Almandien Granaat werd al in vele oude beschavingen gebruikt. Hij kan je helpen je lessen uit vorige levens op het spoor te komen en laten zien wat de invloed daarvan is op actuele kwesties, vooral die te maken hebben met overvloed, liefdesrelaties en lichamelijk ongemak. Deze steen schenkt veel energie en herstelt krachtig. Hij reinigt de chakra’s en voorziet ze van nieuwe energie. Wanneer je in een hectische periode verzeild bent geraakt, helpt de Almandien Granaat je hoe eruit te komen en je leven te veranderen. Hij is krachtig verbonden met het stuitchakra en het hart, hierdoor zorgt hij ervoor dat wat je verlangt je kunt gaan manifesteren. Almandien activeert andere kristallen, waardoor hun effect wordt versterkt. Dit is een prima steen bij concentratiegebrek of bij ongecontroleerde driftbuien. Hij helpt om intens verdriet of hectische periode te verwerken, hij geeft hoop en moed en versterkt het overlevingsinstinct. Als je deze steen een tijd draagt zal hij je mensenkennis vergroten. Hij lost nutteloze ingesleten gedragspatronen op en gaat voorbij aan weerstand of onbewuste, zelf veroorzaakte sabotage. Emotioneel heft hij remmingen en taboes op, opent het hart en geeft zelfvertrouwen. Almandien Granaat helpt je om vreugde te vinden en om je gesteund te voelen in je behoeften en verlangens en om liefde te geven en te ontvangen. Hij leert je te vertrouwen in de oneindige overvloed van de kosmos en helpt om paniek en angsten te transformeren, hij zorgt ervoor dat je bij jezelf blijft. Rood Almandien Granaat stimuleert de beheerste opstijging van kundalini energie en vergroot de seksuele potentie. Het is een steen van verbintenis. Hij helpt om hoogtevrees en fobieën te overwinnen. Ook goed als je rugpijn hebt door de menstruatie. Stijfheid en verkramping van de spieren worden minder, mede omdat alle chakra’s met elkaar in verbinding worden gebracht. Verder is hij heel goed voor de eierstokken, testikels, blaas en de nieren, maar ook voor ontspanning op alle organen. Ook is hij heel goed bij vergeetachtigheid. Hij zuivert het bloed, hart en longen en herstelt DNA, daarnaast ondersteunt hij bij de opname van mineralen en vitaminen

We hebben weer veel soorten armbanden kunnen kopen die bijna op waren, sommige zijn veel voorkomend, die je overal wel kunt kopen. Dan hopen we behalve split, wat je overal al ziet, de steen ook in mooie ronde kraaltjes te kunnen kopen. Maar soms zijn we zo blij dat we een armband van een unieke steen zien, dat het niet uitmaakt hoe de steentjes gevormd zijn. Zo hebben we er weer kunnen kopen van de prachtige chroom Diopsiet uit Rusland. Deze smaragdgroene steen is best kostbaar, maar de armbandjes zijn dat grappig genoeg helemaal niet en de kwaliteit is echt top, de steentjes zijn diepgroen en transparant, dus de trilling is heel krachtig.

