Onze Kristallen

Hieronder vindt U een overzicht van alle kristallen die bij ons in de winkel verkrijgbaar zijn. Het kan voorkomen dat een kristal of edelsteen op dit moment niet beschikbaar is, dat staat dan ook vermeld bij de betreffende steen.

Alleen de kristallen die wij in onze webshop aanbieden zijn online te verkrijgen. Kristallen uit de winkel sturen wij niet op, die zijn alleen te koop in onze fysieke winkel.

 

U kunt gebruikmaken van de zoekfunctie rechtsboven om op naam of een bepaalde eigenschap van een kristal te zoeken. U zoekt dan bijvoorbeeld op het woord ‘ontspannen’ of ‘hoofdpijn’.

Nb. De geneeskundige werking die aan edelstenen wordt toegeschreven is een aanvulling, en nooit een vervanging van de reguliere medische wetenschap. Lichtpuntje Kristallen neemt op geen enkele wijze verantwoording en kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld ten aanzien van de werking of uitstraling van de edelstenen. Wij adviseren u bij medische klachten dan ook om in de eerste instantie een arts, dan wel een therapeut te consulteren

Menu