Links

Decazi

Ringen waarin Edelstenen verwerkt worden.

Skulls4U

Kristallen Schedels

wiejijbent

Hedda Schut – Praktijk voor Antwoord & Groei -Worden wie je wilt zijn, of die je eigenlijk bent. Dat betekent in elk geval leven vanuit je hart en het beste uit jezelf kunnen halen.

Albimera

Praktijk voor mens en dier.

Imkerij Ceres

Alles wat je wil weten over bijen en bijen houden.

Little Buddha

is al jaren actief op het gebied van Tibetaanse artikelen en importeert al haar producten zelf uit Tibet en Nepal op fairtrade basis.

Drops of Heaven

Drops heeft verschillende producten en tools die je hierbij helpen. Met krachtige edelstenen en heerlijke etherische olien. De Drops sieraden zijn handgemaakt. De geur producten zijn 100% natuurlijk. En alles is met liefde voor jou gemaakt.

MARJOLEIN KRUIJT

Zij is gespecialiseerd in het schilderen van dieren en natuur, soms gecombineerd met kristallen. Marjolein is auteur van twee boeken (verkrijgbaar in twee talen) en werkt fulltime in haar atelier.

Fleur de Vie Health Experience

Al onze behandelingen worden persoonlijk op uw behoefte afgestemd en herstellen, verjongen en laten u terug stralen zowel uiterlijk als innerlijk.

The Galactic Heart Centre/Nanco Immanuël

Als mensheid bevinden we ons in het voorstadium van een Nieuwe Tijd waarin vele individuen aan het her-ontdekken zijn wie zij in essentie zijn.

Menu