Diopsiet armbandje €7,70

Chroomdiopsiet/Diopsiet

Chroomdiopsiet is een prachtige, intense, smaragdgroene steen die zijn energieën door alle chakra’s van je schedel tot je stuitje en zelfs de aardster laat stromen. Hij laadt daarbij heel krachtig de stuit-, het hart- en derde oog-chakra op en verbindt deze krachtig. Hij is gericht op het helen en in evenwicht brengen, zodat alle chakra’s beter op elkaar afgestemd raken en de smaragdgroene straal van heling door het lichaam en auravelden kan stromen. Doordat de steen ook verbonden is met de aardster kan er een aardend koord van licht van je hart naar het hart van Moeder aarde ontstaan. Dit koord zorgt ervoor dat overtollige energie uit het lichaam door Moeder aarde wordt opgenomen en een tekort aan energie wordt aangevuld. Tevens brengt Diopsiet een verbinding tot stand tussen de aura van moeder aarde en die van jou. Deze belangrijke verbinding helpt onze spirituele groei omdat het ons evenwichtiger maakt en ons verbindt met de lichtenergie van het volledige spectrum. Ook maakt het ons bewust van alle levende wezens die deze aarde bevolken. Diopsiet helpt ons om ons op een intense manier verbonden met Moeder Aarde te voelen. Door deze steen kun je makkelijker met dieren en de natuurwezens communiceren. Diopsiet stimuleert bescheidenheid en helpt je te herkennen wat je werkelijk voelt en ondersteunt de roep van je intuïtie. Hij vergroot mededogen en helpt om verdriet te tonen, in vroegere tijden werd hij ook wel ‘huilsteen’ genoemd omdat hij je helpt te huilen en door tranen verdriet te ontladen. Zeer goed voor mensen met stress of die overspannen zijn omdat hij je weer levensvreugde laat ervaren. Hij stimuleert verzoening met alles en iedereen die je ooit heeft gekwetst. Bij vrouwen kan Chroomdiopsiet balans brengen in het gebied van de voortplantingsorganen. Het is een energetisch balsem voor vrouwen, vooral in de menopauze of overgang. Op het hartchakra zorgt Chroomdiopsiet ervoor dat het hart zowel fysiek als spiritueel krachtiger wordt, het zorgt voor emotioneel welbevinden en de steen helpt je om jezelf en anderen liefde te ontvangen en te schenken. Op het derde oog opent hij je denken zodat nieuwe informatie makkelijker op te nemen valt, dus heel goed bij het studeren. Ook helpt hij je via deze plek om je af te stemmen op gidsen en andere wezens uit hogere werelden. Diopsiet heeft een positieve invloed op psychologische aandoeningen, vertrouwen, cellulair geheugen, fysieke zwakte, zuur-basenhuishouding, ontstekingen, spierpijn, spasmen, nieren, hart, hormoonhuishouding, bloedsomloop, bloeddruk en stress.

Een andere steen die je niet vaak tegenkomt is de bruine Toermalijn, Draviet genoemd. Van deze steen hebben we een armbandje gemaakt van kleine split steentjes. Helaas zijn sommige van de armbandjes klein van maat, gelukkig horen we steeds meer dat men er dan twee koopt en er zelf een grotere armband van maakt. 

Draviet armbandje €2,90

Draviet (bruin Toermalijn)

Draviet is een vrij onbekende maar o zo bijzondere steen uit de Toermalijn familie die gevonden wordt in Brazilië. Ook deze Toermalijn heeft een sterke verbinding met de aarde en haar energieveld. Het motto van Draviet is dat niemand de hemel bereikt door te vliegen, de reis naar beneden door de duisternis is de poort naar het licht. Draviet is de ideale bondgenoot om aan deze essentiële reis te beginnen. Draviet koppelt de zuiverende energieën van zwarte toermalijn aan de hart helende energie van groene Toermalijn. Hij helpt je om liefdevol te kijken naar wat je nog moet oplossen voordat er verdere groei kan plaatsvinden. Draviet ondersteunt je bij het nemen van moeilijke beslissingen en het nemen van stappen in de richting van de waarheid. Zijn fantastische verzachtende, kalmerende en liefdevolle energie die hij op het energetische systeem en lichaam uitoefent helpt je te ontspannen, los te laten en je in jezelf te centreren, waardoor je in de energie komt om je schaduwstukken onder ogen te zien en te integreren. Je brengt deze delen van het zelf naar het bewustzijn en vult ze met je hoogste energie en liefde. Ook helpt de steen je deze aspecten van jezelf te accepteren, al zijn ze nog zo moeilijk voor je. Met Draviet zie je je spirituele pad dat je te gaan hebt en tevens helpt hij je stappen te nemen die nodig zijn om je dagelijkse leven af te stemmen op je spirituele reis. Fantastische steen voor iedereen die zich overweldigd voelt en die angst heeft om het oude los te laten. Ook helpt hij hen die zichzelf niet kunnen vergeven mededogen te hebben en laat voelen dat er van je gehouden wordt. Draviet helpt ons te helen en ons totale zelf in liefde te aanvaarden. Fysiek ondersteunt Draviet bij bloedzuivering en om de lymfeklieren te reinigen en te helpen helen. Ook goed bij negatieve gewoonten en verslavingen en werkt verzachtend bij darmkwalen.

