Links

Decazi

Ringen waarin Edelstenen verwerkt worden.

wiejijbent

Hedda Schut – Praktijk voor Antwoord & Groei -Worden wie je wilt zijn, of die je eigenlijk bent. Dat betekent in elk geval leven vanuit je hart en het beste uit jezelf kunnen halen.

Albimera

Praktijk voor mens en dier.

Imkerij Ceres

Alles wat je wil weten over bijen en bijen houden.

Drops of Heaven

Drops heeft verschillende producten en tools die je hierbij helpen. Met krachtige edelstenen en heerlijke etherische olien. De Drops sieraden zijn handgemaakt. De geur producten zijn 100% natuurlijk. En alles is met liefde voor jou gemaakt.

MARJOLEIN KRUIJT

Zij is gespecialiseerd in het schilderen van dieren en natuur, soms gecombineerd met kristallen. Marjolein is auteur van twee boeken (verkrijgbaar in twee talen) en werkt fulltime in haar atelier.

The Galactic Heart Centre/Nanco Immanuël

Als mensheid bevinden we ons in het voorstadium van een Nieuwe Tijd waarin vele individuen aan het her-ontdekken zijn wie zij in essentie zijn.

FreeYourSelf.NU

Natuurgeneeskundige praktijk voor Welzijn en Bewustzijn
Tijdens onze Quantum-therapie & healing sessies maken wij gebruik van de helende kracht van kristallen afkomstig van het Lichtpuntje.

Kunstzinnigereis

Marion Lagendijk. Een verzameling van mijn levende kunst als een weerspiegeling van het Hier en Nu. Energetisch werk in keramiek, schilderijen, vilt, mixed media in samenwerking met kristallen.

C your Voice!

Charissa Spijkers. Zanglessen gericht op plezier, techniek, stembevrijding en het laten horen van jezelf

Venus Vibes Crystal Creations

Natascha Geelen. Venus Vibes Crystal Vibrations maakt met een Venus touch sieraden van edelstenen en kristallen gemix

Menu