Chrysocolla armbandje €5,50

We hebben ook armbandjes van Chrysocolla en deze keer konden we er ook van Shattuckiet

Shattuckiet armbandje €5,90

Shattuckiet

Shattuckiet s een koper-silicaat genoemd naar de kopermijn Shattuckiet in Arizona waar het mineraal voor het eerst beschreven is. Het is een zeer spirituele steen die vibraties verhoogt. Het stimuleert het hart, het derde oog en het keelchakra, brengt ze in harmonie en op één lijn. Dit is een steen van de heilige waarheid die je helpt op de waarheid van de kosmos af te stemmen, maar staat ook voor verbinding met innerlijke domeinen. Shattuckiet helpt bij channelen omdat het grote bescherming geeft en contact met de zuiverste bron legt, het helpt je om informatie van ‘boven’ te begrijpen en over te dragen, maar ook om je paranormale kanalen te openen zodat je boodschappen van je hogere zelf of innerlijke gidsen kunt ‘horen’ en deze tevens in zuiverheid uit te dragen. Dit kristal is heel nuttig wanneer paranormale vermogens door ervaringen uit vorige levens zijn geblokkeerd. Het leert je verantwoordelijkheid voor jezelf te nemen, wat de eerste, belangrijke stap naar spiritueel bewustzijn is. Tevens helpt het je te begrijpen wat er in je leven nog niet in balans is, waar je de waarheid nog niet onder ogen wilt zien en helpt je dit te veranderen. Shattuckiet weerhoud je ervan om in een slachtofferrol te kruipen en helpt je om minder snel te oordelen. De steen stimuleert het keelchakra en vergroot zo je communicatievaardigheden. Doordat de steen krachtig verbonden is met het derde oog helpt het om paranormale vermogens zoals automatisch schrijven en telepathie te ontwikkelen en heldere communicatie met je hogere zelf, hogere- of buitenaardse wezens te vergemakkelijken. Het versterkt je zintuigen en zorgt voor samenwerking van de mentale en intuïtieve vermogens. Deze vreedzame, lieve steen helpt je om je innerlijke rijkdom en hoger zijn in de stof uit te stralen en te leven.

We hebben nu ook lieve kralenarmbandjes van drie kleuren tijgeroog gemengd. Rood met geel en blauw.

Tijgeroog armbandje €9,-

Tijgeroog

Tijgeroog is familie van de Kwartsen. Het is een steen van de zon die staat voor vitaliteit, praktische zin en fysieke actie. Hij combineert de aarde-energie met de energieën van de zon om een hoge vibrerende staat te wekken die toch geaard is en de spirituele energieën naar de aarde trekt. Hij stimuleert het stuitchakra en de zonnevlecht en helpt je om effectief op te treden al naar gelang de behoeften en problemen die je hebt. Hij helpt je om kalm, gecentreerd en geaard te blijven in alle situaties. Het is een steen van mentale helderheid. Tijgeroog is behulpzaam bij het studeren, hij activeert en stimuleert het intellect. Als steen van evenwicht helpt je ook om elkaar tegensprekende ideeën zonder oordeel te bevatten en beide zijden van een conflict te zien. Hij helpt je om dualiteiten achter je te laten, de wereld van ‘goed’ en ‘fout’, ‘licht’ en ‘donker’, dat deze allemaal van de ene Bron komen. Hij helpt je om keuzes te maken op basis van inzichten en niet van oordelen. Hij versterkt paranormale gaven en schept evenwicht in de lagere chakra’s. Tijgeroog geeft het lichaam energie, geeft kracht bij vermoeidheid, is een beschermende steen en helpt u om doelen te bereiken. Ook goed voor mensen die zich wereldvreemd voelen en voor hen die de neiging hebben om in extremen te vervallen. Hij helpt je om weer balans in je leven te vinden. De steen is nuttig om zowel uw behoeften als die van anderen te onderkennen. Het laat u zien wat u echt nodig heeft. Geestelijk integreert tijgeroog de hersenhelften en verbetert het praktische waarneming. De steen is zeer nuttig bij geestesziekten en persoonlijkheidsstoornissen. Hij geeft zelfrespect en helpt bij geblokkeerde creativiteit. Goed voor de ogen, de keel en de geslachtsorganen.

Blauwe Tijgeroog is kalmerend en vermindert stress. Het helpt mensen die overdreven bang, opvliegend of fobisch zijn. Het vertraagt de stofwisseling, heft seksuele frustraties op en verlaagt een overactieve drang naar seks.

Wat ons heel blij maakte is dat we nu ook kinderarmbandjes van Barnsteen hebben. We kregen regelmatig de vraag of we deze hadden. Het blijkt dat in de antroposofische leer deze Barnsteen voor kinderen aangeraden wordt. Vaak bij kindjes die pijn hebben, omdat er tandjes doorkomen, of darmkrampjes hebben. Ik las op internet het volgende stukje op een antroposofische site: 

Veel kinderen hebben baat bij een ketting of armband van barnsteen. Deze steen staat bekend om zijn geneeskrachtige en pijnstillende werking. Mijn dochter draagt een armbandje van barnsteen overdag. ‘s Nachts leg ik hem dicht bij haar bedje, op een plek waar ze niet makkelijk bij kan. Let dus ook zelf goed op als je zo’n armbandje hebt aangeschaft, met name voor baby’s kan het gevaarlijk zijn om de ketting of armband te dragen, doe dat dus alleen onder toezicht, en doe hem ‘s nachts altijd af.

Barnsteen armbandje (volwassene) €8,90

Barnsteen armbandje (volwassene) €8,30

Barnsteen (Amber)

Eigenlijk is dit geen kristal, maar miljoenenjaren oude gestolde en gefossiliseerde boomhars. Deze steen die heel licht van gewicht is haalt hele oude kennis en wijsheid in je naar boven. Amber heeft een krachtige verbinding met de aarde en is een aardende steen voor hogere energieën. De steen is een krachtige genezer en reiniger, ook voor de chakra’s. Hij absorbeert negatieve energie en transformeert deze tot iets positiefs. Hij zet het lichaam aan tot zelfgenezing. Als je het gevoel hebt vast te zitten en je door angsten of fobieën verkrampt voelt, dan leert deze steen je vanuit liefde te leven en deze ook te ontvangen. Hij leert je oude emoties los te laten. Amber is een krachtige beschermer die je lagere zelf met je hogere verbindt. Hij brengt je warmte en stabiliteit in je leven en bevordert creatieve zelfexpressie. Hij zorgt voor evenwicht en geduld en moedigt het nemen van beslissingen aan en ondersteunt het geheugen. Emotioneel moedigt amber een vreedzame houding aan en geeft je een gevoel van vertrouwen. De steen doordrenkt het lichaam met vitaliteit en heeft de kracht om ongemakken uit het lichaam te verwijderen. Hij bezit het vermogen om pijn en negativiteit te absorberen en is goed voor de keel, de maag, milt, nieren, blaas, lever, galblaas. Hij vermindert gewrichtsproblemen en versterkt de slijmvliezen. Als je de steen als elixer inneemt werkt hij heel krachtig bij heel veel kwalen. Hij werkt ook als een natuurlijk antibioticum.

We hebben ook split armbandjes van Aardbeikwarts ingekocht, deze zijn heel mooi van kleur en liefdevol van energie.  

Aarbeikwarts armbandje €3,30

Aardbeikwarts

Het zeldzaam, natuurlijk aardbeikwarts is een krachtig elixer om liefde in het hart te brengen. Aardbeikwarts voelt als een Engel die haar vleugels om je heen slaat. Dit is een prachtig geschenk vanuit de Engelenwereld die ons beschermt. Kinderen voelen zich heel fijn bij dit kristal. Het helpt kinderen tijdens de geboorte te beschermen voor alle trauma’s die een geboorte teweeg kan brengen.  Ook goed bij regressie en rebirthing. De steen zorgt ook voor een harmonieuze omgeving en helpt je om bewust te leven en te genieten van het moment en om in alle situaties de humor te zien. Deze prachtige steen helpt je verborgen oorzaken van huidige situaties te ontdekken, vooral als je deze zelf gecreëerd hebt. Aardbeikwarts vermindert zelfbeperking, transformeert valse overtuigingen en helpt bij positieve affirmaties. Hij helpt bij het duiden van dromen en breng de verbinding van de aura met het fysieke lichaam in balans. Deze steen is goed voor het hart en bij psychische onrust. Kinderen voelen zich zeer geborgen bij deze steen.

We hebben de laatste twee weken weer heel veel stenen zitten prijzen en we hebben genoten van de prachtige Sichuan of Tibetaanse kristallen. Wat een prachtige kristalpunten om te zien en te voelen. Veel ervan zijn natuurlijke dubbeleinders. We lieten elkaar steeds exemplaren zien, hoe mooi ze waren. Wat vliegt de tijd dan voorbij. 

Sichuankwarts of Tibetaans kwarts

Omdat de bergen zo hoog zijn kunnen alleen Tibetanen deze unieke kristallen mijnen. De Himalaya’s zijn een heel krachtige spiritueel centrum van Moeder aarde. De wezens die met deze kristallen verbonden zijn, zijn zeer hoog geëvalueerd. De kristallen zijn eonen lang voor ons verborgen gehouden door oude wijze beschermers. De Tibetanen die deze stenen mijnen zeggen dat ze miljoenen jaren geleden door sterrenwezens op aarde geplaatst zijn, net zoals lemurisch zaad kristallen en dat het nu tijd is dat ze gevonden worden. Met deze steen heb je makkelijker toegang tot de Akasha kronieken en hij resoneert met de oude heilige esoterische kennis en cultuur van het Oosten. Sichuankwarts heeft een zeer hoge vibratie die geest en materie integreert. Hij wordt gebruikt bij (shamanistische) rituelen, healing, meditatie, channeling en hij activeert de genezende eigenschappen van andere kristallen. Ook creëert de steen een bol van beschermend licht om je lichaam. Hij verbindt de voorhoofd- en kruinchakra’s en opent deze. Hij geeft innerlijke visie en stimuleert helder-zien, telepathie, zielencommunicatie en contact met gidsen en wezen uit de hogere dimensies. Spiritueel is Sichuankwarts verbonden met de Witte Vlam van zuiver bewustzijn. Ondanks de hoge vibratie geeft dit kristal door de inclusies van koolstof of hematiet een enorm gevoel van aarding. De wezens verbonden met dit kristal werken via je basis chakra omhoog tot je hogere etherische lichamen, ze schonen ze op en lijnen ze uit. Tijdens healing harmoniseert hij de verfijnde lichamen met het fysieke lichaam en overbrugt energiekloven langs de chakralijn en ruimt chakra blokkades op. Emotioneel doorbreekt hij ingesleten patronen, afhankelijkheidsrelaties en wijst op oorzaken van psychosomatisch ongemak. Hij geeft diepe healing van de biomagnetische mantel, de etherische blauwdruk en zorgt voor multidimensionale cellulaire regeneratie. Het is een echte Meestergenezer die diepe fysieke genezing op gang brengt, heel krachtig samen met andere stenen die bij een specifiek proces horen, kies deze op je gevoel. Doordat het dubbeleinders zijn kan de steen aan beide kanten tegelijk energie opnemen en uitstralen. Ze zijn heel nuttig bij healing omdat ze negativiteit absorberen en helpen verslavingen te overwinnen. Ze integreren voorheen geblokkeerde delen van het zelf. Hij helpt je om je te centreren. Het is een zeer krachtig kristal om elektromagnetische vervuiling of radioactiviteit op te schonen. Hij brengt energiemeridianen op één lijn, stimuleert het cellulair geheugen waardoor de cellen weer volgens de originele blauwdruk uitgelijnd worden en zorgt voor multidimensionale healing.      

We hadden ook een doosje met grote knuffelstenen van Crazy Lace Agaat ingekocht, deze hebben we ook met veel plezier van een prijsje voorzien. Eigenlijk is prijzen heel veel en heel saai werk wat veel mensen denken, maar voor ons is dat het nooit, omdat de stenen allemaal iets unieks hebben en je ook energie geven.

Crazy Lace Agaat

Deze agaat is erg geschikt om je fysieke energie uit te balanceren en op een stabiel niveau te krijgen. Hij gaat energie dipjes tegen en helpt ook “het spel” wat wij mensen op aarde spelen te begrijpen. Deze helende steen helpt je om plezier in het aardse leven te hebben en leert je om weer te spelen. Hij leert je hoe je spelend toch hard kunt werken, met een licht hart kunt liefhebben en nieuwsgierig de wereld kunt bekijken. Deze agaat zorgt voor verbinding met je hogere zelven en je creatiekracht. Hij reinigt je fysieke lichaam en zorgt voor een emotioneel en intellectueel evenwicht, werkt kalmerend, maar geeft veel kracht. Een aardende steen die krachtig reinigt en voor fysiek, emotioneel en intellectueel evenwicht zorgt. Hij werkt kalmerend, maar geeft veel kracht, zorgt voor zelfacceptatie en zelfvertrouwen. Emotioneel overwint dit kristal negativisme en verbittering van het hart, geneest innerlijke woede en geeft moed om opnieuw te beginnen. Spiritueel verhoogt hij je bewustzijn en verbind je met de eenheid van het leven. Goed voor de spijsvertering, het hart, de maag, de ogen en de baarmoeder. Reinigt het lymfestelsel en de alvleesklier, verstevigt de bloedvaten en is goed bij huidaandoeningen.

Dit was het weer voor deze week. In de winkel hebben we alle armbandjes aan het draairekje hangen en de sieraden van Sterling zilver zijn ook bijgevuld, dus als je een cadeautje zoekt voor Moederdag, kom gerust even langs en kijken of er iets is dat met je moeder resoneert.

Agenda (winkel van 10.00 tot 17.00 uur geopend)

4 en 5 mei (zaterdag en Zondag)

11 en 12 mei (zaterdag en Zondag)

18 en 19 mei (zaterdag en zondag)

25 en 26 mei (zaterdag en Zondag)

1 en 2 juni (zaterdag en Zondag)

Menu